Γεωργία & Σάββας

15 March 2024

“Πραγματικά είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι και ευγνώμων που καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε αυτό το υπέροχο ταξίδι! Ένα ταξίδι που ονειρευόμασταν πάντα και χάρη το Pluton Travel πραγματοποιήθηκε με όλες τις λεπτομέρειες που είχαμε φανταστεί!

Ήταν όλα τόσο εύκολα χάρη σε εσάς, δεν χρειάστηκε να κάνουμε απολύτως τίποτα εκτός από το να σας εμπιστευτούμε! Μας δώσατε όλες τις πληροφορίες που έπρεπε να ξέρουμε για τους προορισμούς μας και μας τα οργανώσετε όπως εσείς ξέρετε καλύτερα από τον καθένα μας!! Ευχαριστούμε που ήσασταν δίπλα μας και ευχόμαστε να πραγματοποιήσετε και αλλά από τα ονειρεμένα ταξίδια μας!”

🙏🥰Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε. Η δική μας ανταμοιβή, τα δικά σας χαμόγελα και οι όμορφες αναμνήσεις που δημιουργήσαμε μαζί!

✈️ Πραγματοποιήστε το ονειρικό σας ταξίδι σε Μαλδίβες – Ντουμπάι, ένας συνδυασμός παραδείσου με πολυτέλεια. Οι Μαλδίβες προσφέρουν απομόνωση σε τροπικά νησιά με κρυστάλλινα νερά, ενώ το Ντουμπάι εντυπωσιάζει με την υψηλή τεχνολογία και τα φαντασμαγορικά κτίρια του.”

Σας προτείνουμε να ταξιδέψετε και να γνωρίσετε τους μαγευτικούς προορισμούς μας. Στείλτε μας email στο [email protected] ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο.

Pluton Travel & Tours,
YouDreamWeCreate”

Δημοφιλέστερα Πακέτα

Δημιουργούμε το δικό σας tailor-made ταξίδι

You Dream, We Create

και σε αυτήν την περίπτωση δημιουργούμε για εσάς ένα πακέτο με εμπειρίες που πρέπει να ζήσετε σε κάθε προορισμό, σύμφωνα σύμφωνα πάντα με τις δικές σας προτιμήσεις. Συμπληρώστε στη φόρμα επικοινωνίας όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζεται να γνωρίζουμε!

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΕΔΩ