Ισλανδία

ArrowArrow
Slider
| Ανδριάνα Ιωάννου

Ισλανδία

“Ισλανδία .. γη της φωτιάς και του πάγου..γη του απέραντου κάλλους..ένα ταξίδι μαγικό, με δρόμους ατελείωτους, με σύννεφα να απλώνονται σαν χάδι στα βουνά, με επιβλητικούς παγετώνες και φαντασμαγορικούς καταρράκτες με ουράνια τόξα, με τιρκουάζ θερμές λίμνες, μεγαλειώδη ηφαίστεια και την λάβα να απλώνεται σαν ποτάμι στις πεδιάδες, μεταφέροντας σε, σε μια διάσταση εξωπραγματική. Ευχαριστώ PLUTON για αυτή τη μοναδική εμπειρία, που κούρασε τα πόδια αλλά γέμισε τη ψυχή μου, αφήνοντας τις εικόνες να φώλιασουν στις αναμνήσεις μου.

Ανδριάνα Ιωάννου”

“Ευχαριστούμε την Ανδριάνα που ταξίδεψε μαζί μας στην μαγική Ισλανδία”.

Με αγάπη η ομάδα,
Pluton Travel & Tours

Αγαπημένοι Προορισμοί

offer-img
Κούβα | Οργανωμένα & Ατομικά Ταξίδια


Περισσότερα
offer-img
Κόστα Ρίκα | Οργανωμένα & Ατομικά Ταξίδια


Περισσότερα


offer-img
Ντουμπάι | Οργανωμένα & Ατομικά Ταξίδια


Περισσότερα

Δείτε εδώ όλα τα πακέτα

Τι λένε οι Πελάτες μας

TEST-FEATURED-DORA-GIORGOS-BALI-SINGAPORE-17-11
Ντόρα & Γιώργος

Μπαλί – Σιγκαπούρη | Honeymoon


"Σας ευχαριστούμε που μας βοηθήσατε να πραγματοποιήσουμε το γαμήλιο μας ταξίδι στο Μπαλί και στην Σιγκαπούρη. Ήταν όλα υπέροχα, με πάρα πολύ οργάνωση. Αξέχαστες εμπειρίες και στιγμές. "
featured testimonial ANTRI INDIA
Άντρη

Ινδία


"Ένας ιδιαίτερος προορισμός η Ινδία με έντονες εικόνες, που ξυπνάνε με τη σειρά τους σκέψεις, συναισθήματα. Ευχαριστώ από καρδιάς την έμπειρη ομάδα του Pluton Travel στην Κύπρο και τους συνεργάτες της στην Ινδία που με συντρόφεψαν σε αυτό τον μοναδικό ταξίδι! "
featured testimonials elli india
Έλλη

Ινδία


"Το ταξίδι ήταν εμπειρία ζωής με πρωτόγνωρα συναισθήματα τοπία φανταστικά διαφορετικός κόσμος άλλη κουλτούρα και πολιτισμός καινούργιοι άνθρωποι με χιούμορ και ενδιαφέρον, και όπως λέτε και εσείς το ταξίδι τελείωσε αλλά οι μοναδικές εμπειρίες και αναμνήσεις μας μένουν χαραγμενες στην καρδιά μας και στο μυαλό μας. Γέμισα με τις αποσκευές μου με χρώματα αρώματα συναισθήματα και απέραντη αγάπη για το επόμενο ταξίδι! Ήταν όλα μαγικά και παραμυθένια!"