Μαλδίβες & Ντουμπάϊ | Honeymoon

previous arrow
next arrow
Slider
| Ειρήνη & Αλέξανδρος

Μαλδίβες & Ντουμπάϊ

“Το ταξίδι που μας χαρίσετε ήταν φανταστικό! Πολλές μαγευτικές εικόνες από Μαλδίβες, από την καταγάλανη θάλασσα της μέχρι και το “καυτό” Ντουμπάϊ με το ξέφρενο σαφάρι στην Έρημο, αλλά και το ατέλειωτο shopping στο Ντουμπάι Mall. Ευχαριστούμε που μας φέρατε πιο κοντά στο όνειρο μας και μας βοηθήσατε να το εκπληρώσουμε.”

Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστευτήκατε και ταξιδέψατε μαζί μας. Η δική μας ανταμοιβή, τα δικά σας χαμόγελα και οι όμορφες αναμνήσεις που δημιουργήσαμε μαζί.

Σας προτείνουμε να ταξιδέψετε και να γνωρίσετε τους μαγευτικούς προορισμούς μας. Στείλτε μας email στο [email protected] ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο.

Pluton Travel & Tours,
YouDreamWeCreate”

Αγαπημένοι Προορισμοί

offer-img
Κούβα | Οργανωμένα & Ατομικά Ταξίδια


Περισσότερα
offer-img
Κόστα Ρίκα | Οργανωμένα & Ατομικά Ταξίδια


Περισσότερα


offer-img
Ντουμπάι | Οργανωμένα & Ατομικά Ταξίδια


Περισσότερα

Δείτε εδώ όλα τα πακέτα

Τι λένε οι Πελάτες μας

featured testimonial chariklia rafael phuket singa
Χαρίκλεια & Ραφαήλ

Πουκέτ & Σιγκαπούρη | Honeymoon


"Ευχαριστούμε το Pluton Travel που προγραμμάτισε το πιο ξεχωριστό ταξίδι της ζωής μας! Το ταξίδι που θα θυμόμαστε για πάντα, καθώς η περιπέτεια δεν έλειψε ούτε και μία μέρα από τη μαγεία του Πουκέτ και της Σιγκαπούρης. Ήταν πραγματικά φανταστικά! Ευχαριστούμε και πάλι το Pluton Travel που έκανε το όνειρό μας πραγματικότητα και είχαμε το καλύτερο ταξίδι του μέλιτος!"
featured testimonial eirini tamboukari
Ειρήνη & Αλέξανδρος

Μαλδίβες & Ντουμπάϊ | Honeymoon


"Το ταξίδι που μας χαρίσετε ήταν φανταστικό! Πολλές μαγευτικές εικόνες από Μαλδίβες, από την καταγάλανη θάλασσα της μέχρι και το "καυτό" Ντουμπάϊ με το ξέφρενο σαφάρι στην Έρημο, αλλά και το ατέλειωτο shopping στο Ντουμπάι Mall. Ευχαριστούμε που μας φέρατε πιο κοντά στο όνειρο μας και μας βοηθήσατε να το εκπληρώσουμε."
featured testimonial irini giorgos thailand
Ειρήνη & Γιώργος

Ταϊλάνδη: Μπανγκόκ – Πουκέτ


"θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για ακόμη μια φορά για την άψογη διοργάνωση κι αυτού του ταξιδιού μας! Οι αναμνήσεις θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό και στην καρδιά μας!"