Κούβα | Γαμήλιο Ταξίδι

10 μέρες

 • destination 4/5

  Ο πιο πάνω βαθμός αντικατοπτρίζει το πόσο έντονο θα είναι το στοιχείο της περιπέτειας.

 • destination 4/5

  Ο πιο πάνω βαθμός αντικατοπτρίζει το πόσο έντονο θα είναι το στοιχείο της ιστορίας και του πολιτισμού στο ταξίδι.

 • destination 4/5

  Ο πιο πάνω βαθμός αντικατοπτρίζει το πόσο ρομαντικές θα είναι οι δραστηριότητες σε αυτό το ταξίδι.

 • Ταξιδέψτε πίσω στον χρόνο σε αυτό το γραφικό και πλούσιο σε κουλτούρα νησί
 • Πασίγνωστος προορισμός για το ρούμι, τα πούρα και τον χορό salsa
 • Το γαμήλιο ταξίδι σηματοδοτεί την έναρξη της κοινής πορείας ενός ζευγαριού
 • Είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε το ταξίδι των ονείρων σας, αφουγκραζόμενοι τις δικές σας επιθυμίες και προτιμήσεις, πάντα υπό την καθοδήγηση των έμπειρων και πλήρως καταρτισμένων ταξιδιωτικών μας συμβούλων.
 • Για πληροφορίες σχετικά με τιμές και αναχωρήσεις ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ!

Το μεγαλύτερο από τα νησιά της Καραϊβικής δεν είναι άλλο από την Κούβα. Παραλίες με κρυστάλλινα νερά, εξωτικά φυτά, χρυσές αμμουδιές και στιγμές χαλάρωσης παρέα με τη θάλασσα συνθέτουν ένα μαγευτικό τοπίο. Με το άκουσμα του ονόματος της αυτά που έρχονται αμέσως στο μυαλό μας είναι τα πούρα, η Αβάνα, τα πολύχρωμα αυτοκίνητα της δεκαετίας του ’50 και φυσικά η ιστορία του τόπου. Ένας προορισμός που προσφέρει σε κάθε επισκέπτη κάτι μοναδικό. Άλλοι θα την προτιμήσουν για την ιστορία και την κουλτούρα της, κάποιοι άλλοι για το ρούμι και τα πούρα της και για πολλούς αυτό που θα τους παρακινήσει να επιλέξουν τη Κούβα για το ταξίδι τους θα είναι ο χορός και οι ξέφρενοι ρυθμοί Σάλσα. Ένας προορισμός που τα τελευταία χρόνια αποτελεί βασική επιλογή αλλά και πρόταση μας για μοναδικά γαμήλια ταξίδια. Μπορείτε να συνδυάσετε το ταξίδι σας στην Κούβα με Μεξικό ή Αμερική.

Tips:

Γλώσσα
Επίσημη γλώσσα της χώρας είναι η Ισπανική.

Νόμισμα
Το νόμισμα της χώρας είναι το Πέσος Κούβας(CUC). Μπορείτε όμως να χρησιμοποιήσετε και με ασφάλεια της πιστωτικές σας κάρτες για όποιαδήποτε συναλλαγή.

Συνδυασμός Ταξιδιού
Μπορείτε να συνδυάσετε το ταξίδι σας στην Κούβα με την Αμερική.

H ταξιδιωτική μας πρόταση:

 • Αεροπορικά εισιτήρια από και προς Κούβα με ενδιάμεσο σταθμό.
  Φόρους αεροδρομίων και επίναυλο καυσίμων.
 • Παραλαβή και μεταφορά από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο και αντίστροφα.
 • Εκδρομές και περιηγήσεις με Αγγλόφωνο συνεργάτη μας.
 • Έκδοση Βίζας στις χώρες που είναι απαραίτητη.
 • Πρόγραμμα και τουριστικός οδηγός για το ταξίδι σας.
 • Σε ορισμένα ξενοδοχεία προσφέρεται ποτό καλωσορίσματος, εκπτωτικά δωροκουπόνια για τις υπηρεσίες των ξενοδοχείων και διάφορες εκπλήξεις με την άφιξη σας στο δωμάτιο.
 • Μπορούμε να διευθετήσουμε ρομαντικό δείπνο αφού μας το ζητήσετε.
 • Διάφορες εκπλήξεις από το γραφείο μας για τις οποίες θα ενημερώνουμε τον ένα από τους δυο του ζευγαριού.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε όποιαδήποτε χώρα ταξιδεύετε εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, χρειάζεστε διαβατήριο με ισχύ πέραν των έξι (6) μηνών από τη μέρα που ταξιδεύετε. Σε όποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα πρέπει να γίνεται άμεση ανανέωση του διαβατηρίου σας!

Αξιοθέατα:

Αβάνα
Η πρωτεύουσα Αβάνα είναι ένα σημείο του ταξιδιού που σίγουρα δεν πρέπει να παραλείψετε. Τα πολύχρωμα αυτοκίνητα της δεκαετίας του ‘80 τα ξενοδοχεία και τα πολλά μουσεία και αξιοθέατα της πόλης δεν θα σας αφήσουν αδιάφορους. Επισκεφτείτε το Καπιτώλιο που είναι πιστό αντίγραφο του Καπιτωλίου της Ουάσινγκτον.

Πινάρ δελ Ρίο
Εδώ καλλιεργούνται τα καπνά και κατασκευάζονται τα καλύτερα πούρα στον κόσμο. Μια καταπράσινη κοιλάδα με βελούδινους λόφους και πανύψηλα φοινικόδεντρα με καταρράκτες και υπόγειες σπηλιές συνθέτουν το τοπίο. Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε την τοιχογραφία της προϊστορίας και να θαυμάσετε τα χρώματα και τα σχήματα πάνω στον βράχο της κοιλάδας Βινιάλες. Παρακολουθήστε τον τρόπο με τον οποίο παρασκευάζονται αυτά τα υπέροχα πούρα.

Κάγιο Λάρκο
Η πιο φημισμένη θάλασσα της Καραϊβικής στο αρχιπέλαγος Κανάρεος. Αυτό το μικρό νησάκι 25 χιλιομέτρων με τις υπέροχες μαγευτικές του παραλίες, έγινε γνωστό από τον τουρισμό. Εδώ θα βρείτε συγκεντρωμένα τα περισσότερα ξενοδοχειακά συγκροτήματα καθώς επίσης και τις καλύτερες παραλίες για να κάνετε τις καταδύσεις σας. Πέρα όμως από αυτά το Κάγιο Λάργκο αποτελεί καταφύγιο αναπαραγωγής των χελωνών.

Βίλα Κλάρα
Η πρωτεύουσα Αβάνα είναι ένα σημείο του ταξιδιού που σίγουρα δεν πρέπει να παραλείψετε. Τα πολύχρωμα αυτοκίνητα της δεκαετίας του ‘80 τα ξενοδοχεία και τα πολλά μουσεία και αξιοθέατα της πόλης δεν θα σας αφήσουν αδιάφορους. Επισκεφτείτε το Καπιτώλιο που είναι πιστό αντίγραφο του Καπιτωλίου της Ουάσινγκτον.

Santiago de Cuba
Η πόλη είναι ιδιαίτερα γνωστή και για το λιμάνι της με τα υπερπολυτελή κρουαζιερόπλοια που ταξιδεύουν στα νησιά της Καραϊβικής.

Ο καιρός:

Το κλίμα της Κούβας είναι τροπικό και μπορείτε να την επισκεφθείτε ολόχρονα. Όπως οι περισσότεροι τροπικοί προορισμοί, έτσι και η Κούβα, διανύουν βροχερές περιόδους και περιόδους ανομβρίας.

Η πιο ιδανική περίοδος για να ταξιδέψετε την Κούβα είναι από τον Νοέμβριο μέχρι και τον Απρίλιο που η χώρα διανύει συνήθως περίοδο ανομβρίας.

Οι πιο ζεστές θερμοκρασίες καταγράφονται συνήθως τον μήνα Αύγουστο και αυτές κυμαίνονται μεταξύ 33°C – 24°C ενώ οι πιο χαμηλές το μήνα Ιανουάριο και κυμαίνονται μεταξύ 27°C – 18°C.

Επιπλέον, η Κούβα επηρεάζεται από τους τυφώνες του Ατλαντικού Ωκεανού οι οποίοι διαρκούν συνήθως μεταξύ 1ης Ιουνίου και 30ης Νοεμβρίου. Αυτό αποτελεί ένα ενδεχόμενο και δεν σημαίνει ότι αν επιλέξετε να ταξιδέψετε τη συγκεκριμένη περίοδο το ταξίδι σας θα επηρεαστεί από το συγκεκριμένο καιρικό φαινόμενο.

Ο Διοργανωτής δεν είναι υπεύθυνος για αποκατάσταση τυχόν ζημιάς ή/και ακύρωσης που προκλήθηκε λόγω καιρικών συνθικών ή/και από οποιοδήποτε άλλο λόγο ανωτέρας βίας (force majeure) ο οποίος δε συμπεριλαμβάνεται στο παρόν. Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε από τους πιο πάνω λόγους ακυρωθεί ή διακοπεί το ταξίδι στην εξέλιξή του, δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων και δεν υπάρχει καμιά άλλη υποχρέωση αποζημίωσης από τον Διοργανωτή.

Χάρτης - Κούβα

Κούβα

Βίντεο

Κούβα

Κούβα

Έντυπα

Σύμβαση Οργανωμένου Ταξιδιού

logo icon

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε τα παρακάτω στοιχεία για το πακέτο που ενδιαφέρεστε και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο.

  *Να συμπληρωθεί όπως αναγράφεται στο διαβατήριο με λατινικούς χαρακτήρες

  Τι είπαν οι φίλοι μας

  Αν ονειρεύεστε ένα ταξίδι που συνδυάζει την περιπέτεια με τη χαλάρωση, το ταξίδι αυτό σε...

  Diamond Member Club

  ''Ήταν ενα υπέροχο ταξίδι σε φανταστικούς προορισμούς με υπέροχα τοπία και μοναδικές δραστηριότητες. Η οργάνωση...

  Οδύσσεια & Γιώργος

  “Περάσαμε πάρα πολύ όμορφα! Γνωρίσαμε έναν νέο κόσμο, πολύ διαφορετικό από όλα όσα είδαμε μέχρι...

  Στεφανή & Κωνσταντίνος Χατζηπέτρου

  "Το ταξίδι στην Κούβα ήταν μια μοναδική εμπειρία ζωής, η άψογη συνεργασία που είχαμε με...

  Αντρέας Συμεού

  "Αγαπητή ομάδα του Pluton Travel, Ήθελα να αφιερώσω λίγο χρόνο για να εκφράσω την ευγνωμοσύνη...

  Στέλλα Παυλίδου

  "Το ταξίδι μας ήταν φανταστικό, περάσαμε υπέροχα. Είδαμε απίστευτες εικόνες, μαγευτικά τοπία και γνωρίσαμε μια...

  Βασίλης & Χριστίνα

  "Όλα υπέροχα, άψογη εξυπηρέτηση , μαγικό ταξίδι" 🙏🥰Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε....

  Αντωνία & Ειρηναίος

  "Ένα ταξίδι γεμάτο χρώματα, μουσική, γεύσεις, χαμόγελα και όμορφους ανθρώπους! Ευχαριστούμε για το πιο μαγικό...

  Αντρέας & Μαρίνα

  Δημιουργούμε το δικό σας
  tailor-made ταξίδι

  You Dream, We Create
  και σε αυτήν την περίπτωση δημιουργούμε για εσάς ένα πακέτο με εμπειρίες που πρέπει να ζήσετε στο μαγευτικό Μπαλί, σύμφωνα πάντα με τις δικές σας προτιμήσεις.

  ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΕΔΩ
  trip-background-2

  Δημοφιλέστερα Πακέτα