Ιαπωνία

previous arrow
next arrow
ArrowArrow
Slider
| Αντώνης & Aquilina

“Το ταξίδι οργανώθηκε στα “μέτρα μας”, με βάση τις δικές μας προτιμήσεις ακριβώς όπως τις περιγράψαμε στον Αντώνη και την Ιβελίνα. Υπερ-ευχαριστούμε το PLUTON TRAVEL, τον Αντώνη και την Ιβελίνα και ανυπομονούμε να οργανώσουμε μαζί τους το επόμενο μας ταξίδι!”

Αντώνης & Aquilina

“Η καλή εντύπωση που μας έκανε το PLUTON TRAVEL από την πρώτη κιόλας επίσκεψη μας στα γραφεία τους πριν το ταξίδι, επιβεβαιώθηκε πληρως!!! Το ταξίδι οργανώθηκε στα “μέτρα μας”, με βάση τις δικές μας προτιμήσεις όπως τις περιγράψαμε στον Αντώνη και την Ιβελίνα. Τόσο οι οργανωμένες εκδρομές όσο και οι συμβουλές και προτάσεις που μας δόθηκαν συνέβαλαν ώστε να έχουμε τη καλύτερη δυνατή εμπειρία από το ταξίδι στην Ιαπωνία! Δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε τους άψογους συνεργάτες του PLUTON TRAVEL στην Ιαπωνία που βοήθησαν ώστε να δούμε τη χώρα από την οπτική γωνία των ντόπιων!!!

Όσο για την Ιαπωνία, συνδυάζει όσο λίγες χώρες το παρόν, το παρελθόν αλλά και το… μέλλον!! Αποτελεί μοναδικό προορισμό και την προτείνουμε σε όλους όσους αγαπούν την ιστορία, την τέχνη και την τεχνολογία! Υπερ-ευχαριστούμε το PLUTON TRAVEL, τον Αντώνη και την Ιβελίνα και ανυπομονούμε να οργανώσουμε μαζί τους το επόμενο μας ταξίδι!!

Αντώνης και Ακυλίνα”

Τι λένε οι Πελάτες μας

Κωνσταντίνος & Μαρία
offer-img
Κούβα
17.06.2016


“Από την Αβάνα και την κοιλάδα Πινάρ δελ Ρίο σας στέλνουμε όλη μας την αγάπη”


Περισσότερα

David & Θέλμα
offer-img
Σρι Λάνκα - Μαλδίβες
05.11.2018


"Η οργάνωση του ταξιδιού, στην πιο ρομαντική στιγμή της ζωής μας ήταν καταπληκτική!! BEST HONEYMOON EVER!!"
Περισσότερα

Στέφανος & Κωνσταντίνα
offer-img
Μαλδίβες
16.05.2016


“Οι Μαλδίβες αποτελούν ένα επίγειο Παράδεισο ...είναι κάτι που δεν πρέπει να το χάσετε!”


Περισσότερα