08 November 2023

Με 28 χρόνια εμπειρίας και αγάπης για τα ταξίδια, στόχος μας η δημιουργία όμορφων αναμνήσεων για όσους μας εμπιστεύονται τις διακοπές τους. Η ασφάλεια και η ποιότητα κατά το ταξίδι αποτελεί για εμάς μέγιστη προτεραιότητα γι’ αυτό και δημιουργήσαμε την #PLUTONLEADERTEAM, μια ομάδα από έμπειρους ταξιδιώτες που συνοδεύουν τις οργανωμένες μας αποστολές σε όλο τον κόσμο και οι οποίοι φροντίζουν ώστε η διεκπεραίωση του ταξιδιού σας να πραγματοποιείται με τον πιο ευχάριστο τρόπο. Η #PLUTONLEADERTEAM αποτελείται από άτομα του γραφείου μας όπως επίσης και από έμπιστους εξωτερικούς μας συνεργάτες που μοιράζονται την αγάπη μας για τα ταξίδια. Επιλέξτε το οργανωμένο ταξίδι της επιλογής σας και ταξιδέψετε με την ασφάλεια και την σιγουριά που δημιουργεί η #PLUTONLEADERTEAM.

Αντώνης Αντωνίου, CEO Pluton Travel

Πάθος μου τα ταξίδια περιπέτειας, κουλτούρας και πολιτισμού με δώσεις πολυτελείας, καλού φαγητού και διασκέδασης. Στόχος μου να ταξιδέψω σε όλο τον κόσμο!

Παναγιώτης Πολεμίτης, CEO Multians – Creators Space

Στα 20 έφυγα από τη Κύπρο με ένα σακίδιο και για 4 χρόνια εξερευνούσα το κόσμο non-stop. Τώρα είμαι 28, ταξίδεψα 50 χώρες και έχω δίκη μου εταιρεία δημιουργίας περιεχομένου για σκοπούς μάρκετινγκ. Το να ταξιδεύω σαν αρχηγός αποστολής είναι ότι καλύτερο, το πιο ωραίο συναίσθημα είναι όταν καταφέρνεις να κανείς μια ομάδα αγνώστων να νιώσουν σαν οικογένεια και να ζήσουν την εμπειρία του ταξιδιού σαν ένα!!!

Στέλλα Γεωργιάδου, Τραγουδίστρια

Τα ταξίδια και το τραγούδι είναι οι μεγάλες μου αγάπες. Μου αρέσει να εξερευνώ καινούργιους προορισμούς και να μοιράζομαι τις στιγμές αυτές με ταξιδιώτες που αγαπούν τις νέες συγκινήσεις και το ξύπνημα των αισθήσεων μέσα από αληθινές εμπειρίες, ζωντανές εικόνες και εξωτικές γεύσεις. Τρελαίνομαι για χώρες που κρύβουν ολότελα άλλες κουλτούρες και χαμογελαστούς ανθρώπους. Αγαπημένη μου η Ιαπωνία. Στα ταξίδια μαζί μου ένα είναι σίγουρο. Ζούμε κάθε στιγμή με ενθουσιασμό και ζωντάνια. Το ρεπερτόριο μου είναι ένα από τα μυστικά της καλοπέρασης της ομάδας που συνοδεύω!!!

Κυριάκος Αργυρού

Ονομάζομαι Κυριάκος Αργυρού λατρεύω τα ταξίδια, κυρίως τα απαιτητικά και τα περιπετειώδη. Έχω ταξιδέψει σε 50 χώρες του κόσμου αλλά δεν λέω όχι σε προκλήσεις και νέους προορισμούς. Διεύρυνε τους ορίζοντες σου, την ποιότητα της σκέψης σου και τον τρόπο που βλέπεις τη ζωή και έλα να ταξιδέψουμε παρέα. Τα ταξίδια είναι το μοναδικό έξοδο που θα κάνετε για τον εαυτό σας και θα σας κάνει πλουσιότερους.

Χριστιάνα Χατζηπαύλου, Φωτογράφος

Ειδικότητα μου, οι προορισμοί κουλτούρας και πολιτισμού. Μεγάλη μου αγάπη, η Ασία. Ως φωτογράφος, η μηχανή μου είναι προέκταση του χεριού μου. Στόχος μου είναι να ανακαλύπτω συνεχώς νέα μέρη και να τα καταγράφω μέσα από τον φακό μου.

