Δομινικανή Δημοκρατία με τον Μάριο Πρίαμο

previous arrow
next arrow
Slider
| Ταξίδι Περιπέτειας Πούντα Κάνα

Αποστολή Περιπέτειας στην Πούντα Κάνα

“Η 2η μας Αποστολή Περιπέτειας στην Δομινικανή Δημοκρατία – Πούντα Κάνα άφησε τους φίλους μας κατενθουσιασμένους αφού με την επιστροφή τους μας εξομολογήθηκαν πως ήταν από τα καλύτερα ταξίδια της ζωής τους!!! Σε ένα πρόγραμμα πλήρως οργανωμένο από την ομάδα του Pluton Travel με προσεκτικά επιλεγμένες, καθημερινές εκδρομές και παρέα τον συνοδό τους Μάριο Πρίαμο επισκέφθηκαν και είδαν κάποια από τα highlights που έχει να προσφέρει αυτός ο εξωτικός προορισμός.

Μερικές από τις αγαπημένες στιγμές των ταξιδιωτών μας ήταν φυσικά το αερόστατο πάνω από την ζούγκλα της Πούντα Κάνα θαυμάζοντας το φανταστικό ηλιοβασίλεμα, η Χερσόνησος Σαμάνα και οι Καταρράκτες όπου για να φτάσουν κάλπαζαν στο άλογο για 45 λεπτά, το παγκοσμίως γνωστό Coco Bongo με τα φοβερά θεάματα, η επίσκεψη στο χωριό όπου είδαν από κοντά πως ζουν οι ντόπιοι και τις αγορές τους, τα καθαρά νερά της Καραϊβικής αλλά και το εκπληκτικό φαγητό θα τους μείνουν αξέχαστα. Σας ευχαριστούμε για την αγάπη και την προτίμηση σας!”

Με αγάπη η ομάδα,

Pluton Travel & Tours

Πούντα Κάνα: Τα έχει όλα

Άγιος Δομίνικος - Πούντα Κάνα

offer-img
Άγιος Δομίνικος - Πούντα Κάνα

Τιμή: Επικοινωνήστε μαζί μας
Προτ. Διάρκεια: 10 μέρες

Περισσότερα
Δείτε εδώ όλα τα πακέτα

Τι λένε οι Πελάτες μας

Γιάννης - Χριστοθέα & Χρίστος - Μαρία
offer-img
Άγιος Δομίνικος - Πούντα Κάνα
26.08.2015"Σας ευχαριστούμε που μας βοηθήσατε στην επιλογή αλλά και τη διοργάνωση αυτού του ΟΝΕΙΡΟΥ! Συνεχίστε αυτό που κάνετε με την ίδια αγάπη και ζήλο!”


Περισσότερα

Πωλίνα
offer-img
Μεξικό - Ριβιέρα Μάγια
20.05.2016
"Η Ριβιέρα Μάγια τα συνδυάζει όλα! Πολιτισμός, ιστορία παράδοση και εξωτικές Παραλίες"


Περισσότερα