22 December 2020

Αγαπητοί φίλοι του ταξιδιού και φίλοι του Pluton Travel,

Είμαι ο διευθυντής και travel consultant / ταξιδιωτικός σύμβουλος της εταιρείας Pluton Travel, Αντώνης Αντωνίου, με 2 γραφεία σε Λευκωσία και Λάρνακα και μια ομάδα συνεργατών πλήρως καταρτισμένη με όλες τις γνώσεις των υπηρεσιών μας. Η εταιρεία μας ιδρύθηκε πριν από 28 χρόνια και εξειδικεύεται στα ταξίδια μακρινών προορισμών και πιο συγκεκριμένα σε Αμερική, Αφρική, Ασία, Λατινική Αμερική, Καραϊβική και Ωκεανία. Εδώ και 15 περίπου χρόνια μαζί με τη σύζυγο μου Ιβελίνα Αντωνίου, υπεύθυνη κρατήσεων και οργάνωσης γαμήλιων ταξιδιών, ταξιδεύουμε σε μακρινούς προορισμούς. Μάλιστα έχουμε ταξιδέψει σχεδόν σε όλο τον κόσμο, αποκτώντας αμέτρητες γνώσεις και εμπειρίες, δημιουργώντας πολλές συνεργασίες σε όλο τον κόσμο έχοντας πάντοτε στο μυαλό μας τη δική σας ασφάλεια, ευκολία και εξυπηρέτηση.

Αγαπώντας τα ταξίδια και ταξιδεύοντας σε πολλούς προορισμούς, έχω αναλάβει το συμβουλευτικό και οργανωτικό κομμάτι για τα γαμήλια ταξίδια αλλά και περιπέτειας, κουλτούρας και πολιτισμού τόσο σε ατομικά όσο και σε γαμήλια. Επίσης, με τη βοήθεια των συνεργατών μου στο γραφείο οργανώνω τις ταξιδιωτικές μας προτάσεις για τα οργανωμένα ταξίδια που πραγματοποιούμε κάθε περίοδο δημόσιων αργιών, Πάσχα, Καλοκαίρι, Φθινόπωρο αλλά και των Ειδικών ολόχρονων αποστολών μας. Η εταιρεία μας τα τελευταία 5 χρόνια έχει κάθε μήνα οργανωμένα ταξίδια περιπέτειας, κουλτούρας, πολιτισμού με αρχηγό αποστολής είτε εμένα είτε συνεργάτες του γραφείου μας. Ο ταξιδιώτης με τον τρόπο αυτό μπορεί να βρει τον προορισμό που θέλει και του ταιριάζει.

Αρκετές φορές μάλιστα μεταβαίνω με την ομάδα που πρόκειται να ταξιδέψει σ’ ένα οργανωμένο ταξίδι ως αρχηγός/συνοδός της ομάδας. Κάθε προορισμός αποτελεί για μένα ένα νέο ταξίδι και μια νέα πρόκληση ακόμη και αν έχω τον έχω επισκεφθεί πολλές φορές. Εξάλλου κάθε φορά συνοδεύω διαφορετική ομάδα ταξιδιωτών την οποία οφείλω να ξεναγήσω κατάλληλα∙ πάντοτε βέβαια συνεργαζόμαστε και τοπικούς ξεναγούς ελληνόφωνους ή αγγλόφωνους, οι οποίοι είναι γνώστες της τοπικής ιστορίας και του πολιτισμού. Επίσης εγώ ή ο εκπρόσωπος της εταιρείας μας φροντίζει για την ασφάλεια, φροντίδα των πελατών μας, διατελώντας χρέη συμβούλων κατά τη διάρκεια του ταξιδιού από την αναχώρηση μέχρι και την επιστροφή. Η κάθε χώρα αποτελεί μια ανεξάντλητη πηγή πληροφοριών, αφού όσες φορές και αν την επισκεφθείς πάντα θα έχεις να ανακαλύψεις κάτι καινούριο, με αποτέλεσμα να συλλέγεις συνέχεια γνώσεις και εμπειρίες.

Ταξίδια

Τόσο εγώ όσο και η ομάδα μου νιώθουμε τυχεροί που πραγματοποιούμε την αγάπη μας για τα ταξίδια σε πράξη και είμαστε έτοιμοι να δημιουργήσουμε για εσάς το ταξίδι των ονείρων σας, πάντοτε με ασφάλεια. Με τις δικές μας συμβουλές, γνώσεις και εμπειρία θα διαλέξετε τον κατάλληλο προορισμό και θα σας οργανώσουμε σωστά και ποιοτικά το ταξίδι σας. Σας προτείνουμε να ονειρευτείτε, να μας εμπιστευτείτε και να προγραμματίσετε έγκαιρα το επόμενό σας ταξίδι. Εμείς από δικής μας πλευράς στην προσπάθειά μας να προσφέρουμε πάντοτε την καλύτερη μας εξυπηρέτηση, έχουμε ανανεώσει τα συμβόλαια συνεργασίας διασφαλίζοντας την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Τοπικοί Συνεργάτες

Ταξιδεύοντας για χρόνια λοιπόν, πέραν των γνώσεων και των εμπειριών μας έχουμε αποκτήσει για τον κάθε προορισμό τους δικούς μας τοπικούς συνεργάτες, έτσι ως σωστοί επαγγελματικές μπορούμε να οργανώσουμε το ταξίδι που εσείς ονειρεύεστε και επιθυμείτε. Οι συνεργάτες μας αυτοί μπορούν να σας εξυπηρετήσουν καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας και της νύχτας σε περίπτωση που χρειαστείτε οποιαδήποτε βοήθεια ενώ ταυτόχρονα παρέχουμε εικοσιτετράωρη εξυπηρέτηση από την Κύπρο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Ξενοδοχεία

Όσον αφορά τον τομέα των ξενοδοχείων, η εταιρεία μας έχει ανανεώσει απευθείας τα συμβόλαιά της και όχι από οποιανδήποτε πλατφόρμα, με καλύτερες τιμές και τύπους δωματίων, υπηρεσίες, ποιότητα, καθαριότητα αλλά και υγιεινή όπως αρμόζει στα νέα δεδομένα. Σε όλες τις χώρες που σας προτείνουμε θα υπάρχει και δεύτερο κατάλληλο ξενοδοχείο υγειονομικού πρωτοκόλλου υγείας και ασφάλειας, σε περίπτωση που χρειαστεί, αν και τα ξενοδοχεία με τα οποία συνεργαζόμαστε σε όλο τον κόσμο έχουν πιστοποιητικό υγείας.

Μεταφορές

Οι μεταφορές που σας προτείνουμε για το ταξίδι σας είναι private, δηλαδή μόνον για εσάς με ελεγμένα, καθαρά και ποιοτικά αυτοκίνητα. Στη συνοδεία σας θα υπάρχει αγγλόφωνος οδηγός, ενώ σε αρκετές χώρες παρέχουμε και ελληνόφωνο οδηγό/ξεναγό και τηλέφωνα επικοινωνίας μαζί τους. Αν ανησυχείτε για το θέμα ασφάλειας σας την εγγυόμαστε, αφού ταξιδεύοντας στην κάθε χώρα και δημιουργώντας συνεργασίες γνωρίσαμε τον κάθε συνεργάτη προσωπικά. Τέλος έχουμε αναβαθμίσει τις εκδρομές μας, παρέχοντας διαφορετικά είδη, με πρώτιστο στόχο να ικανοποιούμε εσάς τους αγαπημένους φίλους ακόμη και τους πιο απαιτητικούς.

Travel Consultant – Σύμβουλος Tαξιδιού

Η υπηρεσία αυτή είναι το σημαντικότερο βήμα που θα πρέπει να χρησιμοποιήσει κάθε ταξιδιώτης που αναζητά και θέλει να εξερευνήσει ένα μακρινό-εξωτικό-περιπέτειας ή κουλτούρας πολιτισμό. Πιο συγκεκριμένα, ο ταξιδιώτης οφείλει να προστατεύσει το ταξίδι του από οικονομικής πλευράς αλλά και από ποιοτικής και ασφάλειας.

