02 July 2024

Το περιοδικό Dolce Digital Lifestyle Magazine δημοσίευσε πρόσφατα ένα άρθρο για εμάς, την Pluton Travel, αναδεικνύοντας τα μοναδικά ταξίδια που προσφέρουμε και την αφοσίωσή μας στην παροχή αξέχαστων εμπειριών. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην πολυαγαπημένη διευθύντριά μας, Ιβελίνα Αντωνίου, η οποία με το πάθος και την επαγγελματική της εμπειρία, μας οδηγεί σε νέα επίπεδα αριστείας στον τομέα του τουρισμού.Πάρακατω μπορείτε να δείτε το άρθρο του περιοδικού!

“Tο Pluton Travel κατάφερε να δημιουργήσει μια μεγάλη φήμη στα ταξίδια του μέλιτος, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη λεπτομέρεια και την εξατομικευμένη εξυπηρέτηση. Κατανοώντας ότι κάθε ζευγάρι είναι μοναδικό, η ομάδα του Pluton Travel εργάζεται στενά με τους νεόνυμφους, για να σχεδιάσει το τέλειο γαμήλιο ταξίδι, προσαρμοσμένο στις προσωπικές σας προτιμήσεις και ανάγκες.

Από τη στιγμή της πρώτης επικοινωνίας και συνάντησης σας με την ομάδα τους, από την κράτηση του ταξιδιού μέχρι και την επιστροφή σας, καταλαβαίνετε πως δίπλα σας, έχετε έναν έμπειρο και αφοσιωμένο συνεργάτη.

Εσείς δεν έχετε παρά να ετοιμάσε τε βαλίτσες και να ζήσετε αυτές τις μοναδικές στιγμές που θα θυμάστε για μια ζωή

Ορομαντισμός, η χαλάρωση, η ευεξία και βεβαίως η περιπέτεια για τους πιο τολμηρούς, συνδυάζονται μοναδικά όποιο προορισμό, και αν επιλέξετε”

ΙΒΕΛΙΝΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

“Ο άνθρωπος σας για την επιλογή του ιδανικού προορισμού και όλα όσα αξίζει να ζήσετε.

Από την πρώτη στιγμή που θα συναντή σετε την υπεύθυνη του Pluton Travel για τα γαμήλια ταξίδια, θα νιώσετε ασφάλεια και εμπιστοσύνη. Γνωρίζει τα πάντα που αφορούν εξωτικούς προορισμούς, το που αξίζει να μείνετε, ποιες εμπειρίες να ζήσετε, τα σημεία που πρέπει οπωσ δήποτε να δείτε. Η Ιβελίνα, είναι χωρίς δεύτερη σκέψη ο άνθρωπος σας σε ένα ταξίδι τόσο μοναδικό!

Η αγάπη της για αυτό που κάνει, είναι και ένας από τους λόγους της τεράστιας επιτυχίας της σε αυτό τον τομέα

Οι εξαιρετικές της ικανότητες στην ορ- γάνωση και τη διαχείριση των ταξιδιών, το γεγονός ότι επιδιώκει κάθε ζευγάρι να απολαύσει το μήνα του μέλιτος που του αξίζει, το πάθος της για νέες κουλ τούρες και προορισμούς, είναι μόνο μερικοί από τους παράγοντες που θα κερδίσουν την αμέριστη προσοχή και την εμπιστοσύνη σας για ένα ταξίδι ζωής που θα θυμάστε για πάντα!

Η Εβελίνα εργάζεται στενά με τα ζευγάρια αφιερώνοντας χρόνο για να μάθει τις προτι μήσεις και τα όνειρά τους, προτού σχεδιάσει ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα που αντα νακλά τις επιθυμίες τους. Από τη διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία και τα ρομαντικά δείπνα υπό το φως των κεριών, μέχρι τις ξεχωριστές δραστηριότητες και τις περιηγήσεις, κάθε στοιχείο του ταξιδιού είναι προσεκτικά επι λεγμένο και οργανωμένο”

“Αν λοιπόν ονειρεύεστε το τέλειο γαμήλιο ταξίδι που θα συνδυ- άζει πολυτέλεια, ρομαντισμό και μοναδικές εμπειρίες, η Ιβε λίνα Αντωνίου είναι η επαγγελ ματίας που θα κάνει το όνειρό σας πραγματικότητα. Με την εμπειρία και το πάθος της, θα σας ταξιδέψει σε μαγευτικούς προορισμούς, δημιουργώντας αναμνήσεις που θα σας σύνο δεύουν για μια ζωή.”

Εκ μέρους μας ευχαριστούμε την πολυαγαπημένη διευθύντριά μας, Ιβελίνα Αντωνίου, για την αφοσίωση και τη σκληρή δουλειά της στην Pluton Travel. Η δέσμευσή της στην ποιότητα, η επαγγελματική της ακεραιότητα και η ακούραστη προσπάθειά της να βελτιώνει συνεχώς τις υπηρεσίες μας, αποτελούν την κινητήριο δύναμη πίσω από την επιτυχία μας.

Εσείς ονειρευτείτε το, κι αφήστε το σε εμάς για να το κάνουμε πραγματικότητα!

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ μπορείτε να καλέσετε στο γραφείο μας στην Λευκωσία στο 22878799 ή στο γραφείο μας στη Λάρνακας στο 24821777.

Δημιουργούμε το δικό σας tailor-made ταξίδι

You Dream, We Create
και σε αυτήν την περίπτωση δημιουργούμε για εσάς ένα πακέτο με εμπειρίες που πρέπει να ζήσετε σε κάθε προορισμό, σύμφωνα σύμφωνα πάντα με τις δικές σας προτιμήσεις. Συμπληρώστε στη φόρμα επικοινωνίας όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζεται να γνωρίζουμε!

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΕΔΩ