Πανόραμα Κούβας | Απρίλιος 2022

previous arrow
next arrow
ArrowArrow
Slider
| Πάσχα 2022

Πανόραμα Κούβας

Ο διευθυντής μας κ. Αντώνης Αντωνίου μαζί με 16 Pluton Travelers, το Πάσχα του 2022 επισκέφθηκαν την Κούβα για 11 μέρες-9 βράδια. Η ομάδα πέρασε μοναδικές στιγμές στον προορισμό σ’ ένα οργανωμένο πρόγραμμα γνωρίζοντας την Κούβα μέσα από τα μάτια του Pluton Travel.

Το ταξίδι άρχισε με ξενάγηση της πόλης της Αβάνας, του μουσείου του ρουμιού- το παραδοσιακό ποτό των Κουβανέζων- και την μοναδική ελληνική ορθόδοξη εκκλησία της Καραιβικής τον Άγιο Νικόλαο. Στη συνέχεια, επισκέφθηκαν την Καθεδρική Πλατεία, το Castillo de LaFuerza Real, το πειρατικό φρούριο Ελ Μόρο και το μεγαλύτερο παζάρι της πόλης. Εκεί είχαν την ευκαιριά να παρατηρήσουν διάφορα τοπικά προϊόντα όπως κοσμήματα. Βόλτα με τα αυτοκίνητα-αντίκες στο καταπράσινο δάσος της πόλης δεν θα μπορούσε να μην υπάρχει στο πρόγραμμά μας. Οι ταξιδιώτες μας έζησαν μια ανεπανάληπτη εμπειρία βολτάροντας στην πόλη με τα αυτοκίνητα αυτά.

Η επόμενη μέρα, περιλάμβανε περίπατο στην μαγευτική κοιλάδα Βινιάλες και το Πινάρδελ Ρίο όπου καλλιεργούνται καπνά για τα πούρα. Η ομάδα μας επισκέφθηκε τοπικό παρασκευαστήριο πούρων στο οποίο είχαν την ευκαιρία να παρατηρήσουν την κατεργασία τους. Άλλες επισκέψεις που περιλαμβάνονταν στο πρόγραμμα ήταν η Τοιχογραφία της Προϊστορίας και τη Σπηλιά του Ινδιάνου την οποία διέσχυσε με βαρκάδα. Η μέρα τελείωσε με στάση στο παρατηρητήριο Λος Χασμίνες προσφέροντας μαγευτική θέα σε ολόκληρη την κοιλάδα του Βινιάλες.

Η πόλη του Che Guevara, Santa Clara, συμπεριλήφθηκε στο πρόγραμμα για να την γνωρίσουν καθώς η Τρινιδάδ, ένα απ’ τα ανακηρυγμένα μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς από την UNSESCO. Η διαδρομή συνέχισε στο Σιενφουέγκος όπου η ομάδα μας έλαβε πανοραμική ξενάγηση της πόλης με στάση στην κεντρική πλατεία της και άλλα σημαντικά σημεία της περιοχής. Η έβδομη μέρα ξεκίνησε με επίσκεψη στο Δελφινάριο, όπου οι ταξιδιώτες μαζί με τον διευθυντής μας αρακολούθησαν ένα εντυπωσιακό show με δελφίνια και συνέχισαν για τη Χερσόνησο Ζαπάτα το μεγαλύτερο φυσικό πάρκο της Καραϊβικής και στο Γκουαμά που βρίσκεται η Φάρμα Αναπαραγωγής Κροκοδείλων. Η μέρα τελείωσε φτάνοντας σε μια μαγευτική παραλία του Βαραδέρο. Οι επόμενες μέρες ήταν ελεύθερες για χαλάρωση στο Βαραδέρο μέχρι την επιστροφή στην Κύπρο.

Σας προτείνουμε να ταξιδέψετε και να γνωρίσετε την Κούβας σε άλλα οργανωμένα ταξίδια που ετοιμάζουμε. Στείλτε μας email στο [email protected] ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο.

Pluton Travel & Tours,
YouDreamWeCreate

Μπαλί

offer-img
Μπαλί

«Ένας επίγειος παράδεισος»
Προτ. Διάρκεια: 10-15 μέρες

Περισσότερα
Δείτε εδώ όλα τα πακέτα

Τι λένε οι Πελάτες μας

Αντώνης & Παναγιώτα
offer-img
Νέα Υόρκη - Ουάσινγτον - Καταρράκτες Νιαγάρα - Λας Βέγκας - Λος Άντζελες
26.06.2017“Ευχαριστούμε το Pluton Travel και ιδιαίτερα τους Αντώνη Αντωνίου και Ιβελίνα Αντωνίου για την τέλεια οργάνωση του γαμήλιου ταξιδιού μας στην Αμερική. Ήταν όλα υπέροχα και με την καθοδήγηση τους περάσαμε απίθανα και ονειρικά."


Περισσότερα