Πουκέτ – Travel Time TV Show | Ιανουάριος 2020

previous arrow
next arrow
ArrowArrow
Slider
| Travel Time TV Show | Πουκέτ

Πουκέτ

Η ομάδα του Pluton Travel και της ταξιδιωτικής εκπομπής Travel Time Tv Show, που είναι μια παραγωγή του γραφείου μας, τον Ιανουάριο του 2020 ταξίδεψαν στο Πουκέτ. Αρχηγός της αποστολής ήταν ο ο διευθυντής του γραφείου μας κ. Αντώνης Αντωνίου και συνταξιδιώτης ο Χάρης Αριστείδου.
Οι ταξιδιώτες μας αυτή τη φορά έζησαν ένα ανεπανάληπτο ταξίδι στο εξωτικό Πουκέτ, γεμάτο τρέλα, γέλιο, περιπέτεια και ψυχαγωγία.
Οι ταξιδιώτες μας αυτή τη φορά πήγαν Πουκέτ, σε ένα ανεπανάληπτο ταξίδι γεμάτο τρέλα, γέλιο, περιπέτεια και ψυχαγωγία. Ξενάγηση στο Πουκέτ και βόλτα στο νησί του James Bond ανακαλύπτοντας τον υδάτινο κόσμο ήταν μερικές από τις δραστηριότητες του προγράμματος. Η ομάδα δοκίμασε τη ντόπια κουζίνα με τις περίεργες γεύσεις που θα θυμούνται για πάντα.

Αν θέλετε και σεις να ταξιδέψετε και να περάσετε αξέχαστες στιγμές, στείλτε μας email στο [email protected] ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο.

Pluton Travel & Tours,
YouDreamWeCreate

Μπαλί

offer-img
Μπαλί

«Ένας επίγειος παράδεισος»
Προτ. Διάρκεια: 10-15 μέρες

Περισσότερα
Δείτε εδώ όλα τα πακέτα

Τι λένε οι Πελάτες μας

Αντώνης & Παναγιώτα
offer-img
Νέα Υόρκη - Ουάσινγτον - Καταρράκτες Νιαγάρα - Λας Βέγκας - Λος Άντζελες
26.06.2017“Ευχαριστούμε το Pluton Travel και ιδιαίτερα τους Αντώνη Αντωνίου και Ιβελίνα Αντωνίου για την τέλεια οργάνωση του γαμήλιου ταξιδιού μας στην Αμερική. Ήταν όλα υπέροχα και με την καθοδήγηση τους περάσαμε απίθανα και ονειρικά."


Περισσότερα