full sacreen
Pluton Travel>>Packages>Πανόραμα Φαντασμαγορικής Ασίας: Κουάλα Λουμπούρ – Σιγκαπούρη | Φθινόπωρο 2024 | Οργανωμένο Ταξίδι

Πανόραμα Φαντασμαγορικής Ασίας: Κουάλα Λουμπούρ – Σιγκαπούρη | Φθινόπωρο 2024 | Οργανωμένο Ταξίδι

 • Διάρκεια: 10 μέρες - 7 βράδια
  Τιμή από: €2655
 • Διάρκεια: 10 μέρες - 7 βράδια
  Τιμή από: €2655


Εγγυημένες Αναχωρήσεις Γκρουπ: 25/10, 15/11
Εκτελείται με έμπειρους, έμπιστους, αγγλόφωνους, αδειούχους, τοπικούς ξεναγούς #PLUTONLEADERTEAM
3 βράδια στην υπερσύγχρονη Κουάλα Λουμπούρ
4 βράδια στην κοσμοπολίτικη πόλη της Σιγκαπούρης
Ξενάγηση πόλης στη Κουάλα Λουμπούρ
Δίδυμοι Πύργοι Πετρόνας στον 88ο όροφο
Ξενάγηση στην εξοχή και τη σπηλιά Batu
Ξενάγηση πόλης στη Σιγκαπούρη
Μοναδική κρουαζιέρα στο Clarke Quay
Επίσκεψη σε Singapore Gardens the Bay two Domes & SkyPark
Καθημερινό πρόγευμα
ΔΩΡΟ ασφάλεια ταξιδιού με κάλυψη / επιστροφή χρημάτων μέχρι €1000 σε περίπτωση ακύρωσης για ιατρικούς λόγους
Tαξιδεύουμε με ασφάλεια παρέα με 14 – 18 ταξιδιώτες, δημιουργώντας εμπειρίες και φιλίες ζωής

Φόρμα Ενδιαφέροντος
1η - 2η μέρα: Λάρνακα - Κουάλα Λουμπούρ - Περιήγηση στην πόλη - Δείπνο σε παραδοσιακό Μαλαισιανό εστιατόριο (Περιλαμβάνεται)
Αναχώρηση από το αεροδρόμιο της Λάρνακας για τη Μαλαισία και την πρωτεύουσα της, την Κουάλα Λουμπούρ με ενδιάμεσο σταθμό. Άφιξη στο ενδιάμεσο σταθμό για λίγη ξεκούραση μέχρι να πάρετε την επόμενη σας πτήση. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις μεγάλες σας αποσκευές θα τις παραλάβετε στο αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ. Άφιξη στη Μαλαισία όπου θα σας περιμένει ο τοπικός μας συνεργάτης και ακολουθεί ξενάγηση της πρωτεύουσας.

Λένε… ότι ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσετε μια νέα πόλη είναι μέσω μιας περιήγησης. Αυτή η ενδιαφέρουσα περιοδεία λοιπόν θα σας αποκαλύψει την ομορφιά και γοητεία της παλιάς και νέας Κουάλα Λουμπούρ, γνωστή ως η «Πόλη του Κήπου των Φωτών». Στη συνέχεια, θα ανακαλύψουμε το Putrajaya, το νέο ομοσπονδιακό διοικητικό κέντρο της Μαλαισίας. Το αρχιτεκτονικό ύφος του Putrajaya είναι κυρίως σύγχρονο Αραβικό. Η επόμενη μας στάση είναι στο Putra Jaya Government Centre. Συνεχίζουμε στην Dataran Putra όπου θα αντικρίσουμε τη λίμνη Putrajaya. Θα συνεχίσουμε τη ξενάγηση μας προς το The mosque and the square. Κατά την διάρκεια των επισκέψεων, θα γίνει μια παύση 45 λεπτών για ξεκούραση και γεύμα σε ένα εστιατόριο όπου η διατροφή θα είναι δική σας επιλογή και δεν περιλαμβάνεται στην τιμή. Μετά το γεύμα, θα γίνει μεταφορά στο ξενοδοχείο σας για τακτοποίηση στα δωμάτια και ξεκούραση. .
Στις 19:00 το απόγευμα, θα γίνει μεταφορά από το ξενοδοχείο σας στους Δίδυμους Πύργους Πετρόνας, όπου θα έχετε ελεύθερο χρόνο να απολαύσετε το τοπίο και να βγάλετε φωτογραφίες. Μετά την περιήγηση, ο συνεργάτης μας θα σας μεταφέρει σε τοπικό εστιατόριο όπου σας το προτείνει ο διευθυντής του γραφείου μας κ. Αντώνης, καθώς το έχει επισκεφτεί πρόσφατα και έχει μείνει πολύ ικανοποιημένος. Θα μεταφερθείτε στο εστιατόριο IRAMAγια να απολαύσετε παραδοσιακό Μαλαισιανό δείπνο (το δείπνο περιλαμβάνεται στην τιμή) και θα έχετε πανοραμική θέα, καθώς και τον Πύργο της Κουάλα Λουμπούρ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

