Μαρόκο

previous arrow
next arrow
ArrowArrow
Slider
| Σταύρος & Θεοδώρα

Μαρόκο

“Αγαπητή ομάδα του Pluton Travel,

Ταξιδέψαμε πρόσφατα μαζί σας στο Μαρόκο και θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε εκφράζοντας τις σκέψεις και τα συναισθήματα μας για αυτή την καταπληκτική εμπειρία.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε μέρος σε αυτό το ταξίδι, και απολαύσαμε πάρα πολύ την παρέα της συνοδού και των συνταξιδιωτών μας. Μακάρι το ταξίδι να μην τελείωνε ποτέ!

Κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού, εξερευνήσαμε πάρα πολλά και πανέμορφα μέρη, καθώς μάθαμε και πάρα πολλά πράγματα για το Μαρόκο και την ιστορία του.

Επίσης, θα θέλαμε να σας πούμε ότι εκτιμούμε πολύ τη βοήθεια της συνοδού μας, Στέλλας Γεωργιάδου. Είναι το πιο κοινωνικό , πρόσχαρο και ευδιάθετο άτομο που γνωρίσαμε ποτέ. Η Στέλλα πάντα ήταν πρόθυμη να μας βοηθήσει και να σιγουρευτεί ότι περνάμε καλά. Ακόμα και τις μέρες που ήμασταν κουρασμένοι, η Στέλλα με την προσωπικότητα και τη μουσική της μας έφτιαχνε τη διάθεση και μας μετάδιδε την ενέργεια της.

Σας ευχαριστούμε ξανά για αυτή την μοναδική και καταπληκτική εμπειρία! Να είστε σίγουροι ότι θα τα ξαναπούμε στα επόμενα μας ταξίδια.”

Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστευτήκατε και ταξιδέψατε μαζί μας. Η δική μας ανταμοιβή, τα δικά σας χαμόγελα και οι όμορφες αναμνήσεις που δημιουργήσαμε μαζί.

Σας προτείνουμε να ταξιδέψετε και να γνωρίσετε τους μαγευτικούς προορισμούς μας. Στείλτε μας email στο [email protected] ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο.

Pluton Travel & Tours,
YouDreamWeCreate”

Αγαπημένοι Προορισμοί

offer-img
Κούβα | Οργανωμένα & Ατομικά Ταξίδια


Περισσότερα
offer-img
Κόστα Ρίκα | Οργανωμένα & Ατομικά Ταξίδια


Περισσότερα


offer-img
Ντουμπάι | Οργανωμένα & Ατομικά Ταξίδια


Περισσότερα

Δείτε εδώ όλα τα πακέτα

Τι λένε οι Πελάτες μας

TEST-FEATURED-DORA-GIORGOS-BALI-SINGAPORE-17-11
Ντόρα & Γιώργος

Μπαλί – Σιγκαπούρη | Honeymoon


"Σας ευχαριστούμε που μας βοηθήσατε να πραγματοποιήσουμε το γαμήλιο μας ταξίδι στο Μπαλί και στην Σιγκαπούρη. Ήταν όλα υπέροχα, με πάρα πολύ οργάνωση. Αξέχαστες εμπειρίες και στιγμές. "
featured testimonial ANTRI INDIA
Άντρη

Ινδία


"Ένας ιδιαίτερος προορισμός η Ινδία με έντονες εικόνες, που ξυπνάνε με τη σειρά τους σκέψεις, συναισθήματα. Ευχαριστώ από καρδιάς την έμπειρη ομάδα του Pluton Travel στην Κύπρο και τους συνεργάτες της στην Ινδία που με συντρόφεψαν σε αυτό τον μοναδικό ταξίδι! "
featured testimonials elli india
Έλλη

Ινδία


"Το ταξίδι ήταν εμπειρία ζωής με πρωτόγνωρα συναισθήματα τοπία φανταστικά διαφορετικός κόσμος άλλη κουλτούρα και πολιτισμός καινούργιοι άνθρωποι με χιούμορ και ενδιαφέρον, και όπως λέτε και εσείς το ταξίδι τελείωσε αλλά οι μοναδικές εμπειρίες και αναμνήσεις μας μένουν χαραγμενες στην καρδιά μας και στο μυαλό μας. Γέμισα με τις αποσκευές μου με χρώματα αρώματα συναισθήματα και απέραντη αγάπη για το επόμενο ταξίδι! Ήταν όλα μαγικά και παραμυθένια!"