Πανόραμα Σρι Λάνκας: Το πιο αυθεντικό, πράσινο, περιπετειώδες Νησί της Ασίας | Φθινόπωρο 2024 | Οργανωμένο Ταξίδι

11 μέρες - 8 βράδια
από 2.285

 • destination 4/5

  Ο πιο πάνω βαθμός αντικατοπτρίζει το πόσο έντονο θα είναι το στοιχείο της περιπέτειας.

 • destination 4/5

  Ο πιο πάνω βαθμός αντικατοπτρίζει το πόσο έντονο θα είναι το στοιχείο της ιστορίας και του πολιτισμού στο ταξίδι.

 • destination 3/5

  Ο πιο πάνω βαθμός αντικατοπτρίζει το πόσο ρομαντικές θα είναι οι δραστηριότητες σε αυτό το ταξίδι.

 • Εγγυημένες Αναχ. Γκρουπ Emirates: 25/10, 22/11
 • Αρχηγός Αποστολής #PLUTONLEADERTEAM
 • Εκτελούνται με έμπειρο, έμπιστο, αγγλόφωνο, αδειούχο, τοπικό ξεναγό καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδρομών #PLUTONLEADERTEAM SRILANKA
 • Κολόμπο – Dambulla – Sigiriya – Κάντι – Νουβάρα Ελίγια – πανέμορφη πόλη Έλλα – Γιάλα – παραθαλάσσια πόλη Γκάλε
 • Ταξίδι που συνδυάζει Κουλτούρα – Πολιτισμό – Περιπέτεια – Φύση – Θάλασσα
 • 2 σαφάρι σε Γιάλα & Μινερίγια, River Boat Safari, Ravana Pool Club – το πρώτο διεθνές pool club της Σρι Λάνκας
 • ΔΩΡΟ ασφάλεια ταξιδιού με κάλυψη / επιστροφή χρημάτων μέχρι €1000 σε περίπτωση ακύρωσης για ιατρικούς λόγους
 • Tαξιδεύουμε με ασφάλεια παρέα με 14 – 18 ταξιδιώτες, δημιουργώντας εμπειρίες και φιλίες ζωής
η
ημέρα

Αναχώρηση από Λάρνακα - Ντουμπάι

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο της Λάρνακας και αναχώρηση με προορισμό τη μοναδική Σρι Λάνκα. Θα υπάρξει ένας ενδιάμεσος σταθμός, όπου θα πρέπει να ακολουθείτε τις σημάνσεις Transit Area για να πάρετε την επόμενη σας πτήση. Σημειώστε πως οι μεγάλες σας αποσκευές που παραδώσατε κατά το check-in θα μεταφερθούν απευθείας στον τελικό σας προορισμό, στο Κολόμπο.

Γεύματα: / 

η
ημέρα

Ντουμπάι - Άφιξη στο Κολόμπο

Θα προχωρήσετε με την επόμενη σας πτήση με προορισμό το περιπειώδες νησί της Σρι Λάνκας.

Άφιξη στο Κολόμπο και θερμή υποδοχή από τους τοπικούς μας συνεργάτες με παραδοσιακές γιρλάντες από λουλούδια. Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στο ξενοδοχείο, θα υπάρχει τακτοποίηση στα δωμάτια και ξεκούραση, μπορείτε απλά να χαλαρώσετε στους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου.

Το μεσημέρι θα σας παραλάβει ο συνεργάτης μας θα σας μεταφέρει στο Sri Jjinananda Children’s Orphanage για να επισκεφτείτε παιδικό ορφανοτροφείο όπου θα έχετε την ευκαιρία να προσφέρεται και να μοιραστείτε εδέσματα / δώρα στα παιδιά. Το μεσημεριανό γεύμα για τα παιδιά το προσφέρει ο διευθυντής του Pluton Travel, Αντώνης Αντωνίου. Η επίσκεψη στο ορφανοτροφείο μπορεί να είναι συγκινητική για ορισμένους ταξιδιώτες. Αν προτιμάτε, μπορείτε να περιμένετε στο λεωφορείο σας, καθώς η επίσκεψη διαρκεί περίπου 30 έως 45 λεπτά. Σημειώστε ότι διαλέγοντας να προσφέρετε ένα μικρό δώρο στα παιδιά, θα νιώσετε μεγαλύτερη ευχαρίστηση και ικανοποίηση, καθώς θα δείτε το χαμόγελο που θα φέρετε στα πρόσωπά τους.

Σημείωση: Το ορφανοτροφείο φιλοξενεί μη προνομιούχα παιδιά από ταλαιπωρημένες ή διαλυμένες οικογένειες. Ως γραφείο, θα εκτιμούσαμε πάρα πολύ αν συνεισφέρατε κι εσείς με τον τρόπο σας σε αυτά τα παιδία. Προτού φτάσετε στις δομές, θα πραγματοποιηθεί στάση σε κάποια υπεραγορά για να προμηθευτείτε με αγαθά πρώτης ανάγκης τα οποία μπορείτε να χαρίσετε στα παιδιά. Προτείνουμε να πάρετε όπως τρόφιμα, τετράδια, μολύβια κλπ. Σημειώστε πως κάνεις δεν θα σας αναγκάσει να αγοράσετε κάτι όμως θα σας το συνιστούσαμε ανεπιφύλακτα καθώς η συναισθηματική ικανοποίηση που θα νιώσετε προσφέροντας σε αυτά τα παιδιά θα είναι για εσάς η μεγαλύτερη ανταμοιβή. Τέλος, δεν σας συστήνουμε να δώσετε χρήματα είτε σε κάποιο από τα παιδία, είτε στους υπεύθυνους της δομής παρά μόνο υλικά αγαθά πρώτης ανάγκης.

Οι συνεργάτες μας θα σας μεταφέρουν σε τοπικό εστιατόριο της περιοχής για προαιρετικό μεσημεριανό γεύμα. Αργότερα, θα συνεχίσετε για μία μικρή ξενάγηση στη πρωτεύουσα της Σρι Λάνκα. Το Κολόμπο είναι η εμπορική πρωτεύουσα της Σρι Λάνκα και σημαντικό λιμάνι ενώ αποτελεί μια ωραία συγχώνευση όλων των αποχρώσεων και πολιτισμών σε αυτόν τον παράδεισο. Αυτή η κομψή μητρόπολη συγκεντρώνει τις πολλές όψεις αυτού του νησιωτικού έθνους.

Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ελεύθερο υπόλοιπο και διανυκτέρευση. Μπορείτε να δειπνίσετε στα εστιατόρια που έχει το ξενοδοχείο σας ή να κάνετε την βόλτα σας στην πόλη στα τοπικά εστιατόρια της περιοχής. Οι ταξιδιωτικοί μας σύμβουλοι έχουν ταξιδέψει πρόσφατα στο συγκεκριμένο προορισμό και μπορούν να σας προτείνουν ωραία και ποιοτικά εστιατόρια.

Γεύματα: /

η
ημέρα

Κολόμπο - Dambulla Cave Temple - Σαφάρι στο Εθνικό Πάρκο Μινερίγια - Dambulla

Πρωινό στο ξενοδοχείο και νωρίς το πρωί θα αναχωρήσουμε για το επόμενο μας προορισμό την Dambulla, απόσταση περίπου 2 ώρες. Κατά την διάρκεια της διαδρομής θα κάνουμε στάση για προαιρετικό τσάι ή καφέ.

Καθ’ οδόν θα επισκεφθούμε τον ναό Dambulla Cave ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή ενός τεράστιου λόφου. Είναι γνωστός για τα σπουδαία γλυπτά και τις μεγάλες τοιχογραφίες και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Ουνέσκο που υπάρχουν στην χώρα. (Για την είσοδο στο ναό, θα πρέπει να έχετε μαζί σας κατάλληλη ενδυμασία, με μακρύ παντελόνι ή φούστα και κάλυψη του πάνω μέρους των ώμων. Κατά την είσοδό σας στο ναό, θα χρειαστεί να βγάλετε τα παπούτσια σας.) Θα προχωρήσουμε σε τοπικό εστιατόριο της περιοχής για προαιρετικό μεσημεριανό γεύμα.

Σημείωση: Οι συνεργάτες μας θα έχουν διευθετήσει κρατήσεις σε τοπικά εστιατόρια σε κάθε περιοχή. Να θυμάστε ότι, τα φαγητά στη Σρι Λάνκα είναι πικάντικα. Τα εστιατόρια που θα επισκεφθείτε προσφέρουν μπουφέ με διάφορες επιλογές φαγητών, κυρίως τοπικών. Τα γεύματα είναι προαιρετικά, οπότε για όσους δεν ενδιαφέρονται, μπορείτε να έχετε μαζί σας κάποιο σνακ ή να είστε προετοιμασμένοι από το πρόγευμα που σας προσφέρει το ξενοδοχείο.

Το απόγευμα θα συνεχίσουμε με επίσκεψη στο Εθνικό Πάρκο Μινερίγια που φιλοξενεί μερικούς από τους θησαυρούς της άγριας ζωής αυτού του επίγειου παραδείσου για Σαφάρι 2 – 2.5 ωρών με jeep. Το Εθνικό Πάρκο Minneriya φιλοξενεί τη μεγαλύτερη γνωστή συγκέντρωση ασιατικών ελεφάντων στον κόσμο.

School Visit: Κατά την διάρκεια της ημέρας θα επισκεφτούμε σχολείο όπου θα κάνουμε παρέα σε μη προνομιούχα παιδιά. (Αυτό εξαρτάται από την περίοδο και αν τα σχολεία θα είναι ανοιχτά ή αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί κάποια άλλη μέρα)

Μετά το πέρας των σημερινών δραστηριοτήτων, το απόγευμα θα μεταφερθούμε στο ξενοδοχείο μας στη Dambulla. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

Γεύματα: πρόγευμα και δείπνο

η
ημέρα

Sigiriya Rock Complex - Κήπος βοτάνων και μπαχαρικών - Βραδινή παράσταση - Κάντι

Πρωινό στο ξενοδοχείο και πρωινή αναχώρηση για την πόλη Καντί. Πρώτη στάση είναι το Sigiriya Rock Complex, ένα σπάνιο κόσμημα ανάμεσα στους πολλούς θησαυρούς στη Σρι Λάνκα. Θεωρείτε ένα από τα θαύματα του κόσμου και συγκαταλέγεται σε ένα από τα μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO. Θα έχετε στη διάθεση σας περίπου 2 ώρες για να κάνετε την διαδρομή ανάμεσα σε αρκετά σκαλιά για να φτάσετε στην κορυφή. Η θέα του θα σας εκπλήσσει αφού θα σας προσφέρει μια μοναδική αρμονία ανάμεσα στη φύση. Το σύμπλεγμα του φρουρίου περιλαμβάνει απομείναντα ενός ερειπωμένου παλατιού, περικυκλωμένου από ένα εκτενές δίκτυο φραγμάτων, μεγάλους κήπους, λιμνοθάλασσες, ρυάκια, διαδρόμους και πηγές.

Σημείωση: Θα είναι χρήσιμο να έχετε μαζί σας μια πετσέτα και αλλαγή ρούχων, καθώς στο τέλος της εκδρομής ίσως χρειαστεί να αλλάξετε. Διότι δεν θα έχετε την ευκαιρία να επιστρέψετε πίσω στο ξενοδοχείο αφού θα κάνετε το check out σας πριν φύγετε.

Εάν δεν έχουμε ήδη επισκεφθεί το τοπικό σχολείο της περιοχής την προηγούμενη μέρα, θα προχωρήσουμε σε επίσκεψη και θα έχουμε την ευκαιρία να μοιραστούμε δωράκια στα μικρά παιδιά.

Ακολούθως, θα προχωρήσουμε σε τοπικό εστιατόριο της περιοχής για προαιρετικό γεύμα. Επόμενος σταθμός της σημερινής μας περιήγησης είναι στο Matale Spice Garden που είναι ένας κήπος με μπαχαρικά και βότανα που αρχαιότερα ήταν περιζήτητα σε όλο τον κόσμο πέρα από την Σρι Λάνκα. Ένα νησί που εξακολουθεί μέχρι και σήμερα να κατέχει προνομιακή θέση στις παγκόσμιες αγορές μπαχαρικών, αφού καταφέρνει να παράγει μπαχαρικά υψηλής ποιότητας.

Επόμενος μας σταθμός ο ναός του δοντιού (Temple of the Tooth Relic) στην πόλη Κάντι. Ένας ναός που αποτελεί το καμάρι των Βουδιστών της Σρι Λάνκα και ολόκληρου του κόσμου. Ο ναός παλάτι βρίσκεται στη μέση μιας τάφρου. Η χρυσή οροφή του ακτινοβολεί στο φως του ήλιου σαν προσκυνητές ντυμένοι στα λευκά, που φέρουν άνθη λωτού για λατρεία. (*Για να εισέλθετε στο ναό θα πρέπει και πάλι να είσαστε κατάλληλα ντυμένοι και στην είσοδο θα πρέπει να παραδώσετε τα παπούτσια σας).

Το απόγευμα, θα απολαύσουμε μια παραδοσιακή παράσταση με τοπικούς χορευτές να αναπαριστούν δραματικές απεικονίσεις των κινήσεων των πουλιών και των ζώων. Οι ενδυμασίες των χορευτών έχουν έντονα χρώματα που μοιάζουν να ζωντανεύουν με την κίνηση των χορευτών αλλά και τους ήχους. Μια εμπειρία που θα σας μυήσει στην κουλτούρα του τόπου και που σίγουρα δεν πρέπει να χάσετε. (Υπάρχουν δυο προγραμματισμένες παραστάσεις η ώρα 17:00 και η ώρα 17:30) Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας στο Κάντι για ξεκούραση, δείπνο και διανυκτέρευση.

Γεύματα: πρόγευμα και δείπνο

*Περιήγηση με αερόστατο (Προαιρετικά):
Για όσους τολμούν και θέλουν να… πετάξουν, σήμερα μπορείτε να επιλέξετε και να απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία με αερόστατο θαυμάζοντας την θέα από ψηλά. Σημαντικό είναι να γνωρίζετε ότι, θα πρέπει να πάρετε ελαφρύ πρωινό πριν την απογείωση (κουλούρι, τσάι-καφέ, μπανάνα). Εάν επιλέξετε την περιήγηση με το αερόστατο, τότε θα πρέπει να είστε ξύπνιοι στις 05:00! Μπορεί να γίνει σε διάφορες περιοχές της Σρι Λάνκας, όμως με βάση το πρόγραμμα εμείς σας προτείνουμε την συγκεκριμένη εκδρομή να την πραγματοποιήσετε στην πόλη Dambulla.

**Η δραστηριότητα αυτή είναι διαθέσιμη τους μήνες Νοέμβριο μέχρι Απρίλιο και βάση διαθεσιμότητας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποταθείτε στο τοπικό μας συνεργάτη.***

η
ημέρα

Κάντι – Βοτανικοί Κήποι Peradeniya - Φυτείες τσαγιού - Ορφανοτροφείο Ελεφάντων - Νουβάρα Ελίγια

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ακολουθεί επίσκεψη στους Βοτανικούς Κήπους Peradeniya. Θα παρατηρήσουμε περισσότερο από 4000 είδη φυτών, συμπεριλαμβανομένων ξύλινων δένδρων, φοίνικων, ορχιδέων και θάμνων, όπου βρίσκονται επί του παρόντος στον κήπο.

Επόμενη στάση θα είναι το ορφανοτροφείο ελεφάντων Pinnawala όπου προσπάθεια μας θα είναι να δείτε τους ελέφαντες την ώρα που πάνε για το μπάνιο τους στον ποταμό. Ένα από τα διασημότερα ορφανοτροφεία της χώρας που αποτελεί μια αξέχαστη εμπειρία κατά την διαμονή μας στη Σρι Λάνκα. Ως γραφείο δεν θα σας προτείναμε να κάνετε μπάνιο τους ελέφαντες, λόγω του γεγονότος ότι τα νερά δεν είναι τόσο καθαρά, προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος οποιασδήποτε ανεπιθύμητης μόλυνσης και δεν θα έχετε χώρο και χρόνο για να κάνετε μπάνιο. Στο ίδιο χώρο θα βρίσκεται και το τοπικό εστιατόριο όπου θα έχετε ελεύθερο χρόνο για προαιρετικό μεσημεριανό γεύμα.

Επόμενος μας σταθμός η πόλη Νουβάρα Ελίγια, η οποία ονομάζεται “Μικρή Αγγλία της Σρι Λάνκα” και βρίσκεται στους πυκνούς, ομιχλώδεις λόφους αυτού του παραδεισένιου νησιού. Η αποικιακή ατμόσφαιρα παραμένει διατηρημένη και μοιάζει με την βρετανική ύπαιθρο γεμάτη με τριανταφυλλιές, φράκτες και μπανγκαλόου με κόκκινες στέγες.

Η πόλη Νουβάρα Ελίγια, βρίσκεται στα υψηλότερα σημεία του νησιού, όπου καλό θα είναι να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι, λόγο του ότι θα παρατηρήσετε λίγη ψύχρα το βράδυ και νωρίς το πρωί. Επίσης η διαδρομή μπορεί να θεωρηθεί λίγο ‘δύσκολη’, αφού θα υπάρχουν αρκετοί δρόμοι στενοί και με στροφές.

Κατά την διάρκεια της διαδρομής, θα περάσουμε οδικώς και θα δούμε πανοραμικά τις φυτείες τσαγιού. Ίσως είμαστε τυχεροί και δούμε το παραδοσιακό τρόπο συγκομιδής του. Η παραγωγή τσαγιού του νησιού ποικίλλει ανάλογα με τη γεύση, την ποιότητα, το χαρακτήρα και την εμφάνιση, με βάση την καλλιεργούμενη περιοχή.

Το απόγευμα, ακολουθεί μεταφορά στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση, δείπνο και διανυκτέρευση.

Γεύματα: πρόγευμα και δείπνο

η
ημέρα

Νουβάρα Ελίγια - Εθνικό Πάρκο Horton Plains - Ravana Pool Club - Έλλα

Νωρίς το πρωί θα αναχωρήσουμε για το Εθνικό Πάρκο Horton Plains, το οποίο περιτριγυρίζεται από ορεινά λιβάδια, πυκνά δάση, καταρράκτες, βραχώδεις ογκόλιθους και θολές λίμνες. Θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε πεζοπορία σε πανέμορφα μονοπάτια, ανάμεσα στις σκιές των δροσερών φυλλωμάτων και του ομιχλώδες τοπίου. Όσοι επιθυμούν μπορούν να περπατήσουν μέχρι το «Τέλος του Κόσμου», μια απότομη κατακόρυφη κατάβαση περίπου 900 μέτρων, με μια εκπληκτική θέα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο όπου θα έχουμε λίγο χρόνο για φρεσκάρισμα και να κάνουμε το check out από τα δωμάτια μας. (Λόγο του ότι θα αναχωρήσουμε στις 05:00 το πρωί και θα επιστρέψουμε γύρω στις 11:00, δεν θα υπάρχει χρόνος για πρόγευμα στο ξενοδοχείο. Πριν την αναχώρηση μας, θα μας ετοιμάσει το ξενοδοχείο υπέροχο πακέτο πρωινού).

Συμβουλές:

 • Μπορείτε να έχετε μαζί σας ζεστά ρούχα, λόγο του ότι θα έχει λίγη ψύχρα νωρίς το πρωί
 • Άτομα με αναπνευστικά προβλήματα και που αντιμετωπίζουν αδυναμία στα γόνατα καλό θα είναι να μην ακολουθήσουν την διαδρομή. (Μπορείτε να ξεκουραστείτε στο ξενοδοχείο σας)
 • Το εθνικό πάρκο απαγορεύει την εισαγωγή τροφίμων, και γίνεται έλεγχος στο σημείο εισόδου. Μπορείτε να απολαύσετε το πρόγευμα σας πριν να αρχίσετε την πεζοπορία.
 • Η διαδρομή δεν είναι δύσκολή, αλλά είναι απαιτητική, με αρκετές αναβάσεις.

 

Αμέσως μετά αναχωρούμε για την πόλη Έλλα. Κατά την διάρκεια της διαδρομής θα έχουμε της ευκαιρία να θαυμάσουμε μοναδικές εικόνες φυσικής ομορφιάς. Θα προχωρήσουμε στο ‘Ravana Pool Club’, με θέα τα πιο δημοφιλή βουνά στο Ella, το Little Adam’s Peak και το Ella Rock. Εκεί, θα σας προσφέρονται αρκετά πακέτα και δραστηριότητες. Οι πισίνες και το τζακούζι που διαθέτει, προσφέρουν εκπληκτική θέα μέσα στα πράσινα βουνά για μια δόση διασκέδασης και γαλήνης. Για τους λάτρεις της αδρεναλίνης θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν το Ravana Swing, όπου θα τους μαγέψει το τοπίο καθώς θα πετάνε. Παράλληλα, στο ίδιο χώρο βρίσκετε το περιπετειώδες πάρκο Flying Ravana που διαθέτει το πρώτο Mega zip-line της Σρι Λάνκα, που προσφέρει μια διαδρομή μέσα στους όμορφους λόφους του νησιού ανάμεσα στα σύννεφα.

Το απόγευμα όσοι επιθυμούν μπορούν να συνεχίσουν την περιήγηση τους και να επισκεφτούν το Little Adam’s Peak, όπου θα κάνουν πεζοπορία και αν είναι τυχεροί και ανάλογα με την ώρα μπορούν να απολαύσον ένα αξέχαστο ηλιοβασίλεμα. Ακολούθως, θα γίνει μεταφορά στο ξενοδοχείο για τακτοποίηση, δείπνο και διανυκτέρευση.

Γεύματα: πρόγευμα και δείπνο

*Flying Ravana Zip Line (προαιρετικά): Όσοι επιθυμούν να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία με zip line όπου η αδρεναλίνη ανεβαίνει στα ύψη, προτείνουμε ανεπιφύλακτα το Flying Ravana Zip Line. Κοστίζει περίπου $25 και διευθετείτε επιτόπου ανάλογα με τη διαθεσιμότητας

η
ημέρα

Έλλα - Γέφυρα «09 Arch Bridge» - Σαφάρι στο Εθνικό Πάρκο Γιάλα - Γιάλα (Tissmaharamaya

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και η μέρα μας ξεκινάει με τη μεταφορά μας στην Γιάλα.

Κατά την διάρκεια θα επισκεφτούμε τη γέφυρα Nine Arches Bridge που είναι αδιαμφισβήτητα το πιο δημοφιλής αξιοθέατο στην Έλλα, υψώνεται πάνω από τους κήπους τσαγιού της Σρι Λάνκα και αν είμαστε τυχεροί θα δούμε το τρένο να περνά από κάτω. Στην συνέχεια θα προχωρήσουμε στους δημοφιλής καταρράκτες Ravana Waterfalls. Στην συνέχεια, θα δούμε μια από της καλύτερες λίμνες Tissamaharama Lake & Stupa, όπου έχει μοναδικά χαρακτηριστικά, αφού όλα τα είδη ζουν και υποστηρίζουν τη μητέρα φύση.

Άφιξη στην Γιάλα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Μπορείτε προαιρετικά να απολαύσετε το μεσημεριανό σας σε ένα από τα εστιατόρια του ξενοδοχείου. Ανάλογα με το πρόγραμμα και το χρόνο, το απόγευμα θα πάμε για Σαφάρι με jeep 4×4 στο Εθνικό Πάρκο της Γιάλας. Εδώ θα θαυμάσουμε τα τοπία και τους μεγαλοπρεπείς ελέφαντες, τα πανέμορφα παγώνια με τα θαυμαστά φτερά, τις μεγάλες μαύρες αρκούδες και τις ευκίνητες λεοπαρδάλεις που κλέβουν την παράσταση. Να θυμάστε ότι το σαφάρι θα πραγματοποιηθεί σε ένα φυσικό περιβάλλον, στο σπίτι όπου ζουν τα ζώα. Είναι απαραίτητο να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να διατηρείτε ησυχία, προκειμένου να έχετε την ευκαιρία να παρατηρήσετε τα ζώα. Για τον οποιοδήποτε λόγο που δεν θα μπορεί να πραγματοποιηθεί το Σαφάρι είτε για λόγο κακοκαιρίας ή για την οποιαδήποτε καθυστέρηση, θα το κάνουμε την επόμενη ημέρα το πρωί.

Άφιξη στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

Γεύματα: πρόγευμα και δείπνο

*Train Ride (προεραιτικά): Όσοι ταξιδιώτες επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την διαδρομή μπορείτε να το ζητήσετε από τον ξεναγό σας. Θα σας μεταφέρει ο οδηγός στην διπλανή πόλη για να επιβιβαστείτε στο τρένο και να απολαύστε εκπληκτική θέα σε καταπράσινες φυτείες τσαγιού, βουνά, οδογέφυρες, κοιλάδες και πυκνή ζούγκλα (διάρκεια περίπου 1 με 2 ώρες). Όταν τελειώσετε την διαδρομή σας ο οδηγός θα σας περιμένει στην στάση του τρένου για να σας παραλάβει και να συνεχίσετε την ξενάγηση. Η διαδρομή μπορεί να γίνει σε κάθε περιοχή της Σρι Λάνκα, εμείς όμως σας προτείνουμε να ζήσετε αυτή την εμπειρία στην περιοχή Έλλα όπου θα κάνετε την πιο όμορφη διαδρομή. Ανάλογα με την ώρα που θα επιλέξετε μπορεί να υπάρχει πιθανότητα να χαθούν δραστηριότητες του προγράμματος. Η τιμή και η κράτηση / διαθεσιμότητα θα σας δοθεί από τον τοπικό μας συνεργάτη αφού το ζητήσετε. Η συγκεκριμένη εκδρομή μπορεί να γίνεται ολόχρονα!

η
ημέρα

Γιάλα - Ψάρεμα σε ξυλοπόδαρα - Balapitiya Madu River Boat Safari - Γκάλε

Εάν δεν έχει πραγματοποιηθεί το Σαφάρι την προηγούμενη μέρα το απόγευμα, θα έχουμε πρωινό ξύπνημα στις 05:00 για να μεταφερθούμε στο εθνικό πάρκο Γιάλα για να ζήσουμε αυτή την αξέχαστη εμπειρία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για πρόγευμα και check out και μεταφορά στην πόλη Γκάλε.

Η πρώτη μας στάση θα γίνει στην παραλία Mirissa, όπου θα είμαστε περιτριγυρισμένοι από coconut tree. Ακολούθως θα προχωρήσουμε για να παρατηρούμε τους ψαράδες έξω στη θάλασσα να στέκονται σε ένα ξυλοπόδαρο που βρίσκεται καρφωμένο βαθιά στον πυθμένα της θάλασσας. Μια πρακτική από τις πιο αρχαίες τεχνικές αλιείας της Σρι Λάνκα. Στην συνέχεια θα γίνει ξενάγηση της πόλης με τα παραδοσιακά αυτοκίνητα tuk-tuk και θα επισκεφτούμε το Ολλανδικό Φρούριο του Galle.

Το Galle είναι μια πόλη η οποία χαρακτηρίζεται από χρυσές αμμουδιές, γαλανά νερά, γραφικά τοπία και την πλούσια ιστορία, τα οποία βλέπεις περπατώντας μέσα από τα στενά, πλακόστρωτα δρομάκια μέσα στο οχυρό. Με το πέρας των περιηγήσεων θα έχετε ελεύθερο χρόνο στο κέντρο της πόλης όπου υπάρχουν αρκετά εστιατόρια που μπορείτε να επιλέξετε για να απολαύσετε το μεσημεριανό σας γεύμα.

Το απόγευμα, θα απολαύσετε μια βόλτα στο ποταμό Madu. Το Balapitiya Madu River Boat Safari είναι μια γραφική βόλτα με βάρκα, όπου θα περάσετε μέσα από τα ήρεμα νερά του ποταμού Madu, που βρίσκεται στο νότιο τμήμα της Σρι Λάνκα. Η βόλτα με τη βάρκα προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να εξερευνήσετε τα πυκνά δάση mangrove και να παρατηρήσετε την ποικιλόμορφη άγρια ζωή. Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε τα μικρά νησιά που βρίσκονται μέσα στον ποταμό Madu, όπου θα εξερευνήσετε τις φυτείες κανέλας.

Μετά το πέρας της ξενάγησης, μεταφορά στο ξενοδοχείο για τακτοποίηση και ελεύθερο υπόλοιπο. Το βράδυ μπορείτε να κάνετε την βόλτα σας στην πόλη και οι ταξιδιωτικοί μας σύμβουλοι να σας προτείνουν τοπικά εστιατόρια για να απολαύσετε το βραδινό σας.

Γεύματα: πρόγευμα

η
ημέρα

Γκάλε - Ελεύθερη μέρα

Πρόγευμα και ελεύθερη μέρα στο Galle να την εκμεταλλευτείτε όπως εσείς θέλετε. Μετά από ένα “κουραστικό ταξίδι” και αφού έχετε πραγματοποιήσει αρκετές εκδρομές για να εξερευνήσετε το νησί της Σρι Λάνκας, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε την τελευταία σας ημέρα στο ξενοδοχείο.

Μπορείτε να απολαύσετε τις ανέσεις που σας παρέχει το ξενοδοχείο σας, επιλέγοντας πακέτα που ταιριάζουν στις προτιμήσεις σας για ακόμη περισσότερη χαλάρωση και ξεκούραση. Το ξενοδοχείο βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα, όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα ήρεμο περίπατο ή να επισκεφτείτε το κέντρο της πόλης για τα τελευταία ψώνια σας. Το βράδυ μπορείτε να απολαύσετε το βραδινό σας σε ένα από τα εστιατόρια του ξενοδοχείου σας. Παράλληλα εμείς σας προτείνουμε:

Κρουαζιέρα παρατήρησης φαλαινών (Προαιρετικά):
Σας προτείνουμε μία κρουαζιέρα παρατήρησης φαλαινών, όπου μπορείτε να δείτε είδη φαλαινών να κολυμπούν ελεύθερα στο φυσικό τους χώρο. Η Μιρίσα είναι ο καλύτερος τόπος για να ξεκινήσετε την περιήγησή σας για την αναζήτηση φαλαινών και δελφινιών στη Σρι Λάνκα. Στο ζεστό Ινδικό ωκεανό, μπορείτε να δείτε μπλε φάλαινες, φάλαινες Bryde, φάλαινες Sperm, φάλαινες Fin, καμιά φορά ακόμα φάλαινες φονικές, καθώς και κοινά δελφίνια, δελφίνια Bottlenose, δελφίνια Spinner, δελφίνια Risso και δελφίνια Striped. Επίσης, μπορεί να έχετε την ευκαιρία να δείτε χελώνες και διάφορα είδη ψαριών, όπως Bluefin τόνους και τα πεταλούδες ψάρια. Η εκδρομή διευθετείται επιτόπου από τον τοπικό συνεργάτη και είναι διαθέσιμη βάση διαθεσιμότητας και αναλόγως καιρικών συνθηκών. Η εκδρομή παρατήρησης φαλαινών ξεκινά στις 06:00, επομένως θα πρέπει να αναχωρήσετε από το ξενοδοχείο περίπου στις 04:00 π.μ., ανάλογα με το χρόνο που θα σας πάρει μπορεί να επιστρέψετε στο ξενοδοχείο σας για πρόγευμα, διαφορετικά θα πρέπει να έχετε μαζί σας ένα μικρό σνακ. *(Η συγκεκριμένη εκδρομή είναι διαθέσιμη από τον Οκτώβριο μέχρι τον Απρίλιο)

Παραλία Μιρίσσα (Προαιρετικά)
Μπορείτε να επισκεφτείτε την παραλία Μιρίσα και να περάσετε τον ελεύθερο σας χρόνο εκεί. Είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στις νότιες παραλίες της Σρι Λάνκας. Η περιοχή έχει τα πάντα, όμορφες παραλίες, καταπληκτικά κύματα για σερφ, και νερά γεμάτα θαλάσσια ζωή, από χελώνες έως μεγάλες μπλε φάλαινες. Μπορείτε να περάστε την ημέρα σας απολαμβάνοντας φρέσκα καρύδα, δοκιμάζοντας νόστιμο φαγητό από εστιατόρια στην παραλία και να κάνετε βόλτα με μοτοσικλέτα.

Γεύματα: πρόγευμα

η
ημέρα

Γκάλε - Κολόμπο - Λάρνακα

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ελεύθερο υπόλοιπο να το εκμεταλλευτείτε όπως εσείς θέλετε. Μπορείτε να χαλαρώσετε με τις ανέσεις που σας παρέχει το ξενοδοχείο σας ή να κάνετε την βόλτα σας στην πόλη για τα τελευταία σας ψώνια. Παράλληλα, εμείς προτείνουμε:

Έχει διευθετηθεί late check out από το δωμάτιο σας, όπου μπορείτε να ξεκουραστείτε μέχρι τις 18:00 το απόγευμα.

Αργότερα, θα σας μεταφέρει ο οδηγός στο αεροδρόμιο του Κολόμπο για την πτήση της επιστροφής στην Λάρνακα.

Γεύματα: πρόγευμα

η
ημέρα

Άφιξη στην Λάρνακα

Θα αναχωρήσετε από το αεροδρόμιο του Κολόμπο και θα υπάρξει ένας ενδιάμεσος σταθμός. Σας υπενθυμίζουμε ότι και εδώ δεν θα παραλάβετε τις μεγάλες σας αποσκευές αφού θα μεταφερθούν απευθείας στη Λάρνακα.

Στη συνέχεια θα γίνει αναχώρηση με προορισμό το αεροδρόμιο της Λάρνακας.

Ένα ονειρικό ταξίδι έφτασε στο τέλος του αλλά οι αναμνήσεις πάντα μένουν.

Γεύματα: /

Παλαιότερα ονομαζόταν Κεϋλάνη και βρίσκεται στα νότια της Ινδίας. Σήμερα ονομάζεται Σρι Λάνκα και μας παραπέμπει σε άλλες εποχές. Διαμάντια και ζαφείρια έχουν προορισμό τη χώρα του τσαγιού και της κανέλας.

Οι χαμογελαστοί κάτοικοι, οι παραδοσιακές πολύχρωμες ψαρόβαρκες και οι παραλίες συνθέτουν ένα ανερχόμενο εξωτικό προορισμό. Εδώ θα συναντήσετε περισσότερους ελέφαντες παρά γάτες και σίγουρα κάπου θα συναντήσετε ακόμη και λεοπαρδάλεις.

Ανάμεσα στο ατελείωτο πράσινο των βουνών και των πεδιάδων τσαγιού τις οποίες μπορείτε να διασχίσετε με το τραίνο θα ανακαλύψετε κρυμμένη την ομορφιά ενός παραμυθένιου κόσμου. Για τους λάτρεις της θάλασσας και του σερφινγκ η Σρι Λάνκα είναι ο καλύτερος τόπος για εκμάθηση του αθλήματος. Τα κύματα είναι ήπια ιδανικά για τους πρωτάρηδες. Ενώ οι παραλίες που προσφέρονται για βουτιές και χαλάρωση είναι αμέτρητες.

Ένα πλήρως οργανωμένο ταξίδι ειδικά για εσάς!

Προσφέρουμε το ίδιο πρόγραμμα και για ατομικό ταξίδι. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Όμορφες Προτάσεις Επέκτασης: Ντουμπάι, Μαλδίβες, και Σιγκαπούρη

Χρήσιμες Ταξιδιωτικές Πληροφορίες

Σε όλα τα ταξίδια που αφορούν μακρινούς προορισμούς το διαβατήριο σας θα πρέπει να έχει ισχύ πέραν των 6 μηνών μετά από το ταξίδι σας.

Σρι Λάνκα – Συνδυασμός Ταξιδιού: Η Σρι Λάνκα μπορεί να συνδυαστεί με επέκταση στις εξωτικές Μαλδίβες. Ζητήστε από εμάς περισσότερες πληροφορίες.


Καιρός: Το κλίμα της χώρας είναι τροπικό αφού βρίσκεται πολύ κοντά στον Ισημερινό. Επομένως οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας μπορεί να βρέξει και καλό είναι να αποφύγετε τους Μουσώνες γι’ αυτό επιλέξετε να ταξιδέψετε στη χώρα από τον Οκτώβριο μέχρι τον Φεβρουάριο.


Γλώσσα: Τα αγγλικά είναι επίσημη γλώσσα του κράτους μαζί με την Σιναλέζικη και Ταμίλ γλώσσα.


Νόμισμα: Ντονγκ (VND) Το νόμισμα της χώρας είναι το Ρούπια Σρι Λάνκα (LKR). Μπορείτε όμως να χρησιμοποιήσετε και με ασφάλεια της πιστωτικές σας κάρτες για όποιαδήποτε συναλλαγή.


Ο Διοργανωτής δεν είναι υπεύθυνος για αποκατάσταση τυχόν ζημιάς ή/και ακύρωσης που προκλήθηκε από τραυματισμούς ή κακουχίες λόγω πολέμου, πραξικοπημάτων, τρομοκρατικών ενεργειών, σεισμών, καιρικών συνθηκών, πυρκαγιών ή/και επιδημιών ή/και από οποιοδήποτε άλλο λόγο ανωτέρας βίας (force majeure) ο οποίος δε συμπεριλαμβάνεται στο παρόν. Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε από τους πιο πάνω λόγους ακυρωθεί ή διακοπεί το ταξίδι στην εξέλιξή του, δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων και δεν υπάρχει καμιά άλλη υποχρέωση αποζημίωσης από τον Διοργανωτή

Πτήσεις

Πτήσεις για αναχώρηση 25/10

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣΩΡΑ ΑΦΙΞΗΣ
25/10Λάρνακα-Ντουμπάι20:1001:05 (+1)
26/10Ντουμπάι-Κολόμπο02:4008:35
04/11Κολόμπο-Ντουμπάι02:5505:55
04/11Ντουμπάι-Λάρνακα07:3510:10

Πτήσεις για αναχώρηση 22/11

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣΩΡΑ ΑΦΙΞΗΣ
22/11Λάρνακα-Ντουμπάι19:2001:00 (+1)
23/11Ντουμπάι-Κολόμπο02:4008:25
02/12Κολόμπο-Ντουμπάι02:5505:55
02/12Ντουμπάι-Λάρνακα07:3510:10

Τιμοκατάλογος: Τιμή Ανά Άτομο

ΠΟΛΗΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣΔΙΑΤΡΟΦΗ
ColomboThe Kingsbury Hotel 5* (ή παρόμοιο)1Πρόγευμα
DambullaAmaya Lake 4* (ή παρόμοιο)1Πρόγευμα και γεύμα
KandyAmaya Hills 4* (ή παρόμοιο)1Πρόγευμα και γεύμα
Nuwara EliyaGalway Heights 4* (ή παρόμοιο)1Πρόγευμα και γεύμα
EllaHide Ella Hotel 4* (ή παρόμοιο)1Πρόγευμα και γεύμα
YalaJetwing Yala 4* (ή παρόμοιο)1Πρόγευμα και γεύμα
GalleSheraton Kosgoda Turtle Beach Resort 5* (ή παρόμοιο)2Πρόγευμα
ΔΙΚΛΙΝΟΤΡΙΚΛΙΝΟΜΟΝΟΚΛΙΝΟ
€2385€2285€2780

Περιλαμβάνονται

 • Αεροπορικά εισιτήρια Λάρνακα – Σρι Λάνκα – Λάρνακα, με ενδιάμεσο σταθμό και πτήσεις της Emirates
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων
 • Μία αποσκευή 30kg και μία χειραποσκευή 7kg ανά άτομο
 • ΔΩΡΟ ασφάλεια ταξιδιού με κάλυψη / επιστροφή χρημάτων μέχρι €1000 σε περίπτωση ακύρωσης από πλευράς σας για ιατρικούς λόγους συμπεριλαμβανομένου και Covid-19 (Όροι και προϋποθέσεις στα επισυναπτόμενα έντυπα – GLOBY GRUPPI COLLECTIVE PLUS ΙΙ).
 • Μεταφορές και παραλαβές από τα αεροδρόμια προς τα ξενοδοχεία και αντίστροφα
 • Καθημερινές ξεναγήσεις, εκδρομές και μεταφορές με βάση το πρόγραμμα
 • 1 διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο του προγράμματος στο Κολόμπο, με πρόγευμα
 • 1 διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο του προγράμματος στην Dambulla, με πρόγευμα και δείπνο
 • 1 διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο του προγράμματος στο Κάντι, με πρόγευμα και δείπνο
 • 1 διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο του προγράμματος στη Νουβάρα Ελίγια, με πρόγευμα και δείπνο
 • 1 διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο του προγράμματος στη Έλλα, με πρόγευμα και δείπνο
 • 1 διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο του προγράμματος στην Γιάλα (Tissmaharamaya), με πρόγευμα και δείπνο
 • 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο του προγράμματος στο Γκάλε, με πρόγευμα
 • Late check out για την τελευταία σας μέρα στην πόλη Γκάλε
 • Εισιτήρια εισόδων MONO για τα ακόλουθα μνημεία/αξιοθέατα: Dambulla Cave Temple, Sigiriya Rock Complex, Mineriya National Park, The Temple Tooth Relic, Cultural Show (Κάντι), Βοτανικοί Κήποι Peradeniya, Yala National Park, Galle Dutch Fortress, Hortan Pains, Ορφανοτροφείο Ελεφάντων, Balapitiya Madu River Boat Safari
 • 2 jeep για σαφάρι (Mineriya National Park & Yala National Park)
 • Υποδοχή από τον τοπικό μας συνεργάτη στο αεροδρόμιο
 • Ποτό καλωσορίσματος στο ξενοδοχείο
 • ΔΩΡΕΑΝ 2 μπουκάλες νερό καθημερινά στο δωμάτιο του ξενοδοχείου βάση των συμφωνιών μας
 • ΔΩΡΕΑΝ καφές και τσάι στο δωμάτιο του ξενοδοχείου
 • Τοπικός, Έμπειρος, Αδειούχος, Αγγλόφωνος ξεναγός καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας
 • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται

 • Προαιρετικές εκδρομές
 • Βίζα Σρι Λάνκας €60 (αναλαμβάνουμε εμείς την διαδικασία έκδοσης)
 • Αναβαθμισμένη ασφάλεια ταξιδιού με πλήρη κάλυψη της αξίας του ταξιδιού σας σε περίπτωση ακύρωσης από πλευράς σας για ιατρικούς λόγους συμπεριλαμβανομένου και Covid-19. Το κόστος διαμορφώνεται ανάλογα με την αξία του ταξιδιού σας.
 • Για όρους και προϋποθέσεις και περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα γραφεία μας.
 • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα. Προτείνουμε €3 – €5 ευρώ ανά ταξιδιώτη ανά ημέρα (ή ό,τι θεωρείτε εσείς καλύτερο βάσει των υπηρεσιών που θα λάβετε).
 • Μπορείτε να τα παραδώσετε στο ξεναγό σας για να τα μοιραστούν με τον οδηγό κλπ.
 • Προσωπικά έξοδα
 • Φόροι πόλεων ή/και eco-tax όπου και εάν υπάρχουν οι οποίοι πληρώνονται επί τόπου.
 • Ό,τι δεν αναγράφεται στο περιλαμβάνονται ή αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό

Σημειώσεις

 • Κλείνοντας το ταξίδι σας, έχετε την ευκαιρία να γίνετε μέλος της μεγάλης οικογένειας του Pluton Travel μέσω της «Loyalty Pluton Travel Card» και να επωφελείστε με επιλεγμένα προνόμια καθώς επίσης και με ειδικές προσφορές για τα επόμενα σας ταξίδια. Υπάρχουν τρεις κατηγορίες της «Loyalty Pluton Travel Card»: Gold, Platinum και η νέα Diamond Card τις οποίες μπορείτε να αποκτήσετε ανάλογα με τη συμμετοχή σας στις ταξιδιωτικές μας αποστολές. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
 • Η σειρά του προγράμματος μπορεί να αλλάξει, χωρίς όμως να παραληφθεί καμία από τις αναγραφόμενες δραστηριότητες/εκδρομές.
 • Σε όλα τα ξενοδοχεία κατά την άφιξη σας τα δωμάτια δίνονται στις 15:00 μ.μ (check-in) και παραδίνονται κατά την αναχώρηση σας στις 11:00 π.μ. (check-out).
 • Εάν επιθυμείτε να μπείτε πιο γρήγορα ή να μείνετε περισσότερο στο δωμάτιο σας, τότε υπάρχει επιπλέον χρέωση που θα πληρώνεται στη reception του ξενοδοχείου.
 • Κατά την άφιξη σας στα ξενοδοχεία, πιθανόν να ζητηθεί πιστωτική κάρτα ή κατάθεση μετρητών για κάλυψη τυχόν ζημιών ή επιπλέον καταναλώσεων και άλλων προσωπικών δαπανών (Mini Bar, τηλέφωνα από το δωμάτιο κλπ). Βεβαίως, κατά την αναχώρηση και σε περίπτωση που δεν υφίσταται κάποιος από τους πιο πάνω λόγους, επιστρέφονται οι τυχόν καταβολές μετρητών ή αποδεσμεύεται το πόσο από την πιστωτική σας κάρτα.
 • Σε περίπτωση 2 ή 3 ατόμων με 1 παιδί τα πλείστα ξενοδοχεία δεν προσφέρουν 3 κρεβάτια, εάν επιθυμείτε 3 κρεβάτι υπάρχει επιπλέον χρέωση με βάση το ξενοδοχείο.
 • Όλες οι εκδρομές εναπόκεινται πάντοτε στους συνεργάτες μας. Πιθανόν να υπάρξουν κάποιες μικροαλλαγές λόγω καιρικών συνθηκών κτλ. για τις οποίες δεν φέρει καμία ευθύνη η εταιρεία μας.
 • Η εταιρία μας επιλέγει τους τοπικούς της συνεργάτες μετά από ενδελεχή έρευνα με επισκέψεις στις εκάστοτε χώρες καθώς και σε διεθνής εκθέσεις τουρισμού. Γίνεται η κάθε δυνατή προσπάθεια να τους μεταδώσουμε τις απαιτήσεις και τον τρόπο σκέψης της εταιρίας μας για καλύτερη εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών μας. Η εξεύρεση ελληνόφωνων ξεναγών δεν είναι δυνατή στις περισσότερες χώρες αλλά γίνεται προσπάθεια όπως εκεί που υπάρχουν να δεσμεύονται για τα γκρουπ μας. Όπου ανακοινώνεται και υπάρχει η δυνατότητα, τα γκρουπ μας συνοδεύουν έμπειροι και έμπιστοι αρχηγοί αποστολής από την Κύπρο.
 • Με την κράτησή σας σημαίνει ότι έχετε ελέγξει, μελετήσει τις πτήσεις, τα ξενοδοχεία και το πρόγραμμα που σας προτείνουμε και συμφωνείτε να προχωρήσουμε στην κράτησή τους.
 • Ο Διοργανωτής δεν είναι υπεύθυνος για αποκατάσταση τυχόν ζημιάς ή/και ακύρωσης που προκλήθηκε από τραυματισμούς ή κακουχίες λόγω πολέμου, πραξικοπημάτων, τρομοκρατικών ενεργειών, σεισμών, καιρικών συνθηκών, πυρκαγιών ή/και επιδημιών ή/και από οποιοδήποτε άλλο λόγο ανωτέρας βίας (force majeure) ο οποίος δε συμπεριλαμβάνεται στο παρόν. Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε από τους πιο πάνω λόγους ακυρωθεί ή διακοπεί το ταξίδι στην εξέλιξή του, δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων και δεν υπάρχει καμιά άλλη υποχρέωση αποζημίωσης από τον Διοργανωτή.
 • Οι φωτογραφίες των προϊόντων στα πακέτα είναι ενδεικτικές.
 • Το Pluton Travel δεσμεύεται ως προς την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στο παρόν πακέτο και στην ιστοσελίδα www.plutontravel.com.cy, υπό την επιφύλαξη τυχόν τυπογραφικών ή τεχνικών λαθών που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τεχνικών θεμάτων.
 • Η ομάδα μας καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για διευθέτηση των θέσεων της επιλογής σας στα αεροσκάφη για τη δική σας άνεση και για να είστε σε διπλανή θέση με τα άτομα που ταξιδεύετε. Αυτό δεν είναι πάντοτε εφικτό καθώς υπάρχουν αεροπορικές που δεν παρέχουν την δυνατότητα προεπιλογής θέσεων οι οποίες δίνονται αυτόματα από την ίδια την αεροπορική κατά το check in. Επιπλέον, σε περίπτωση που υπάρχει δυνατότητα επιλογής θέσεων κατά το check in, δεν είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε πάντα τις θέσεις της επιλογής σας. Για να είστε σίγουροι για τις θέσεις σας μπορείτε τα τις προπληρώσετε επικοινωνώντας μαζί μας εκ των προτέρων αφού ελέγξουμε τη διαθεσιμότητα.
 • Η κράτησή σας θεωρείται έγκυρη εφόσον μας στείλετε copy των διαβατηρίων σας, υπογράψετε την σύμβαση οργανωμένου ταξιδιού και καταβληθεί προκαταβολή το 50% του ποσού.
 • Οι αεροπορικές εταιρείες και τα ξενοδοχεία που αναφέρονται είναι τα συνήθη συνεργαζόμενα.
 • Η εταιρία έχει το δικαίωμα να σας προσφέρει άλλο ξενοδοχείο από αυτό που αναγράφεται, της ίδιας κατηγορίας και ωφελημάτων με την τιμή που έχετε πληρώσει. Σε περίπτωση μιας τέτοιας αλλαγής η εταιρία μας θα σας ενημερώσει 15 μέρες πριν από την αναχώρηση σας.
 • Όλα μας τα οργανωμένα ταξίδια εκτελούνται ακόμη και με 2 συμμετέχοντες σε custom made με πιθανή διαφοροποίηση της τιμής του πακέτου.

Σημαντικές Σημειώσεις για Ασφάλεια Ταξιδιού:

 • 1- Είναι αποκλειστική ευθύνη του πελάτη να ενημερωθεί για τις πρόνοιες της ασφάλειας ταξιδιού σε περίπτωση περιλαμβάνεται στο πακέτο ή σε περίπτωση που προτεθεί μετά.
 • 2- Σε περίπτωση που ο πελάτης θα χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες που παρέχει η ασφάλεια, η επικοινωνία γίνεται αποκλειστικά μεταξύ των δύο πλευρών, δηλαδή του πελάτη και ασφαλιστικής εταιρίας και όχι μεταξύ του Pluton Travel και της ασφαλιστικής εταιρίας.
 • 3- Το Pluton Travel δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που η ασφαλιστική εταιρία δεν εγκρίνει οποιαδήποτε αποζημίωση την οποία θα διεκδικήσει ο πελάτης.
 • Οι τιμές είναι υπολογισμένες σε οικονομικό ναύλο αεροπορικών εισιτηρίων και ενδέχεται να αλλάξουν βάση διαθεσιμότητας (Η σημείωση ΔΕΝ ισχύει για εγγυημένες αναχωρήσεις γκρουπ αλλά ΜΟΝΟ για ατομικό οργανωμένο custom made ταξίδι για το οποίο θα αγοραστούν ανεξάρτητα εισιτήρια).
 • Μετά την εξόφληση και έκδοση του πακέτου δεν είναι δυνατή η ακύρωσή του χωρίς τα αντίστοιχα ακυρωτικά (τα οποία μπορεί να είναι μέχρι και 100%) σύμφωνα με τους κανονισμούς που διέπουν τους ειδικούς ναύλους που έχουμε για την πραγματοποίηση των προγραμμάτων από τις αεροπορικές εταιρείες και τους συνεργάτες μας του εξωτερικού.
 • Το ίδιο ισχύει και για τις αλλαγές στις ημερομηνίες – αλλαγές ονομάτων μετά από την έκδοση των εισιτηρίων δεν είναι εφικτές. Οποιαδήποτε αλλαγή ή και ακύρωση θα πρέπει να ζητείται εγγράφως (μέσω email ή φαξ).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε οποιαδήποτε χώρα ταξιδεύετε εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, χρειάζεστε διαβατήριο με ισχύ πέραν των έξι (6) μηνών από τη μέρα που ταξιδεύετε και τουλάχιστον 2 κενές σελίδες στο διαβατήριο. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα πρέπει να γίνεται άμεση ανανέωση του διαβατηρίου σας!

Χάρτες

Σρι Λάνκα

Βίντεο

Το Pluton Travel στη Σρι Λάνκα

Το Pluton Travel στη Σρι Λάνκα

Έντυπα

Χάρτης της Σρι Λάνκα

Σύμβαση Οργανωμένου Ταξιδιού

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Pluton Loyalty Card

logo icon

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε τα παρακάτω στοιχεία για το πακέτο που ενδιαφέρεστε και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο.

  *Να συμπληρωθεί όπως αναγράφεται στο διαβατήριο με λατινικούς χαρακτήρες

  Τι είπαν οι φίλοι μας

  Ευχαριστούμε για όλα, περάσαμε φανταστικά!! 😍 Το πρόγραμμα αν και μας φάνηκε απαιτητικό στην αρχή,...

  Mαρία & Μάριος

  Δημιουργούμε το δικό σας
  tailor-made ταξίδι

  You Dream, We Create
  και σε αυτήν την περίπτωση δημιουργούμε για εσάς ένα πακέτο με εμπειρίες που πρέπει να ζήσετε στο μαγευτικό Μπαλί, σύμφωνα πάντα με τις δικές σας προτιμήσεις.

  ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΕΔΩ
  trip-background-2

  Δημοφιλέστερα Πακέτα