Σας προτείνουμε να προγραμματίσετε ραντεβού στα γραφεία μας στη Λευκωσία ή Λάρνακα για να συζητήσουμε από κοντά, να ακούσουμε τα θέλω σας και τις επιθυμίες σας. Προσωπικά έχοντας αποκτήσει γνώσεις, εμπειρία και φίλους συνεργάτες σχεδόν σε όλο τον κόσμο μπορώ να σας συμβουλέψω ποιος είναι ο κατάλληλος προορισμός που θα καλύπτει τις επιθυμίες σας.

Σημαντικά σημεία τα οποία μπορεί να αγνοείτε όπως ο κατάλληλος καιρός για τον προορισμό που θέλετε, θέματα υγιεινής, διατροφής και ασφάλειας και άλλα από τα πιο απλά μέχρι και τα πιο σημαντικά είμαστε το κατάλληλο γραφείο για να σας συμβουλέψει. Άλλο ένα σημαντικό στοιχείο είναι και η βίζα εισόδου σε κάποιες χώρες, την οποία αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου την έκδοσή της.

Οι υπηρεσίες της εταιρείας μας θα παρέχονται σε εσάς από την πρώτη μέρα συνάντησης μέχρι και την μέρα αναχώρησής σας για το ταξίδι, θα συνεχιστούν στη διάρκεια του ταξιδιού έχοντας πλήρη επικοινωνία με τους τοπικούς μας συνεργάτες αλλά και με εμένα τον ίδιο με όποιο τρόπο επιθυμείτε (τηλέφωνο, μήνυμα,email, messenger, Instagram) και ολοκληρώνετε με την επιστροφή σας στην Κύπρο αφού μοιραστείτε την εμπειρία σας μαζί μας. Τόσο για εμένα όσο και για όλη την ομάδα του Pluton Travel η επιτυχία, η αναγνώριση και η ανταμοιβή μας είναι τα δικά σας χαμόγελα και οι δικές σας όμορφες αναμνήσεις που θα σας συντροφεύουν για πάντα και θα φροντίσουμε εμείς να έχετε.

Η εμπιστοσύνη κερδίζεται δεν αγοράζεται, γι΄ αυτό και εμείς ευχόμαστε να σας κερδίσουμε και στο επόμενο ταξίδι σας να μας εμπιστευτείτε ξανά, για τη διοργάνωσή του. Τόσο εγώ προσωπικά όσο και η ομάδα μου κάνουμε ξεκάθαρο ότι για εμάς σημαντικό αποτελεί η ποιότητα των υπηρεσιών μας (αεροπορικές εταιρείες, εισιτήρια, μεταφορικά), η πλήρης σωστή και ποιοτική οργάνωση, οι απλόχερες οδηγίες, οι ταξιδιωτικοί οδηγοί που θα σας παρέχουμε για το ταξίδι σας αφού μας επιλέξετε και τέλος η σημασία που δίνουμε ακόμη και στις πιο μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη μεγάλη διαφορά. Δεν είναι ποτέ στόχος μας οι φθηνές τιμές, παρέχοντας φθηνές υπηρεσίες, γιατί η χαρά της φτηνής τιμής διαρκεί λιγότερο από την ανησυχία της ακριβής τιμής άλλων ποιοτικών υπηρεσιών. Επιλέγοντας ένα ταξιδιωτικό σύμβουλο της εταιρείας μας θα έχετε ήδη κερδίσει το ποιοτικό ασφαλές ταξίδι των ονείρων σας.

Τα ταξίδια δεν τελειώνουν ποτέ και είναι τα μοναδικά αγαθά που μας κάνουν πλουσιότερους, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε τα με τη νέα χρονιά!

Αντώνης Αντωνίου,
Γενικός Διευθυντής
Pluton Travel & Tours

You Dream, We Create

Δημιουργούμε το δικό σας tailor-made ταξίδι

You Dream, We Create
και σε αυτήν την περίπτωση δημιουργούμε για εσάς ένα πακέτο με εμπειρίες που πρέπει να ζήσετε σε κάθε προορισμό, σύμφωνα σύμφωνα πάντα με τις δικές σας προτιμήσεις. Συμπληρώστε στη φόρμα επικοινωνίας όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζεται να γνωρίζουμε!

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΕΔΩ