Μεγάλο Πανόραμα Βιετνάμ | Φθινόπωρο 2024 | Οργανωμένο Ταξίδι

11 μέρες - 8 βράδια
από 2985

 • destination 4/5

  Ο πιο πάνω βαθμός αντικατοπτρίζει το πόσο έντονο θα είναι το στοιχείο της περιπέτειας.

 • destination 4/5

  Ο πιο πάνω βαθμός αντικατοπτρίζει το πόσο έντονο θα είναι το στοιχείο της ιστορίας και του πολιτισμού στο ταξίδι.

 • destination 3/5

  Ο πιο πάνω βαθμός αντικατοπτρίζει το πόσο ρομαντικές θα είναι οι δραστηριότητες σε αυτό το ταξίδι.

 • Εγγυημένες Αναχ.: 25/10, 22/11
 • Αρχηγός Αποστολής στις 25/10: Ελένη Αλαμπρίτη #PLUTONLEADERTEAM
 • Εκτελούνται με έμπειρους, έμπιστους, αγγλόφωνους, αδειούχους, τοπικούς ξεναγούς
 • Hanoi – Trang An – Ha Long Bay – Hoi An – Ba Na Hills – Golden Bridge – Ho Chi Minh City – Mekong Delta
 • Trang An Scenic Landscape Complex, ένα από τα μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO
 • Διήμερη κρουαζιέρα με διανυκτέρευση & όλα τα γεύματα στο Ha Long Bay
 • ΔΩΡΟ ασφάλεια ταξιδιού με κάλυψη / επιστροφή χρημάτων μέχρι €1000 σε περίπτωση ακύρωσης για ιατρικούς λόγους
 • Ταξιδεύουμε με ασφάλεια παρέα με 14 – 18 ταξιδιώτες, δημιουργώντας εμπειρίες και φιλίες ζωής
η
ημέρα

Λάρνακα - Ντόχα

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο της Λάρνακας και αναχώρηση με προορισμό το Ανόι, μέσω ενδιάμεσου σταθμού στη Ντόχα.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις αποσκευές σας, θα τις παραδώσετε στο αεροδρόμιο της Λάρνακας και θα τις παραλάβετε στο τελικό σας προορισμό στο αεροδρόμιο του Ανόι.

Γεύματα: / 

η
ημέρα

Ντόχα - Ανόι: Περιήγηση στην πόλη

Άφιξη στην πόλη του Ανόι, όπως την χαρακτηρίζουν η “Πόλη που περιβάλλεται από ποτάμι” που είναι η πρωτεύουσα του Βιετνάμ. Θερμή υποδοχή από τον ξεναγό και τον οδηγό μας, και θα ξεκινήσετε για μια πρώτη γνωριμία με τα σημαντικά αξιοθέατα της πόλης.

Ξεκινώντας από τον ναό Ngoc Son, που βρίσκεται σε ένα μικρό νησί στη λίμνη Hoan Kiem, ή την “Λίμνη του Επιστρεφόμενου Σπαθιού”, που ονομάζεται έτσι εξ αιτίας του θρύλου ενός ιερού σπαθιού. Σε νησίδα στη λίμνη, βρίσκεται ο ναός Ngoc Son ο οποίος είναι προσβάσιμος από μια κλασική ξύλινη κόκκινη γέφυρα και η θέα της πόλης από τον ναό είναι ιδιαίτερα δημοφιλής.

Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε την Παλιά Συνοικία, διάσημη για τους αρχαίους δρόμους της, που αντιπροσωπεύουν παραδοσιακά επαγγέλματα από το παρελθόν. Ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσετε τη γοητευτική αρχιτεκτονική της αποικιακής εποχής είναι να περιπλανηθείτε με τον ξεναγό σας σε χαλαρό ρυθμό και να σταματήσετε για ένα φλιτζάνι βιετναμέζικου καφέ ή ένα τοπικό σνακ από έναν από τους πολλούς πλανόδιους πωλητές στον δρόμο.

Μπορείτε να κάνετε μια επίσκεψη στο τρένο για να έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε σε μία από τις καφετέριες που έχει στην περιοχή και να βγάλετε υπέροχες φωτογραφίες.

Σημείωση: Να σας ενημερώσουμε ότι, η οδός του τρένου είναι επίσημα απαγορευμένη από την τοπική κυβέρνηση, δυστυχώς λόγο ατυχημάτων που έχουν προκύψει, αλλά μερικές φορές μπορεί να διευθετηθεί μια βόλτα. Θα πρέπει να το διευθετήσετε επιτόπου μαζί με τον ξεναγό σας, εάν μπορείτε να το κάνετε στην επιστροφή πριν από το ξενοδοχείο σας. 

Στην συνέχεια, θα γίνει μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Το βράδυ, θα έχετε δείπνο σε τοπικό εστιατόριο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ελεύθερο υπόλοιπο. Για το βράδυ οι ταξιδιωτικοί μας σύμβουλοι μπορούν να σας προτείνουν ποιοτικά μπαράκια για να περάσετε τον ελεύθερο σας χρόνο. Μπορείτε να περιπλανηθείτε στο κέντρο της πόλης και να επισκεφτείτε τοπικά μπαράκια για να απολαύσετε το κοκτέιλ σας ή να επισκεφτείτε το bar που διαθέτει το ξενοδοχείο σας. Διανυκτέρευση.

Γεύματα: Δείπνο

η
ημέρα

Ανόι - Ολοήμερη εκδρομή Hoa Lu - Trang An (Περιλαμβάνεται)

Μετά το πρόγευμα ο ξεναγός και ο οδηγός θα σας περιμένουν να αναχωρήσετε για το Trang An Scenic Landscape Complex, το οποίο συγκαταλέγετε στα μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO. Πρόκειται για ένα προορισμό σε απόσταση 100km από το Ανόι. Με την άφιξη σας, θα επιβιβαστείτε σε πλοιάριο και θα πραγματοποιήσετε μια μοναδική βαρκάδα μέσα από μια σειρά από σπηλιές. Στο σκηνικό στο Trang An είναι μοναδικό καθώς αποτελείται από ένα συνδυασμό με βαθιά τιρκουάζ νερά, ψηλά βουνά από ασβεστόλιθους και σπηλιές. Η βαρκάδα θα διαρκέσει περίπου 2 με 3 ώρες με την βάρκα να κινούν ντόπιοι της περιοχής. Ακολουθεί μεσημεριανό γεύμα σε τοπικό εστιατόριο με τοπικά προϊόντα.

