Μαδρίτη – Αβάνα – Βαραδέρο

previous arrow
next arrow
Slider
| Λευτέρης & Μαρία

“Η Κούβα πανέμορφη, τροπική και ξεχωριστή. Μία εμπειρία μοναδική κι αξέχαστη!”


Κούβα

Αγαπητοί μας φίλοι,

Καλημέρα, επιτρέψαμε από το μαγευτικό μας honeymoon! Σας ευχαριστούμε θερμά για την τέλεια οργάνωση και βοήθεια στο όλο ταξίδι μας, που το έκαναν μοναδικό! Μία εμπειρία μοναδική κι αξέχαστη! Η Κούβα πανέμορφη, τροπική και ξεχωριστή.
Η Αβάνα με την κουλτούρα, τον πολιτισμό της και την ζεστασιά των κατοίκων της ξεχώρισαν από όλα, μαζί με τις εικόνες – πίνακες όπου κι αν κοιτούσες ήταν φανταστικές! Το κέντρο Αβάνας με τα πολλά μνημεία, τα χρωματιστά κτίρια διαφόρων αρχιτεκτονικών, το καταπράσινο δάσος, τα αυτοκίνητα αντίκες και άμαξες, η καραϊβική κουζίνα όσο και οι μαγευτικές θάλασσες του Βαραδέρο τα έκαναν όλα μαζί ένα αξέχαστο ταξίδι. Το Βαραδέρο ήταν ιδανικό για χαλάρωση και ξεκούραση.
Η Μαδρίτη ιστορική πόλη με μεγάλα κτίρια και πλούσια αρχιτεκτονική. Πολυκοσμική με όμορφες πλατείες και πολλούς χώρους να επισκεφθείς. Κατάλληλη για ψώνια, βόλτες και καλό φαγητό.

Με εκτίμηση,
Λευτέρης & Μαρία

Κούβα

offer-img
Κούβα

«Μια στάση στο χρόνο»
Προτ. Διάρκεια: 10 μέρες

Περισσότερα
Δείτε εδώ όλα τα πακέτα

Τι λένε οι Πελάτες μας

Πωλίνα
offer-img
Μεξικό - Ριβιέρα Μάγια
20.05.2016"Η Ριβιέρα Μάγια τα συνδυάζει όλα! Πολιτισμός, ιστορία παράδοση και εξωτικές Παραλίες"


Περισσότερα

Γιάννης - Χριστοθέα & Χρίστος - Μαρία
offer-img
Άγιος Δομίνικος - Πούντα Κάνα
26.08.2015


"Σας ευχαριστούμε που μας βοηθήσατε στην επιλογή αλλά και τη διοργάνωση αυτού του ΟΝΕΙΡΟΥ! Συνεχίστε αυτό που κάνετε με την ίδια αγάπη και ζήλο!”


Περισσότερα