Άγιος Δομίνικος – Πούντα Κάνα

previous arrow
next arrow
Slider
| Χρίστος

“Σε ευχαριστούμε που μας επέλεξες για 2η συνεχή χρονιά και σου ευχόμαστε να είναι όλη η ζωή σου γεμάτη περιπέτεια όπως και τα ταξίδια σου!”


Άγιος Δομίνικος – Πούντα Κάνα

Ακόμη ένας καλός και τολμηρός φίλος ο Χρίστος από τη Λεμεσό, επέλεξε να ταξιδέψει μαζί μας για 2η συνεχόμενη χρονιά. Τον περασμένο χρόνο, ταξίδεψε με τους φίλους του στην Ταϊλάνδη ενώ φέτος τόλμησε να ταξιδέψει μόνος του στον απόλυτο προορισμό Survivor – Άγιο Δομίνικο και την εξωτική Πούντα Κάνα! Ένα ταξίδι γεμάτο αδρεναλίνη και περιπέτεια αφού ο Χρίστος γέμισε τις μέρες του με δραστηριότητες! Κολύμπι με καρχαρίες, πτήση με ελικόπτερο, κρουαζιέρα με το καταμαράν, νυχτερινή διασκέδαση στο διάσημο Coco Bongo και πολλές θαλάσσιες δραστηριότητες μόνο για τους τολμηρούς! Με την επιστροφή του άρχισε είδη να συζητά μαζί μας για τον επόμενο του προορισμό! Σε ευχαριστούμε που μας επέλεξες για 2η συνεχή χρονιά και σου ευχόμαστε να είναι όλη η ζωή σου γεμάτη περιπέτεια όπως και τα ταξίδια σου!

Άγιος Δομίνικος - Πούντα Κάνα

offer-img
Άγιος Δομίνικος - Πούντα Κάνα

«Τα έχει όλα!»
Προτ. Διάρκεια: 10 -15 μέρες

Περισσότερα
Δείτε εδώ όλα τα πακέτα

Τι λένε οι Πελάτες μας

Γιάννης - Χριστοθέα & Χρίστος - Μαρία
offer-img
Άγιος Δομίνικος - Πούντα Κάνα
26.08.2015"Σας ευχαριστούμε που μας βοηθήσατε στην επιλογή αλλά και τη διοργάνωση αυτού του ΟΝΕΙΡΟΥ! Συνεχίστε αυτό που κάνετε με την ίδια αγάπη και ζήλο!”


Περισσότερα

Πωλίνα
offer-img
Μεξικό - Ριβιέρα Μάγια
20.05.2016
"Η Ριβιέρα Μάγια τα συνδυάζει όλα! Πολιτισμός, ιστορία παράδοση και εξωτικές Παραλίες"


Περισσότερα