Το απόγευμα αναχωρείτε για τη πόλη Hoa Lu, τη πρώτη πρωτεύουσα του Βιετνάμ και η οποία κτίστηκε τον 11ο αιώνα. Στη συνέχεια θα επισκεφθείτε δύο παλιούς ναούς, ο ένας είναι αφιερωμένος στο μοναδικό βασιλιά της δυναστείας Dinh και πρώτο αυτοκράτορα του Βιετνάμ και ο άλλος για όλους του βασιλιάδες της δυναστείας Le. Παρόλο που οι ναοί δεν βρίσκονται στη αρχική τους κατάσταση, αποτελούν μοναδικά πολιτιστικά μνημεία. Στη συνέχεια θα επισκεφθείτε τον βουδιστικό ναό Bich Dong pagoda ο οποίος είναι προσβάσιμος μόνο από στενά πέτρινα σκαλοπάτια. Όπου αξίζει να ανεβείτε και να απολαύσετε τη θέα από ψηλά.

Με το πέρας της ξενάγησης ξεκινάτε για το δρόμο της επιστροφής στο Ανόι. Το βράδυ σας προτείνουμε να επισκεφτείτε την Παλιά Πόλη, όπου μπορείτε να επιλέξετε ένα τοπικό εστιατόριο για να απολαύσετε το δείπνο σας και την νυχτερινή ζωή!

Γεύματα: Πρόγευμα, μεσημεριανό

η
ημέρα

Ανόι – Κρουαζιέρα στον Κόλπο Χα Λονγκ (με διανυκτέρευση στο πλοίο και με όλα τα γεύματα)

Πρωινό στο ξενοδοχείο και στις 08:30 μαζί με τον ξεναγό μας θα κάνουμε μία οδική διαδρομή 2.5 ωρών, προς τον κόλπο Χα Λονγκ, πραγματοποιώντας μία 20λεπτη στάση. Φτάνοντας στις 12:00, τα μέλη του πληρώματος του πλοίου Peony Cruise θα σας υποδεχτούν στον λιμένα Tuan Chau International Marina και θα ξεκινήσουμε μαζί με τον αρχηγό αποστολής την διαδικασία του check-in για την κρουαζιέρα μας.

Γύρω στις 12:30 θα επιβιβαστούμε στο σκάφος και θα ταξιδέψουμε από το λιμάνι προς τον κόλπο για να επιβιβαστούμε στο πολυτελές σκάφος, το Peony Cruises. Θα μας προσφέρουν δροσιστικά ποτά καλωσορίσματος, κρύες πετσέτες και ένα ειδικό γεύμα με φρέσκα τρόφιμα και μια ποικιλία από εδέσματα. Στη συνέχεια, αναχωρούμε για τον κόλπο Lan Ha, ένα μέλος των Ωραιότερων Κόλπων του Κόσμου. Θα επισκεφτούμε την περιοχή Tra Bau, η οποία είναι γνωστή για την ανεπηρέαστη, ποιητική φυσική ομορφιά και το ελκυστικό τοπίο του κόλπου Lan Ha. Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για καγιάκ για να ανακαλύψετε την πιο αληθινή ομορφιά των ασβεστολιθικών νησιών. Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να τραβήξουμε μερικές φωτογραφίες των ρομαντικών, λυρικών τοπίων της περιοχής. Εμβαθύνετε στα κρυστάλλινα πράσινα νερά του κόλπου ή απολαύστε την πισίνα με υδρομασάζ στο Peony Cruises. Το απόγευμα, μπορείτε να προχωρήσετε για μια επίδειξη μαγειρικής και να μάθετε πως να φτιάξετε ένα από τα πιο διάσημα βιετναμέζικα πιάτα, τα spring rolls. Εναλλακτικά, μπορείτε να ανεβείτε στο κατάστρωμα του κρουαζιερόπλοιου και να θαυμάσετε το υπέροχο ηλιοβασίλεμα πάνω από τον Κόλπο του Tonkin.

Μπορείτε να απολαύσετε μια ώρα Happy Hour, απολαμβάνοντας τα κοκτέιλ σας στο μπαρ, όπου θα υπάρχει έξτρα κόστος. Είναι η ιδανική στιγμή για φωτογραφία για να απαθανατίσετε την υπέροχη στιγμή του ηλιοβασιλέματος. Για τον ελεύθερο σας χρόνο, μπορείτε να απολαύστε νόστιμα τοπικά φαγητά που ετοιμάζονται και σερβίρονται από τον σεφ, όπου αυτό είναι ένα ευχάριστο γεύμα σε έναν ερωτικό και προσωπικό χώρο. Ακόμη, μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύστε εξωτικά κοκτέιλ και ποτά στο sky bar (με επιπλέον χρέωση). Αφεθείτε στην υπηρεσία σπα (προαιρετική) ή απλά χαλαρώστε στο κατάστρωμα κάτω από την φωτεινή ουράνια στέγη. Παράλληλα, μπορείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας στο ψάρεμα καλαμαριών στο κύριο κατάστρωμα.

Γεύματα: Πρόγευμα, μεσημεριανό, δείπνο

η
ημέρα

Χα Λονγκ – King Kong Tuan Chau Park – Χόι Αν

Μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό σας, όπου θα σας σερβίρετε στην προβλήτα Gia Luan από τις 06:45 – 07:15. (Η ώρα του πρωινού μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με το πρόγραμμα). Θα συμμετάσχετε στην περιήγηση της Cat Ba World Biosphere με μεταφόρτωση. Χρειάζονται 30 λεπτά για να μεταφερθείτε από το Gia Luan στο Trung Trang – ένα από τα πιο εντυπωσιακά σπήλαια στο νησί Cat Ba του Βιετνάμ. Το ασβεστολιθικό σπήλαιο έχει χιλιάδες σταλακτίτες σε διάφορα σχήματα, προσφέροντας γεωλογικές αξίες με ένα τυπικό σπηλαιολογικό οικοσύστημα. Με το τέλος της περιήγησης θα επιστρέψουμε πίσω στο κρουαζιερόπλοιο όπου θα πρέπει να κάνουμε το check out μας από την καμπίνα. Μην παραλείψετε να καλύψετε οποιεσδήποτε επιπρόσθετες δαπάνες που ενδέχεται να προκύψουν κατά τη διάρκεια της παραμονής σας. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για το μεσημεριανό μας γεύμα, όπου θα μας το σερβίρουν στο κρουαζιερόπλοιο. Θα προχωρήσουμε με την αποβίβαση μας από το Peony Cruise και θα μεταφερθούμε πίσω στο Big Bay group terminal, Tuan Chau Marina όπου θα μας παραδώσουν και τις αποσκευές μας.