Όσοι ταξιδιώτες δεν επιθυμούν να ακολουθήσουν το υπόλοιπο γκρουπ, μπορείτε να έχετε ελεύθερο χρόνο να το εκμεταλλευτείτε όπως εσείς θέλετε. Οι ταξιδιωτικοί μας σύμβουλοι αφού έχουν προσωπικά ταξιδέψει και μέσα από την εμπειρία τους μπορούν να σας προτείνουν εστιατόρια και μπαράκια για να περάσετε το βράδυ σας. Θα πρέπει να διευθετήσετε τις μεταφορές σας επί τόπου.

Γεύματα: δείπνο
3η μέρα: Ξενάγηση στην εξοχή και τη σπηλιά Batu - Περιήγηση στην Πόλη & Δίδυμοι Πύργοι Πετρόνας στον 88ο όροφο (Περιλαμβάνεται)
Νωρίς το πρωί θα απολαύσετε το πρόγευμα σας και θα σας παραλάβει ο οδηγός για να απολαύσετε μια ξενάγηση στην εξοχή και στη σπηλιά Batu. Σε αυτή την εκδρομή, θα οδηγηθούμε προς τα περίχωρα της πόλης, για να κάνουμε πρώτα κρουαζιέρα κατά μήκος της σειράς «Ambassador Row», Istana Sharif Ali και τα Mαλαισιανά χωριά. Η πρώτη μας στάση, θα είναι στο Royal Selangor Pewter, όπου είναι το μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο εργοστάσιο κασσίτερου στον κόσμο, γνωστό για τα προϊόντα υψηλής ποιότητας που γίνονται με εξαιρετική δεξιοτεχνία.

Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης του εργοστασίου, θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε τις διάφορες διαδικασίες, όπως χύτευση, λιμάρισμα, γυάλισμα, συγκόλληση, σφυρηλάτηση και χάραξη προϊόντων κασσίτερου. Αργότερα, μπορείτε να επισκεφτείτε προαιρετικά το Moghul Indian Cuisine όπου μπορείτε να απολαύσετε το μεσημεριανό σας στο ισόγειο του Πύργου του Κουάλα Λουμπούρ.

Στη συνέχεια, σταματάμε σε ένα εργοστάσιο Μπατίκ για να δούμε πώς σχεδιάζεται και πως εκτυπώνεται το Μπατίκ. Το Batik είναι μια ινδονησιακή τεχνική βαφής με κερί που εφαρμόζεται σε ολόκληρο το ύφασμα. Η τελευταία μας στάση θα είναι στους ασβεστολιθικούς λόφους του Batu Caves, 272 σκαλοπάτια θα μας οδηγήσουν στην ιερή σπηλιά του ινδουιστικού ναού όπου βρίσκεται το ιερό της ινδουιστικής θεότητας, Λόρδου Murugah. Θα δούμε επίσης την σπηλιά του μουσείου η οποία είναι γεμάτη με εικόνες θεοτήτων και τοιχογραφίες που απεικονίζουν σκηνές από τις ινδουιστικές γραφές.

