Σύδνεϋ | Γαμήλιο Ταξίδι

10 - 15 μέρες

 • destination 4/5

  Ο πιο πάνω βαθμός αντικατοπτρίζει το πόσο έντονο θα είναι το στοιχείο της περιπέτειας.

 • destination 3/5

  Ο πιο πάνω βαθμός αντικατοπτρίζει το πόσο έντονο θα είναι το στοιχείο της ιστορίας και του πολιτισμού στο ταξίδι.

 • destination 4/5

  Ο πιο πάνω βαθμός αντικατοπτρίζει το πόσο ρομαντικές θα είναι οι δραστηριότητες σε αυτό το ταξίδι.

 • Γνωστή για το εμβληματικό κτίριο που στεγάζει τη φημισμένη όπερα της πόλης
 • Μία ηλιόλουστη μοντέρνα πόλη με εκλεκτό φαγητό, γκαλερί, μνημεία και πολλές δραστηριότητες
 • Το γαμήλιο ταξίδι σηματοδοτεί την έναρξη της κοινής πορείας ενός ζευγαριού
 • Είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε το ταξίδι των ονείρων σας, αφουγκραζόμενοι τις δικές σας επιθυμίες και προτιμήσεις, πάντα υπό την καθοδήγηση των έμπειρων και πλήρως καταρτισμένων ταξιδιωτικών μας συμβούλων.
 • Για πληροφορίες σχετικά με τιμές και αναχωρήσεις ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ!

Η Αυστραλία είναι η έκτη μεγαλύτερη χώρα του κόσμου και το μεγαλύτερο νησί της γης. Στην Ήπειρο της Ωκεανίας προικισμένη με τα ωραιότερα τοπία του κόσμου αλλά και με μια ιδιαίτερη πανίδα και φυσική ομορφιά. Στην Αυστραλία θα συναντήσετε ένα μείγμα τροπικών δασών, ερήμων, χρυσαφένιων παραλιών με κοραλλιογενείς υφάλους και τεράστια κέντρα πολιτισμού. Η ποιότητα ζωής είναι υψηλή και πολλοί αναζητούν ένα νέο ξεκίνημα σε αυτό το τόσο μακρινό προορισμό.

Πολλοί αγνοούν το γεγονός ότι πρωτεύουσα της Αυστραλίας είναι η Καμπέρα νομιζόμενοι ότι η πρωτεύουσα είναι το Σύδνεϋ. Το Σύδνεϋ είναι μία σύγχρονη πόλη με εξελιγμένες υποδομές. Πολλοί είναι αυτοί που το επισκέπτονται προκειμένου να παρακολουθήσουν εκθέσεις, που λαμβάνουν χώρα εδώ, σε διάφορες γκαλερί τέχνης. Το Σύδνεϋ είναι επίσης η κεντρική πόλη στην οποία οι Αυστραλιανές εταιρίες επιλέγουν για να στεγαστεί η έδρα τους. Στον κόσμο της Μόδας το Σύδνεϋ αποτελεί πρωτεύουσα ενώ αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές παροικίες βρίσκεται εδώ.

Tips:

Γλώσσα
Η επίσημη γλώσσα της Αυστραλίας είναι τα Αγγλικά ενώ πρόσφατα άρχισε να διδάσκεται και η Ελληνική ως δεύτερη επίσημη γλώσσα της χώρας.

Νόμισμα
Το νόμισμα της χώρας είναι το Δολάριο Αυστραλίας (AUD). Μπορείτε όμως να χρησιμοποιήσετε και με ασφάλεια της πιστωτικές σας κάρτες για όποιαδήποτε συναλλαγή.

Συνδυασμός Ταξιδιού
Τo Σύδνεϋ συνδυάζεται εύκολα και με τις υπόλοιπες πόλεις της Αυστραλίας όπως είναι η Αδελαΐδα, η Καμπέρα και η Μελβούρνη. Αν ψάχνετε όμως κάτι μοναδικό γεμάτο με αντιθέσεις σας προτείνουμε τα νησιά Φίτζι ή τη Νέα Ζηλανδία ακόμη και με το εξωτικό Μπαλί.

H ταξιδιωτική μας πρόταση περιλαμβάνει:

 • Αεροπορικά εισιτήρια από και προς Σύδνεϋ με ενδιάμεσο σταθμό.
 • Φόρους αεροδρομίων και επίναυλο καυσίμων.
 • Παραλαβή και μεταφορά από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο και αντίστροφα.
 • Εκδρομές και περιηγήσεις με Αγγλόφωνο συνεργάτη μας.
 • Έκδοση Βίζας στις χώρες που είναι απαραίτητη.
 • Πρόγραμμα και τουριστικός οδηγός για το ταξίδι σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε όποιαδήποτε χώρα ταξιδεύετε εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, χρειάζεστε διαβατήριο με ισχύ πέραν των έξι (6) μηνών από τη μέρα που ταξιδεύετε. Σε όποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα πρέπει να γίνεται άμεση ανανέωση του διαβατηρίου σας!

Αξιοθέατα:

Opera House: Σήμα κατατεθέν στο λιμάνι του Σύδνεϋ η όπερα είναι αναμφισβήτητα ένα από τα διασημότερα κτίρια του 20ου αιώνα. Φόντο της η γέφυρα του λιμανιού με την οποία διαμορφώνει την φωτογραφία ενός πλήρους τουριστικού καρτ ποστάλ. Είναι το σπίτι της όπερας της Αυστραλίας παρόλα αυτά όμως φιλοξενεί θέατρα, μπαλέτα και μουσικές παραγωγές από όλο τον κόσμο.

Γέφυρα Harbour: Για πολλά χρόνια η γέφυρα αυτή συμβόλιζε για όλους τους μετανάστες που κατέφθαναν με το πλοίο το ξεκίνημα μιας νέας ζωής. Είναι ένα κατασκεύασμα του 1932 που σκοπός του είναι η ένωση της βόρειας και της νότιας πλευράς του λιμανιού. Είναι κατασκευασμένη από ατσάλι και διαθέτει 8 λωρίδες αυτοκινητόδρομο, 2 σιδηροδρομικές γραμμές ποδηλατόδρομο αλλά και πεζόδρομο. Ανεβαίνοντας στη γέφυρα μπορείτε να απολαύσετε την πόλη. Μπορείτε επίσης να κάνετε αναρρίχηση στη γέφυρα εάν προτιμάτε να την ανεβείτε με ένα όχι τόσο παραδοσιακό τρόπο.

Σπηλιές Τζενόλαν: Είναι οι αρχαιότερες ανοικτές σπηλιές στον κόσμο αφού η ηλικία τους ανέρχεται στα 340 εκατομμύρια χρόνια. Διατηρήθηκαν ανάμεσα στο πέρασμα του χρόνου λόγο του απομονωμένου περιβάλλοντος τους αναλλοίωτες ενώ οι περισσότερες σπηλιές παρόμοιου τύπου καταστρέφονταν και αναδημιουργούνταν. Ένα θαύμα της φύσης που βρίσκεται δυτικά του Σύδνεϋ.

Blue Mountains: Μόλις δυο ώρες δυτικά του Σύδνεϋ θα συναντήσετε την περιοχή Blue Mountains που αποτελεί πολιτιστική κληρονομιά της χώρας. Η θέα από το βουνό αυτό είναι μοναδική και επιδεικνύει τη χλωρίδα και τη πανίδα του τόπου. Μία κορυφή με θέα τους μακρινούς μπλε ορίζοντες και την ομίχλη πάνω από τις βαθιές χαράδρες και το τροπικό δάσος. Καταρράκτες και μικρά χωριουδάκια κάνουν τη περιοχή ένα από τα πιο ιδιαίτερα μέρη που μπορεί να επισκεφτεί ένας ταξιδιώτης. Επισκεφτείτε την πρωτεύουσα της περιοχής Κατούμπα και θα απολαύστε τη θέα από την κοιλάδα Τζέιμσον.

Ζωολογικός Κήπος Ταρόνγκα: Για να εξερευνήσετε τον κήπο θα πρέπει πρώτα να προσεγγίσετε το νησί που φιλοξενεί τα ζώα με το πλοιάριο. Το όνομα σημαίνει με θέα στη θάλασσα ενώ τα ζώα ζουν σε ένα πλήρες φυσικό περιβάλλον. Στην τεράστια έκταση αυτού του πάρκου μπορείτε να δείτε τα πάντα σε ότι αφορά τη φυσική πανίδα της Αυστραλίας αλλά και ελέφαντες και λιοντάρια που φιλοξενούνται από την Αφρική. Ο ζωολογικός κήπος προσφέρει σε αυτούς που επιλέγουν να τον επισκεφτούν τη δυνατότητα να διανυχτερεύσουν μέσα σε σκηνές βιώνοντας έτσι την απόλυτη εμπειρία του κάμπινγκ.

