full sacreen
Pluton Travel>>Packages>Τα καλύτερα της Τανζανίας | Σαφάρι & Περιπέτεια | Ατομικό Οργανωμένο Ταξίδι

Τα καλύτερα της Τανζανίας | Σαφάρι & Περιπέτεια | Ατομικό Οργανωμένο Ταξίδι

 • Διάρκεια: 8 μέρες - 5 βράδια
  Τιμή: από €3575
 • Διάρκεια: 8 μέρες - 5 βράδια
  Τιμή: από €3575


Εγγυημένες Αναχ.: 26/8, 9/9, 23/9, 30/9, 14/10, 11/11, 2/12, 16/12
Απεριόριστο σαφάρι με Land Cruiser
Tarangire National Park, Ngorongoro Conservation Area & Serengeti National Park
Περιλαμβάνει καθημερινά όλα τα γεύματα
Προτάσεις Επέκτασης: Κένυα, Ζανζιβάρη & Ντουμπάι
Επιλογές διαφοροποίησης προγράμματος με την καθοδήγηση των έμπειρων ταξιδιωτικών μας συμβούλων

Φόρμα Ενδιαφέροντος
1η – 2η μέρα: Λάρνακα – Dar es Salaam – Ngorongoro Conservation Area
Αναχώρηση από Λάρνακα με προορισμό την Τανζανία και το αεροδρόμιο του Dar es Salaam μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη στο αεροδρόμιο όπου θα τύχετε θερμής υποδοχής από τους τοπικούς μας συνεργάτες οι οποίοι θα σας καλωσορίσουν προσφέροντας σας σαμπάνια και βρεγμένες πετσέτες ενώ θα σας δωρίσουν καπέλο για το σαφάρι όπως και αναμνηστικά δώρα. Ακολούθως, θα αναχωρήσετε για το Ngorongoro Conservation όπου καθοδόν για το κατάλυμα σας θα πραγματοποιείτε στάσεις σε διάφορα σημεία για να θαυμάσετε την εκπληκτική θέα που ξετυλίγεται μπροστά σας. Άφιξη στο κατάλυμα σας, τακτοποίηση στα δωμάτια σας και ακολουθεί μεσημεριανό γεύμα. Το απόγευμα χαλαρώστε και απολαύστε την πανοραμική θέα στον κρατήρα του Ngorongoro. Έχει περιγραφεί ως ένα από τα μεγάλα φυσικά θαύματα του κόσμου. Πριν από οκτώ εκατομμύρια χρόνια, ο κρατήρας Ngorongoro ήταν ενεργό ηφαίστειο το οποίο κατέρρευσε, σχηματίζοντας τον κρατήρα βάθους 610 μέτρων, διαμέτρου 20 χιλιομέτρων και καλύπτει έκταση 311 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Ο κρατήρας φιλοξενεί πολλά είδη άγριων ζωών και πτηνών. Με εξαίρεση το impala, το topi όπως και την καμηλοπάρδαλη, σχεδόν όλα τα θηλαστικά της άγριας αφρικανικής φύσης ζουν στον κρατήρα, συμπεριλαμβανομένου του απειλούμενου μαύρου ρινοκέρου. Επιπλέον ο κρατήρας του Ngorongoro φιλοξενεί επίσης τον μεγαλύτερο πληθυσμό αρπακτικών στην Αφρική. Επιπλέον, η περιοχή φιλοξενεί εποχιακά πτηνά, τα γνωστά σε όλους μας φλαμίνγκο στην λίμνη Μαγκάτι η οποία έχει δημιουργηθεί στον κρατήρα του ηφαιστείου. Επιστροφή στο κατάλυμα σας, δείπνο και διανυκτέρευση.

*Συνιστάται να έχετε μαζί σας μια ζεστή ζακέτα

Γεύματα: Πρόγευμα, Μεσημεριανό, Δείπνο
3η μέρα: Ngorongoro Conservation Area
Πρόγευμα το κατάλυμα σας και ακολουθεί εξόρμηση στον κρατήρα του ηφαιστείου στα 600 μέτρα για ολοήμερο σαφάρι σε μια περιοχή που φιλοξενεί κάποια από τα ωραιότερα πλάσματα της άγριας φύσης. Κατά την διάρκεια του σημερινού σαφάρι θα έχετε την ευκαιρία να δείτε λιοντάρια, κοπάδια βουβαλιών, impala, γαζέλες, ρινόκερους, ζέβρες, τσίτα, ύαινες και πολλά άλλα. Επιπλέον, στον κρατήρα έχουν δημιουργηθεί διάφορες μικρές λίμνες οι οποίες προσδίδουν επιπρόσθετη ομορφιά στην περιοχή λόγω και του μεγάλου πληθυσμού από πτηνά τα οποία φιλοξενούν. Πέραν από τον φυσική ομορφιά της περιοχής, ο κρατήρας θεωρείται επίσης και ως μεγάλης αρχαιολογικής σημασίας αφού εδώ έχουν βρεθεί σημάδια της πρωτόγονης ανθρώπινης εποχής. Το μεσημέρι θα απολαύσετε ένα πικ-νικ σε μια γραφική τοποθεσία ενώ για το δείπνο σας θα επιστρέψετε αργά το απόγευμα στο κατάλυμα σας. Διανυκτέρευση.

Γεύματα: Πρόγευμα, Μεσημεριανό, Δείπνο
4η μέρα: Ngorongoro Conservation Area - Serengeti National Park
Πρόγευμα και αναχώρηση για το Εθνικό Πάρκο Serengeti. Καθοδόν, θα πραγματοποιηθεί στάση στο φαράγγι Oldupai, εκεί όπου ένας τοπικός ξεναγός θα σας ενημερώσει για την ιστορία της περιοχής αφού στο φαράγγι έχουν βρεθεί ίχνη ανθρώπινης ζωής που πιστεύεται ότι είναι 3,6 εκατομμυρίων ετών. Άφιξη στο κατάλυμα σας γύρω στο μεσημέρι. Τακτοποίηση στα δωμάτια σας, μεσημεριανό και ξεκούραση. Το απόγευμα ξεκινάτε την πρώτη σας περιπέτεια με σαφάρι στο Serengeti National Park. Το εθνικό αυτό πάρκο καλύπτει μια έκταση 14.763 τετραγωνικών χιλιομέτρων, είναι το παλαιότερο πάρκο της Τανζανίας και ένα από τα πολυτιμότερα καταφύγια άγριας ζωής στον κόσμο. Επιστροφή στο κατάλυμα σας αργά το απόγευμα για δείπνο και διανυκτέρευση μετά από μια συναρπαστική περιπέτεια.

Γεύματα: Πρόγευμα, Μεσημεριανό, Δείπνο
5η μέρα: Serengeti National Park
Πρόγευμα στο κατάλυμα σας και αναχωρείτε αμέσως για ολοήμερο σαφάρι στο Serengeti. Προτού αναχωρήσετε θα σας δοθούν κουτιά με φαγητό για το μεσημεριανό σας πικνίκ. Το Serengeti φιλοξενεί περισσότερα από 3 εκατομμύρια μεγάλα θηλαστικά ενώ αποτελεί σπίτι για μια μεγάλη ομάδα πτηνών. Στο πάρκο θα συναντήσετε λιοντάρια με την χαρακτηριστική μαύρη χαίτη, τσίτα, άγρια σκυλιά, ελέφαντες σαβάνας, βουβάλια, ύαινες και πολλά άλλα. Πρόκειται για ένα επίγειο παράδεισο φυσικής ομορφιάς που αποκλείεται να σας απογοητεύσει. Επιστροφή στο κατάλυμα σας αργά το απόγευμα για δείπνο και διανυκτέρευση.

***Προαιρετική Εκδρομή: Όσοι επιθυμούν μια αλλιώτικη εμπειρία σαφάρι, σας προτείνουμε μια μοναδική περιπέτεια με αερόστατο πρωί πρωί με την δροσούλα πάνω από το Serengeti. Μετά το πέρας την εκδρομής θα προσφέρεται πρόγευμα με σαμπάνια.

Γεύματα: Πρόγευμα, Μεσημεριανό, Δείπνο
6η μέρα: Serengeti National Park - Tarangire National Park
Πρόγευμα στο κατάλυμα σας και στη συνέχεια αναχωρήστε για το Εθνικό Πάρκο Tarangire μέσω της περιοχής του πάρκου Ngorongoro. Όπως και χθες, έτσι και σήμερα το μεσημεριανό σας θα είναι σε μορφή πικνίκ σε μια όμορφη περιοχή. Άφιξη στο πάρκο Tarangire για απογευματινό σαφάρι. Το πάρκο φιλοξενεί ζέβρες, βουβάλια, ιμπάλα, γαζέλες και άλλα ενώ θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε τις συρρικνωμένες λιμνοθάλασσές που σχηματίζονται στην περιοχή. Στο Tarangire παρατηρείται η μεγαλύτερη συγκέντρωση άγριας πανίδας στην Τανζανία εκτός του πάρκου Serengeti, φιλοξενεί πολλά αρπακτικά ζώα, παρατηρείται μεγάλος πληθυσμός από αντιλόπες τακτική ξηρή χώρα αντιλόπη καθώς επίσης και πολλά άλλα φυτοφάγα θηλαστικά. Επιστροφή στο κατάλυμα σας για δείπνο και διανυκτέρευση.

Γεύματα: Πρόγευμα, Μεσημεριανό, Δείπνο
7η – 8η μέρα: Tarangire National Park - Dar es Salaam – Λάρνακα
Πρόγευμα στο κατάλυμα σας και μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής με τελικό σταθμό την Λάρνακα. Το ταξίδι τελειώνει αλλά οι αναμνήσεις πάντα μένουν.

Γεύματα: Πρόγευμα

Η Τανζανία είναι μια χώρα που δελεάζει με τα φυσικά της αξιοθέατα, τις φυλές και τους πολιτισμούς που φιλοξενεί στην επικράτεια της. Στα τεραστίων διαστάσεων Εθνικά της Πάρκα που προσφέρονται για σαφάρι, συνυπάρχουν ελέφαντες, αντιλόπες και λιοντάρια με φόντο τους καταπράσινους λόφους καθώς επίσης και ένας μεγάλος πληθυσμός από άγρια πτηνά. Ένας προορισμός για γαμήλιο ταξίδι αλλιώτικος από όλους τους άλλους καθώς επίσης και για όσους λατρεύουν την περιπέτεια και την άγρια φύση.


Πτήσεις

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΑΝΑΧΩΡΗΣΗΑΦΙΞΗ
ΛάρνακαΝτόχα13:3016:40
ΝτόχαDar es Salaam 01:4007:35
Dar es Salaam Ντόχα23:5505:30
ΝτόχαΛάρνακα08:3011:55

Τιμοκατάλογος: Τιμή Ανά Άτομο

 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ / ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑΔΙΑΤΡΟΦΗΔΙΚΛΙΝΟΤΡΙΚΛΙΝΟΜΟΝΟΚΛΙΝΟSPECIAL OFFER
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 3/6, 17/6, 11/11, 2/12
1) Bronze SeriesNgorongoro Sopa Lodge 3*Με όλα τα γεύματααπό €3775από €3675από €4175από €3575
Serengeti Sopa Lodge 3*
Tarangire Sopa Lodge 3*
2) Silver SeriesNgorongoro Serena Lodge 4*Με όλα τα γεύματααπό €4185από €3985από €4575από €3675
Serengeti Serena Lodge 4*
Lake Manyara Serena Lodge 4*
3) Gold SeriesThe Manor at Ngorongoro 5*Με όλα τα γεύματααπό €5985από €5785Κατόπιν ζήτησηςαπό €5570
Migration Camp 5*
Tarangire Treetops Lodge 5*
Περιλαμβάνονται
 • Αεροπορικά εισιτήρια Λάρνακα – Dar es Salaam – Λάρνακα με ενδιάμεσο σταθμό και πτήσεις της Emirates ή της Qatar Airways.
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων
 • Μεταφορές από/προς το αεροδρόμιο στην Τανζανία
 • Μία αποσκευή 25kg μία χειραποσκευή 7kg ανά άτομο
 • Διαμονή για 5 βράδια σε κατάλυμα της επιλογής σας με όλα τα γεύματα
 • Εισιτήρια εισόδου σε όλα τα πάρκα – σαφάρι
 • Επαγγελματίας αγγλόφωνος ξεναγός / οδηγός κατά την διάρκεια του σαφάρι
 • Απεριόριστο σαφάρι σε 4×4 Land Cruiser όπως περιγράφεται στο πρόγραμμα
 • Χρήση της “pop-up” οροφής στο Land Cruiser κατά την διάρκεια του Σαφάρι
 • Δώρο καπέλο και ειδικό πακέτο για σαφάρι
 • Βρεγμένες πετσέτες κατά την υποδοχή σας στο αεροδρόμιο
 • Απεριόριστο εμφιαλωμένο νερό κατά την διάρκεια του Σαφάρι
 • Η εταιρία μας αναλαμβάνει την συμπλήρωση της φόρμας εισόδου (εάν χρειάζεται) για τον συγκεκριμένο προορισμό όπως και το Cyprus Flight Pass για την επιστροφή σας στην Κύπρο χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.
 • Υπηρεσίες των έμπειρων τοπικών μας αντιπροσώπων επί 24ωρου βάσεως για παροχή συμβουλών καθώς και βοήθειας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
 • Κλείνοντας το ταξίδι σας, γίνεστε αυτόματα μέλος της μεγάλης οικογένειας του Pluton Travel μέσω της «Loyalty Pluton Travel Card» και επωφελείστε με επιστροφή χρημάτων για το επόμενο σας ταξίδι, δώρα και ειδικές προσφορές για το επόμενο σας ταξίδι.
 • Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται
 • Έξοδα βίζας
 • Απαραίτητη ασφάλεια ταξιδιού που περιλαμβάνει κάλυψη από Covid-19. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.
 • Ποτά στα φαγητά
 • Οι προαιρετικές εκδρομές που αναγράφονται στο πρόγραμμα
 • Προσωπικά έξοδα (τηλεφωνικές κλήσεις, υπηρεσίες καθαρισμού ρούχων, ιατρικά έξοδα κλπ.)
 • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα
 • Ό,τι δεν αναγράφεται στο περιλαμβάνονται ή αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό
Σημειώσεις
 • *Όλα μας τα οργανωμένα ταξίδια εκτελούνται ακόμη και με 2 συμμετέχοντες. Εάν υπάρχουν πέραν των 15 ατόμων στο γκρουπ, τότε θα υπάρχει αρχηγός / συνοδός από την ομάδα του γραφείου μας. Σε περίπτωση που οι συμμετέχοντες είναι λιγότεροι από 15, τότε το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί υπό την συνοδεία των έμπειρων τοπικών μας συνεργατών.
 • Οι τιμές είναι υπολογισμένες σε οικονομικό ναύλο αεροπορικού εισιτηρίου και ενδέχεται να αλλάξουν βάση διαθεσιμότητας.
 • Η σειρά του προγράμματος μπορεί να αλλάξει, χωρίς όμως να παραληφθεί καμία από τις αναγραφόμενες δραστηριότητες/εκδρομές.
 • Σε όλα τα ξενοδοχεία κατά την άφιξη σας τα δωμάτια δίνονται στις 14:00 μ.μ (check-in) και παραδίνονται κατά την αναχώρηση σας στις 12:00 π.μ. (check-out). Εάν επιθυμείτε να μπείτε πιο γρήγορα ή να μείνετε περισσότερο στο δωμάτιο σας, τότε υπάρχει επιπλέον χρέωση που θα πληρώνεται στη reception του ξενοδοχείου.
 • Σε περίπτωση 2 ή 3 ατόμων με 1 παιδί τα πλείστα ξενοδοχεία δεν προσφέρουν 3 κρεβάτια, εάν επιθυμείτε 3 κρεβάτι υπάρχει επιπλέον χρέωση με βάση το ξενοδοχείο.
 • Όλες οι εκδρομές εναπόκεινται πάντοτε στους συνεργάτες μας. Πιθανόν να υπάρξουν κάποιες μικροαλλαγές λόγω καιρικών συνθηκών κτλ. για τις οποίες δεν φέρει καμία ευθύνη η εταιρεία μας.
 • Με την κράτησή σας σημαίνει ότι έχετε ελέγξει, μελετήσει τις πτήσεις και τα ξενοδοχεία που σας προτείνουμε και συμφωνείτε να προχωρήσουμε στην κράτησή τους.
 • Η κράτησή σας θεωρείται έγκυρη εφόσον μας στείλετε αντίγραφα των διαβατηρίων σας, υπογράψετε την σύμβαση οργανωμένου ταξιδιού (επισυνάπτεται στο κάτω μέρος του πακέτου) και καταβληθεί προκαταβολή το 40% του ποσού.
 • Οι αεροπορικές εταιρείες και τα ξενοδοχεία που αναφέρονται είναι τα συνήθη συνεργαζόμενα.
 • Η εταιρία έχει το δικαίωμα να σας προσφέρει άλλο ξενοδοχείο από αυτό που αναγράφεται, της ίδιας κατηγορίας και ωφελημάτων με την τιμή που έχετε πληρώσει. Σε περίπτωση μιας τέτοιας αλλαγής η εταιρία μας θα σας ενημερώσει 15 μέρες πριν από την αναχώρηση σας.
 • ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε όποιαδήποτε χώρα ταξιδεύετε εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, χρειάζεστε διαβατήριο με ισχύ πέραν των έξι (6) μηνών από τη μέρα που ταξιδεύετε. Σε όποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα πρέπει να γίνεται άμεση ανανέωση του διαβατηρίου σας! Δείτε εδώ!
Έντυπα
Τα καλύτερα της Τανζανίας – Ξενοδοχεία / Καταλύματα & Γενικές Πληροφορίες Download pdf
ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ Download pdf
PLUTON TRAVEL LOYALTY CARD Download pdf

  Φόρμα Ενδιαφέροντος

  Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε τα παρακάτω στοιχεία για το πακέτο που ενδιαφέρεστε και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο.


  * By submitting this form you agree to our privacy policy.

  Τι είπαν οι φίλοι μας