Κουάλα Λουμπούρ – Μπαλί

previous arrow
next arrow
Slider
| Χρυσανθος & Μαργαρίτα

“Ένα τεράστιο ευχαριστώ στο Pluton Travel and Tours και ιδιαίτερα στην Ιβελίνα που με όλη τους την αγάπη, επαγγελματισμό και αφοσίωση στη δουλειά τους κατάφεραν να μας χτίσουν τις πιο υπέροχες αναμνήσεις και στιγμές!”


Κουάλα Λουμπούρ – Μπαλί

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στο Pluton Travel and Tours και ιδιαίτερα στην Ιβελίνα που με όλη τους την αγάπη, επαγγελματισμό και αφοσίωση στη δουλειά τους κατάφεραν να μας χτίσουν τις πιο υπέροχες αναμνήσεις και στιγμές! Οργανώνοντας στην εντέλεια το ταξίδι του honeymoon μας, μας χάρισαν ένα υπέροχο ξεκίνημα της κοινής μας πορείας! Μας οργάνωσαν με κάθε λεπτομέρια το ταξίδι μας στην Κουάλα Λουμπούρ (Μαλαισία) και στο Μπαλί (Ινδονησία), μερίμνησαν για τα πάντα, απο το πιο μικρό στο πιο μεγάλο.

Ένα ταξίδι τέλεια οργανωμένο, με τις καλύτερες τους προτάσεις για το τί να επισκεφτούμε, τί να δούμε, τί να φάμε κτλ. Ξέρουν τον κάθε προορισμό με λεπτομέρια, και ακολουθώντας τις συμβουλές και την οργάνωση τους, το να περάσεις τέλεια είναι εγγυημένο! Το Pluton Travel and Tours ξεπέρασε κάθε μας προσδοκία, συγχαρητήρια για τον επαγγελματισμό και την αγάπη που έχετε για τη δουλειά σας! Ευχαριστούμε που μέσω της δουλειάς σας μας προσφέρετε αναμνήσεις μιας ζωής!

Με αγάπη και εκτίμηση,

Χρύσανθος & Μαργαρίτα

Μπαλί - Κουάλα Λουμπούρ

offer-img
Μπαλί

«Ένας επίγειος παράδεισος»
Προτ. Διάρκεια: 5 μέρες

Περισσότερα
offer-img
Κουάλα Λουμπούρ

«Η πρωτεύουσα της Μαλαισίας»
Προτ. Διάρκεια: 10 μέρες

Περισσότερα
Δείτε εδώ όλα τα πακέτα

Τι λένε οι Πελάτες μας

Δημήτρης & Κατερίνα
offer-img
Γκουανγκζού - Μπαλί
04.11.2016


“Γεμάτο με έντονα χρώματα, σαγηνευτικά αρώματα, έντονες γεύσεις, γνήσια χαμόγελα και αξιαγάπητους ανθρώπους!!!”


Περισσότερα

Κωνσταντίνος & Λία
offer-img
Σιγκαπούρη - Μπαλί
16.09.2016” Ήταν καταπληκτικά, μακάρι να είχαμε πιο πολλές μέρες στην διάθεση μας για να το χαρούμε περισσότερο.”


Περισσότερα