Σιγκαπούρη – Μπαλί – Ντουμπάι

previous arrow
next arrow
Slider
| Μιχάλης & Χαρούλλα

“…Το ταξίδι μας ξεκίνησε στην κοσμοπολίτικη Σιγκαπούρη, συνεχίστηκε στο Μπαλί, έναν επίγειο παράδεισο και ο τελικός μας προορισμός ήταν το εξωπραγματικό και εντυπωσιακό Ντουμπάι.”


Σιγκαπούρη – Μπαλί

Η Ιβελίνα και ο Αντώνης διοργάνωσαν ένα μαγευτικό γαμήλιο ταξίδι το οποίο ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας! Το ταξίδι μας ξεκίνησε στην κοσμοπολίτικη Σιγκαπούρη, συνεχίστηκε στο Μπαλί, έναν επίγειο παράδεισο και ο τελικός μας προορισμός ήταν το εξωπραγματικό και εντυπωσιακό Ντουμπάι. Το μόνο πράγμα που κάναμε εμείς ήταν να τους πούμε σε ποιους προορισμούς θέλαμε να ταξιδέψουμε. Από κει και πέρα αυτοί διευθέτησαν και την πιο μικρή λεπτομέρεια του ταξιδιού. Ο άντρας μου και εγώ εντυπωσιαστήκαμε με τις εξαιρετικές επιλογές που έκαναν ξενοδοχείων. Όλα πολυτελή σε εξαιρετικές τοποθεσίες και με άψογο προσωπικό και εξυπηρέτηση. Επίσης να σας ευχαριστήσουμε για τις εκπλήξεις και δώρα που μας περίμεναν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και ιδιαίτερα για το γαμήλιο δείπνο! Θα μας μείνει αξέχαστο! Σας ευχαριστούμε από καρδιάς. Ανυπομονούμε να διοργανώσετε το επόμενο μας ταξίδι! Μιχάλης – Χαρούλα ΧΧΧ ”

Μιχάλης & Χαρούλλα

Μπαλί - Σιγκαπούρη - Ντουμπάι

offer-img
Μπαλί

«Ένας επίγειος παράδεισος»
Προτ. Διάρκεια: 5 μέρες

Περισσότερα
offer-img
Σιγκαπούρη

«Σύγχρονη Ομορφιά»
Προτ. Διάρκεια: 10 μέρες

Περισσότερα
offer-img
Γαμήλιο ταξίδι στo Ντουμπάι

Επικοινωνήστε μαζί μας
5-7 μέρες

Περισσότερα
Δείτε εδώ όλα τα πακέτα

Τι λένε οι Πελάτες μας

Λεόντιος & Κωνσταντίνα
offer-img
Ντουμπάι
04.07.2017

“Ευχαριστούμε πάρα πολύ το ταξιδιωτικό γραφείο Pluton travel για την διοργάνωση του γαμήλιου ταξιδίου μας! Ήταν όλα υπέροχα... Το Dubai θα μας μείνει αξέχαστο!!!”


Περισσότερα