Κούβα 2017

previous arrow
next arrow
Slider
| Κούβα

“Από το φετινό Πάσχα η εταιρία μας θα διοργανώνει ταξίδια στην Κούβα με τη συνοδεία ελληνόφωνου ξεναγού όπως πάντα με αναχωρήσεις από τη Κύπρο.


Κούβα 2017

Στο ταξίδι μας στην Κούβα είχαμε την ευκαιρία να μας ξεναγήσουν οι συνεργάτες μας σε ένα οργανωμένο και ολοκληρωμένο ταξίδι. Από την Αβάνα στο Βαραδέρο, το Τρινιδάδ, το Σιενφουέγκος και το Cayo Blanco. Για ακόμη μια φορά, ταξιδέψαμε προκειμένου να δημιουργήσουμε περισσότερες συνεργασίες και να μάθουμε όλες τις χρήσιμες πληροφορίες που θα σας δώσουμε για το δικό σας ταξίδι.

Ένας ιστορικός προορισμός που καταφέρνει να μας ταξιδεύει χρόνια πίσω σε μια άλλη εποχή και που οι άνθρωποι του είναι πάντοτε χαμογελαστοί. Μουσική και χοροί με τη συνοδεία του γέλιου αντιχούν σε όλες τις πλατείες της Κούβας.

Από το φετινό Πάσχα η εταιρία μας θα διοργανώνει ταξίδια στην Κούβα με τη συνοδεία ελληνόφωνου ξεναγού όπως πάντα με αναχωρήσεις από τη Κύπρο.

Ταξιδεύουμε εξωτικά μαζί ΠΑΝΤΟΥ

Τι λένε οι Πελάτες μας

Πωλίνα
offer-img
Μεξικό - Ριβιέρα Μάγια
20.05.2016
"Η Ριβιέρα Μάγια τα συνδυάζει όλα! Πολιτισμός, ιστορία παράδοση και εξωτικές Παραλίες"


Περισσότερα

Ανδρέας & Χριστίνα
offer-img
Μαδρίτη - Κανκούν
22.06.2016
“Με βοήθησαν να ξεπεράσω το φόβο μου και να ταξιδέψω στο Μεξικό!”


Περισσότερα

Γιάννης - Χριστοθέα & Χρίστος - Μαρία
offer-img
Άγιος Δομίνικος - Πούντα Κάνα
26.08.2015"Σας ευχαριστούμε που μας βοηθήσατε στην επιλογή αλλά και τη διοργάνωση αυτού του ΟΝΕΙΡΟΥ! Συνεχίστε αυτό που κάνετε με την ίδια αγάπη και ζήλο!”


Περισσότερα