Μαλδίβες – Ντουμπάι

previous arrow
next arrow
Slider
| Θεόδωρος & Βελίνα

“Η παραμονή της πρωτοχρονιάς ήταν απλά wow!! Δεν έχω λόγια! Ήταν πραγματικά όλα τέλεια!! Και χωρίς την βοήθειά σας δεν θα μπορούσαμε να βρούμε καλύτερα!!”


Μαλδίβες – Ντουμπάι

Αγαπητή Ίβα μου,

Στέλνω σου τις φωτογραφίες! Έχω πάρα πολλές και βίντεο όταν πήγε κατάδυση ο Θεόδωρος! Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε πραγματικά γιατί ήταν ένα από τα πιο όμορφα ταξίδια…!! Οι Μαλδίβες είναι ένα όνειρο!! Πραγματικός παράδεισος!! Το απολαύσαμε πάρα πολύ…!! Το Ντουμπάι όπως πάντα λαμπερό ? Η παραμονή της πρωτοχρονιάς ήταν απλά wow!! Δεν έχω λόγια! Ήταν πραγματικά όλα τέλεια!! Και χωρίς την βοήθειά σας δεν θα μπορούσαμε να βρούμε καλύτερα!! Επίσης θέλω να σε ευχαριστήσω γιατί από τη πρώτη φορά που είχαμε μιλήσει μέχρι την τελευταία μέρα που κλείσαμε το ταξίδι ήσουν δίπλα μας και έκανες πολλή υπομονή :p Αλλάζαμε συνέχεια γνώμες και εσύ ήσουν πρόθυμη και μας έβρισκες τις καλύτερες προσφορές!! Σας ευχαριστούμε που μας βοηθήσατε για το πιο ονειρικό honeymoon..!! Συνεχίζουμε μαζί σας!!!

Βελίνα & Θεόδωρος
xxxxx

Εξωτικές Μαλδίβες

offer-img
Γαμήλιο ταξίδι στις Μαλδίβες

Επικοινωνήστε μαζί μας
5-7 μέρες

Περισσότερα
Δείτε εδώ όλα τα πακέτα

Τι λένε οι Πελάτες μας

Στέφανος & Κωνσταντίνα
offer-img
Μαλδίβες
16.05.2016“Οι Μαλδίβες αποτελούν ένα επίγειο Παράδεισο ...είναι κάτι που δεν πρέπει να το χάσετε!”


Περισσότερα

Γιώργος & Φωτεινή
offer-img
Μαλδίβες
06.09.2016“Σας ευχαριστούμε για το υπέροχο ταξίδι που μας διοργανώσατε!!!! Ήταν όλα άψογα κανονισμένα!!!!! Θα σας εμπιστευτούμε ξανά!!!!!!!”


Περισσότερα

Νικόλας & Χριστιάνα
offer-img
Μαλδίβες & Ντουμπάι
18.11.2014“Ένα ρομαντικό γαμήλιο ταξίδι στις εξωτικές Μαλδίβες και το υπερσύγχρονο Ντουμπάι”


Περισσότερα