full sacreen
Pluton Travel>>Packages>Ταϊλάνδη: Μπανγκόκ – Τσιανγκ Μάι | Καλοκαίρι – Φθινόπωρο 2021 | Οργανωμένο Ταξίδι

Ταϊλάνδη: Μπανγκόκ – Τσιανγκ Μάι | Καλοκαίρι – Φθινόπωρο 2021 | Οργανωμένο Ταξίδι

 • Διάρκεια: 10 μέρες - 7 βράδια
  Τιμή: από €1475
 • Διάρκεια: 10 μέρες - 7 βράδια
  Τιμή: από €1475


Μικρά γκρουπ 12 – 18 ατόμων
Εγγυημένες Αναχ.: 18/6, 23/7, 30/7, 6/8, 13/8, 20/8, 24/9, 22/10, 19/11
Ξενάγηση πόλης στην Μπανγκόκ με Ελληνόφωνο ξεναγό
Ξενάγηση πόλης στην Τσιανγκ Μάι με Αγγλόφωνο ξεναγό
3 βράδια στην Μπανγκόκ & 4 στην Τσιανγκ Μάι με καθημερινό πρόγευμα

Φόρμα Ενδιαφέροντος
1η - 2η μέρα: Λάρνακα - Μπανγκόκ - Περιήγηση Πόλης (Περιλαμβάνεται)
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο της Λάρνακας 3 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης για την πτήση με προορισμό την Μπανγκόκ με ενδιάμεσο σταθμό. Άφιξη την επόμενη μέρα νωρίς το πρωί και παραλαβή από τον τοπικό μας συνεργάτη. Ακολουθεί ξενάγηση στην πόλη της Μπανγκόκ. Η ξενάγηση αυτή με διάρκεια μισή μέρα προσφέρει επισκέψεις σε τρεις από τους σημαντικότερους ναούς της Μπανγκόκ. Πρώτη στάση το Wat Trimit γνωστό και ως το παλάτι του Χρυσού Βούδα στο οποίο προστατεύεται από άγαλμα ύψους 3ων μέτρων με τη μορφή του Βούδα. Χρησιμοποιήθηκαν 5,5 τόνοι από ατόφιο χρυσάφι για την κατασκευή του. Στη συνέχεια θα περνώντας μέσα από την καρδιά της πόλης θα συναντήσουμε τον δεύτερο αρχαιότερο ναό Wat Pho που είναι γνωστός επίσης τόσο για την στάση του Βούδα σε σημείο ανάκλησης όσο και για το αυθεντικό θεραπευτικό ταϊλανδέζικο μασάζ των Βασιλέων. Ένα άγαλμα πλάτους 46 μέτρων και ύψους 15 απεικονίζει τον μεγαλύτερο Βούδα στην Μπανγκόκ σε μια στάση νιρβάνας. Τελευταίος σταθμός στο ναό Wat Benchamabophit που είναι γνωστό για το μαρμάρινο του τέμπλο και είναι κτισμένο από λευκό ιταλικό μάρμαρο. Στη συνέχεια της περιήγησης μας θα πραγματοποιήσουμε σταθμό σε ένα τοπικό εργοστάσιο παραγωγής κοσμημάτων και χειροτεχνείων με μετάξι όπου θα έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε τα ψώνια μας. Σειρά στην περιήγηση μας έχει μια συναρπαστική βαρκάδα μέσα στα κανάλια του ποταμού, μέσα από την οποία θα νιώσουμε τον παραδοσιακό τρόπο ζωής των κατοίκων, μακριά από τα μοντέρνα κτίρια και τη βουή του κέντρου της Μπανγκόκ. Τελευταίος μας σταθμός ο χαρακτηριστικός ναός της πόλης Wat Arun.
3η μέρα: Μπανγκόκ - Πλωτή Αγορά - Ποταμός Kwai με γεύμα
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και ελεύθερη μέρα να την εκμεταλλευτείτε όπως εσείς θέλετε. Εμείς προτείνουμε να μια προαιρετική εκδρομή στην Πλωτή Αγορά και τον Ποταμό Kwai. Πρώτη στάση η φημισμένη αγορά Νταμνόεν Σάντουακ, όπου μέσα από τις μικρές παραδοσιακές πιρόγες, θα παζαρέψουμε με τους πλωτούς μικροπωλητές. Διασχίζοντας μια καταπράσινη περιοχή, θα ανακαλύψουμε το δυτικό κομμάτι της χώρας και τη διαβόητη Γέφυρα του Ποταμού Κβάι. Αυτή η περιήγηση προσφέρει μια συναρπαστική εικόνα για την ιστορία του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου της Ταϊλάνδης. Η περίφημη γέφυρα του ποταμού Kwai και η αρχή του «Death Railway» είναι μια οδυνηρή υπενθύμιση των χιλιάδων αιχμαλώτων και εργατών που έχασαν τη ζωή τους κατά το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο κατά τη διάρκεια της κατασκευής της σιδηροδρομικής γραμμής. Θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε για τον παραδοσιακό τρόπο ζωής στην ύπαιθρο και τα βασικά αγαθά της χώρας. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο για ξεκούραση και διανυκτέρευση.
4η μέρα: Ολοήμερη εκδρομή στην Πατάγια & Το Νησί των Κοραλλιών ή Siam Niramit Show
Ελεύθερη μέρα να την περάσετε όπως εσείς θέλετε. Εμείς σας συστήνουμε μια από τις πιο κάτω προαιρετικές εκδρομές:

Ολοήμερη εκδρομή στην Πατάγια & Το Νησί των Κοραλλιών:Αναχώρηση από το ξενοδοχείο με προορισμό την Πατάγια. Στη συνέχεια, επιβίβαση σε πλοιάριο και μεταφορά στο νησί των κοραλλιών όπου θα έχετε 3 ελεύθερες ώρες για κολύμπι και να απολάυσετε του τοπίου. Επιστροφή με την βάρκα στη κεντρική παραλία της Πατάγιας και μεταφορά οδικώς στην παραλία Τζομτιεν. Εκεί θα έχετε ελεύθερο χρόνο διάρκειας 2 ωρών να τον εκμεταλλευτείτε όπως εσείς θέλετε προτού επιστρέψετε το ξενοδοχείο σας στην Μπανγκόκ νωρίς το απόγευμα. Κατά την διάρκεια της εκδρομής θα σερβιριστεί γεύμα.

Siam Niramit Show:Το Siam Niramit είναι ένα σύγχρονο θέατρο με χωρητικότητα 2.000 ατόμων. Βρίσκεται στην οδό Tiam Ruam Mit Road κοντά στο πολιτιστικό κέντρο της Ταϊλάνδης. Το Siam Niramit Show στην Μπανγκόκ παρουσιάζει συνήθως τον πολιτισμό και την ιστορία της Ταϊλάνδης. Έχει τεράστιες εμφανίσεις με περισσότερους από 100 ηθοποιούς και 500 διαφορετικές αλλαγές κοστουμιών και τα ειδικά εφέ είναι πραγματικά θεαματικά. Πρόκειται για ένα σόου της Ταϊλάνδης που πρέπει οπωσδήποτε να δείτε. Είναι καλή ιδέα να έρθετε πριν από την επίδειξη, ώστε να έχετε χρόνο να συμμετάσχετε σε άλλες δραστηριότητες εδώ, όπως η εκμάθηση της ταϊλανδέζικης κουλτούρας και ιστορίας, καθώς και η παρακολούθηση, η σίτιση ή η οδήγηση των ελεφάντων. Ώρα έναρξης στις 20:00μ.μ., αλλά ο χώρος ανοίγει στις 17.00μ.μ. για τις προαναφερθείσες δραστηριότητες. Υπάρχουν επίσης πολλά φανταστικά τοπικά εστιατόρια που περιβάλλουν το θέατρο για φαγητό.
5η μέρα: Μπανγκόκ - Τσιάνγκ Μάι
Πρωινό στο ξενοδοχείο και μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση με προορισμό την Τσιάνγκ Μάι. Άφιξη και παραλαβή από τον συνεργάτη μας και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερο υπόλοιπο. Διανυκτέρευση.
6η μέρα: Τσιάνγκ Μάι - Περιήγηση Πόλης (Περιλαμβάνεται)
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και ακολουθεί ξενάγηση της πόλης. Θα περιηγηθείτε σε διαφορετικά σημεία της πόλης, αγορές, κατοικημένες περιοχές και τον κεντρικό δρόμο της Τσιάνγκ Μάι. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τους περίφημους ναούς Wat Phra Sing, Wat Chedi Luang, Wat Chiang Mun και επισκεφθείτε τη διάσημη πλαγιά του λόφου Wat Phra That Doi Suthep. Με το τέλος της εκδρομής θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο, όπου θα είστε ελεύθεροι να απολαύσετε την υπόλοιπη μέρα όπως εσείς θέλετε. Ξεκούραση και διανυκτέρευση.