Σημείωση:
 • Για να εκφράσουμε τον σεβασμό μας στo Ναό των Σπηλαίων Μπάτου ως τόπο λατρείας, παρακαλείστε να είστε κατάλληλα ντυμένοι.
 • Δεν επιτρέπεται η επίσκεψη στα Σπήλαια Μπάτου για 3 ημέρες, που είναι κατά τη διάρκεια της Τhaipusam (συνήθως στο τέλος του Ιανουαρίου / αρχές Φεβρουαρίου)

 • Ακολούθως, θα προχωρήσουμε στο Cocoa Boutique , όπου σε αυτό το μέρος, θα έχετε έναν προσωπικό ξεναγό σοκολάτας που θα σας εξηγήσει λεπτομερώς κάθε είδος σοκολάτας που πωλούν. Θα έχετε την ευκαιρία να αγοράσετε και να γευτείτε διάφορα είδη σοκολάτας. Στη συνέχεια θα οδηγηθούμε στους Δίδυμους Πύργους Πετρόνας, όπου αυτήν την φορά θα ανεβείτε στο 88ο όροφο. Για τους ταξιδιώτες που ενδιαφέρονται θα πρέπει να γίνει κράτηση από πριν για να γίνει έγκαιρα η αγορά των εισιτηρίων (τα εισιτήρια συμπεριλαμβάνονται στην τιμή). Σίγουρα θα εκπλαγείτε από τον σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική των Διδύμων Πύργων και θα εντυπωσιαστείτε από τη νυχτερινή θέα της πόλης της Κουάλα Λουμπούρ.

  Γεύματα: πρόγευμα
  4η μέρα: Κουάλα Λουμπούρ - Ελεύθερη μέρα
  Πρόγευμα στο ξενοδοχείο. Σήμερα σας προτείνουμε να αξιοποιήσετε τη μέρα σας και να επισκεφθείτε τα μεγαλύτερα ίσως shopping malls της Ασίας. Χαθείτε στα άπειρα καταστήματα και κάντε οικονομικά ψώνια. Στα shopping malls θα βρείτε επίσης και πλούσιες επιλογές εστιατορίων όπου μπορείτε να γευματίσετε και να γευτείτε τις κουζίνες σχεδόν από όλο το κόσμο. Παράλληλα εμείς σας προτείνουμε:

  Τhe Historical Malacca (Προαιρετικά)
  Η Μάλακκα είναι μια τοποθεσία παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, η ιστορική αστική πόλη αποτελεί ζωντανή μαρτυρία της πολυπολιτισμικής κληρονομίας της παραδοσιακής Ασίας και των ευρωπαϊκών αποικιακών επιρροών. Εδώ έχουν διαδραματιστεί πολλές μάχες για τον έλεγχο αυτής της στρατηγικής βάσης που βρίσκεται ανάμεσα στον ανατολικό και δυτικό κόσμο, οδηγώντας στην μονοπώλια και τον έλεγχο του εργοστασίου μπαχαρικών των ανατολικών Ινδών. Όταν οι πρώιμοι ευρωπαίοι έποικοι αναχώρησαν, άφησαν πίσω τους έναν θησαυρό ιστορικών κτιρίων και αξιοθέατα που είναι χαρακτηριστικά της Μάλακκα σήμερα.

  Η εκδρομή σας θα περάσει από το Λόφο των Κινέζων (Bukit China) – το μεγαλύτερο κινέζικο νεκροταφείο έξω από την Κίνα. Θα σταματήσετε στη βάση του λόφου για να δείτε το Πηγάδι του Σουλτάν και, στη συνέχεια, θα διασχίσετε τον Πορτογαλικό Οικισμό. Θα επισκεφθείτε τη διάσημη πύλη “Porta De Santiago” και τα ερείπια της εκκλησίας του Αγίου Παύλου που είναι επενδυμένα με τάφους από τον 17ο αιώνα.

  Στη συνέχεια, στο πρόγραμμα βρίσκεται το “Red Square” – τα ροζ κτίρια της ολλανδικής διοίκησης που σήμερα στεγάζουν το Μουσείο της Μάλακκα και τα κυβερνητικά γραφεία. Θα επισκεφθείτε επίσης την εκκλησία του Χριστού πριν συνεχίσετε για το μεσημεριανό γεύμα. Μετά το γεύμα, θα επισκεφθείτε τον ναό Cheng Hoon Teng – τον μόνο ναό όπου μπορείτε να βρείτε τρία μείζονα δόγματα της τοπικής κινεζικής θρησκείας, τον Ταοϊσμό, τον Βουδισμό και τον Κομφουκιανισμό. Τέλος, θα περπατήσετε κατά μήκος του διάσημου Jonker Street, όπου υπάρχουν επίσης σειρές καταστημάτων στον Μαλακκικό στιλ.

  Σημειώσεις:
 • Φορέστε άνετα παπούτσια για περπάτημα.

 • Γεύματα: πρόγευμα
  5η μέρα: Κουάλα Λουμπούρ - Σιγκαπούρη - Ξενάγηση Πόλης - Κρουαζιέρα Clarke Quay (Περιλαμβάνεται)
  Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το αεροδρόμιο όπου θα πάρετε τη πτήση σας προς Σιγκαπούρη μια από τις πιο σύγχρονες πόλεις στο κόσμο.

  Άφιξη στη Σιγκαπούρη, παραλαβή από τον τοπικό μας συνεργάτη και ξεκινάτε για τη ξενάγηση της πόλης. Ζήστε την γοητεία ανάμεσα στα ιστορικά και αναλλοίωτα στον χρόνο στοιχεία της Σιγκαπούρης, με τον κοσμοπολίτικο σύγχρονο αέρα που εμπνέει. Ένας προορισμός όπου η Ανατολή συναντά τη δύση και το παρελθόν το μέλλον, ένα περιβάλλον που δεν πρόκειται να το συναντήσετε αλλού στην γη.

  Ξεκινούμε με οδική περιήγηση από την περιοχή Civic, περνώντας από τα εντυπωσιακά καταπράσινα τοπία της Padang και το κλαμπ Κρίκετ. Στη συνέχεια προχωρούμε προς την Βουλή, το Ανώτατο Δικαστήριο και το εντυπωσιακό δημαρχείο της πόλης. Σταθμός στο Πάρκο Merlion για ποτό με θέα το εκπληκτικό Marina Bay. Μην χάσετε την ευκαιρία να φωτογραφηθείτε με το το Merlion, ένα μυθικό πλάσμα που αποτελείται από μισό λιοντάρι και μισό ψάρι.

  Με το πέρας της ξενάγησης μεταφορά στο ξενοδοχείο για τακτοποίηση στα δωμάτια και ξεκούραση. Στις 19:00 το απόγευμα, θα μας παραλάβει ο τοπικός μας συνεργάτης για να ζήσουμε μια μοναδική νυχτερινή κρουαζιέρα διασχίζοντας τα κανάλια της Σιγκαπούρης όπου θα περάσουμε ανάμεσα σε φωτεινούς ουρανοξύστες αλλά και κλασσικά κτίρια και θα καταλήξουμε μπροστά από το μοναδικό Marina Bay Sands. Εκεί το πλοιάριο θα πραγματοποιήσει στάση για να παρακολουθήσουμε το διάσημο Spectra – A Light and Water Show. Σας περιμένει μια μαγική βραδιά! Μια εξαιρετική επίδειξη διάρκειας 15 λεπτών πάνω από το νερό. Μετά τη βόλτα με το bumboat, μπορείτε να συνεχίσετε και να επισκεφθείτε ένα από τα πολλά εστιατόρια και μπαράκια της περιοχής για να απολαύσετε το δείπνο σας ή το ποτό σας. Μπορείτε να συμβουλευτείτε τους ταξιδιωτικούς μας σύμβουλους, που έχουν ταξιδέψει αρκετές φορές στη Σιγκαπούρη και γνωρίζουν καλά τα κρυμμένα μυστικά για να περάσετε όμορφα και δημιουργικά το βράδυ σας. Ελεύθερο βράδυ για να περάσετε όπως θέλετε και θα πρέπει να διευθετήσετε για την επιστροφή σας προς στο ξενοδοχείο ότι ώρα επιθυμείτε.

  Σημείωση: Το δείπνο σας δεν περιλαμβάνετε.

