Κένυα | Γαμήλιο Ταξίδι

10 - 15 μέρες

 • destination 4/5

  Ο πιο πάνω βαθμός αντικατοπτρίζει το πόσο έντονο θα είναι το στοιχείο της περιπέτειας.

 • destination 3/5

  Ο πιο πάνω βαθμός αντικατοπτρίζει το πόσο έντονο θα είναι το στοιχείο της ιστορίας και του πολιτισμού στο ταξίδι.

 • destination 4/5

  Ο πιο πάνω βαθμός αντικατοπτρίζει το πόσο ρομαντικές θα είναι οι δραστηριότητες σε αυτό το ταξίδι.

 • Αποτελεί το κόσμημα της Ανατολικής Αφρικής
 • Ένα ταξίδι το οποίο αποτελεί μοναδική εμπειρία ζωής
 • Το γαμήλιο ταξίδι σηματοδοτεί την έναρξη της κοινής πορείας ενός ζευγαριού
 • Είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε το ταξίδι των ονείρων σας, αφουγκραζόμενοι τις δικές σας επιθυμίες και προτιμήσεις, πάντα υπό την καθοδήγηση των έμπειρων και πλήρως καταρτισμένων ταξιδιωτικών μας συμβούλων.
 • Για πληροφορίες σχετικά με τιμές και αναχωρήσεις ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ!

Η Κένυα είναι μία χώρα που δελεάζει με τα εικονικά αξιοθέατα, τις φυλές, τους πολιτισμούς και τα θαύματα της φύσης όπως είναι για παράδειγμα η χιονισμένη κορυφή του βουνού της Κένυας. Χρυσές πεδιάδες του Μασάι Μάρα, η λίμνη Νακούρου και η ετήσια μετανάστευση εκατομμυρίων γκνου είναι μερικά από όλα όσα θα απολαύσετε στην Κένυα. Φτάνοντας στο Ναϊρόμπι πρόκειται να συναντήσετε μία σύγχρονη πόλη με ουρανοξύστες, λεωφόρους και πληθυσμό που φτάνει περίπου τα δυο εκατομμύρια κατοίκους. Στα Εθνικά Πάρκα τεραστίων διαστάσεων που προσφέρονται για σαφάρι, συνυπάρχουν ελέφαντες, αντιλόπες και λιοντάρια με φόντο τους καταπράσινους λόφους που πολλές φορές θυμίζουν τοπία από τη Κεντρική Ευρώπη. Οι παραλίες στον Ινδικό Ωκεανό με κοκκοφοίνικες και κοραλλιογενείς υφάλους θα μαγέψουν τους λάτρεις των καταδύσεων παρασύροντας τους στην ομορφιά τους. Ένας προορισμός για γαμήλιο ταξίδι αλλιώτικος από όλους τους άλλους, για όσα από τα ζευγάρια μας λατρεύουν την περιπέτεια και την άγρια φύση.

Tips:

Γλώσσα
Επίσημες γλώσσες της Κένυας, είναι η Αγγλική και η Σουαχίλι μία Μπαντού γλώσσα με μερικές λέξεις αραβικής προέλευσης.

Νόμισμα
Το νόμισμα που χρησιμοποιείται στην Κένυα είναι το Κενυατικό σελίνι (Kenyan Shilling), το οποίο συμβολίζεται ως KES ή απλά KSh.

Εμβόλια
Προσοχή! Πριν ταξιδέψετε στην Κένυα θα πρέπει να προφυλαχθείτε από την ελονοσία, τον τυφοειδή πυρετό και την ηπατίτιδα Α και Β.

H ταξιδιωτική μας πρόταση περιλαμβάνει:

 • Αεροπορικά εισιτήρια από και προς Κένυα με ενδιάμεσο σταθμό.
 • Φόρους αεροδρομίων και επίναυλο καυσίμων.
 • Παραλαβή και μεταφορά από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο και αντίστροφα.
 • Εκδρομές και περιηγήσεις με Αγγλόφωνο συνεργάτη μας.
 • Έκδοση Βίζας στις χώρες που είναι απαραίτητη.
 • Πρόγραμμα και τουριστικός οδηγός για το ταξίδι σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε όποιαδήποτε χώρα ταξιδεύετε εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, χρειάζεστε διαβατήριο με ισχύ πέραν των έξι (6) μηνών από τη μέρα που ταξιδεύετε. Σε όποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα πρέπει να γίνεται άμεση ανανέωση του διαβατηρίου σας!

Αξιοθέατα:

Ναϊρόμπι: Η πολύβουη πρωτεύουσα της Κένυας θα σας εντυπωσιάσει με την πρώτη ματιά. Γυάλινοι ουρανοξύστες και τεράστιες λεωφόροι θα σας κόψουν την ανάσα ενώ στους δρόμους θα συναντήσετε πλήθος κόσμου. Τα τελευταία χρόνια άρχισαν να κάνουν την εμφάνιση τους την πόλη εμπορικά κέντρα και μεγάλα σούπερ μάρκετ. Μια πρωτεύουσα στην οποία αντικατοπτρίζεται η ανάπτυξη της Κένυας η οποία δημιουργήθηκε στο τέλος του 19ου αιώνα σε σημείο που μέχρι τότε υπήρχε καταυλισμός των Μασάι. Για τον λόγο αυτό τα αξιοθέτα της πόλης είναι λιγοστά όμως αξίζει να επισκεφτείτε τον Εθνικό Μουσείο για να γνωρίσετε τις φυλές που συνθέτουν σήμερα τον πληθυσμό της χώρας. Η πόλη διαθέτει επίσης Εθνικό Πάρκο στο οποίο φιλοξενούνται ζέβρες, καμηλοπάρδαλεις και λιοντάρια.

Μασάι Μάρα: Η περιοχή των Μασάι Μάρα είναι από τις πιο γνωστές και δημοφιλής περιοχές ολόκληρης της Αφρικής και αποτελεί το καμάρι της Κένυας. Εδώ η γη διαθέτει ατελείωτες πεδιάδες, άφθονη χλωρίδα και πανίδα καθώς επίσης και μια μοναδική θέα, με το χρυσό του χρώμα να χαρίζει ένα ατελείωτο ειδυλλιακό τοπίο που σβήνει στον ορίζοντα. Το πάρκο αυτό είναι γεμάτο με ζωή και υπέροχα χρώματα, δεν είναι τυχαίο που είναι ο χώρος στον οποίο συγκεντρώνονται τα ζώα κατά την ετήσια μετανάστευση τους.

Λίμνη Νακούρου: Η λίμνη με τα ροζ φλαμίνγκο είναι μια από τις λίμνες στην κοιλάδα Ρίφτ που βρίσκεται σε υψόμετρο 1754 μέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Βρίσκεται στα νότια της πόλης Νακούρου και είναι προστατευόμενη του ομώνυμου πάρκου της λίμνης.

Μομπάσα: Μια γεύση από τις εξωτικές, τροπικές παραλίες της Αφρικής είναι αυτό που θα συναντήσετε στην Μομπάσα. Ποικιλία θαλάσσιας ζωής με κοραλλιογενείς υφάλους που θα σας συνεπάρουν, ξενοδοχεία και δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες με μια φιλική ατμόσφαιρα είναι αυτά που συνθέτουν τη περιοχή.

Ο καιρός:

Η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε την Κένυα είναι από τον Ιούνιο έως τον Οκτώβριο, αφού συνήθως το ενδεχόμενο βροχόπτωσης είναι περιορισμένο και οι θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια της ημέρας δεν είναι πολύ υψηλές. Ωστόσο, με μια ιδιόμορφη γεωγραφία και ένα ήπιο κλίμα, η Κένυα θεωρείται ένας προορισμός για όλες τις εποχές του χρόνου.

Όσο αφορά τα σαφάρι, οι περισσότεροι προορισμοί είναι στα καλύτερά τους μεταξύ Ιανουαρίου και μέσα Μαρτίου όταν το κλίμα είναι συνήθως ήπιο και ξηρό. Βροχερή περίοδος στη Κένυα θεωρείται από τα μέσα Μαρτίου έως τον Ιούνιο και ξανά μεταξύ Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου.

Η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε τους φημισμένους παραλιακούς προορισμούς της Κένυας είναι ένα αμφιλεγόμενο σημείο καθώς η ακτή της Κένυας στον Ινδικό Ωκεανό είναι ζεστή και πολύ υγρή όλο το χρόνο και βροχοπτώσεις μπορεί να σημειωθούν ανά πάσα στιγμή.

Προτού προχωρήσετε με κράτηση θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας όλα τα ενδεχόμενα που αφορούν τις καιρικές συνθήκες τα οποία πιθανόν να επηρεάσουν το ταξίδι σας

Προτάσεις: 

Σαφάρι
Απολαύστε την εμπειρία του Σαφάρι στις τεράστιες εκτάσεις των Εθνικών Πάρκων της χώρας και θαυμάστε από κοντά το μεγαλείο και την επιβλητικότητα των άγριων ζώων.

Αναρρίχηση
Πραγματοποιήστε αναρρίχηση στο βουνό Κένυα. Μια μοναδική εμπειρία ζωής.

Ποταμόπλοια
Επιλέξτε να κάνετε βόλτα στους μέσα στους ποταμούς και να θαυμάσετε από κοντά τους κροκόδειλους αλλά και τους ιπποπόταμους.

Παραλίες
Χαλαρώστε στις παραλίες της Μομπάσα. Δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από την Καραϊβική αφού αποτελούν ένα τροπικό παράδεισο στην Αφρική.

Χάρτης - Κένυα

Κένυα

Βίντεο

KENYA | Pluton Travel & Tours | 𝓨𝓸𝓾 𝓓𝓻𝓮𝓪𝓶 𝓦𝓮 𝓒𝓻𝓮𝓪𝓽𝓮

MAASAI KENYA | Pluton Travel & Tours | 𝓨𝓸𝓾 𝓓𝓻𝓮𝓪𝓶 𝓦𝓮 𝓒𝓻𝓮𝓪𝓽𝓮

KENYA | Pluton Travel & Tours | 𝓨𝓸𝓾 𝓓𝓻𝓮𝓪𝓶 𝓦𝓮 𝓒𝓻𝓮𝓪𝓽𝓮

Έντυπα

Σύμβαση Οργανωμένου Ταξιδιού

logo icon

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε τα παρακάτω στοιχεία για το πακέτο που ενδιαφέρεστε και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο.

  *Να συμπληρωθεί όπως αναγράφεται στο διαβατήριο με λατινικούς χαρακτήρες

  Τι είπαν οι φίλοι μας

  “Περάσαμε πάρα πολύ όμορφα! Γνωρίσαμε έναν νέο κόσμο, πολύ διαφορετικό από όλα όσα είδαμε μέχρι...

  Στεφανή & Κωνσταντίνος Χατζηπέτρου

  Δημιουργούμε το δικό σας
  tailor-made ταξίδι

  You Dream, We Create
  και σε αυτήν την περίπτωση δημιουργούμε για εσάς ένα πακέτο με εμπειρίες που πρέπει να ζήσετε στο μαγευτικό Μπαλί, σύμφωνα πάντα με τις δικές σας προτιμήσεις.

  ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΕΔΩ
  trip-background-2

  Δημοφιλέστερα Πακέτα