full sacreen
Pluton Travel>>Packages>Βόρεια Μαδαγασκάρη | Οργανωμένο

Βόρεια Μαδαγασκάρη | Οργανωμένο

 • Διάρκεια: 12 μέρες - 9 βράδια
  Τιμές Αναμένονται
 • Διάρκεια: 12 μέρες - 9 βράδια
  Τιμές Αναμένονται


Σύντομα νέες αναχωρήσεις.

Φόρμα Ενδιαφέροντος
1η - 2η μέρα: Λάρνακα – Ανταναναρίβο
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο της Λάρνακας και αναχώρηση για το μοναδικό Ανταναναρίβο, μέσω 2 ενδιάμεσων σταθμών. Άφιξη στο αεροδρόμιο του Ανταναναρίβο, συνάντηση και υποδοχή από τον τοπικό μας συνεργάτη και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Ελεύθερο υπόλοιπο για μια πρώτη γνωριμία με τον μοναδικό αυτό προορισμό. Η πόλη Ανταναναρίβο είναι η πρωτεύουσα της Μαδαγασκάρης και χωρίζεται σε τρια κύρια επίπεδα. Το κέντρο της πόλης με τη λίμνη Anosy, το εμπορικό κέντρο της πόλης και την άνω πόλη που θα συναντήσετε το παλάτι της βασίλισσας μαζί με ιστορικά μνημεία της πόλης. Ξεκούραση μετά από το μακρινό μας ταξίδι και διανυκτέρευση.
3η μέρα: Ανταναναρίβο – Αντσίρανανα (Ντιέγκο Σουαρέζ)
Πρωινό στο ξενοδοχείο και μεταφορά στο αεροδρόμιο για να πάρουμε την πτήση προς την πόλη Ντιέγκο Σουαρέζ. Κατά την άφιξη, θα μας περιμένει ο οδηγός για την μεταφορά στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα, περιήγηση στην πόλη, την πρωτεύουσα της φυλής Αντακαράνα, μια πόλη που φημίζεται για την ομορφιά των κόλπων της, η οποία θεωρείται ως η δεύτερη ωραιότερη στον κόσμο μετά το Ρίο Ντε Τζανέιρο.
4η μέρα: Αντσίρανανα - Amber Mountain
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την εκδρομή στο Εθνικό Πάρκο Amber Mountain όπου θα περάσουμε την μέρα μας. Βρίσκεται 40χλμ. μακριά από το Ντιέγκο, ένα ηφαιστειογενές οροπέδιο που εκτείνεται από 850 έως 1474 μέτρα ύψος. Είναι καλυμμένο με πυκνό υγρό δάσος ενώ κρύβει στην πλούσια βλάστηση αρκετούς μικρούς κρατήρες. Ο τόπος αυτός είναι πολύ πλούσιος σε πανίδα και χλωρίδα και οι επισκέπτες θα μπορούσαν να βρουν πολλά αξιοθέατα από ένα ευρύ φάσμα ερπετών, μονοπάτια πλημμυρισμένα από βότανα, πολυάριθμους καταρράκτες, κατακόρυφες παραλίες και πολλά άλλα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο το απόγευμα και ελεύθερο υπόλοιπο. Ξεκούραση και διανυκτέρευση!
5η μέρα: Les 3 Bays
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχωρούμε για την πρωινή μας εκδρομή στους κόλπους του Ντιέγκο Σουάρεζ. Ανάμεσα στα αξιοθέατα που θα επισκεφθούμε είναι: το Σακαλάβα, το Pigeons και το Dunes Bay καθώς και η παραλία Ραμένα όπου θα έχετε τη δυνατότητα να διασχίσετε τα χωριά των ψαράδων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μετά την επίσκεψη για ξεκούραση. Διανυκτέρευση.
6η μέρα: Αντσίρανανα - Ανκαράνα - Ανκίφυ με πικνίκ
Πρόγευμα και ετοιμασία για το check-out από το ξενοδοχείο. Σήμερα θα οδηγηθούμε νότια στην Ανκαράνα μέσα από το χωριό των κυνηγών ζαφειριών. Ξεκινήστε τη μίνι πεζοπορία στο Πάρκο της Ανκαράνα ανακαλύπτοντας τις καταπληκτικές πέτρες ασβέστη τσίνγκυ και μαθαίνοντας για το γεωλογικό τους σχηματισμό. Εδώ υπάρχει η πιθανότητα εντοπισμού λεμούριων, πτηνών και διαφορετικών ειδών ερπετών. Απολαύστε ένα γεύμα πικνίκ προτού συνεχίσετε για το Ανκίφυ.
7η μέρα: Ανκίφυ - Νόζι Μπι
Πολύ πρωινή αναχώρηση για τη διαδρομή μέχρι το κοντινό Εθνικό Πάρκο Ισάλο. Συναντήστε τον τοπικό οδηγό στο γραφείο του πάρκου στην Ρανόχιρα και περπατήστε μαζί του (90 λεπτά) προς την φυσική πισίνα του Εθνικού Πάρκου μέσω του δάσους Τάπια. Για τους λάτρεις της φύσης, θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε τα πάντα για τα ενδημικά φυτά του Ισάλο: τις αλόες, τα φυτά pachypodium ή τα φυτά στα μπουκάλια. Στάση στη φυσική πισίνα και αν επιθυμείτε μπορείτε να κολυμπήσετε! Απλά θυμηθείτε να έχετε μαζί τα μαγιό σας. Υπάρχει η δυνατότητα να συνεχίσετε την επίσκεψή σας μέχρι την τοποθεσία Ναμάζα ή να επιστρέψετε στο ξενοδοχείο. Ελεύθερο υπόλοιπο, ξεκούραση και διανυκτέρευση.
8η μέρα: Νόζι Μπι: Νόζι Κόμπα & Νόζι Τανικέλι με γεύμα
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την ημερήσια εκδρομή στα νησιά Νόζι Κόμπα και Τανικέλι όπου θα γευματίσουμε κατά την διάρκεια της εκδρομής. Το Νόζι Κόμπα είναι ένα ορεινό μικρό νησί ανάμεσα στο Νόζι Μπι και την ήπειρο, το πιο επισκέψιμο νησί, λόγω των φιλικών λεμούριων που είναι πρόθυμοι να φάνε μπανάνα από το χέρι του επισκέπτη. Το Νόζι Τανικέλι είναι ένα γειτονικό μικρό νησί του Νόζι Κόμπα, ένα εθνικό υποβρύχιο πάρκο προστατευμένο για αιώνες, το νησί στο βυθό της θάλασσας, ένας πραγματικός παράδεισος καταδύσεων όπου οι ερασιτέχνες μπορούν να θαυμάσουν την πολύχρωμη θέα των κοραλλιογενών υφάλων και των πολύχρωμων ψαριών.
9η μέρα: Νόζι Μπι - Ελεύθερη μέρα
Ημέρα ελεύθερη να αξιοποιήσετε όπως επιθυμείτε. Αν επιθυμείτε μπορείτε να περάσετε την μέρα σας στο Νόζι Μπι ή σε κάποιο γειτονικό νησάκι!
10η μέρα: Νόζι Μπι – Ανταναναρίβο
Πρωινό στο ξενοδοχείο και ελεύθερο υπόλοιπο μέχρι την ώρα αναχώρησης για το αεροδρόμιο κατά το απόγευμα για την πτήση προς το Ανταναναρίβο. Άφιξη στο αεροδρόμιο του Ιβάτο, συνάντηση με τον τοπικό μας συνεργάτη και μεταφορά σε ξενοδοχείο πλησίον του αεροδρομίου. Αν επιθυμείτε μπορείτε να επισκεφθείτε την αγορά χειροτεχνίας La Digue για την αγορά αναμνηστικών.
11η – 12 μέρα: Ανταναναρίβο – Λάρνακα
Παραλαβή από το ξενοδοχείο, και μεταφορά στο αεροδρόμιο του Ανταναναρίβο 3 ώρες πριν από τη πτήση της επιστροφής, μέσω 2 ενδιάμεσων σταθμών, για την όμορφη Λάρνακα. Το Ταξίδι τελειώνει αλλά οι αναμνήσεις πάντα μένουν.

Η Μαδαγασκάρη αν και το τέταρτο μεγαλύτερο νησί του κόσμου, αποτελεί μια από τις τελευταίες ανεξερεύνητες γωνιές του κόσμου. Η μοναδική χλωρίδα και πανίδα που διαθέτει σε συνδιασμό με το έντονο και ποικιλόμορφο τοπίο της δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο μέρος του πλανήτη. Πολλά από τα στοιχεία που συνθέτουν την πανίδα της χώρας θα τα συναντήσετε μόνο εδώ, όπως είναι το εθνικό σύμβολο της χώρας ο λεμούριος, οι χαμαιλέοντες και μια τεράστια συλλογή με πεταλούδες! Στη Βόρεια Μαδαγασκάρη θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε την ομορφιά των μικροκλιματικών περιοχών και να δείτε από κοντά τα διαφορετικά είδη βλάστησης και τοπίου, το τροπικό δάσος Amber Mountain, το ξηρό δάσος και το ενδημικό Μπαομπαμπ των γαλλικών βουνών, το ξηρό φυλλοβόλο δάσος του Τσίνγκυ Ντε Ανκαράνα και το νησί Νόζι.

Χρήσιμες Ταξιδιωτικές Πληροφορίες
Σε όλα τα ταξίδια που αφορούν μακρινούς προορισμούς το διαβατήριο σας θα πρέπει να έχει ισχύ πέραν των 6 μηνών μετά από το ταξίδι σας. Δείτε το σχετικό έντυπο.
Μαδαγασκάρη Στη Μαδαγασκάρη εκτός από τον πλούτο της φυσικής της ομορφιάς θα μπορείτε να θαυμάσετε και τις παγκοσμίου φήμης υπέροχες εξωτικές της παραλίες.
Καιρός Λόγω της γεωγραφίας της η Μαδαγασκάρη διαθέτει ένα ποικίλο κλίμα ενώ χωρίζεται σε δυο εποχές, τη ξηρή εποχή από τον Μάιο μέχρι και τον Οκτώβριο και τη θερμή από των Οκτώβριο μέχρι τον Μαϊο. Με βάση τους γεωγραφικούς παράγοντες και μετεωρολογικά φαινόμενα διακρίνονται τουλάχιστον τέσσερα είδη κλίματος: 1. Iσημερινού τύπου, πολύ ζεστό και σταθερά υγρό και βροχερό, κατά μήκος της ανατολικής ακτής. 2. Mουσωνικού τύπου, με δύο εποχές, που χωρίζονται σε βροχερή και ξηρή, το οποίο χαρακτηρίζεται από τους μουσώνες από τα βορειοδυτικά. 3. Oρεινό τροπικό, ηπειρωτικού τύπου, το οποίο είναι ημιάγονο. Χαρακτηρίζεται από συνθήκες που εξαρτώνται περισσότερο από το γεωγραφικό πλάτος.
Γλώσσα Επίσημες γλώσσες της χώρας είναι τα Μαλαγασιακά τα Γαλλικά και τα Αγγλικά.
Νόμισμα Αριάρι (MGA) Μπορείτε να χρησιμοποιήστε με ασφάλεια, τις πιστωτικές σας κάρτες για οποιαδήποτε συναλλαγή.
Προσοχή Καλό θα ήταν πριν ταξιδέψετε στην Μαδαγασκάρη να προφυλαχθείτε από την ελονοσία, τον τυφοειδή πυρετό και την ηπατίτιδα Α και Β για προληπτικούς λόγους.

Πτήσεις

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΑΦΙΞΗ
ΛάρνακαΝτόχα19:0500:05 (+1)
ΝτόχαΝαιρόμπι02:3008:30
ΝαιρόμπιΑνταναναρίβο12:1515:35
Νόζι ΜπιΑνταναναρίβο13:4015:15
ΑνταναναρίβοΝαιρόμπι16:2519:50
ΝαιρόμπιΝτόχα00:30 06:45
ΝτόχαΛάρνακα14:30 18:05
Περιλαμβάνονται
 • Αεροπορικά εισιτήρια Λάρνακα – Ανταναναρίβο – Λάρνακα με 2 ενδιάμεσους σταθμούς και πτήσεις της Qatar Airways
 • Εσωτερική πτήση Τολιάρα – Ανταναναρίβο
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων
 • 1 αποσκευή 30kg και 1 χειραποσκευή 7kg ανά άτομο για τις πτήσεις της Qatar Airways
 • 1 αποσκευή 23kg και 1 χειραποσκευή 7kg ανά άτομο για την εσωτερική πτήση Τολιάρα – Ανταναναρίβο
 • 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο του προγράμματος, με πρόγευμα στο Ανταναναρίβο
 • 1 διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο του προγράμματος, με ημιδιατροφή στη Ρανομαφάνα
 • 1 διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο του προγράμματος, με ημιδιατροφή στη Φιαναραντσόα
 • 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο του προγράμματος, με ημιδιατροφή στη Ρανόχιρα
 • 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο του προγράμματος, με ημιδιατροφή στο Ιφάτι
 • Γεύματα ή δείπνα όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Πικνίκ στο Πάρκο της Ανκαράνα
 • Μεταφορές με αυτοκίνητο 4×4 ή μίνι λεωφορείο ή λεωφορείο σύμφωνα με το δρομολόγιο, εκδρομές και ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Υπηρεσίες τοπικού οδηγού στα πάρκα και εισιτήρια εισόδου όπου αναφέρεται στο δρομολόγιο
 • Έμπειρος αγγλόφωνος οδηγός κατά τη διάρκεια όλων των εκδρομών και μετακινήσεων
 • ΔΩΡΟ rock photo frame από το γραφείο μας
 • Ταξιδιωτικός οδηγός Μαδαγασκάρης
 • Υπηρεσίες των αντιπροσώπων μας
 • Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται
 • Γεύματα που δεν αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Ποτά στα γεύματα
 • Εισιτήρια εισόδου στους χώρους επισκέψεων όπου η είσοδος είναι προαιρετική
 • Προσωπικά έξοδα, όπως πλυντήριο ρούχων, τηλέφωνο, ποτά κ.λπ. Όλες οι άλλες υπηρεσίες που δεν αναφέρονται στη διαδρομή
 • Έξοδα βίζας, περίπου € 30
 • Φιλοδωρήματα για ξεναγούς, οδηγούς, προσωπικό του ξενοδοχείου, προσωπικό εστιατορίου κλπ.
 • Ταξιδιωτική ασφάλιση (συστήνουμε ιδιαίτερα να αγοράσετε επαρκή ασφάλιση)
 • Ό,τι δεν αναγράφεται στο περιλαμβάνονται ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
Σημειώσεις
 • Για τους όρους και προϋποθέσεις του πακέτου επικοινωνήστε με έναν αντιπρόσωπο του γραφείου μας.
 • Σε όλα τα ξενοδοχεία κατά την άφιξη σας τα δωμάτια δίνονται στις 14:00 μ.μ (check-in) και παραδίνονται κατά την αναχώρηση σας στις 12:00 π.μ. (check-out). Εάν επιθυμείτε να μπείτε πιο γρήγορα ή να μείνετε περισσότερο στο δωμάτιο σας, τότε υπάρχει επιπλέον χρέωση που θα πληρώνεται στη reception του ξενοδοχείου.
 • Σε περίπτωση 2 ή 3 ατόμων με 1 παιδί τα πλείστα ξενοδοχεία δεν προσφέρουν 3 κρεβάτια, εάν επιθυμείτε 3 κρεβάτι υπάρχει επιπλέον χρέωση με βάση το ξενοδοχείο.
 • Όλες οι εκδρομές εναπόκεινται πάντοτε στους συνεργάτες μας. Πιθανόν να υπάρξουν κάποιες μικροαλλαγές λόγω καιρικών συνθηκών κτλ. για τις οποίες δεν φέρει καμία ευθύνη η εταιρεία μας.
 • Με την κράτησή σας σημαίνει ότι έχετε ελέγξει, μελετήσει τις πτήσεις και τα ξενοδοχεία που σας προτείνουμε και συμφωνείτε να προχωρήσουμε στην κράτησή τους.
 • Η κράτησή σας θεωρείται έγκυρη εφόσον καταβληθεί η προκαταβολή όπως έχει συμφωνηθεί.
 • ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε όποιαδήποτε χώρα ταξιδεύετε εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, χρειάζεστε διαβατήριο με ισχύ πέραν των έξι (6) μηνών από τη μέρα που ταξιδεύετε. Σε όποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα πρέπει να γίνεται άμεση ανανέωση του διαβατηρίου σας! Δείτε εδώ!

Νέες αναχωρήσεις αναμένονται


Τιμοκατάλογος: τιμή ανά άτομο

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΠΟΛΗΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣΔΙΑΤΡΟΦΗ
Ic Hotel OR similarΑνταναναρίβο1BB
Allamanda OR similarΑντσίρανανα 3HB
Baobab OR similarΑνκίφυ1ΗΒ
Vanila OR similarΝόζι Μπι3ΗΒ
Les 3 Metis OR similarΑνταναναρίβο1BB
ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ: Αναμένεται
ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ: Αναμένεται

Διατροφή Ξενοδοχείων

ROBBHBFBALL INCLUSIVE
Χωρίς πρόγευμαΜε πρόγευμαΜε πρόγευμα και ένα γεύμαΜε όλα τα γεύματα, χωρίς ποτάΜε όλα τα γεύματα και ποτά
Για όλα τα ξενοδοχεία: Check in: 14:00 μ.μ - Check out: 12:00 μ.μ.
Έντυπα
Τουριστικός Οδηγός Download pdf
Ένθετο Περιοδικού Download pdf
Reference Code :

RE-TNR-NORTH

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε τα παρακάτω στοιχεία για το πακέτο που ενδιαφέρεστε και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο.


Reference Code :

RE-TNR-NORTH

Τι είπαν οι φίλοι μας