Ταϊλάνδη 2017

previous arrow
next arrow
Slider
| Ταϊλάνδη

“Η Ταϊλάνδη αποτελεί αναμφισβήτητα την πρωτεύουσα της Νοτιοανατολικής Ασίας, χρυσοσκάλιστοι ναοί, πλωτές αγορές και πυρόγες και πανέμορφα μοναδικά τοπία συνθέτουν ένα ανεπανάληπτο σκηνικό. Ένα ταξίδι που στόχος ήταν να ανανεώσουμε τις συνεργασίες μας, να δούμε τις εκδρομές αλλά και τις τουριστικές υποδομές των ξενοδοχείων. Ένας προορισμός που μπορεί να προσφέρει στον ταξιδιώτη του ρομαντικές αποδράσεις, περιπέτεια, νυχτερινή διασκέδαση χαλάρωση και ξεκούραση και που τον φέρνουμε κοντά σας με τα καλύτερα ταξιδιωτικά πακέτα!”


Ταϊλάνδη 2017

Ένας προορισμός που μπορεί να προσφέρει στον ταξιδιώτη του ρομαντικές αποδράσεις, περιπέτεια, νυχτερινή διασκέδαση χαλάρωση και ξεκούραση και που τον φέρνουμε κοντά σας με τα καλύτερα ταξιδιωτικά πακέτα! Επισκεφτήκαμε τη Μπανγκόκ, το Πουκέτ, το Κο Σαμούι και τα νησιά Πι Πι και Τζέημς Μπόντ.Η Ταϊλάνδη αποτελεί αναμφισβήτητα την πρωτεύουσα της Νοτιοανατολικής Ασίας, χρυσοσκάλιστοι ναοί, πλωτές αγορές και πυρόγες και πανέμορφα μοναδικά τοπία συνθέτουν ένα ανεπανάληπτο σκηνικό. Ένα ταξίδι που στόχος ήταν να ανανεώσουμε τις συνεργασίες μας, να δούμε τις εκδρομές αλλά και τις τουριστικές υποδομές των ξενοδοχείων.

Μπανγκόκ
Στην πρωτεύουσα της χώρας θα συναντήσετε τα περισσότερα και τα πιο διάσημα αξιοθέατα της χώρας όπως είναι για παράδειγμα το Μεγάλο Παλάτι, ο ναός του Σμαραγδένιου Βούδα, το σπίτι των ελεφάντων και η πλωτή αγορά.

Πουκέτ
Το Πουκέτ φημίζεται κατά κύριο λόγο για τις παραλίες και τα τουριστικά του θέρετρα. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε περιήγηση στην πόλη ή να επισκεφτείτε τα γύρω νησιά του Τζέημς Μπόντ, το Κράβι, το Κο Σαμούι και τα νησιά Πι Πι.

Κο Σαμούι
Το Κο Σαμούι είναι ένας ιδανικός προορισμός για όσους ψάχνουν την απόλυτη χαλάρωση σε έναν εξωτικό προορισμό, με εκπληκτικές παραλίες. Μπορείτε να συνδυάσετε το Κο Σαμούι με μονοήμερες κρουαζιέρες στα γύρω νησιά.

Ένα ταξίδι στο οποίο κερδίσαμε πολλά και θα προσφέρουμε ακόμη περισσότερα με τις ολόχρονες μας αναχωρήσεις σε όλους εσάς που θα μας επιλέξετε. Γιατί στo Pluton Travel & Tours στόχος μας είναι να δημιουργούμε ταξίδια μοναδικά, και ονειρικά κτισμένα στις δικές σας προσδοκίες με την καλύτερη ποιότητα!

Τι λένε οι Πελάτες μας

Πωλίνα
offer-img
Μεξικό - Ριβιέρα Μάγια
20.05.2016
"Η Ριβιέρα Μάγια τα συνδυάζει όλα! Πολιτισμός, ιστορία παράδοση και εξωτικές Παραλίες"


Περισσότερα

Ανδρέας & Χριστίνα
offer-img
Μαδρίτη - Κανκούν
22.06.2016
“Με βοήθησαν να ξεπεράσω το φόβο μου και να ταξιδέψω στο Μεξικό!”


Περισσότερα

Γιάννης - Χριστοθέα & Χρίστος - Μαρία
offer-img
Άγιος Δομίνικος - Πούντα Κάνα
26.08.2015"Σας ευχαριστούμε που μας βοηθήσατε στην επιλογή αλλά και τη διοργάνωση αυτού του ΟΝΕΙΡΟΥ! Συνεχίστε αυτό που κάνετε με την ίδια αγάπη και ζήλο!”


Περισσότερα