Πάσχα στο Μπαλί | Οργανωμένο 2018

previous arrow
next arrow
ArrowArrow
Slider
| Μπαλί 2018

“Η αγάπη σας είναι η κινητήρια δύναμη που μας σπρώχνει συνεχώς να γινόμαστε καλύτεροι ούτως ώστε να προσφέρουμε οτι καλύτερο σε εσάς! Σας ευχαριστούμε!”


Πάσχα στο Μπαλί | Οργανωμένο

“Το ετήσιο Πασχαλινό μας ταξίδι έλαβε χώρα και φέτος στο μοναδικό Μπαλί σε ενα ταξίδι πλήρως οργανωμένο απο το γραφείο μας και με αρχηγό/συνοδό την διευθύντρια του γραφείου μας κ. Ιβελίνα Αντωνίου. Το group μας πέρασε τις διαφορετικές γιορτινές του διακοπές σε μια υπέροχη εξωτική χώρα γεμάτη με χρώματα, άγρια ζωή, απέραντες πεδιάδες με ιδιαίτερα ιθαγενή ζώα και φυτά, μοναδικούς αρχαίους ναούς και πολλά άλλα. Επιλέξαμε εκδρομές για όλα τα γούστα με μερικές απο αυτές να είναι ράφτινγκ στον ποταμό Auyng με τα φαράγγια και την τροπική βλάστηση να μας περυτριγυρίζουν, κούνια σε υψόμετρο που έφτανε μέχρι και τα 78m πάνω απο το ύψος της ζούγκλας και σαφάρι με ελέφαντες ή ακόμα και μαθήματα ντόπιας μαγειρικής ήταν μερικές υπέροχες στιγμές που ζήσαμε στο φανταστικό Μπαλί!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε εσάς, τους αγαπημένους μας φίλους για τη χαρά, την ευχαρίστηση, την φανταστική σας διάθεση να εξερευνήσετε τον κόσμο γύρω σας μα πάνω απ’όλα για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε στην πλήρη διοργάνωση του μοναδικού ταξιδιού σας! Η αγάπη σας είναι η κινητήρια δύναμη που μας σπρώχνει συνεχώς να γινόμαστε καλύτεροι ούτως ώστε να προσφέρουμε οτι καλύτερο σε εσάς! Σας ευχαριστούμε!”

Pluton Travel & Tours

Τι λένε οι Πελάτες μας

Κωνσταντίνος & Μαρία
offer-img
Κούβα
17.06.2016


“Από την Αβάνα και την κοιλάδα Πινάρ δελ Ρίο σας στέλνουμε όλη μας την αγάπη”


Περισσότερα

David & Θέλμα
offer-img
Σρι Λάνκα - Μαλδίβες
05.11.2018


"Η οργάνωση του ταξιδιού, στην πιο ρομαντική στιγμή της ζωής μας ήταν καταπληκτική!! BEST HONEYMOON EVER!!"




Περισσότερα

Στέφανος & Κωνσταντίνα
offer-img
Μαλδίβες
16.05.2016


“Οι Μαλδίβες αποτελούν ένα επίγειο Παράδεισο ...είναι κάτι που δεν πρέπει να το χάσετε!”


Περισσότερα