Με την άφιξη μας, θα έχετε μια ευχάριστη έκπληξη από το Pluton Travel, διάρκεια περίπου 30 με 45 λεπτά, όπου θα έχετε την ευκαιρία να απαθανατίσετε τις φωτογραφίες σας και να ταξιδέψετε σε έναν μαγικό κόσμο φαντασίας. Θα επισκεφτούμε το King Kong Tuan Chau Park, όπου είναι γνωστό και με άλλο όνομα, Tuan Chau Sculpture Park, όπου είναι μέρος του συγκροτήματος του διεθνούς πάρκου ψυχαγωγίας Tuan Chau και διαθέτει μια σειρά από εντυπωσιακά γλυπτά που τραβούν την προσοχή. Το πάρκο διαθέτει ένα τεράστιο άγαλμα που θυμίζει το μεγαλείο των υπερπαραγωγών του Hollywood. Στο χώρο θα θαυμάσετε και τα γλυπτά από την ταινία Avatar. Η συγκεκριμένη εκδρομή προσφέρεται ως δώρο από το γραφείο μας, καθώς την έχει εντοπίσει ο διευθυντής μας κατά τη διάρκεια του πρόσφατου ταξιδιού του. Στη συνέχεια θα προχωρήσουμε προς το αεροδρόμιο για τον επόμενο μας προορισμό προς το Da Nang.

Άφιξη στο αεροδρόμιο του Da Nang, συνάντηση με τον ξεναγό και τον οδηγό μας όπου θα μας μεταφέρει σε τοπικό εστιατόριο της περιοχής για να απολαύσουμε το βραδινό μας. Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στην πόλη Χοι Αν. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερο υπόλοιπο. Διανυκτέρευση.

Γεύματα: Πρόγευμα, μεσημεριανό (ή 1 Brunch) στο πλοίο πριν την άφιξη και δείπνο.

η
ημέρα

Ολοήμερη Εκδρομή στην Αρχαία Πόλη Χόι Αν - ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΠΟΛΗ!

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και παραλαβή από τον ξεναγό σας (περίπου στις 08:30) για την έναρξη της ολοήμερης περιήγησης στην πόλη όπου θα ανακαλύψετε τη γοητεία του Χοι Αν σαν ένα περίφημο χώρο παγκόσμιας κληρονομιάς. Ενώ κάποτε ήταν ένα πολυσύχναστο ναυτιλιακό εμπορικό λιμάνι της Ασίας μεταξύ του 15ου και του 19ου αιώνα, το Χοι Αν τώρα είναι μια ήσυχη πόλη, με εξαιρετικά καλά διατηρημένη αρχιτεκτονική, τρόπο ζωής και παράδοσης. Η πόλη αποτελεί παράδειγμα συναρπαστικής συγχώνευσης πολιτισμών μεταξύ του Βιετνάμ και του εξωτερικού κόσμου, συμπεριλαμβανομένου της Κίνας, της Ιαπωνίας, της Ταϊλάνδης και των Φιλιππίνων.

Τα κυριότερα αξιοθέατα της περιήγησης είναι η εικονική καλυμμένη γέφυρα 400 ετών, με ένα μικρό ναό συνδεδεμένο στη μία πλευρά ως παράδειγμα της ιαπωνικής αρχιτεκτονικής, το Μουσείο Εμπορίου Κεραμικής, το οποίο είναι ένα κομψό ξύλινο σπίτι του Βιετνάμ που χτίστηκε το 1858 και παρουσιάζει κεραμικά τεχνουργήματα – αντίκες, ο οίκος Tan Ky 200χρόνων, ο οποίος χαρακτηρίζει μια αρχαία κινεζική εμπορική κατοικία, ο ναός Ong που χτίστηκε το 1653 από κινέζους αποίκους για λατρεία στον Guan Yu, έναν αρχαίο Κινέζο στρατηγό, του οποίου ο χαρακτήρας έγκειται στην πίστη, την ανδρεία και τη δικαιοσύνη, και η τοπική αγορά που είναι γεμάτη με χρώματα και δραστηριότητες.

Στη συνέχεια θα γευματίσετε σε τοπικό εστιατόριο. Το απόγευμα θα συνεχίσετε την ξενάγησή σας με μία κρουαζιέρα προς το χωριό Cam Thanh. Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε το οικοσύστημα του υδροκαρπικού δάσους και να μάθετε για την καθημερινή ζωή των Βιετναμέζων, των οικογενειών τους και της κοινότητάς τους. Θα μάθετε κάποιες τεχνικές της αλιευτικής παράδοσης και πώς να οδηγείτε τα μοναδικά βιετναμέζικα καλάθια από μπαμπού κατά τη διάρκεια της εξερεύνησης των τώρα γαλήνιων υδάτων που περιβάλλουν τους παλαιούς δρόμους που χρησιμοποιούνταν κατά τον παρελθόν για τον πόλεμο. Οδηγώντας τα μοναδικά βιετναμέζικα καλάθια από μπαμπού μέσα από αυτά τα μικρά και όμορφα κανάλια, φτάνετε στο εσωτερικό του δάσους παρατηρώντας διάφορα δέντρα καρύδας να αναπτύσσονται, όπου εάν επιθυμείτε μπορείτε να δοκιμάσετε. Το απόγευμα θα επιστρέψετε στο ξενοδοχείο σας και θα έχετε χρόνο για ξεκούραση και χαλάρωση.

Παράσταση “Hoi An Memories” (Προαιρετικά)
Σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε μια ξεχωριστή παράσταση“Hoi An Memories”, όπου ο ξεναγός θα σας παραλάβει από το ξενοδοχείο σας γύρω στις 18:30. Η παράσταση αρχίζει στις 20:00 και έχει διάρκεια 1 ώρα. Θα παρευρεθείτε στο χώρο πριν από την παράσταση όπου θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε δραστηριότητες που παρέχει ο χώρος. Το “Hoi An Memories” είναι μια μοναδική και επική παράσταση με μια χαρισματική ιστορία που ανακαλεί τον πολιτισμό της πάνω από 400 ετών ιστορίας της αρχαίας πόλης, που αποτελεί τον εξαιρετικό συνθετικό συνδυασμό χορών, φώτων, μουσικής, ποίησης και δημιουργικής μορφής. Ξεκινώντας από τις ταπεινές αρχές στη μικρή πόλη του Hoi An, που έχει εξελιχθεί τώρα σε ένα παγκόσμιο φαινόμενο. “Η πιο όμορφη παράσταση στον κόσμο”, όπου 500 έμπειροι χορευτές προσφέρουν μια επισκόπηση του τρόπου με τον οποίο η πόλη Hoi An αναπτύχθηκε από μια μικρή λιμενική πόλη σε έναν ζωντανό τουριστικό προορισμό, χρησιμοποιώντας εντυπωσιακά εφέ και περίπλοκα και εκφραστικά χορογραφήματα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Σημείωση: Θα πρέπει να διευθετείτε κράτηση από πριν. Η συγκεκριμένη παράσταση, πραγματοποιείται κάθε βράδυ στις 20:00 με 21:00, εκτός από Τρίτη. Έτσι, αν η ολοήμερη εκδρομή στο Hoi An θα είναι ημέρα Τρίτη, θα πρέπει να διευθετηθεί η παράσταση κάποια άλλη μέρα στην πόλη Hoi An.

