Μάλτα – Travel Time TV Show | Φεβρουάριος 2020

previous arrow
next arrow
ArrowArrow
Slider
| Travel Time TV Show | Μάλτα

Μάλτα | Φεβρουάριος 2020

Η ομάδα του Pluton Travel και της ταξιδιωτικής εκπομπής Travel Time Tv Show, που είναι μια παραγωγή του γραφείου μας, τον Φεβρουάριο του 2020 ταξίδεψαν στο νησί των ιπποτών, τη Μάλτα. Αρχηγός της αποστολής ήταν ο διευθυντής του γραφείου μας κ. Αντώνης Αντωνίου και συνταξιδιώτης ο Χάρης Αριστείδου.

Η παρέα των 13 φίλων συνταξιδιωτών, πέρασε όμορφες στιγμές εξερευνώντας το νησί, αφού ξεναγήθηκε στην όμορφη Βαλέτα με το ιστορικό της κέντρο, στο λόφο Ραμπάτ, στην παλιά πρωτεύουσα τη Μεδίνα και στο χωριό του Ποπάι∙ ενα ταξίδι σύντομο αλλά γεμάτο εμπειρίες, γέλιο και μοναδικές στιγμές.

Αν θέλετε και σεις να ταξιδέψετε και να περάσετε αξέχαστες στιγμές στη Μάλτα, στείλτε μας email στο [email protected] ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο.

Pluton Travel & Tours,
YouDreamWeCreate

Μπαλί

offer-img
Μπαλί

«Ένας επίγειος παράδεισος»
Προτ. Διάρκεια: 10-15 μέρες

Περισσότερα
Δείτε εδώ όλα τα πακέτα

Τι λένε οι Πελάτες μας

Αντώνης & Παναγιώτα
offer-img
Νέα Υόρκη - Ουάσινγτον - Καταρράκτες Νιαγάρα - Λας Βέγκας - Λος Άντζελες
26.06.2017“Ευχαριστούμε το Pluton Travel και ιδιαίτερα τους Αντώνη Αντωνίου και Ιβελίνα Αντωνίου για την τέλεια οργάνωση του γαμήλιου ταξιδιού μας στην Αμερική. Ήταν όλα υπέροχα και με την καθοδήγηση τους περάσαμε απίθανα και ονειρικά."


Περισσότερα