Μαρόκο | Γαμήλιο Ταξίδι

7 μέρες - 9 βράδια

 • destination 4/5

  Ο πιο πάνω βαθμός αντικατοπτρίζει το πόσο έντονο θα είναι το στοιχείο της περιπέτειας.

 • destination 4/5

  Ο πιο πάνω βαθμός αντικατοπτρίζει το πόσο έντονο θα είναι το στοιχείο της ιστορίας και του πολιτισμού στο ταξίδι.

 • destination 4/5

  Ο πιο πάνω βαθμός αντικατοπτρίζει το πόσο ρομαντικές θα είναι οι δραστηριότητες σε αυτό το ταξίδι.

 • Μία μαγική χώρα όπου το αραβικό στοιχείο σμίγει με το ευρωπαϊκό
 • Πλούσια σε χρώματα, γεύσεις, κουλτούρα και εναλλαγές εικόνων
 • Το γαμήλιο ταξίδι σηματοδοτεί την έναρξη της κοινής πορείας ενός ζευγαριού
 • Είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε το ταξίδι των ονείρων σας, αφουγκραζόμενοι τις δικές σας επιθυμίες και προτιμήσεις, πάντα υπό την καθοδήγηση των έμπειρων και πλήρως καταρτισμένων ταξιδιωτικών μας συμβούλων.
 • Για πληροφορίες σχετικά με τιμές και αναχωρήσεις ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ!

Το Μαρόκο είναι μια χώρα αυτοκρατορική γεμάτη με ιστορία και εικόνες. Μια χώρα κοντινή με ένα ιδιαίτερα εξωτικό μοτίβο. Στο ταξίδι σας θα εντυπωσιαστείτε από τη πολυχρωμία που επικρατεί, τις μοντέρνες και μεσαιωνικές πόλεις, τους κήπους αλλά και την απέραντη έρημο. Για να νιώσετε τον παλμό που πικρατεί θα πρέπει να αναμιχθείτε στους ρυθμούς της ανατολής περπατώντας και παζαρεύοντας μέσα από τα σούκς, να αναμιχθείτε με τους ντόπιους και να συναντήσετε τα διάφορα, παλάτια, τους μυστηριώδεις Βερβέρους και τους Άραβες.

Με κατεύθυνση από τον Βορρά μέχρι τον Νότο θα βρείτε μερικές από τις ομορφότερες πόλεις όπως είναι το Μαρακές με τα εκπληκτικά παζάρια, ενώ η πανέμορφη Καζαπλάνκα αποπνέει αέρα κοσμοπολίτικο, με το τζαμί του Χασάν του Β’ και την ατμοσφαιρική Φεζ, με τη μεγαλύτερη και πιο όμορφη μεδίνα. Στην έρημο το τοπίο είναι μαγευτικό με τους αμμόλοφους αλλά και τις πανέμοφρες οάσεις που κρύβουν μια μαγευτική ανατολίτικη ομορφιά.

Tips:

Γλώσσα
Επίσημη γλώσσα του Μαρόκο είναι τα Αραβικά και τα Βερβερικά.

Νόμισμα
Το νόμισμα της χώρας είναι το μαροκινό ντίρχαμ (MAD). Θα πρέπει να φροντίσετε πριν από το ταξίδι σας για το συνάλλαγμα σας αφού μόνο μερικά μεγάλα τουριστικά καταστήματα μπορεί να σας προσφέρουν τη δυνατότητα χρήσης της πιστωτικής σας κάρτας. Στις περισσότερες περιπτώσεις οι συναλλαγές σας θα πρέπει να γίνονται με μετρητά.

Διαβατήριο
Το διαβατήριο σας θα πρέπει να ισχύει 6 μήνες πριν από το ταξίδι σας.

Εμβόλια
Προσοχή! Θα πρέπει πριν από το ταξίδι σας στο Μαρόκο να προφυλαχθείτε από τον τυφοειδή πυρετό και την ηπατίτιδα Α και Β.

H ταξιδιωτική μας πρόταση:

 • Αεροπορικά εισιτήρια από και προς Μαρόκο με ενδιάμεσο σταθμό.
 • Φόρους αεροδρομίων και επίναυλο καυσίμων.
 • Παραλαβή και μεταφορά από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο και αντίστροφα.
 • Εκδρομές και περιηγήσεις με Αγγλόφωνο συνεργάτη μας.
 • Πρόγραμμα και τουριστικός οδηγός για το ταξίδι σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε όποιαδήποτε χώρα ταξιδεύετε εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, χρειάζεστε διαβατήριο με ισχύ πέραν των έξι (6) μηνών από τη μέρα που ταξιδεύετε. Σε όποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα πρέπει να γίνεται άμεση ανανέωση του διαβατηρίου σας!

Αξιοθέατα:

Μαρακές: Η πόλη του Μαρακές βρίσκεται κοντά στην οροσειρά του Άτλαντα και είναι ευρύτερα γνωστό ως η «Κόκκινη Πόλη».  Αποτελεί μνημείο Παγκόσμιας κληρονομιάς της Ουνέσκο από το 1985. Το όνομα της σημαίνει Χώρα του Θεού και η πόλη διαθέτει το μεγαλύτερο παραδοσιακό παζάρι του Μαρόκου. Μία πόλη που μαγεύει τους επισκέπτες της με την ανατολίτικη της ομορφιά.

Καταρράκτες Ούζουντ: Η επίσκεψη σας στους καταρράκτες Ούζουντ θα είναι σίγουρα παραμυθένια. Μία απαράμιλλη φυσική ομορφιά που θα ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια σας με τους διασημότερους καταρράκτες του Μαρόκου να υψώνονται στο μεγαλείο τους. Μην ξεχάσετε να έχετε μαζί σας τη φωτογραφική σας μηχανή για να απαθανατίσετε αυτό το υπερθέαμα.