Το βράδυ, σας προτείνουμε να επισκεφτείτε το εστιατόριο Vy Market restaurant . Είναι σε κεντρικό σημείο της πόλης και βρίσκεται στο 3ο όροφο όπου μπορείτε να απολαμβάνεται το δείπνο σας θαυμάζοντας την θέα του ποταμού.

Γεύματα: Πρόγευμα, μεσημεριανό

η
ημέρα

Ολοήμερο – Ba Na Hills – Golden Bridge - ΜΟΝΑΔΙΚΟ!

Παραλαβή από τον ξεναγό σας στις 07:00 π.μ από το ξενοδοχείου όπου θα σας περιμένει μαζί με τον οδηγό. Θα απολαύσετε την φαντασμαγορική θέα της περιοχής από την πρώτη κιόλας στιγμή αφού η διαδρομή για το Ba Na Hills γίνεται με τελεφερίκ. Θα επιβιβαστείτε στο πιο σύγχρονο τελεφερίκ στη Νοτιοανατολική Ασία για να επισκεφθείτε το σταθμό Dream Stream Cable και θα απολαύσετε την πανοραμική θέα της πόλης Quang Nam – Danang.

Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης βόλτας με το τελεφερίκ, θα επισκεφθείτε τη «Χρυσή Γέφυρα» που πρόσφατα έγινε viral, ένα Γαλλικό κελάρι κρασιού, το Le Jardin D’amour που αποτελείται από 9 κήπους καθώς επίσης και τον ναό Linh Ung. Επιπλέον, θα επισκεφθείτε το γαλλικό χωριό Campanile, τον ναό Nine Floor Goddess Shrine, τοn Ναό Tombstone, το Μοναστήρι Linh Phong, τον ναό Linh Chua Linh Tu και το κατάστημα τσαγιού Tru Vu Tea Shop. Παρακολουθήστε το Carnival Performance Show στην πλατεία Du Dome. Απολαύστε την πιο δημοφιλή διαδρομή περιπέτειας κάνοντας μια βόλτα με το Alpine Coaster.

Θα έχετε χρόνο για το μεσημεριανό σας γεύμα στο εστιατόριο του Fantasy Park. Στη συνέχεια μπορείτε να συμμετάσχετε στις περιπέτειες του Fantasy Park με μια βόλτα στο Fairy Forest, ανακαλύψτε το πάρκο Δεινοσαύρων, παίξτε το Wild West σε 5D, απολαύστε το death race ride σε 4D και παρακολουθήστε το mega 360 degree. Επιπλέον, μπορείτε να πάτε για υπόγεια βόλτα, να μπείτε στο Jurassic Park, στο Freefall Tower καθώς επίσης και σε αλλά 90 παιχνίδια τα οποία συμπεριλαμβάνονται στην τιμή. Επιστροφή στο τελεφερίκ για να φύγετε από το Ba Na Hills και ακολούθως θα επιστρέψετε στο Hoi An.

Γεύματα: Πρόγευμα, μεσημεριανό

η
ημέρα

Χόι Αν - Χο Τσι Μιν – Απογευματινή περιήγηση στην πόλη

Πρόγευμα και παραλαβή από τον οδηγό σας για την μεταφορά σας στο αεροδρόμιο όπου θα πάρετε την πτήση προς Χο Τσι Μιν.

Άφιξη, καλωσόρισμα από το ξεναγό σας και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Η πόλη Χο Τσι Μινχ, πρώην Σαϊγκόν, είναι η μεγαλύτερη πόλη και οικονομικό κέντρο του Βιετνάμ, πάντα ζωηρή με τις δραστηριότητες της σύγχρονης ζωής. Ωστόσο, η πόλη φέρει μαζί της μια πλούσια ιστορική κληρονομιά σε αντίθεση με την εκθαμβωτική της αίγλη. Ελεύθερο υπόλοιπο μέχρι την απογευματινή σας περιήγηση στην πόλη του Χο Τσι Μιν.

Το απόγευμα θα ξεκινήσουμε την επίσκεψη μας με το Μουσείο Fito, γνωστό και ως Μουσείο Παραδοσιακής Βιετναμέζικης Ιατρικής, που είναι ένας μαγευτικός προορισμός στην πόλη Χο Τσι Μινχ που εμβαθύνει στην πλούσια ιστορία και τις πρακτικές της παραδοσιακής βιετναμέζικης ιατρικής. Στη συνέχεια θα προχωρήσουμε στο Μουσείο The War Remnants Museum, που συγκεντρώνει μια συνολική συλλογή μηχανημάτων, όπλων, φωτογραφιών και τεκμηρίωσης από τους πολέμους του Βιετνάμ. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε τον Καθεδρικό ναό Notre Dame, που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης. Ο ναός έχει νεο-ρωμανική πρόσοψη και δύο καμπαναριά με σιδερένιους οβελίσκους που φτάνουν σε ύψος 190 ποδιών και κυριαρχούν στον ορίζοντα. Η επόμενη μας στάση θα είναι στο κλασικό Γαλλικό αποικιακό ταχυδρομείο του 19ου αιώνα, το μεγαλύτερο ταχυδρομείο στο Βιετνάμ, και ένας σημαντικός κόμβος επικοινωνίας για τους περισσότερους κατοίκους της πόλης. Στο εσωτερικό του, το κτίριο διαθέτει τεράστιες θολωτές οροφές με τεράστιους χάρτες του Βιετνάμ και στις δύο πλευρές της κύριας αίθουσας. Επίσης, σταθμούς θα πραγματοποιήσουμε στη Cho Ion, την Chinatown του Χο Τσι Μιν, την παγόδα του Αυτοκράτορα Jade, Phuoc Hai, μία από τις πιο ενδιαφέρουσες παγόδες στο Βιετνάμ. Με το τέλος των εκδρομών, θα γίνει επιστροφή στο ξενοδοχείο. Μπορείτε να διευθετήσετε το βραδινό σας σε ένα από τα εστιατόρια που έχει το ξενοδοχείο σας ή στην γύρο περιοχή. Σας προτείνουμε να επισκεφτείτε την περιοχή Time Square του Χο Τσι Μιν όπου μπορείτε να απολαύσετε το steak σας σε ένα από τα εστιατόρια. Διανυκτέρευση.