Ενυδρείο: Αν σας αρέσει η θαλάσσια ζωή τότε το ενυδρείο είναι το ιδανικό σημείο της πόλης για να γνωρίσετε πολλά διαφορετικά είδη ψαριών μαθαίνοντας ταυτόχρονα για τη ζωή κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Μέσα στην καρδιά του λιμανιού αυτό το ενυδρείο διαθέτει 14 θεματικές περιοχές. Επισκεφτείτε το ναυάγιο και την διαδραστική πισίνα. Νιώστε την αδρεναλίνη σας να ανεβαίνει καθώς θα περνάτε πάνω από το τούνελ με τους καρχαρίες και παρακολουθήστε μερικούς από τους διασημότερους κατοίκους του ενυδρείου όπως είναι οι χελώνες, οι πιγκουίνοι και τα ψάρια κλόουν. Το ενυδρείο φιλοξενεί περισσότερα από 13000 ζώα και 700 διαφορετικά είδη. Μία εμπειρία που χαρίζει ταυτόχρονα γνώση και διασκέδαση.

Ο καιρός:

Το κλίμα που θα συναντήσετε στην Αυστραλία είναι ακριβώς το αντίθετο από το δικό μας, καθώς διαφέρουν οι εποχές. Ο χειμώνας διαρκεί από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο.  Η ιδανικότερη περίοδος για ένα ταξίδι στην Αυστραλία είναι από τον Οκτώβριο μέχρι τον Μάιο όπου στην Αυστραλία είναι καλοκαίρι.

Προτάσεις: 

Σέρφινγκ: Εαν είστε λάτρεις της θαλασσας και των σπορ εμείς σας προτείνουμε το σέρφινγκ. Πάντοτε όμως με τη συνοδεία του ειδικού.

Ψάρεμα: Εαν σας αρέσει το ψάρεμα τότε θα πρέπει να δοκιμάσετε και στην Αυστραλία για μια αλλιώτικη εμπειρία.

Εξερεύνηση Σπηλαίων: Αν σας αρέσει η περιπέτεια και το μυστήριο τότε θα πρέπει να εξερευνήσετε τις σπηλιές τζενόλαν.

Ψώνια: Εάν είστε λάτρεις των καταστημάτων και των αγορών εδώ είναι πηγή παραδείσου. Τεράστια εμπορικά κέντρα με ρούχα, παπούτσια αλλά και ηλεκτρονικά είναι μόνο μερικά από όσα θα συναντήσετε.

Χάρτης - Σίδνεϊ

Σίδνεϊ

Βίντεο

Σίδνεϋ

Έντυπα

Σύμβαση Οργανωμένου Ταξιδιού

logo icon

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε τα παρακάτω στοιχεία για το πακέτο που ενδιαφέρεστε και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο.

  *Να συμπληρωθεί όπως αναγράφεται στο διαβατήριο με λατινικούς χαρακτήρες

  Τι είπαν οι φίλοι μας

  Αν ονειρεύεστε ένα ταξίδι που συνδυάζει την περιπέτεια με τη χαλάρωση, το ταξίδι αυτό σε...

  Diamond Member Club

  ''Ήταν ενα υπέροχο ταξίδι σε φανταστικούς προορισμούς με υπέροχα τοπία και μοναδικές δραστηριότητες. Η οργάνωση...

  Οδύσσεια & Γιώργος

  “Περάσαμε πάρα πολύ όμορφα! Γνωρίσαμε έναν νέο κόσμο, πολύ διαφορετικό από όλα όσα είδαμε μέχρι...

  Στεφανή & Κωνσταντίνος Χατζηπέτρου

  "Το ταξίδι στην Κούβα ήταν μια μοναδική εμπειρία ζωής, η άψογη συνεργασία που είχαμε με...

  Αντρέας Συμεού

  "Αγαπητή ομάδα του Pluton Travel, Ήθελα να αφιερώσω λίγο χρόνο για να εκφράσω την ευγνωμοσύνη...

  Στέλλα Παυλίδου

  "Το ταξίδι μας ήταν φανταστικό, περάσαμε υπέροχα. Είδαμε απίστευτες εικόνες, μαγευτικά τοπία και γνωρίσαμε μια...

  Βασίλης & Χριστίνα

  "Όλα υπέροχα, άψογη εξυπηρέτηση , μαγικό ταξίδι" 🙏🥰Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε....

  Αντωνία & Ειρηναίος

  "Ένα ταξίδι γεμάτο χρώματα, μουσική, γεύσεις, χαμόγελα και όμορφους ανθρώπους! Ευχαριστούμε για το πιο μαγικό...

  Αντρέας & Μαρίνα

  Δημιουργούμε το δικό σας
  tailor-made ταξίδι

  You Dream, We Create
  και σε αυτήν την περίπτωση δημιουργούμε για εσάς ένα πακέτο με εμπειρίες που πρέπει να ζήσετε στο μαγευτικό Μπαλί, σύμφωνα πάντα με τις δικές σας προτιμήσεις.

  ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΕΔΩ
  trip-background-2

  Δημοφιλέστερα Πακέτα