Σρι Λάνκα με τον Μάριο Πρίαμο

previous arrow
next arrow
Slider
| Ταξίδι Περιπέτειας Σρι Λάνκα 2018

Αποστολή Περιπέτειας στην Σρι Λάνκα

“Η αποστολή περιπέτειας στην Σρι Λάνκα μαζί με τον αγαπημένο μας φίλο και συνοδοιπόρο Μάριο Πρίαμο έλαβε τέλος! Τα συναισθήματα έντονα αφού για ακόμα μια φορά ευχόμασταν και εμείς και οι υπόλοιποι συνταξιδιώτες μας να μην τέλειωνε αυτό το ταξίδι. Αυτά που ζήσαμε, είδαμε και νιώσαμε πάρα πολλά. Η Σρι Λάνκα είναι πραγματικά μια μαγευτική χώρα με ευχάριστες εκπλήξεις όπως ελέφαντες να κυκλοφορούν ελεύθεροι, μοναδικά άγρια τοπία με απέραντη βλάστηση, χρυσοστόλιστους ναούς και εκδρομές απόλυτης περιπέτειας!

Το πρόγραμμα μας αυτή την φορά περιλάμβανε καθημερινές μετακινήσεις σε πόλεις και περιηγήσεις σε παγκοσμίου φήμης αξιοθέατα όπως οι αρχαίοι ναοί Sri Maha Bodhi, Ruwanweli, Isurumuniya, σε εθνικά πάρκα με ελεύθερα άγρια ζώα, περιήγηση με το αερόστατο στους ουρανούς της Σρι Λάνκα, το ορφανοτροφείο ελεφάντων Pinnawela όπου ταίσαμε τους ελέφαντες με μπιμπερό, ψάρεμα σε ξυλοπόδαρα και πολλά πολλά άλλα!

Η Σρι Λάνκα αποτελεί ένα ανερχόμενο εξωτικό προορισμό για γκρουπ, σόλο ταξιδιώτες ή honeymooners!

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας όλους εσάς που μας εμπιστευτήκατε σε αυτό το μεγάλο project που διοργανώνετε από το Pluton Travel και τον Μάριο Πρίαμο, ονειρευτήκατε και ταξιδέψατε μαζί μας σε αυτή την περιπέτεια όπου σκοπός μας είναι να δείξουμε σε εσάς ονειρικούς προορισμούς και τα μικρά τους μυστικά!”

Με αγάπη η ομάδα,

Pluton Travel & Tours

Τι λένε οι Πελάτες μας

Κωνσταντίνος & Μαρία
offer-img
Κούβα
17.06.2016


“Από την Αβάνα και την κοιλάδα Πινάρ δελ Ρίο σας στέλνουμε όλη μας την αγάπη”


Περισσότερα

David & Θέλμα
offer-img
Σρι Λάνκα - Μαλδίβες
05.11.2018


"Η οργάνωση του ταξιδιού, στην πιο ρομαντική στιγμή της ζωής μας ήταν καταπληκτική!! BEST HONEYMOON EVER!!"
Περισσότερα

Στέφανος & Κωνσταντίνα
offer-img
Μαλδίβες
16.05.2016


“Οι Μαλδίβες αποτελούν ένα επίγειο Παράδεισο ...είναι κάτι που δεν πρέπει να το χάσετε!”


Περισσότερα