Μπαλί

previous arrow
next arrow
Slider
| Αναστασία & Αντώνης

Μπαλί

“Ευχαριστούμε για αυτή την εμπειρία που ζήσαμε σε αυτό τον μαγευτικό προορισμό. Ήταν ένα ταξίδι που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ και θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη καρδιά μας! Ο ξεναγός μας (ο Justin) ήταν δίπλα μας καθ’όλη την διάρκεια του ταξιδιού, πρόθυμος πάντα να μας βοηθήσει και να μας συμβουλέψει.”

Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστευτήκατε και ταξιδέψατε μαζί μας. Η δική μας ανταμοιβή, τα δικά σας χαμόγελα και οι όμορφες αναμνήσεις που δημιουργήσαμε μαζί.

Σας προτείνουμε να ταξιδέψετε και να γνωρίσετε τους μαγευτικούς προορισμούς μας. Στείλτε μας email στο [email protected] ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο.

Pluton Travel & Tours,
YouDreamWeCreate”

Αγαπημένοι Προορισμοί

offer-img
Κούβα | Οργανωμένα & Ατομικά Ταξίδια


Περισσότερα
offer-img
Κόστα Ρίκα | Οργανωμένα & Ατομικά Ταξίδια


Περισσότερα


offer-img
Ντουμπάι | Οργανωμένα & Ατομικά Ταξίδια


Περισσότερα

Δείτε εδώ όλα τα πακέτα

Τι λένε οι Πελάτες μας

TEST-FEATURED-DORA-GIORGOS-BALI-SINGAPORE-17-11
Ντόρα & Γιώργος

Μπαλί – Σιγκαπούρη | Honeymoon


"Σας ευχαριστούμε που μας βοηθήσατε να πραγματοποιήσουμε το γαμήλιο μας ταξίδι στο Μπαλί και στην Σιγκαπούρη. Ήταν όλα υπέροχα, με πάρα πολύ οργάνωση. Αξέχαστες εμπειρίες και στιγμές. "
featured testimonial ANTRI INDIA
Άντρη

Ινδία


"Ένας ιδιαίτερος προορισμός η Ινδία με έντονες εικόνες, που ξυπνάνε με τη σειρά τους σκέψεις, συναισθήματα. Ευχαριστώ από καρδιάς την έμπειρη ομάδα του Pluton Travel στην Κύπρο και τους συνεργάτες της στην Ινδία που με συντρόφεψαν σε αυτό τον μοναδικό ταξίδι! "
featured testimonials elli india
Έλλη

Ινδία


"Το ταξίδι ήταν εμπειρία ζωής με πρωτόγνωρα συναισθήματα τοπία φανταστικά διαφορετικός κόσμος άλλη κουλτούρα και πολιτισμός καινούργιοι άνθρωποι με χιούμορ και ενδιαφέρον, και όπως λέτε και εσείς το ταξίδι τελείωσε αλλά οι μοναδικές εμπειρίες και αναμνήσεις μας μένουν χαραγμενες στην καρδιά μας και στο μυαλό μας. Γέμισα με τις αποσκευές μου με χρώματα αρώματα συναισθήματα και απέραντη αγάπη για το επόμενο ταξίδι! Ήταν όλα μαγικά και παραμυθένια!"