Πάσχα στο Μπαλί – Οργανωμένο Ταξίδι

previous arrow
next arrow
Slider
| Πάσχα στο Μπαλί | Οργανωμένο ταξίδι

“Ένα οργανωμένο ταξίδι στο Μπαλί κατά τις διακοπές του Πάσχα γεμάτο με νεανικά χαμόγελα και στιγμές χαλάρωσης και περιπέτειας! Ένας ολόχρονος προορισμός που τον προτείνουμε σε όλους αφού συνδυάζει την πολυτέλεια, περιπέτεια και μια διαφορετική κουλτούρα από την δική μας!”


Πάσχα στο Μπαλί – Οργανωμένο Ταξίδι

Ένα Πάσχα διαφορετικό από όλα τα άλλα με διακοπές στο εξωτικό Μπαλί. Ένα ταξίδι οργανωμένο με την εμπειρία μας αλλά και με την συνοδεία του κύριου Αντώνη Αντωνίου που χάρισε πολλά χαμόγελα και μοναδικές στιγμές. Η αγάπη μας για τα ταξίδια είναι αυτή που μας κάνει να ξεχωρίζουμε, οργανώνοντας μοναδικά ολόχρονα ταξίδια ιδανικά για όλους. Στο ταξίδι που πραγματοποιήσαμε στο Μπαλί απολαύσαμε μοναδικές περιηγήσεις στους ναούς, στο πάρκο κουλτούρας αλλά και καβάλα στους αγαπημένους μας ελέφαντες. Οι πιο τολμηροί είχαν την δυνατότητα για ορειβασία και πεζοπορία στο ηφαίστειο ενώ οι πιο ρομαντικοί επέλεξαν κρουαζιέρα με θέα το ηλιοβασίλεμα.

Η εταιρία μας θέλει να σας ευχαριστήσει τον καθένα ξεχωριστά αφού χωρίς την συμμετοχή σας δεν θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε αυτή την όμορφη ατμόσφαιρα που επικρατούσε καθ’ όλη την διάρκεια του ταξιδιού μας. Ήσασταν όλοι υπέροχοι και σας ευχόμαστε να ακολουθήσουν περισσότερα ταξίδια σαν αυτό στο Μπαλί, που θα σας χαρίσουν αναμνήσεις μιας ζωής!

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε εμάς για την διοργάνωση αυτού του πανέμορφου ταξιδιού.

Τι λένε οι Πελάτες μας

Στέφανος & Κωνσταντίνα
offer-img
Μαλδίβες
16.05.2016

“Οι Μαλδίβες αποτελούν ένα επίγειο Παράδεισο ...είναι κάτι που δεν πρέπει να το χάσετε!”


Περισσότερα