Νότιος Αφρική – Σεϋχέλλες

previous arrow
next arrow
Slider
| Γιώργος & Ραφαέλλα

“Όλοι οι προορισμοί μας ανεξαιρέτως ήταν μαγευτικοί: Cape Town, Victoria Falls-Zimbabwe, Johannesburg, Kruger Park, and Seychelles. Περάσαμε απίθανα και δημιουργήσαμε εμπειρίες που μας έφεραν ακόμη πιο κοντά και που θα μας ταξιδεύουν μια ζωή.”


Νότιος Αφρική – Σεϋχέλλες

“Το γαμήλιο μας ταξίδι στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία και αυτό οφείλεται πρωτίστως στο Pluton Travel. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που χρησιμοποιήσαμε ταξιδιωτικό γραφείο, μιας που η Αφρική είναι ένας μακρινός προορισμός με πολλές ιδιαιτερότητες και ερωτηματικά. Αρχικά είχαμε κάνει μια έρευνα αγοράς σε διάφορα ταξιδιωτικά γραφεία χωρίς όμως να εντοπίσουμε το ζητούμενο, δηλ. κάποιο που να μας εμπνέει ασφάλεια και σιγουριά, επαγγελματισμό, οργανωτικότητα, εμπειρία, διαφωτιστικές γνώσεις, τυπικότητα, υπομονή, χρήσιμες διασυνδέσεις, ευελιξία, ωραίες ιδέες, βοηθητικό υλικό κτλ. Ο Αντώνης και η Ήβα διαθέτουν όλα τα πιο πάνω και η προσέγγιση τους είναι προσεγμένη και απλή συγχρόνως!

Αντώνη και Ήβα σας ευχαριστούμε για όλα! Είστε πραγματικά επαγγελματίες που αγαπάτε αυτό που κάνετε και το περνάτε στους πελάτες σας. Όλοι οι προορισμοί μας ανεξαιρέτως ήταν μαγευτικοί: Cape Town, Victoria Falls-Zimbabwe, Johannesburg, Kruger Park, and Seychelles. Περάσαμε απίθανα και δημιουργήσαμε εμπειρίες που μας έφεραν ακόμη πιο κοντά και που θα μας ταξιδεύουν μια ζωή. Nα’στε σίγουροι ότι θα σας προτείνουμε χωρίς δεύτερη σκέψη.”

Γιώργος & Ραφαέλλα
29/09 – 15/10/2018

Νότιος Αφρική

offer-img
Νότιος Αφρική

«Η μαύρη Ήπειρος»
Προτ. Διάρκεια: 10 -15 μέρες

Περισσότερα
Δείτε εδώ όλα τα πακέτα

Τι λένε οι Πελάτες μας

Δημήτρης & Κατερίνα
offer-img
Γκουανγκζού - Μπαλί
04.11.2016


“Γεμάτο με έντονα χρώματα, σαγηνευτικά αρώματα, έντονες γεύσεις, γνήσια χαμόγελα και αξιαγάπητους ανθρώπους!!!”


Περισσότερα