Μιχάλης Χρίστου, Ηθοποιός

Το ακόρεστο πάθος μου για τα ταξίδια είναι μια πύλη για ατελείωτη εξερεύνηση και προσωπική ανάπτυξη. Τα ταξίδια μού επιτρέπουν να βυθιστώ σε διαφορετικούς πολιτισμούς, να απολαύσω νέες κουζίνες και να γίνω μάρτυρας μαγευτικών τοπίων. Είναι μια συνεχής υπενθύμιση της ομορφιάς και της ποικιλομορφίας του κόσμου μας, καλλιεργώντας μέσα μου μια βαθιά εκτίμηση για τον πλούτο των ανθρώπινων εμπειριών. Πέρα από την περιπέτεια, το ταξίδι πυροδοτεί την περιέργειά μου, προκαλεί τη ζώνη άνεσής μου και μου διδάσκει ανεκτίμητα μαθήματα ζωής. Είτε περιφέρομαι σε ιστορικές πόλεις,είτε πεζοπορώ στη μοναξιά της φύσης, είτε συνδέομαι με ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα, κάθε ταξίδι αφήνει ένα ανεξίτηλο σημάδι στην ψυχή μου, τροφοδοτώντας συνεχώς την επιθυμία μου να εξερευνήσω αυτόν τον μοναδικό πλανήτη…

Βαλεντίνος Λουκαΐδης, Επαγγελματίας Φωτογράφος

Άφησα την πρωινή μου σταθερή δουλειά για να ακολουθήσω το πάθος μου στην φωτογραφία, και δεν κοίταξα πίσω ποτέ! Τρέχω τώρα την δική μου επιχείρηση ως φωτογράφος παρέχοντας υπηρεσίες τόσο τοπικά αλλά και σε διεθνές επίπεδο. Οι εμπειρίες, ο προορισμός, οι άνθρωποι, η κουλτούρα, η άγρια ανέγγιχτη παρθένα φύση, το μεγαλειώδες τοπίο και η δύναμη της γης, ωθούν και αναφλέγουν το πάθος μου στην ταξιδιωτική φωτογραφία εξερεύνησης! Πάμε λοιπόν να εξερευνήσουμε τον κόσμο όχι ως τουρίστες αλλά ως ταξιδιώτες, πάμε να φέρουμε μαζί μας στιγμές μοναδικές, ιστορίες και εμπειρίες ζωής!

Πωλίνα Μιχαήλ, Τμήμα Πωλήσεων Pluton Travel

Κάθε ταξίδι και μια νέα όμορφη εμπειρία ζωής που σου διδάσκει όσα μπορεί να μην διδαχθείς ποτέ σε όλη σου τη ζωή χωρίς τα ταξίδια. Κάθε προορισμός ειναι μοναδικός και ιδιαίτερος κερδιζοντας από τον καθένα κάτι διαφορετικό. Αγαπάω να ταξιδεύω και να γνωρίζω νέους πολιτισμούς, κουλτούρες, την ιστορία αλλά και διαφορετικούς ανθρώπους. Στόχος μου να ταξιδέψω σε όσες περισσότερες χώρες είναι δυνατόν.

Ελένη Αλαμπρίτη, Τμήμα Πωλήσεων Pluton Travel

Εργάζομαι στο τμήμα των πωλήσεων στο Pluton Travel. Έχω τελιώσει διοίκηση με εξειδίκευση στον τομέα του τουρισμού και έχω αφοσιωθεί στο να δημιουργήσω αξέχαστες εμπειρίες μέσα από τα ταξίδια.
Ως η νεαρή της παρέας, είμαι ενθουσιαμένη γι’ αυτό το νέο ξεκίνημα. Κάθε ταξίδι είναι μια ευκαιρία να ανακαλύψω μοναδικούς προορισμούς, να δημιουργήσω αναμνήσεις και να εξερευνήσω τον κόσμο.
Επιθυμώ να καλωσορίσω τον κάθε ταξιδιώτη στην ομάδα μας και να μοιραστώ τις ομορφότερες στιγμές των ταξιδιών μας. Σε κάθε προορισμό που θα επιλέξουμε, θα δημιουργήσουμε ανεκτίμητες αναμνήσεις που θα μείνουν αξέχαστες!

Νικόλας Ιωαννίδης, Influencer

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη μου ρωτήθηκα σε 20 χρόνια από τώρα που βλέπω τον εαυτό μου! Ποια είναι η δουλειά των ονείρων μου! Απάντησα πως δεν ονειρεύομαι για να δουλεύω! Δουλεύω για να μπορώ να ζω! Ονειρεύομαι να ταξιδεύω! Να γυρίζω τον κόσμο γνωρίζοντας πολιτισμούς! Ήθη! Έθιμα! Να μπαίνω στο αεροπλάνο σαν αρχηγός με 15 αγνώστους και να καταλήγουμε καινούργιοι φίλοι σε νέους προορισμούς! Αυτό είναι το όνειρο μου. Να γεμίζω την ψυχή μου με νέες εικόνες!

Σάββας Σπετσιώτης, Content Production & Marketing

Έχω την ευκαιρία να συνεργάζομαι από το 2018 με τον κ.Αντώνη και την κ.Ιβελίνα. Μαζί με την οικογένεια του Pluton Travel ταξίδεψα σε πέραν από 20 χώρες. Στόχος μου να ταξιδέψω σε όλο τον κόσμο, δημιουργώντας όμορφες αναμνήσεις, εξερευνώντας νέα τοπία και γνωρίζοντας διαφορετικές κουλτούρες!

Ευθύμιος Χριστοδούλου, Κινηματογραφιστής

Είναι χαρά μας που το Pluton Travel επέλεξε εμάς ώστε να αποθανατίσουμε τις μοναδικές εμπειρίες τις οποίες μόνο ο Αντώνης και η Ιβελίνα μπορούν να σας υποσχεθούν. Βιώνουμε κι εμείς μαζί σας το ταξίδι σε αυτούς τους μοναδικούς προορισμούς με στόχο να σας μεταφέρουμε όλη τη μαγεία σε μία εικόνα.

Μαρία Γιωργαλλίδη, Καθηγήτρια Γαλλικών

Στόχος και σκοπός μου είναι να δώσω ΖΩΗ στη ζωή μου ! Και τα ταξίδια κάνουν αυτό ακριβώς το πράγμα! Ως καθηγήτρια, ο κύριος λόγος των αποδράσεών μου δεν ήταν απλά οι «διακοπές» αλλά ένα διαφορετικό συναίσθημα που αναζητώ πάντα, ένα μάθημα, ένα ταξίδι του μυαλού που θα γυρίσει στη βάση του με γνώσεις και εμπειρίες. Και τι πιο ωραίο να τα μοιράζεσαι με τους συνταξιδιώτες σου!

Κυριάκος Μοσφιλιώτης, Διευθυντής Πωλήσεων Pluton Travel Λευκωσίας

Εργάζομαι στο Pluton Travel από το 2019 και ζω καθημερινά το ταξίδι από την γέννηση του ως μια ιδέα σε μια κόλλα χαρτιού μέχρι και την διεκπεραίωση του. Μεγαλύτερη ικανοποίηση οι ευχαριστημένοι πελάτες μετά από κάθε ταξίδι.Έχω ταξιδέψει ως σύνοδος με το Pluton Travel σε χώρες της Ασίας, της Αφρικής και της Ευρώπης και είμαι έτοιμος για νέες ταξιδιωτικές περιπέτειες.

Τάσος Αναστασίου

Ονομάζομαι Τάσος Αναστασίου και αγαπώ την τέχνη της φωτογραφίας και του βίντεο! Είμαι ενθουσιασμένος που θα συμμετέχω στα οργανωμένα ταξίδια της Pluton Travel. Το πρώτο μου ταξίδι μαζί τους ήταν μια αξέχαστη εμπειρία που με ενέπνευσε να μοιραστώ την αγάπη μου για την εξερεύνηση. Ανυπομονώ να ταξιδέψουμε μαζί και να αποτυπώσουμε εικόνες από τις μοναδικές μας περιπέτειες!

Πωλίνα Άνιφτου

Στόχος μου να φέρνω στο φως όσα τα βιβλία της ιστορίας μας έκρυψαν μέσα από τα ταξίδια σε τόπους, σε γνωριμία με ανθρώπους και πολιτισμούς. Αγάπη μου το Νότιο Ημισφαίριο και οι αρχαίοι πολιτισμοί, οι γεύσεις του κόσμου και η αναζήτηση νέων προορισμών. Τα ταξίδια μαζί μου είναι ένας διαρκής περίπατος του κόσμου που γίνεται κινητήριος δύναμη για να είμαστε μαζί σε νέες περιπέτειες! Απλά συνεχίστε να διερωτάστε που και γιατί, και έτσι θα περάσουμε τις πιο αξέχαστες διακοπές με γέλιο και ζωντάνια!

Σκεύη Καρεκλά, Τμήμα Πωλήσεων Pluton Travel

Τα ταξίδια είναι η μεγαλύτερη μου αγάπη και στόχος μου να ταξιδέψω σε όλο τον κόσμο. Μου αρέσει να βλέπω νέες χώρες, κουλτούρες και άλλους πολιτισμούς. Σαν συνοδός γκρούπ λατρεύω να γνωρίζω νέα πρόσωπα που μέσα από το ταξίδι μας θα απολαύσουμε καινούριες, ξέγνιαστες εμπειρίες μαζί και θα γίνουμε φίλοι. Με 23 χρόνια επαγγελματική εμπειρία στον τομέα του τουρισμού, κατέχω αρκετές γνώσεις για ταξίδια. Επίσης μπόλικη θετική ενέργεια και πάντα ανυπομονώ για νέες περιπέτειες.

Μιχάλης Χριστοδούλου, The Cypriot Traveler

Θεωρώ πως τρία είναι τα βασικά χαρακτηριστικά στη ζωή μου: η αγάπη μου για τις τέχνες-ιδιαίτερα το θέατρο, το μεράκι μου για την λογοτεχνία, το διάβασμα και η ανάγκη μου να ανοίγω πόρτες σε νέους κόσμους τόσο μέσα από τα βιβλία όσο κι από τα ταξίδια. Από μικρός που άρεσε να περιεργάζομαι, να θέλω να μαθαίνω, να υποδύομαι τον δάσκαλο και τον ξεναγό. Κατάφερα, λοιπόν να σπουδάσω φιλόλογος, εργάζομαι στα media σχεδόν 20 χρόνια και έχω ταξιδέψει μέχρι σήμερα σε πάνω από 30 χώρες. Το ταξίδι για μένα είναι ένα μεγάλο πανεπιστήμιο, γεμάτο με γνώσεις, εικόνες, συναισθήματα, ιδέες, γεύσεις, αρώματα, χρώματα και κυρίως ανθρώπους. Το ταξίδι ανοίγει το πνεύμα, το μυαλό και την ψυχή, μας κάνει να αγαπήσουμε τους ανθρώπους και τις διαφορετικότητές τους. Όνειρό μου πια, στα 42 μου, είναι να ταξιδεύω, να μαθαίνω, να συλλέγω πληροφορίες και όλα αυτά να τα μεταφέρω στα κείμενά μου. ΚΙ εύχομαι κάποτε όλα αυτά να γίνουν ένα βιβλίο.

Ιάσωνας Σιαπάνης

Δημιουργικός, Οργανωτικός, Κοινωνικός. Καλός στο να βρίσκω λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρξει!

Τι μου αρέσει;
Περιπέτεια, Nightlife, Κουλτούρα, Ταξίδια

Τι μου δίνει την απόλυτη ευτυχία;
Όταν η ομάδα που ταξιδεύει μαζί μου γίνεται οικογένεια, φιλαράκια που είναι έτοιμα για ένα επόμενο ταξίδι με Pluton. Αυτό για μένα είναι η απόλυτη επιτυχία ως Αρχηγός και μου δίνει ευτυχία!

Φράνκ Φρανγκόπουλος, Φωτογράφος

Το πάθος με τη φωτογραφία με οδήγησε στο να αναζητώ και να επιζητώ νέες προκλήσεις στη ζωή, για αυτό το λόγο ξεκίνησα να ταξιδεύω όλο και περισσότερο αναζητώντας νέες κουλτούρες, νέους ανθρώπους ,νέα έθιμα ,νέους πολιτισμούς και παραδόσεις, δημιουργώντας νέες εμπειρίες στη ζωή. Mέσα από την ομάδα μας θέλω να αποκτήσω και άλλες εμπειρίες, να ζήσω τη περιπέτεια να ταξιδέψω το κόσμο όλο και είμαι σίγουρος ότι θα μου δοθεί η ευκαιρία μέσα από τη οικογένεια του Pluton Travel .Ευχαριστώ που επιλέχθηκα και ανήκω πλέον σε αυτή την ομάδα νιώθω τυχερός που είμαι μέρος της. Ας πάμε να το ζήσουμε στο έπακρον ταξιδιώτες…

Άριστος Δημητρίου

Ως ταξιδιώτης αναζητω πάντα νέες περιπέτειες και εμπειρίες.
Μου αρεσει να εξερευνω διαφορετικούς πολιτισμούς, άγνωστα τοπία, να δοκιμαζω νεες κουζινες & να συνδεομαι με ανθρώπους από όλο το κοσμο.
Ο καλυτερος τροπος για να το πετύχω ειναι να μοιράζομαι αυτες τις στιγμες με αλλους ανθρώπους.
Με το Pluton Travel αυτο γινεται πραγματικοτητα!!
Τα ταξίδια για μενα ειναι ζωη και η ζωη ξεκινα εξω απο το Comfort Zone!!!

“Feel-Free”

Συνάντηση 2023 #PLUTONLEADERTEAM

Δημιουργούμε το δικό σας tailor-made ταξίδι

You Dream, We Create
και σε αυτήν την περίπτωση δημιουργούμε για εσάς ένα πακέτο με εμπειρίες που πρέπει να ζήσετε σε κάθε προορισμό, σύμφωνα σύμφωνα πάντα με τις δικές σας προτιμήσεις. Συμπληρώστε στη φόρμα επικοινωνίας όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζεται να γνωρίζουμε!

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΕΔΩ