Ταξίδια στην Γαλλία

Η Γαλλία θεωρείται από τις ομορφότερες χώρες της Ευρώπης και ιδιαίτερα η πρωτεύουσά της, το Παρίσι, η «Πόλη του Φωτός» όπως αποκαλείται. Αν δεν έχετε επισκεφθεί την χώρα, σας προτείνουμε κάποια σημεία που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείτε εάν θέλετε να περάσετε όμορφες στιγμές.

Στο Παρίσι, την όμορφη πρωτεύουσα, μπορείτε να επισκεφθείτε τον πασίγνωστο και εντυπωσιακό Πύργο του Άιφελ, στον οποίο αν ανεβείτε μέχρι τον 3ο όροφο θα δείτε την πόλη του Παρισιού από ψηλά. Στο κέντρο της πόλης βρίσκεται το Μουσείο του Λούβρου, το οποίο θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα και παλαιότερα μουσεία τέχνης στον κόσμο. Εκεί θα δείτε τα περίφημα αγάλματα της Αφροδίτης της Μήλου, της Νίκης της Σαμοθράκης και άλλα. Το ανάκτορο των Βερσαλλιών είναι άλλο ένα από τα πιο εντυπωσιακά σημεία της πόλης, όπως και οι κήποι του αλλά και τα Ηλύσια Πεδία με την Αψίδα του Θριάμβου που καταλήγουν στην πλατεία Concorde είναι επίσης πολύ γνωστά σημεία. Τέλος, η Παναγιά των Παρισίων και η περιοχή της Μονμάρτης είναι άλλα δυο πολύ γνωστά σημεία της πόλης για να τα επισκεφθείτε.

Αν είστε από αυτούς που δεν τους αρέσουν τα αξιοθέατα αλλά επιθυμούν τη διασκέδαση, προτείνουμε να επισκεφθείτε το πάρκο της Disneyland για μια ολόκληρη μέρα. Στο πάρκο θα συναντήσετε από κοντά τους αγαπημένους ήρωες της Disney και θα διασκεδάσετε στα διάφορα παιχνίδια. Το Πάρκο του Αστερίξ προσφέρεται για περισσότερη αδρεναλίνη καθώς υπάρχουν αρκετά roller coaster που θα σας κόψουν την ανάσα. Στο Παρίσι επιβάλλεται να περπατήσετε στα όμορφα σοκάκια του, να γευτείτε την κουζίνα του με τα εύγεστα γλυκά του, αλλά και να διασκεδάσετε στα μπαράκια του.

Για παραλιακές περιοχές σας προτείνουμε να επισκεφθείτε την περιοχή του Saint Tropez, τη Νίκαια, τη Μασσαλία και τις Κάννες. Και στις 4 περιοχές μπορείτε να κολυμπήσετε στις όμορφες παραλίες και να ζήσετε τη νυχτερινή τους ζωή.

  • Πρωτεύουσα:
   Παρίσι
  • Πληθυσμός:
   67 εκ.
  • Γλώσσα:
   Γαλλικά

Πακέτα που περιλαμβάνουν την Γαλλία

Δείτε Βίντεο από την Γαλλία

Γενικές Πληροφορίες

Εθνικό φαγητό

Κις Λορέν

Κορυφαίο Αξιοθέατο

Πύργος του Άιφελ

Νόμισμα

Ευρώ

Κλίμα

Ήπιο