Μαλδίβες – Σιγκαπούρη

previous arrow
next arrow
Slider
| Δημήτρης & Ελένη

“Όσοι επιλέξουν να ταξιδέψουν με το Pluton Travel δεν πρόκειται να απογοητευτούν. Απο αυτό το ταξίδι έχουμε γεμίσει με αναμνήσεις που θα κρατήσουν μια ζωή. Σας ευχαριστούμε για όλα!”


Μαλδίβες – Σιγκαπούρη

“Ψάχναμε να βρούμε ένα γαμήλιο ταξίδι που να μπορούσαμε να συνδυάσουμε τα διαφορετικά μας γούστα αλλά ταυτόχρονα να αποτελεί μια αξέχαστη εμπειρία. Όταν επισκεφτήκαμε το Pluton Travel μας έδωσαν τόσες επιλογές που πραγματικά θα ήταν αδύνατο να μην βρίσκαμε αυτό που ψάχναμε! Κι έτσι κάναμε ένα ταξίδι το οποίο ήταν ταξίδι ζωής! Έχοντας ακούσει προσεκτικά το τι ζητούσαμε μας πρότειναν τον συνδυασμό Μαλδίβες – Σιγκαπούρη και μείναμε κατενθουσιαμένοι! Καταφέραμε να συνδυάσουμε τη μοναδική εξωτική ομορφιά των Μαλδίβων με την τεχνολογία της μεγαλούπολης στη Σιγκαπούρη. Σε κάθε μας απορία ή δυσκολία τόσο η Ιβελίνα όσο και ο Αντώνης αλλά και όλο το προσωπικό του Pluton Travel μας έδινε μια απάντηση ή μια λύση. Όσοι επιλέξουν να ταξιδέψουν με το Pluton Travel δεν πρόκειται να απογοητευτούν. Απο αυτό το ταξίδι έχουμε γεμίσει με αναμνήσεις που θα κρατήσουν μια ζωή. Σας ευχαριστούμε για όλα!!!”

Δημήτρης & Ελένη

Σιγκαπούρη - Μαλδίβες

offer-img
Σιγκαπούρη

«Σύγχρονη Ομορφιά»
Προτ. Διάρκεια: 10 μέρες

Περισσότερα
offer-img
Μαλδίβες

«Ένας επίγειος παράδεισος»
Προτ. Διάρκεια: 5 μέρες

Περισσότερα
Δείτε εδώ όλα τα πακέτα

Τι λένε οι Πελάτες μας

Θεόδωρος & Βελίνα
offer-img
Μαλδίβες - Ντουμπάι
23.12.2016“Η παραμονή της πρωτοχρονιάς ήταν απλά wow!! Δεν έχω λόγια! Ήταν πραγματικά όλα τέλεια!! Και χωρίς την βοήθειά σας δεν θα μπορούσαμε να βρούμε καλύτερα!!"


Περισσότερα