Γεύματα: Πρόγευμα

η
ημέρα

Ολοήμερη εκδρομή στο Mekong Delta (Cai Be)

Πρόγευμα και παραλαβή από τον τοπικό συνεργάτη για να μεταφερθείτε στο Cai Be. Κατά την άφιξη σας στο χώρο ο ξεναγός σας θα σας ενημερώσει σχετικά για τις τοπικές, εμπορικές πρακτικές, οι οποίες έχουν υποστεί σημαντική μεταμόρφωση με την σύγχρονη κοινωνία. Σε αυτό το μέρος, θα έχετε την ευκαιρία να παρατηρήσετε αξιοσημείωτη ποικιλομορφία της περιοχής και την πλούσια γονιμότητα των κήπων με φρούτα, που τον έχουν καταστήσει την κορυφαία πηγή φρούτων στα κάτω ρεύματα του ποταμού Μεκόνγκ. Μπορείτε να περιπλανηθείτε σε μικρά χωριουδάκια όπου θα ανακαλύψετε την ομορφιά ενός αρχαίου σπιτιού και θα μάθετε για τον ιθαγενή πολιτισμό. Κάντε μια σύντομη επίσκεψη σε μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση όπου οι ντόπιοι φτιάχνουν διάφορα είδη καρύδας και τραγανά pop corn ρυζιού.

Απολαύστε νόστιμα φρέσκα φρούτα και νιώστε τους αργούς ρυθμούς της νοτιοβιετναμέζικης λαϊκής μουσικής, ένα είδος μουσικής που συνδέεται με τη ζωή και τον πολιτισμό των ανθρώπων του ποταμού Mekong Delta. Κωπηλατήστε μέσα από μικρά κανάλια, μια συναρπαστική εμπειρία αφού μπορείτε να κοιτάξετε γύρω σας, να χαλαρώσετε και να απορροφήσετε την υπέροχη ατμόσφαιρα.

Επιπλέον, μετά την άφιξη στο νησί Tan Phong, εμβαθύνετε στην ηρεμία της φύσης. Απολαύστε το μεσημεριανό σας στο εστιατόριο Sau Ca. Στη συνέχεια, κάντε την βόλτα σας στο μονοπάτι του χωριού μέσα από τους κήπους. Γνωρίστε τους ντόπιους νησιώτες για να μάθετε περισσότερα για την καθημερινή ζωή. Επισκεφθείτε το αρχαίο σπίτι του Μπα Κιέτ. Με το τέλος των ξεναγήσεων, θα πάρετε ένα σκάφος για την επιστροφή στο Cai Be, όπου θα συναντήσετε το λεωφορείο σας για να επιστρέψετε πίσω στο ξενοδοχείο σας.

Το βράδυ, οι ταξιδιωτικοί μας σύμβουλοι, μετά από το πρόσφατο ταξίδι τους και με βάση την εμπειρία τους, μπορούν να σας προτείνουν για την βραδινή σας έξοδο ένα τοπικό roof bar τις περιοχής με θέα την νυχτερινή ζωή της πόλης Saigon.

Γεύματα: Πρόγευμα, μεσημεριανό στο SAU CA RESTAURANT

η
ημέρα

Χο Τσι Μιν – Half Day Cu Chi Tunnels & Late check out – Ντόχα

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο σας και για την σημερινή μέρα έχετε μια αξέχαστη εμπειρία στις διάσημες σήραγγες Cu Chi tunnels. Οι σήραγγες αυτές ήταν κάποτε ένας σημαντικός κρυψώνας και αντιστασιακή βάση των δυνάμεων του Βιετκόνγκ κατά τη διάρκεια των δύο πολέμων εναντίον των Γάλλων και των Αμερικανών. Οι σήραγγες, που είχαν αποκαλυφθεί εξ ολοκλήρου με το χέρι, σχημάτιζαν ένα πολύπλοκο δίκτυο διασυνδεδεμένων πολυεπίπεδων διαδρόμων που σε ορισμένες περιπτώσεις έφταναν μέχρι τα σύνορα της Καμπότζης και είχαν συνολικό μήκος πάνω από 120 χλμ.

Η πολυπλοκότητά τους ξεπερνούσε τη φαντασία, περιλαμβάνοντας αίθουσες συνεδριάσεων, κουζίνες, πηγάδια, κλινικές, σχολεία, αποθήκες, χαντάκια και εξόδους έκτακτης ανάγκης, όλα σχεδιασμένα για την αντιπαρασκευή εθνικοαπελευθερωτικού πολέμου. Οι σήραγγες ήταν αρκετά βαθιές και ανθεκτικές για να αντέξουν σε καταστροφικές βομβαρδιστικές επιθέσεις και αρκετά αυτοδύναμες για να αντέξουν σε παρατεταμένες πολιορκίες. Στις 14:00, θα μεταφερθείτε στο ξενοδοχείο σας.

Για τους ταξιδιώτες που επιθυμούν να έχουν late check out από το ξενοδοχείο τους μπορείτε να μας ενημερώσετε με την κράτηση σας και να σας ενημερώσουμε για το έξτρα κόστος. Διαφορετικά μπορείτε να παραδώσετε τα δωμάτια σας στις 11:00 και να αφήσετε τος αποσκευές σας στην reception.

Για τους ταξιδιώτες που δεν επιθυμούν να προχωρήσουμε με την σημερινή εκδρομή και θέλουν να έχουν το χρόνο τους ελεύθερο, με την κράτηση σας παρακαλώ όπως μας ενημερώσετε.

Αργά το απόγευμα θα σας παραλάβει ο τοπικός μας συνεργάτης από το ξενοδοχείο για να μεταφερθείτε στο αεροδρόμιο για να ξεκινήσετε για την πτήση της επιστροφής μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

Γεύματα: Πρόγευμα

η
ημέρα

Ντόχα - Λάρνακα

Θα φθάσετε στο αεροδρόμιο της Ντόχας και θα έχετε χρόνο για να χαλαρώσετε. Υπενθυμίζουμε ότι τις μεγάλες σας αποσκευές θα τις παραλάβετε στο αεροδρόμιο της Λάρνακας.

Ακολούθως θα προχωρήσετε με την τελική σας πτήση. Άφιξη στη Λάρνακα.

Το ταξίδι τελειώνει αλλά οι αναμνήσεις πάντα μένουν!

