Μπαλί 2017

previous arrow
next arrow
Slider
| Μάριος & Σκεύη

“To 2013 γνωρίσαμε τον Αντώνη και την Ίβα οι οποίοι διοργάνωσαν το ταξίδι μας στην Ταϊλάνδη και το Πουκέτ με κάθε λεπτομέρεια. Ένα ταξίδι στο οποίο γνωρίσαμε τους φίλους μας Ανθή και Αλέξη. Ένα ταξίδι στο οποίο αγαπήσαμε τους μακρινούς ονειρικούς προορισμούς και αποφασίσαμε να τους γνωρίσουμε όλους.”


Τα ταξίδια μας

Τα ταξίδια είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να γνωρίσουμε νέα μέρη, αξιοθέατα, να δούμε νέους πολιτισμούς! Ένα ταξίδι μας ανανεώνει, μας χαλαρώνει ή μας κουράζει ευχάριστα! Όσα βιβλία και να διαβάσει κανείς, όσα ντοκιμαντέρ και ταινίες να παρακολουθήσει, τίποτα δεν συγκρίνεται με την προσωπική μας εμπειρία και τις αναμνήσεις που εμείς οι ίδιοι θα αποκομίσουμε από τον προορισμό που θα επισκεφτούμε! Σε γενικές γραμμές τα οφέλη από τα ταξίδια είναι πολλά! Αποκτούμε κοινωνικότητα, ενδιαφέρον, αυτοπεποίθηση, προσαρμοστικότητα, μόρφωση, εξυπνάδα, ενδυνάμωση δεσμών, ευτυχία και άλλα πολλά!

Μια λάθος επιλογή όμως μπορεί να αποβεί μοιραία και καταστροφική για ένα ταξίδι αν κάνουμε λάθος επιλογές, θα είναι μια άσχημη στιγμή η οποία θα στιγματίσει για πάντα δυσάρεστα τις αναμνήσεις μας! Ως εκ τούτου ο ρόλος της επιλογής του σωστού ταξιδιωτικού γραφείου – ταξιδιωτικού πράκτορα, είναι βαρυσήμαντος και καταληκτικός για την σωστή καθοδήγηση μας μέχρι την επιλογή του επιθυμητού προορισμού για τον καθένα μας. Είναι σημαντικό να επιλέγουμε το ταξιδιωτικό γραφείο μας με γνώμονα τα πιο πάνω αλλά και τις προσωπικές εμπειρίες τους.

Το Pluton Travel είναι ένα επαγγελματικό ταξιδιωτικό γραφείο με άρτια καταρτισμένο προσωπικό. Ο αγαπητός μας Αντώνης, η Ίβα και η υπόλοιπη ομάδα του γραφείου τους είναι πάντα δίπλα στον πελάτη – ταξιδιώτη έτοιμοι να του παρέχουν οποιεσδήποτε συμβουλές και σωστή καθοδήγηση ως ότου να επιλέξουν αυτό που πραγματικά χρειάζονται. Εμείς καταφέραμε να ταξιδέψουμε μέχρι σήμερα Ταϊλάνδη, Άγιο Μαυρίκιο, Σεϋχέλλες, Μαλδίβες 2015, Μαλδίβες 2016, και ετοίμαζόμαστε για το Μπαλί 2017. Όλα τα ταξίδια μας ήταν άρτια οργανωμένα για να

Τα 22 χρόνια εμπειρίας τους στον χώρο αυτό τους έχουν βάλει ψηλά στην λίστα με τα καλύτερα ταξιδιωτικά γραφεία σε όλη την Κύπρο και δικαίως έχουμε βρεθεί στα εγκαίνια των νέων σύγχρονων γραφείων τους.

Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ στους αγαπητούς Αντώνη, Ίβα και το υπόλοιπο προσωπικό του γραφείου καλές δουλειές και να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και αφοσίωση στους πελάτες τους όπως ακριβώς κάνουν όλα αυτά τα χρόνια.

Μπαλί

offer-img
Μπαλί

«Ένας επίγειος παράδεισος»
Προτ. Διάρκεια: 5 μέρες

Περισσότερα
Δείτε εδώ όλα τα πακέτα

Τι λένε οι Πελάτες μας

Παύλος & Αντωνία
offer-img
Αυστραλία - Μπαλί
14.12.2016

“Το ταξίδι μας στο Sydney και Bali ήταν άψογα οργανωμένο, πλήρες και ακόμα πιο όμορφο απο όσο το ονειρευόμασταν! Η ιδέα σου για τον συνδυασμό Sydney και Bali ήταν καταπληκτική!”


Περισσότερα

Δημήτρης & Κατερίνα
offer-img
Γκουανγκζού - Μπαλί
04.11.2016

“Γεμάτο με έντονα χρώματα, σαγηνευτικά αρώματα, έντονες γεύσεις, γνήσια χαμόγελα και αξιαγάπητους ανθρώπους!!!”


Περισσότερα

Κωνσταντίνος & Λία
offer-img
Σιγκαπούρη - Μπαλί
16.09.2016


” Ήταν καταπληκτικά, μακάρι να είχαμε πιο πολλές μέρες στην διάθεση μας για να το χαρούμε περισσότερο.”


Περισσότερα