  Γεύματα: πρόγευμα
  6η μέρα: City Tour of Singapore & Singapore Gardens the Bay two Domes & SkyPark (Περιλαμβάνεται)
  Πρόγευμα και αναχώρηση για περιήγηση στην πόλη. Aνακαλύψτε το νέο βοτανικό θαύμα της και τους Κήπους στον κόλπο της Σιγκαπούρης. Ένα παράξενο κήπο με παραδεισένιο τοπίο σε ένα καταπράσινο χώρο. Στο σύντομο χρονικό διάστημα που οι Κήποι είναι ανοιχτοί έχουν καθιερωθεί ως ένας από τους must προορισμούς του νησιού. Κάντε τη βόλτα σας στα δύο δροσερά σκηνικά που βρίσκονται κατά μήκος της άκρης του Marina Reservoir: το Flower Dome, που περιλαμβάνει φυτά από τη Μεσόγειο και άλλες ημι-άνυδρες τροπικές περιοχές, συμπεριλαμβανομένων των χιλιάδων ετών ελαιώνων, baobabs και κάκτους. Θαυμάστε το Cloud Forest, το οποίο αναπαριστά τις συνθήκες που βρίσκονται σε τροπικές ορεινές περιοχές. Ακόμη διαθέτει ένα βουνό και καταρράκτη 35 μέτρων, τα οποία είναι όλα εξ ολοκλήρου δημιουργήματα ανθρώπων. Για το τέλος εξερευνήστε τα Supertree Grove. Τα κολοσσιαία δέντρα όπου το κάθε ένα από αυτά διαθέτει κατακόρυφους κήπους, που κυμαίνονται σε ύψος μεταξύ 25 και 50 μέτρων. Μην χάσετε την εκπληκτική θέα από ύψος 22 μέτρων, που συνδέει δύο από τα ψηλότερα Supertrees.

  Το απόγευμα γύρω στις 15:45 επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση και στις 17:45 παραλαβή από τον τοπικό μας συνεργάτη και μεταφορά στο Marina Bay Sands για μια καταπληκτική βραδιά. Το βράδυ, όταν πέφτει το σκοτάδι, τα Supertrees ζωντανεύουν με θεαματικά φώτα συνδυασμένα με ηχητικό show στις 19:45 και 20:45 το βράδυ.

  Έπειτα μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας θαυμάζοντας την πανοραμική θέα του εκπληκτικού κόλπου Marina Bay, του αστικού τοπίου με τα παγκόσμια κλασσικά, τα αρχιτεκτονικά θαύματα του Supertree Grove και τα ζωντανά χρώματα του Gardens by the Bay. Από τη μαρίνα South Pier μέχρι τα στενά της Σιγκαπούρης. Δείτε επίσης από ψηλά τις πολυσύχναστες ναυτιλιακές λωρίδες όπως επίσης την πλούσια πολυπολιτισμική ιστορία της Σιγκαπούρης. Θαυμάστε την εντυπωσιακή νυχτερινή έκθεση Spectra light and water, το Sands Skypark Observation Deck είναι το ιδανικό μέρος για να τραβήξετε μια τέλεια φωτογραφία από ψηλά, πάνω από 200 μέτρα όπου μπορείτε να απολαύστε την εκπληκτική θέα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για διανυκτέρευση.

  Γεύματα: πρόγευμα
  7η μέρα: Σιγκαπούρη - Ελεύθερη Μέρα - Εκδρομή στο νησί Sentosa και Βραδινό σαφάρι με άγρια ζώα (Προαιρετικά)
  Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και ελεύθερη μέρα να την εκμεταλλευτείτε όπως εσείς θέλετε. Ο διευθυντής του γραφείου μας έχει ταξιδέψει πρόσφατα σε αυτό τον προορισμό και μπορεί να σας προτείνει δραστηριότητες για να περάσετε το χρόνο σας. Παράλληλα, εμείς σας προτείνουμε:

  Νησί Sentosa (Προαιρετικά)
  Θα πάρετε το τελεφερίκ από το Mount Faber με κατεύθυνση το νησί Sentosa που χαρακτηρίζεται ως το state of fun. Οι καμπίνες θα σας προσφέρουν μια πανοραμική θέα στον ορίζοντα της Σιγκαπούρης. Ζήστε τις περιπέτειες της συναρπαστικής οικογενειακής ταινίας περιπέτειας Journey 2: The Mysterious Island σε εκπληκτική 4D παράσταση.