Γεύματα: /

Ανατολικά της χερσονήσου της Ινδοκίνας θα συναντήσετε το Βιετνάμ. Μια χώρα που κρύβει παλιά παγκόσμια φυλακτά στην πρωτεύουσα Ha Noi. Απαράμιλλη φυσική ομορφιά και παραδόσεις έρχονται να εναρμονιστούν πλήρως σε αυτό το υπέροχο κλασικό πανόραμα της χώρας. Ένα ταξίδι στο οποίο θα έχουμε την δυνατότητα να θαυμάσουμε την πανέμορφη θέα μέσα από τον κόλπο του Ha Long Bay, με τις παραδοσιακές ξύλινες βάρκες με τα κόκκινα και κίτρινα πανιά τους, ενώ πανύψηλοι βράχοι από ασβεστόλιθο θα μας περιτριγυρίζουν. Με μια επίσκεψη στην αγορά του Ha Noi πρόκειται να ανακαλύψουμε τις ικανότητες μας στο παζάρι ενώ οι δυσκολίες του πολέμου θα αναβιώσουν περνώντας μέσα από τα τούνελ του Cu Chi. Ξεκουραστείτε και απολαύστε ένα δροσιστικό ρόφημα στα τοπικά μπαράκια που βρίσκονται στους δρόμους της πόλης Sai Gon και παρακολουθήστε τους γρήγορους ρυθμούς που ακολουθούν οι κάτοικοι της πόλης. Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα ταξίδια μας με προορισμό το Βιετνάμ.

Όμορφες Προτάσεις Επέκτασης: Καμπότζη, Ταϊλάνδη, Ντουμπάι, Σιγκαπούρη, Hong Kong, & Κουάλα Λουμπούρ

Χρήσιμες Ταξιδιωτικές Πληροφορίες

Σε όλα τα ταξίδια που αφορούν μακρινούς προορισμούς το διαβατήριο σας θα πρέπει να έχει ισχύ πέραν των 6 μηνών μετά από το ταξίδι σας.

Βιετνάμ: Ένας ανερχόμενος ταξιδιωτικός προορισμός που μπορεί να συνδυάζει παραδοσιακή ζωή και φυσική ομορφιά με πολυτέλειες και ανέσεις για τους επισκέπτες της.


Καιρός: Το κλίμα που θα συναντήσετε είναι τροπικό με μεγάλη ηλιοφάνεια, αλλά και βροχοπτώσεις. Χωρίζεται σε δύο εποχές, την ψυχρή που διαρκεί Νοέμβριο μέχρι και Απρίλιο, και τη ζεστή που διαρκεί από τον Μάιο μέχρι τον Οκτώβριο. Η μέση ετήσια θερμοκρασία κυμαίνεται από τους 22ºC έως τους 27ºC.


Γλώσσα: Τα Βιετναμέζικα είναι η επίσημη γλώσσα του κράτους. Τα Αγγλικά είναι διαδεδομένα, ειδικά στην πρωτεύουσα.


Νόμισμα: Ντονγκ (VND) Μπορείτε να χρησιμοποιήστε με ασφάλεια, τις πιστωτικές σας κάρτες για οποιαδήποτε συναλλαγή.


Για τους λάτρεις των καταστημάτων: Εάν είστε λάτρεις των καταστημάτων και των αγορών εδώ είναι πηγή παραδείσου. Τεράστια εμπορικά κέντρα με ρούχα, παπούτσια αλλά και ηλεκτρονικά είναι μόνο μερικά από όσα θα συναντήσετε.


Ο Διοργανωτής δεν είναι υπεύθυνος για αποκατάσταση τυχόν ζημιάς ή/και ακύρωσης που προκλήθηκε λόγω καιρικών συνθικών ή/και από οποιοδήποτε άλλο λόγο ανωτέρας βίας (force majeure) ο οποίος δε συμπεριλαμβάνεται στο παρόν. Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε από τους πιο πάνω λόγους ακυρωθεί ή διακοπεί το ταξίδι στην εξέλιξή του, δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων και δεν υπάρχει καμιά άλλη υποχρέωση αποζημίωσης από τον Διοργανωτή.

Πτήσεις

Πτήσεις για την αναχώρηση 25/10

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣΩΡΑ ΑΦΙΞΗΣ
25/10Λάρνακα-Ντόχα13:0516:40
25/10Ντόχα-Ανόι20:0007:15 (+1)
29/10Ανόι-Ντα Νανγκ17:3019:00
01/11Ντα Νανγκ-Σαϊγκόν10:1512:00
03/11Σαϊγκόν-Ντόχα19:5523:50
04/11Ντόχα-Λάρνακα07:5011:00

Πτήσεις για την αναχώρηση 22/11

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣΩΡΑ ΑΦΙΞΗΣ
22/11Λάρνακα-Ντόχα12:0516:25
22/11Ντόχα-Ανόι20:3007:10 (+1)
26/11Ανόι-Ντα Νανγκ17:3019:00
29/11Ντα Νανγκ-Σαϊγκόν10:1512:00
01/12Σαϊγκόν-Ντόχα19:5523:50
02/12Ντόχα-Λάρνακα07:5011:00

Τιμοκατάλογος - Τιμή ανά άτομο

ΔΙΚΛΙΝΟΤΡΙΚΛΙΝΟΜΟΝΟΚΛΙΝΟ
€ 2985€ 2985€ 3375

Ξενοδοχεία - Αναχώρησης 25/10

ΠΟΛΗΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣΔΙΑΤΡΟΦΗ
HanoiREY Hotel Hanoi 4* (or similar)2Με πρόγευμα και ένα γεύμα
Ha LongPeony Cruise (or similar)1Με όλα τα γεύματα και ένα γεύμα
Hoi AnCentral Boutique Hoi An Hotel 4*(or similar)3Με πρόγευμα και ένα γεύμα
Ho Chi MinhOrchid Saigon hotel 4* (or similar)2Με πρόγευμα και ένα γεύμα (εκτός από την τελευταία μέρα αναχώρησης)

Ξενοδοχεία - Αναχώρησης 22/11

ΠΟΛΗΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣΔΙΑΤΡΟΦΗ
HanoiREY Hotel Hanoi 4* (or similar)2Με πρόγευμα και ένα γεύμα
Ha LongPeony Cruise (or similar)1Με όλα τα γεύματα και ένα γεύμα
Hoi AnRiver Town Hoi An Resort & Spa 4*(or similar)3Με πρόγευμα και ένα γεύμα
Ho Chi MinhNorthern Hotel Saigon 4* (or similar)2Με πρόγευμα και ένα γεύμα (εκτός από την τελευταία μέρα αναχώρησης)

Περιλαμβάνονται

 • Αεροπορικά εισιτήρια Λάρνακα – Ανόι, Σαϊγκόν (Χο Τσι Μιν) – Λάρνακα, με ενδιάμεσο σταθμό και πτήσεις της Qatar Airways
 • Αεροπορικά εισιτήρια για τα εσωτερικά δρομολόγια Ανόι – Ντα Νανγκ και Ντα Νανγκ – Σαϊγκόν (Χο Τσι Μιν), με πτήσεις των Vietnam Airlines
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων
 • 1 αποσκευή 25kg και 1 χειραποσκευή 7kg ανά άτομο για τις πτήσεις της Qatar Airways
 • 1 αποσκευή 20kg και 1 χειραποσκευή 7kg ανά άτομο για τις πτήσεις των Vietnam Airlines (Παρακαλώ σημειώστε ότι σε περίπτωση που έχετε περισσότερα κιλά στις μεγάλες σας αποσκευές η πληρωμή των επιπρόσθετων κιλών διευθετείτε επιτόπου στο αεροδρόμιο)
 • ΔΩΡΟ ασφάλεια ταξιδιού με κάλυψη / επιστροφή χρημάτων μέχρι €1000 σε περίπτωση ακύρωσης από πλευράς σας για ιατρικούς λόγους συμπεριλαμβανομένου και Covid-19 (Όροι και προϋποθέσεις στα επισυναπτόμενα έντυπα – GLOBY GRUPPI COLLECTIVE PLUS ΙΙ).
 • 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* του προγράμματος, στο Ανόι με πρόγευμα
 • 1 διανυκτέρευση στη Κρουαζιέρα στο κόλπο Χα Λονγκ με όλα τα γεύματα
 • 3 διανυκτερεύσεις σε 4* ξενοδοχείο του προγράμματος, στη Χόι Αν με πρόγευμα
 • 2 διανυκτερεύσεις σε 4* ξενοδοχείο του προγράμματος, στη Χο Τσι Μιν με πρόγευμα
 • Πρόγευμα καθημερινά σε όλα τα ξενοδοχεία
 • Γεύματα ή/και δείπνα όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα (Συνολικά: 6 μεσημεριανά & 3 βραδινά γεύματα)
 • Μεταφορές, εκδρομές και ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Είσοδοι στους χώρους επισκέψεων όπως αναφέρεται στο πρόγραμμα
 • Υπηρεσίες οδηγού και ιδιωτικού κλιματιζόμενου οχήματος κατά τη διάρκεια όλων των εκδρομών και μετακινήσεων
 • Έμπειροι, αγγλόφωνοι, αδειούχοι, τοπικοί ξεναγοί κατά τη διάρκεια όλων των εκδρομών και μετακινήσεων σας
 • Επιστολή έγκρισης Visas του Βιετνάμ κατά την άφιξη
 • Μπουκάλες με νερό θα είναι διαθέσιμες
 • Υπηρεσίες των έμπειρων τοπικών μας αντιπροσώπων επί 24ωρου βάσεως για παροχή συμβουλών καθώς και βοήθειας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
 • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται

 • Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη διαδικασία της έκδοσής της βίζας με συνολικό κόστος €35 ανά άτομο (€25 κόστος βίζας και €10 για έξοδα γραφείου). Αν επιθυμείτε μπορείτε να προχωρήσετε στην έκδοση της με δική σας ευθύνη στο σύνδεσμο https://evisa.xuatnhapcanh.gov.vn/trang-chu-ttdt
 • Αναβαθμισμένη ασφάλεια ταξιδιού με πλήρη κάλυψη της αξίας του ταξιδιού σας σε περίπτωση ακύρωσης από πλευράς σας για ιατρικούς λόγους συμπεριλαμβανομένου και Covid-19. Το κόστος διαμορφώνεται ανάλογα με την αξία του ταξιδιού σας.
 • Για όρους και προϋποθέσεις και περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα γραφεία μας.
 • Εισιτήρια εισόδου στους χώρους επισκέψεων όπου η είσοδος είναι προαιρετική
 • Προσωπικά έξοδα, όπως πλυντήριο ρούχων, τηλέφωνο, ποτά και οποιεσδήποτε άλλες υπηρεσίες που δεν αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Γεύματα, εάν δεν αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Ποτά στα φαγητά
 • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα. Προτείνουμε €3 – €5 ευρώ ανά ταξιδιώτη ανά ημέρα (ή ό,τι θεωρείτε εσείς καλύτερο βάσει των υπηρεσιών που θα λάβετε).
 • Μπορείτε να παραδώσετε στο ξεναγό σας για να τα μοιραστούν με τον οδηγό κλπ.
 • Φόροι πόλεων ή/και eco-tax όπου και εάν υπάρχουν οι οποίοι πληρώνονται επί τόπου.
 • Ό,τι δεν αναγράφεται στο περιλαμβάνονται ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

Σημειώσεις

 • Κλείνοντας το ταξίδι σας, έχετε την ευκαιρία να γίνετε μέλος της μεγάλης οικογένειας του Pluton Travel μέσω της «Loyalty Pluton Travel Card» και να επωφελείστε με δώρα, ειδικές προσφορές και εκπτώσεις για τα επόμενα σας ταξίδια. Επίσης, κερδίζετε μια πρόσκληση για το ετήσιο πάρτι της εταιρίας μας και μπαίνετε σε κλήρωση για ταξιδιωτικά δώρα. Η εταιρία μας θα προσφέρει όλα αυτά τα επιπρόσθετα προνόμια μόνο σε επιλεγμένους ταξιδιώτες, στους οποίους θα δίνεται μια από τις τρεις κατηγορίες της «Loyalty Pluton Travel Card»: Gold – Platinum – (New) Diamond. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
 • ΟΛΑ τα ξενοδοχεία είναι βάση διαθεσιμότητας.
 • Τα οργανωμένα μας group είναι μικρά groups 12 – 18 ατόμων για να περνάτε όμορφα και ποιοτικά στο ταξίδι σας.
 • Η σειρά του προγράμματος μπορεί να αλλάξει, χωρίς όμως να παραληφθεί καμία από τις αναγραφόμενες δραστηριότητες/εκδρομές.
 • Σε όλα τα ξενοδοχεία κατά την άφιξη σας τα δωμάτια δίνονται στις 14:00 μ.μ (check-in) και παραδίνονται κατά την αναχώρηση σας στις 12:00 π.μ. (check-out).
 • Εάν επιθυμείτε να μπείτε πιο γρήγορα ή να μείνετε περισσότερο στο δωμάτιο σας, τότε υπάρχει επιπλέον χρέωση που θα πληρώνεται στη reception του ξενοδοχείου.
 • Σε περίπτωση 2 ή 3 ατόμων με 1 παιδί τα πλείστα ξενοδοχεία δεν προσφέρουν 3 κρεβάτια, εάν επιθυμείτε
 • Τρίτο κρεβάτι υπάρχει επιπλέον χρέωση με βάση το ξενοδοχείο.
 • Όλες οι εκδρομές εναπόκεινται πάντοτε στους συνεργάτες μας. Πιθανόν να υπάρξουν κάποιες μικροαλλαγές λόγω καιρικών συνθηκών κτλ. για τις οποίες δεν φέρει καμία ευθύνη η εταιρεία μας.
 • Με την κράτησή σας σημαίνει ότι έχετε ελέγξει, μελετήσει τις πτήσεις και τα ξενοδοχεία που σας προτείνουμε και συμφωνείτε να προχωρήσουμε στην κράτησή τους.
 • Ο Διοργανωτής δεν είναι υπεύθυνος για αποκατάσταση τυχόν ζημιάς ή/και ακύρωσης που προκλήθηκε από τραυματισμούς ή κακουχίες λόγω πολέμου, πραξικοπημάτων, τρομοκρατικών ενεργειών, σεισμών, καιρικών συνθηκών, πυρκαγιών ή/και επιδημιών ή/και από οποιοδήποτε άλλο λόγο ανωτέρας βίας (force majeure) ο οποίος δε συμπεριλαμβάνεται στο παρόν. Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε από τους πιο πάνω λόγους ακυρωθεί ή διακοπεί το ταξίδι στην εξέλιξή του, δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων και δεν υπάρχει καμιά άλλη υποχρέωση αποζημίωσης από τον Διοργανωτή.
 • Η κράτησή σας θεωρείται έγκυρη εφόσον μας στείλετε copy των διαβατηρίων σας, υπογράψετε την σύμβαση οργανωμένου ταξιδιού και καταβληθεί προκαταβολή το 50% του ποσού.
 • Οι αεροπορικές εταιρείες και τα ξενοδοχεία που αναφέρονται είναι τα συνήθη συνεργαζόμενα.
 • Η εταιρία έχει το δικαίωμα να σας προσφέρει άλλο ξενοδοχείο από αυτό που αναγράφεται, της ίδιας κατηγορίας και ωφελημάτων με την τιμή που έχετε πληρώσει. Σε περίπτωση μιας τέτοιας αλλαγής η εταιρία μας θα σας ενημερώσει 15 μέρες πριν από την αναχώρηση σας.
 • *Όλα μας τα οργανωμένα ταξίδια εκτελούνται ακόμη και με 2 συμμετέχοντες σε custom made με πιθανή διαφοροποίηση της τιμής του πακέτου. Εάν υπάρχουν πέραν των 15 ατόμων στο γκρουπ, τότε θα υπάρχει αρχηγός / συνοδός από την ομάδα του γραφείου μας. Σε περίπτωση που οι συμμετέχοντες είναι λιγότεροι από 15, τότε το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί υπό την συνοδεία των έμπειρων τοπικών μας συνεργατών.

Σημαντικές Σημειώσεις για Ασφάλεια Ταξιδιού:
1- Είναι αποκλειστική ευθύνη του πελάτη να ενημερωθεί για τις πρόνοιες της ασφάλειας ταξιδιού σε περίπτωση περιλαμβάνεται στο πακέτο ή σε περίπτωση που προτεθεί μετά.

2- Σε περίπτωση που ο πελάτης θα χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες που παρέχει η ασφάλεια, η επικοινωνία γίνεται αποκλειστικά μεταξύ των δύο πλευρών, δηλαδή του πελάτη και ασφαλιστικής εταιρίας και όχι μεταξύ του Pluton Travel και της ασφαλιστικής εταιρίας.

3- Το Pluton Travel δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που η ασφαλιστική εταιρία δεν εγκρίνει οποιαδήποτε αποζημίωση την οποία θα διεκδικήσει ο πελάτης.
Οι τιμές είναι υπολογισμένες σε οικονομικό ναύλο αεροπορικών εισιτηρίων και ενδέχεται να αλλάξουν βάση διαθεσιμότητας (Η σημείωση ΔΕΝ ισχύει για εγγυημένες αναχωρήσεις γκρουπ αλλά ΜΟΝΟ για ατομικό οργανωμένο custom made ταξίδι για το οποίο θα αγοραστούν ανεξάρτητα εισιτήρια).

 • Μετά την εξόφληση και έκδοση του πακέτου δεν είναι δυνατή η ακύρωσή του χωρίς τα αντίστοιχα ακυρωτικά (τα οποία μπορεί να είναι μέχρι και 100%) σύμφωνα με τους κανονισμούς που διέπουν τους ειδικούς ναύλους που έχουμε για την πραγματοποίηση των προγραμμάτων από τις αεροπορικές εταιρείες και τους συνεργάτες μας του εξωτερικού.
 • Το ίδιο ισχύει και για τις αλλαγές στις ημερομηνίες – αλλαγές ονομάτων μετά από την έκδοση των εισιτηρίων δεν είναι εφικτές. Οποιαδήποτε αλλαγή ή και ακύρωση θα πρέπει να ζητείται εγγράφως (μέσω email ή φαξ).

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε όποιαδήποτε χώρα ταξιδεύετε εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, χρειάζεστε διαβατήριο με ισχύ πέραν των έξι (6) μηνών από τη μέρα που ταξιδεύετε. Σε όποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα πρέπει να γίνεται άμεση ανανέωση του διαβατηρίου σας!

Χάρτες

Βιετνάμ

Βίντεο

Tαξίδι στο Βιετνάμ παρέα με Pluton Travel | Traveling to Vietnam with Pluton Travel

VIETNAM | Pluton Travel & Tours

Pluton TV - Βιετνάμ

Οι αρχηγοί αποστολής μας

Έντυπα

English Program-Highlights of Vietnam

Εκδρομές στο Βιετνάμ

Σύμβαση Οργανωμένου Ταξιδιού

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Pluton Loyalty Card

logo icon

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε τα παρακάτω στοιχεία για το πακέτο που ενδιαφέρεστε και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο.

  *Να συμπληρωθεί όπως αναγράφεται στο διαβατήριο με λατινικούς χαρακτήρες

  Τι είπαν οι φίλοι μας

  "Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για το υπέροχο ταξίδι στο Βιετνάμ!! Είχαμε ενα εξαιρετικό και...

  Σταύρος Γιαλλουρίδης

  Δημιουργούμε το δικό σας
  tailor-made ταξίδι

  You Dream, We Create
  και σε αυτήν την περίπτωση δημιουργούμε για εσάς ένα πακέτο με εμπειρίες που πρέπει να ζήσετε στο μαγευτικό Μπαλί, σύμφωνα πάντα με τις δικές σας προτιμήσεις.

  ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΕΔΩ
  trip-background-2

  Δημοφιλέστερα Πακέτα