Ζαγορά: Στους πρόποδες του βουνού Ζαγορά βρίσκεται και η ομώνυμη πόλη γνωστή και ως η «Πύλη της Ερήμου». Πρόκειται για την τελευταία πόλη του νότιου Μαρόκκο προς την έρημο Σαχάρα η οποία παλαιότερα αποτελούσε αφετηρία για τα εμπορικά καραβάνια. Σήμερα μπορείτε να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία της ερήμου σε μια διήμερη εκδρομή κατά την οποία θα ανακαλύψετε τον τρόπο ζωής των Βεδουίνων στις παραδοσιακές τους τέντες, αλλά και τον χρωματιστό τους κόσμο.

Μπλε Πόλη: Μια πόλη που είναι βαμμένη με αποχρώσεις του Μπλε, η οποία βρίσκεται στις παρυφές του Ριφ. Είναι μια από τις ομορφότερες πόλεις του Μαρόκου. Ένα μαργαριτάρι που βρίσκεται καλά κρυμμένο και που οι ιστορίες για το χρώμα της είναι πολλές. Κάποιοι λένε ότι πρωτοκατοικήθηκε από τους Εβραίους οι οποίοι την έβαψαν μπλε προκειμένου να συμβολίζει τον ουρανό και τον παράδεισο ενώ άλλοι ότι έγινε για αποφυγή των κουνουπιών.

Ο καιρός:

Το κλίμα που επικρατεί στο Μαρόκο είναι ήπιο, με τις περιοχές που βρίσκονται κοντά στις ακτές να μην έχουν θερμοκρασίες κάτω από τους 10°C. Στις πόλεις του Νότου και τις εσωτερικές περιοχές το καλοκαίρι είναι θερμό ενώ θα συναντήσετε βροχές από τον Νοέμβριο μέχρι και τον Φεβρουάριο. Η καλύτερη περίοδος για να επισκεφτείτε το Μαρόκο είναι ολόχρονα για τις παραθαλάσσιες περιοχές ενώ η άνοιξη και το φθινόπωρο για την υπόλοιπη χώρα. Δεν συστήνουμε να επισκεφθείτε τη χώρα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες καθώς οι θερμοκρασίες είναι πολυ ψηλές.

Ο Διοργανωτής δεν είναι υπεύθυνος για αποκατάσταση τυχόν ζημιάς ή/και ακύρωσης που προκλήθηκε λόγω καιρικών συνθικών ή/και από οποιοδήποτε άλλο λόγο ανωτέρας βίας (force majeure) ο οποίος δε συμπεριλαμβάνεται στο παρόν. Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε από τους πιο πάνω λόγους ακυρωθεί ή διακοπεί το ταξίδι στην εξέλιξή του, δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων και δεν υπάρχει καμιά άλλη υποχρέωση αποζημίωσης από τον Διοργανωτή.

Χάρτης - Μαρόκο

Μαρόκο

Βίντεο

Μαρόκο

Μαρόκο

Έντυπα

Σύμβαση Οργανωμένου Ταξιδιού

logo icon

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε τα παρακάτω στοιχεία για το πακέτο που ενδιαφέρεστε και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο.

  *Να συμπληρωθεί όπως αναγράφεται στο διαβατήριο με λατινικούς χαρακτήρες

  Τι είπαν οι φίλοι μας

  Αν ονειρεύεστε ένα ταξίδι που συνδυάζει την περιπέτεια με τη χαλάρωση, το ταξίδι αυτό σε...

  Diamond Member Club

  ''Ήταν ενα υπέροχο ταξίδι σε φανταστικούς προορισμούς με υπέροχα τοπία και μοναδικές δραστηριότητες. Η οργάνωση...

  Οδύσσεια & Γιώργος

  “Περάσαμε πάρα πολύ όμορφα! Γνωρίσαμε έναν νέο κόσμο, πολύ διαφορετικό από όλα όσα είδαμε μέχρι...

  Στεφανή & Κωνσταντίνος Χατζηπέτρου

  "Το ταξίδι στην Κούβα ήταν μια μοναδική εμπειρία ζωής, η άψογη συνεργασία που είχαμε με...

  Αντρέας Συμεού

  "Αγαπητή ομάδα του Pluton Travel, Ήθελα να αφιερώσω λίγο χρόνο για να εκφράσω την ευγνωμοσύνη...

  Στέλλα Παυλίδου

  "Το ταξίδι μας ήταν φανταστικό, περάσαμε υπέροχα. Είδαμε απίστευτες εικόνες, μαγευτικά τοπία και γνωρίσαμε μια...

  Βασίλης & Χριστίνα

  "Όλα υπέροχα, άψογη εξυπηρέτηση , μαγικό ταξίδι" 🙏🥰Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε....

  Αντωνία & Ειρηναίος

  "Ένα ταξίδι γεμάτο χρώματα, μουσική, γεύσεις, χαμόγελα και όμορφους ανθρώπους! Ευχαριστούμε για το πιο μαγικό...

  Αντρέας & Μαρίνα

  Δημιουργούμε το δικό σας
  tailor-made ταξίδι

  You Dream, We Create
  και σε αυτήν την περίπτωση δημιουργούμε για εσάς ένα πακέτο με εμπειρίες που πρέπει να ζήσετε στο μαγευτικό Μπαλί, σύμφωνα πάντα με τις δικές σας προτιμήσεις.

  ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΕΔΩ
  trip-background-2

  Δημοφιλέστερα Πακέτα