  Μετά την 4D παράσταση, συναντήστε τον οδηγό μας στο γκισέ εισιτηρίων Sentosa Station (απέναντι από τα Starbucks στη Ζώνη Παρατηρητηρίου Imbiah) μέχρι τις 10:20 π.μ. για να ξεκινήσετε την περιπέτειά σας στις λιγότερο γνωστές περιοχές αυτού του όμορφου νησιού. Μάθετε για την πρώιμη ιστορία του και πώς κερδίζει το όνομα – Pulau Blakang Mati – το νησί του θανάτου!

  Θα δείτε τα αξιοθέατα από την άνεση ενός κλιματιστικού πούλμαν, το skyride όπως ονομάζεται, για μια γραφική πανοραμική θέα του νησιού. Θα κάνετε στάσεις φωτογραφιών στο Siloso Point με θέα τις θάλασσες της Νότιας Κίνας από το Fort Siloso Skywalk. Περάστε από τα πιο πολυσύχναστα θέρετρα του νησιού, το πάρκο Universal Studio theme park, το πρώτο καζίνο της Σιγκαπούρης και το ενυδρίο S.E.A. Aquarium.

  Στο ανατολικό άκρο του νησιού, βλέπουμε τον όρμο Sentosa – την πρώτη και μοναδική κατοικία μπροστά στον ωκεανό της Σιγκαπούρης και τελικά αγγίζουμε το νοτιότερο σημείο της Ασίας στην παραλία Palawan με τη μαγευτική θέα στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας. Η περιπέτειά σας θα τελειώσει στο Imbiah Lookout και και ακολουθεί επιστροφή στη Σιγκαπούρη.

  Βραδινό σαφάρι με άγρια ζώα (Προαιρετικά)
  Το βράδυ, προτείνουμε να περιπλανηθείτε στο πρώτο νυχτερινό σαφάρι του κόσμου. Μια εκπληκτική εμπειρία, με φυσικούς οικότοπους στην καρδιά της Σιγκαπούρης. Σε αυτή την περιοδεία θα δείτε τους τρομακτικούς θηρευτές μαζί με ζώα της ζούγκλας κάτω από το μυστηριώδες πέπλο της νύχτας. Μπορείτε να λάβετε μέρος στη βόλτα και να βυθιστείτε στην άγρια φύση. Ο έμπειρος οδηγός σας θα σας εξηγήσει με λεπτομέρεια τα πάντα όσο αφορά το σαφάρι σε μια νυχτερινή διαδρομή γεμάτη περιπέτεια. Θαυμάστε τη μυστήρια τροπική ζούγκλα που ξεδιπλώνεται στο σούρουπο της νύχτας. Το σαφάρι περιέχει μια ποικιλία νυχτερινών ζώων, από τις μεγάλες τρομακτικές έως τις μικρότερες και πιο δειλές μορφές ζώων. Κατασκοπεύστε το κάθε ένα από αυτά κάτω από το μαγικό φεγγαρόφωτο με τη βοήθεια του οδηγού σας. Το άνετο τραμ θα σας μεταφέρει με απόλυτη ασφάλεια μέσω του ανατολικού και δυτικού πάρκου. Κατά μήκος της διαδρομής, θα περάσετε από μια τεράστια δεξαμενή. Οι χώροι είναι τόσο καλά κατασκευασμένοι για να ξεχάσετε εύκολα ότι είστε στη Σιγκαπούρη και να πιστέψετε ότι είστε βαθιά στην ασιατική ζούγκλα. Ορισμένα από αυτά που θα αντικρίσετε θα περιλαμβάνουν τους ορεινούς λόφους των Ιμαλαίων, τα τροπικά δάση της Νοτιοανατολικής Ασίας και την μικρή Ινδική ήπειρο. Αφού ολοκληρώσετε τη βόλτα, ο οδηγός σας θα σας οδηγήσει κατά μήκος ενός μονοπατιού. Θα είναι μια άγρια νύχτα! Διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.

  Γεύματα: πρόγευμα
  8η μέρα: Universal Studios & Aquarium ή Βραδινή βόλτα στον κόλπο της Σιγκαπούρης(Προαιρετικά)
  Ελεύθερη μέρα να την αξιοποίησετε όπως εσείς επιθυμείτε.

  Προτέινουμε να ανακαλύψετε ένα φανταστικό υδάτινο κόσμο στο S.E.A Aquarium όπου είναι το μεγαλύτερο ενυδρείο στον κόσμο. Εξερευνήστε περισσότερα από 800 είδη θαλάσσιων ζώων και πάνω από 200 καρχαρίες πίσω απο τεράστια παράθυρα που σας ταξιδεύουν στο ωκεανό.

  Ακολουθεί επίσκεψη θεαματικό πάρκο Universal Studios Singapore βρίσκεται στο Resort World Sentosa. Μόνο εδώ μπορείτε να ζήσετε βόλτες, εκθέσεις και αξιοθέατα με βάση τις αγαπημένες σας ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, όπως Transformers the Ride: Η τελευταία μάχη 3D, Shrek 4-D Adventure, Η εκδίκηση της μούμιας, Madagascar: A Crate Adventure Jurassic Park Rapids Adventures, Battlestar Galactica: HUMAN vs. CYLON και πολλά άλλα!

  Για το βράδυ σας προτείνουμε τη νυχτερινή βόλτα στο Marina Bay. Στο Lau Pa Sat Festival Village, θα δοκιμάσετε ´satays´ με ketupat στη μοναδική Satay Street στη Σιγκαπούρη. Ένας πολυσύχναστος δρόμος την ημέρα, αλλά καθώς πέφτει το βράδυ, γίνεται ακόμη πιο όμορφη. Θα έχετε χρόνο για να γευτείτε ένα γρήγορο δείπνο, καθώς ο οδηγός σας θα σας παρουσιάσει μια μεγάλη ποικιλία τοπικών και διεθνών τροφίμων στην αγορά του Φεστιβάλ. Στο Gardens by the Bay, ανακαλύψτε εξωτικά φυτά, το Flower Dome είναι εμπνευσμένο από τις 5 ηπείρους που εμφανίζονται σε 9 διαφορετικούς κήπους. Περπατήστε στο Cloud Forest και θαυμάστε τον ψηλό εσωτερικό καταρράκτη των 35 μέτρων, έναν μυστηριώδη κόσμο γεμάτο ομίχλη και θαυμάστε τα μοναδικά και εύθραυστα φυτά. Παρακολουθήστε τα SuperTree Grove να ζωντανεύει με μια συναρπαστική απεικόνιση φωτός και ήχου το βράδυ! Τελειώστε το βράδυ με θέα από την κορυφή του SkyPark Marina Bay Sand,χτισμένο 200 μέτρα πάνω από τη γη. Διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.

  Γεύματα: πρόγευμα
  9η - 10η μέρα: Σιγκαπούρη - Λάρνακα
  Πρόγευμα και ελεύθερο υπόλοιπο μέχρι την παραλαβή από το ξενοδοχείο και μεταφορά στο αεροδρόμιο για τη πτήση της επιστροφής, με ενδιάμεσο σταθμό. Άφιξη στον ενδιάμεσο σταθμό για λίγη ξεκούραση μέχρι να πάρετε την επόμενη σας πτήση. Δεν χεριάζετε να ανησυχείτε για τις μεγάλες σας αποσκευές θα τις παραλάβετε στο τελικό σας προορισμό, στο αεροδρόμιο της Λάρνακας.

  Επιστρέφουμε στη Λάρνακα γεμάτοι από εμπειρίες και εικόνες χρωμάτων.

  Γεύματα: πρόγευμα

  Η Σιγκαπούρη είναι σήμερα μια σύγχρονη χώρα που αποτελεί κράμα λαών και πολιτισμών, ένα μείγμα εθνοτήτων (77% Κινέζοι, 14% Μαλαίσιοι, 8% Ινδοί, 1% Ευρασιάτες), είναι ένα από τα μεγαλύτερα αστικά κέντρα, που πλέον είναι μία από τις πλουσιότερες χώρες της Ασίας. Η Σιγκαπούρη είναι το σταυροδρόμι για να επισκεφθείτε κι άλλους μακρινούς προορισμούς.

