Λος ‘Αντζελες – Ταϊτή – Μορέα – Μπόρα – Μπόρα

previous arrow
next arrow
Slider
| Μάρκος & Κίκα

Λος ‘Αντζελες – Ταϊτή – Μορέα – Μπόρα – Μπόρα

“Θέλαμε κάτι εξαιρετικό για το μήνα του μέλιτος μας. Κάπου όπου λίγοι θα τολμήσουν να ταξιδέψουν, αλλά σίγουρα το ταξίδι θα άξιζε τον κόπο! Η Ταϊτή ήταν πάντα ένας τόπος που θέλαμε να επισκεφτούμε, καθώς αγαπάμε τόσο τον ωκεανό όσο και τη ζωή του νησιού. Έτσι ανακαλύψαμε το Pluton Travel, τον Αντώνη και την Ivelina που μας διαβεβαίωσαν ότι μπορούν να διοργανώσουν αυτό το ταξίδι για εμάς όπως το θέλαμε όπως και έκαναν και υπερέβησαν σε αυτό.

Η Ταϊτή και τα νησιά της (Moorea, Bora Bora κ.λπ.) είναι ένα κρυφό κόσμημα στο Nότιο Eιρηνικό. Οι άνθρωποι είναι τόσο φιλικοί και γνήσιοι όσο δεν φαντάζεστε. Οι Ταϊτιανοί έχουν κάτι να διδάξουν στον κόσμο..πώς να οδηγηθούν σε μια ευτυχισμένη ζωή. Οι παραλίες και ο ωκεανός είναι μια συνεχής υπενθύμιση ότι πράγματι υπάρχει παράδεισος στη γη. Πάρτε ένα πολυνησιακό ιστιοφόρο και πηγαίνετε γύρω από το νησί, κολυμπήστε με τις φάλαινες, τους καρχαρίες και τα σαλάχι..είναι κάτι που θα θεραπεύσει την ψυχή σας.”

La Ora Na
Μάρκος και Κίκα

Μπαλί - Γαλλική Πολυνησία

offer-img
Μπαλί

«Ένας επίγειος παράδεισος»
Προτ. Διάρκεια: 5 μέρες

Περισσότερα
offer-img
Γαλλική Πολυνησία

«Μαγευτικός Προορισμός»
Προτ. Διάρκεια: 10 μέρες

Περισσότερα
Δείτε εδώ όλα τα πακέτα

Τι λένε οι Πελάτες μας

Μάριος & Σκεύη
offer-img
Μαλδίβες
02.08.2018“Μετά από τόσα μακρινά ταξίδια που έχει διοργανώσει η ομάδα του Pluton Travel and Tours δεν είχαμε καμία αμφιβολία ότι θα περνούσαμε εξίσου καταπληκτικά και σε αυτό το ταξίδι!!”


Περισσότερα

Κωνσταντίνος & Λία
offer-img
Σιγκαπούρη - Μπαλί
16.09.2016

” Ήταν καταπληκτικά, μακάρι να είχαμε πιο πολλές μέρες στην διάθεση μας για να το χαρούμε περισσότερο.”


Περισσότερα