7η μέρα: Σαφάρι με ελέφαντες - Ράφτινγκ στον ποταμό με μπαμπού σχεδίες & Φάρμα Ορχιδέων με γεύμα
Ελεύθερη μέρα να περάσετε το χρόνο σας όπως εσείς θέλετε. Εμείς προτείνουμε ανεπιφύλακτα μια περιπετειώδη προαιρετική εκδρομή που περιλαμβάνει σαφάρι με ελέφαντες, ράφτινγκ καθώς και επίσκεψη σε φάρμα με ορχιδέες. Μετά το πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την μοναδική αυτή εκδρομή που θα σας φέρει σε άμεση επαφή με τους ελέφαντες και την φύση. Γύρω στις 08:00 το πρωί θα κατευθυνθείτε στην περιοχή Mae Taeng, όπου θα επισκεφθείτε μία τοπική φάρμα ελεφάντων για να ζήσουμε μία αξέχαστη εμπειρία. Στη συνέχεια ετοιμαστείτε να νιώσετε την ένταση του ποταμού, τον οποίο θα κατεβείτε πάνω σε μία παραδοσιακή σχεδία από μπαμπού. Ακολουθεί παραδοσιακό Ταϊλανδέζικο γεύμα σε φάρμα ορχιδέων και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας το απόγευμα για ξεκούραση και διανυκτέρευση!
8η μέρα: Τσιάνγκ - Ράι και Χρυσό Τρίγωνο με γεύμα
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και ελεύθερη μέρα να χαλαρώσετε στις ανέσεις του ξενοδοχείου σας ή απολαυσετε μια μοναδική προαιρετική εκδρομή στο περίφημο Χρυσό Τρίγωνο που κάποτε ήταν το κομβικό σημείο για το εμπόριο οπίου. Η πλεονεκτική θέση ενός σημείου στο λόφο που θα επισκεφθείτε προσφέρει την εικόνα του μεγαλείου του ισχυρού ποταμού Μεκόνγκ που ενώνει την ορμή του με τον ποταμό Ruak και που αποτελούν το πραγματικό «τρίγωνο» με το Λάος, Μιανμάρ (Βιρμανία) και την Ταϊλάνδη. Η διαδρομή από το Chiang Mai διαρκεί περίπου τρεις ώρες και σας ταξιδεύει σε ένα όμορφα αλπικό τοπίο κάνοντας μία στάση στις θερμές πηγές στο Mekajan. Το μεσημεριανό γεύμα σερβίρεται σε ένα τοπικό εστιατόριο πριν από την έναρξη του ταξιδιού της επιστροφής. Επισκέψεις γίνονται επίσης στα χωριά Akha και Yao όπου θα δείτε το συναρπαστικό τρόπο ζωής των φυλών αυτών, οι οποίες κάνουν τα προς το ζην από τη γη. Μεταφορά στο ξενοδοχείο η ώρα 20:00 το βράδυ για ξεκούραση. Ελεύθερο υπόλοιπο και διανυκτέρευση.
9η - 10η μέρα: Τσιάνγκ Μάι - Μπανγκόκ - Λάρνακα
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και ελεύθερη μέρα μέχρι την μεταφορά σας στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής με ενδιάμεσους σταθμούς στην Μπανγκόκ και Ντόχα. Άφιξη στην Λάρνακα την επόμενη μέρα. Το ταξίδι τελειώνει αλλά οι αναμνήσεις πάντα μένουν.

Ταϊλάνδη, η βασίλισσα της Νοτιοανατολικής Ασίας αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς διακοπών. Η πόλη των αγγέλων και των ναών όπως την αποκαλούν συχνά, μοιάζει να ξεπροβάλει μέσα από τα παραμύθια. Δράκοι και χρυσοί ναοί, γεμάτοι σκαλιστές λεπτομέριες και πανέμορφους πολύχρωμους κήπους, κρύβουν μέσα τους φυσικούς και ιστορικούς θησαυρούς. Ρουμπίνια, χρώματα, μυρωδιές και αρώματα θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις σας. Μια χώρα που “αγκαλιάζει” αμέσως τον επισκέπτη της με χαμόγελο και θερμή υποδοχή. Μια διαφορετική κουλτούρα μέσα από την οποία ξεχωρίζουν έντονα η θρησκεία και ο παραδοσιακός τρόπος ζωής των κατοίκων της. Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα ταξίδια μας με προορισμό την Ταϊλάνδη. Τσιανγκ Μάι: Η Τσιανγκ Μάι ή όπως πολλοί την αποκαλούν "Το Ρόδο του Βορρά", η οποία ιδρύθηκε το 1262, βρίσκεται κοντά στο Τσιανγκ Ράι και το Χρυσό Τρίγωνο. Η παλιά της πόλη εξακολουθεί να διατηρεί απομεινάρια των τοίχων και τάφρων από την ιστορία της ως πολιτιστικό και θρησκευτικό κέντρο. Είναι επίσης το σπίτι σε εκατοντάδες περίτεχνoυς βουδιστικούς ναούς, όπως οι Wat Phra Singh και Wat Chedi Luang. Μπανγκόκ: Στην πρωτεύουσα της χώρας θα συναντήσετε τα περισσότερα και τα πιο διάσημα αξιοθέατα της χώρας όπως είναι για παράδειγμα το Μεγάλο Παλάτι, ο ναός του Σμαραγδένιου Βούδα, το σπίτι των ελεφάντων και η πλωτή αγορά.

Χρήσιμες Ταξιδιωτικές Πληροφορίες
Σε όλα τα ταξίδια που αφορούν μακρινούς προορισμούς το διαβατήριο σας θα πρέπει να έχει ισχύ πέραν των 6 μηνών μετά από το ταξίδι σας. Δείτε το σχετικό έντυπο.
Πρωτεύουσα Στη πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, την Μπανκγόκ, πρόκειται να συναντήσετε τα περισσότερα αξιοθέτα και ναούς.
Travel Tips Μπορείτε να συνδυάσετε το ταξίδι σας με άλλες πόλεις ή εξωτικά νησιά της χώρας, όπως Πουκέτ ή/και Κο Σαμούι.
Καιρός Το τροπικό και ζεστό της κλίμα, ιδανικό για όσους ψάχνουν ηλιόλουστες διακοπές. Η καλοκαιρινή περίοδος είναι από Νοέμβριο έως Φεβρουάριο.
Γλώσσα Επίσημη γλώσσα της χώρας είναι τα Ταϊλανδέζικα. Η Αγγλική γλώσσα είναι κατανοητή σε όλες τις τουριστικές περιοχές.
Νόμισμα Το νόμισμα της χώρας είναι το Ταϊλανδικό (Baht). Μπορείτε όμως να χρησιμοποιήσετε και με ασφάλεια της πιστωτικές σας κάρτες για όποιαδήποτε συναλλαγή.  

Πτήσεις

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΑΝΑΧΩΡΗΣΗΑΦΙΞΗ
ΛάρνακαΝτόχα13:3016:40
ΝτόχαΜπανγκόκ20:0506:55 (+1)
ΜπανγκόκΤσιανγκ Μάι08:0009:20
Τσιανγκ ΜάιΜπανγκόκ19:0520:30
ΜπανγκόκΝτόχα03:1006:00
ΝτόχαΛάρνακα08:3011:55

Τιμοκατάλογος: Τιμή Ανά Άτομο

 ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΔΙΚΛΙΝΟ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ
ΑΝΑΧ. 18/6, 24/9,
22/10, 19/11
ΔΙΚΛΙΝΟ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ
ΑΝΑΧ. 23/7, 30/7,
6/8, 13/8, 30/8
1)Deluxe Κεντρικό 5*, ΜπανγκόκΜε πρόγευμα €1475€1675
Superior Κεντρικό 4*, Τσιάνγκ Μάι
2)Deluxe Κεντρικό 5*, ΜπανγκόκΜε πρόγευμα €1575€1775
Deluxe Κεντρικό 4*, Τσιάνγκ Μάι
3)Deluxe Κεντρικό 5*, ΜπανγκόκΜε πρόγευμα €1675€1875
Deluxe Κεντρικό 5*, Τσιάνγκ Μάι
4)Luxury Κεντρικό 5*, ΜπανγκόκΜε πρόγευμα €1775€1975
Luxury Κεντρικό 5*, Τσιάνγκ Μάι
Περιλαμβάνονται
 • Αεροπορικά εισιτήρια Λάρνακα – Μπανγκόκ, Τσιάνγκ Μάι – Λάρνακα με ενδιάμεσο σταθμό και πτήσεις της Qatar Airways
 • Αεροπορικά εισιτήρια εσωτερικού δρομολογίου Μπανγκόκ – Τσιανγκ Μάι – Μπανγκόκ για τις πτήσεις της Bangkok Air
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων
 • Μία αποσκευή 25kg και μία χειραποσκευή 7kg ανά άτομο, για τις πτήσεις της Qatar Airways
 • Μία αποσκευή 20kg και μία χειραποσκευή 5kg ανά άτομο, για την πτήση της Bangkok Air
 • Παραλαβές και μεταφορές από τα αεροδρόμια προς τα ξενοδοχεία και αντίστροφα
 • 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 5* στη Μπανγκόκ, με πρόγευμα
 • 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο της επιλογής σας στη Τσιανγκ Μάι, με πρόγευμα
 • Ξενάγηση πόλης στην Μπανγκόκ με ελληνόφωνο ξεναγό
 • Ξενάγηση πόλης στην Τσιάνγκ Μάι με αγγλόφωνο ξεναγό
 • Τοπικός Αγγλόφωνος ξεναγός.
 • Υπηρεσίες των αντιπροσώπων μας.
 • Υποδοχή από τον τοπικό μας συνεργάτη στο αεροδρόμιο
 • Ποτό καλωσορίσματος στο ξενοδοχείο
 • ΔΩΡΕΑΝ 2 με 4 μπουκάλες νερό καθημερινά στο δωμάτιο του ξενοδοχείου βάση των συμφωνιών μας
 • ΔΩΡΑΝ καφές και τσάι στο δωμάτιο του ξενοδοχείου
 • Κλείνοντας το ταξίδι σας, γίνεστε αυτόματα μέλος της μεγάλης οικογένειας του Pluton Travel μέσω της «Loyalty Pluton Travel Card» και επωφελείστε με επιστροφή χρημάτων για το επόμενο σας ταξίδι, δώρα και ειδικές προσφορές. Για περισσότερες πληροφορίες, ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ!
 • Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται
 • Έκδοση Βίζας €45 (Αναλαμβάνουμε την διευθέτηση της)
 • Ασφάλεια ταξιδιού. Μπορούμε να σας προτείνουμε αναβαθμισμένη ασφάλεια ταξιδιού η οποία θα περιλαμβάνει και κάλυψη για τον COVID-19. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.
 • Προαιρετικές εκδρομές που δεν αναφέρονται στα περιλαμβανόμενα
 • Εισιτήρια εισόδου στους χώρους επισκέψεων (η είσοδος είναι προαιρετική)
 • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα
 • Φόροι πόλεων ή/και eco-tax όπου και εάν υπάρχουν οι οποίοι πληρώνονται επί τόπου
 • Ό,τι δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό
Σημειώσεις
 • Οι τιμές είναι υπολογισμένες σε οικονομικό ναύλο και ενδέχεται να αλλάξουν βάση διαθεσιμότητας.
 • Τα οργανωμένα μας group είναι μικρά groups 12 – 18 ατόμων για να περνάτε όμορφα και ποιοτικά στο ταξίδι σας
 • Η εταιρία έχει το δικαίωμα να σας προσφέρει άλλο ξενοδοχείο από αυτό που αναγράφεται, της ίδιας κατηγορίας και ωφελημάτων με την τιμή που έχετε πληρώσει. Σε περίπτωση μιας τέτοιας αλλαγής η εταιρία μας θα σας ενημερώσει 15 μέρες πριν από την αναχώρηση σας.
