Αμερική – Μεξικό

previous arrow
next arrow
ArrowArrow
Slider
| Ευάγγελος & Κατερίνα

“Με την καθοδήγηση της ομάδας του Pluton Travel & Tours καταφέραμε να οργανώσουμε ένα μοναδικό γαμήλιο ταξίδι”


Λος Άντζελες – Λας Βέγκας – Ριβιέρα Μάγια – Νέα Υόρκη

Με την καθοδήγηση της ομάδας του Pluton Travel & Tours καταφέραμε να οργανώσουμε ένα μοναδικό γαμήλιο ταξίδι. Πρώτος σταθμός του ταξιδιού μας ήταν το Λος Άντζελες. Η πόλη του κινηματογράφου μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Ένας αέρας διαφορετικός με λάμψη από το Hollywood σε κάθε σημείο της πόλης.

Επόμενος μας σταθμός ήταν το Λας Βέγκας. Εκεί είχαμε την ευκαιρία να περπατήσουμε στην πιο φωτεινή λεωφόρο της Αμερικής The Strip και να ανακαλύψουμε τα πανέμορφα ξενοδοχεία της. Με μια βόλτα στο Λας Βέγκας θα καταφέρετε να ταξιδέψετε από την Νέα Υόρκη στο Παρίσι και την Ιταλία και από εκεί μέρχρι τις πυραμίδες της Αιγύπτου.

Η συνέχεια του ταξιδιού μας απόκτησε ένα εξωτικό χαρακτήρα. Φτάσαμε στο πανέμορφο Μεξικό και τη Ριβιέρα Μάγια και δεν διστάσαμε καθόλου να ανακαλύψουμε ίσως το μεγαλύτερο από τα αξιοθέατα της περιοχής. Το πάρκο Xcaret με τις φυσικές παραλίες, τα ζώα που φιλοξενεί και τα αγαπημένα μας δελφίνια γέμισαν τη μέρα μας με πολλή περιπέτεια και διασκέδαση.

Για το τέλος του ταξιδιού μας αφήσαμε τη Νέα Υόρκη. Η μητρόπολη του κόσμου με τους επιβλητικούς ουρανοξύστες και την φωτεινή times square κατάφερε να κλέψει τις καρδιές μας. Μια πόλη που την γνωρίσαμε κυρίως μέσα από τον κινηματογράφο που μας έκανε αμέσως να την νιώσουμε δική μας.

Σας ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά για την διοργάνωση αυτού του πανέμορφου γαμήλιου ταξιδιού μας.


Μεξικό - Ριβιέρα Μάγια

offer-img
Ριβιέρα Μάγια - Κανκούν

Τιμή: Επικοινωνήστε μαζί μας
Προτ. Διάρκεια: 10 μέρες

Περισσότερα
Δείτε εδώ όλα τα πακέτα

Τι λένε οι Πελάτες μας

Ανδρέας & Χριστίνα
offer-img
Μαδρίτη - Κανκούν
22.06.2016

“Με βοήθησαν να ξεπεράσω το φόβο μου και να ταξιδέψω στο Μεξικό!”


Περισσότερα

Πωλίνα
offer-img
Μεξικό - Ριβιέρα Μάγια
20.05.2016"Η Ριβιέρα Μάγια τα συνδυάζει όλα! Πολιτισμός, ιστορία παράδοση και εξωτικές Παραλίες"


Περισσότερα