 • Σε όλα τα ξενοδοχεία κατά την άφιξη σας τα δωμάτια δίνονται στις 14:00 μ.μ (check-in) και παραδίνονται κατά την αναχώρηση σας στις 12:00 π.μ. (check-out). Εάν επιθυμείτε να μπείτε πιο γρήγορα ή να μείνετε περισσότερο στο δωμάτιο σας, τότε υπάρχει επιπλέον χρέωση που θα πληρώνεται στη reception του ξενοδοχείου.
 • Σε περίπτωση 2 ή 3 ατόμων με 1 παιδί τα πλείστα ξενοδοχεία δεν προσφέρουν 3 κρεβάτια, εάν επιθυμείτε 3 κρεβάτι υπάρχει επιπλέον χρέωση με βάση το ξενοδοχείο.
 • Όλες οι εκδρομές εναπόκεινται πάντοτε στους συνεργάτες μας. Πιθανόν να υπάρξουν κάποιες μικροαλλαγές λόγω καιρικών συνθηκών κτλ. για τις οποίες δεν φέρει καμία ευθύνη η εταιρεία μας.
 • Με την κράτησή σας σημαίνει ότι έχετε ελέγξει, μελετήσει τις πτήσεις και τα ξενοδοχεία που σας προτείνουμε και συμφωνείτε να προχωρήσουμε στην κράτησή τους.
 • Σημαντικές Σημειώσεις για Ασφάλεια Ταξιδιού:
  1- Είναι αποκλειστική ευθύνη του πελάτη να ενημερωθεί για τις πρόνοιες της ασφάλειας ταξιδιού σε περίπτωση περιλαμβάνεται στο πακέτο ή σε περίπτωση που προτεθεί μετά.
  2- Σε περίπτωση που ο πελάτης θα χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες που παρέχει η ασφάλεια, η επικοινωνία γίνεται αποκλειστικά μεταξύ των δύο πλευρών, δηλαδή του πελάτη και ασφαλιστικής εταιρίας και όχι μεταξύ του Pluton Travel και της ασφαλιστικής εταιρίας
  3- Το Pluton Travel δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που η ασφαλιστική εταιρία δεν εγκρίνει οποιαδήποτε αποζημίωση την οποία θα διεκδικήσει ο πελάτης
 • Η κράτησή σας θεωρείται έγκυρη εφόσον μας στείλετε αντίγραφα των διαβατηρίων σας, υπογράψετε την σύμβαση οργανωμένου ταξιδιού (επισυνάπτεται στο κάτω μέρος του πακέτου) και καταβληθεί προκαταβολή το 40% του ποσού.
 • Η εξόφληση του πακέτου γίνεται με 3 άτοκες δόσεις. Η τελευταία δόση πρέπει να καταβάλλεται το αργότερο 30 μέρες πριν την ημερομηνία αναχώρησης.
 • Μετά την εξόφληση και έκδοση του πακέτου δεν είναι δυνατή η ακύρωσή του χωρίς τα αντίστοιχα ακυρωτικά (τα οποία μπορεί να είναι μέχρι και 100%) σύμφωνα με τους κανονισμούς που διέπουν τους ειδικούς ναύλους που έχουμε για την πραγματοποίηση των προγραμμάτων από τις αεροπορικές εταιρείες και τους συνεργάτες μας του εξωτερικού.
 • Το ίδιο ισχύει και για τις αλλαγές στις ημερομηνίες – αλλαγές ονομάτων μετά από την έκδοση των εισιτηρίων δεν είναι εφικτές. Οποιαδήποτε αλλαγή ή και ακύρωση θα πρέπει να ζητείται εγγράφως (μέσω email ή φαξ).
 • ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε όποιαδήποτε χώρα ταξιδεύετε εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, χρειάζεστε διαβατήριο με ισχύ πέραν των έξι (6) μηνών από τη μέρα που ταξιδεύετε. Σε όποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα πρέπει να γίνεται άμεση ανανέωση του διαβατηρίου σας!
Έντυπα
BANGKOK - Προαιρετικές Εκδρομές Download pdf
Chiang Mai - Προαιρετικές Εκδρομές Download pdf
Ένθετο Περιοδικού Download pdf
ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ Download pdf
Reference Code :

BKK-CNX-21

  Φόρμα Ενδιαφέροντος

  Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε τα παρακάτω στοιχεία για το πακέτο που ενδιαφέρεστε και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο.


  Reference Code :

  BKK-CNX-21

  Τι είπαν οι φίλοι μας