  Όταν την επισκεφθείτε, θα δείτε μια σύγχρονη μεγαλούπολη, με ιστορικά κτήρια, αλλά και μοντέρνα οικοδομήματα, επιβλητικούς ουρανοξύστες, τεράστιες λεωφόρους, ναούς, τζαμιά, εκκλησίες, παραδοσιακά σπίτια και ήσυχους οικισμούς.

  Περπατώντας στο δρόμο θα συναντήσετε πολλές και διαφορετικές φυλές, ενώ θα γνωρίσετε από κοντά την περιοχή της Μικρής Ινδίας, την Κινεζικη Συνοικία, τη Μαλαισιανή περιοχή και την μοντέρνα πόλη. Στη Σιγκαπούρη θα συναντήσετε ένα κράμα γλωσσών. Αγγλικά, Κινέζικα, Ταμίλ και Μαλαϊκά είναι οι κύριες γλώσσες της χώρας.

  Θα ξεκινήσετε την περιήγησή σας από την περιοχή Civic, περνώντας από τα εντυπωσιακά καταπράσινα τοπία της Padang και το κλαμπ Κρίκετ. Στη συνέχεια θα προχωρήσετε προς την Βουλή, το Ανώτατο Δικαστήριο και το εντυπωσιακό δημαρχείο της πόλης. Σταθμός στο Πάρκο Μέρλιν για ποτό με θέα το εκπληκτικό Marina Bay, εκεί όπου θα μπορέσετε να επισκεφθείτε και το εντυπωσιακό ξενοδοχείο Marina Bay Sands, για να απολαύσετε τη βραδινή σας έξοδο.

  Οι Κήποι του Κόλπου είναι προορισμός – must, ένα καταπράσινο περιβάλλον, με κρεμαστούς κήπους, ελαιώνες χιλιάδων ετών, κάκτους και φυτά από τη Μεσόγειο, βουνό με καταρράκτη 35 μέτρων, που αποτελούν εξ ολοκλήρου ανθρώπινα δημιουργήματα, θα σας εντυπωσιάσουν! Η εκπληκτική θέα, από ψηλά, από ύψος μεγαλύτερο των 20 μέτρων, είναι σήμα κατατεθέν του υπέροχου αυτού προορισμού.

  Χρήσιμες Ταξιδιωτικές Πληροφορίες
  Σε όλα τα ταξίδια που αφορούν μακρινούς προορισμούς το διαβατήριο σας θα πρέπει να έχει ισχύ πέραν των 6 μηνών μετά από το ταξίδι σας. Δείτε το σχετικό έντυπο.
  Travel Tips Συνδυάστε το ταξίδι σας στη Σιγκαπούρη με το Μπαλί. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε επέκταση του ταξιδιού σας με επιπλέον μέρες στη Ντόχα.
  Καιρός Το κλίμα είναι τροπικό. Η περίοδος με την μεγαλύτερη βροχόπτωση είναι ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος γι’ αυτό η καλύτερη περίοδος είναι το δικό μας καλοκαίρι.
  Γλώσσα Στη Σιγκαπούρη θα συναντήσετε ένα κράμα γλωσσών. Αγγλικά, Κινέζικα και Μαλαισιανά είναι οι κύριες γλώσσες της χώρας.
  Νόμισμα Το νόμισμα της Σιγκαπούρης είναι το Δολάριο Σιγκαπούρης (SGD) Μπορείτε να χρησιμοποιήστε με ασφάλεια, τις πιστωτικές σας κάρτες για οποιαδήποτε συναλλαγή.
  Ο Διοργανωτής δεν είναι υπεύθυνος για αποκατάσταση τυχόν ζημιάς ή/και ακύρωσης που προκλήθηκε από τραυματισμούς ή κακουχίες λόγω πολέμου, πραξικοπημάτων, τρομοκρατικών ενεργειών, σεισμών, καιρικών συνθηκών, πυρκαγιών ή/και επιδημιών ή/και από οποιοδήποτε άλλο λόγο ανωτέρας βίας (force majeure) ο οποίος δε συμπεριλαμβάνεται στο παρόν. Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε από τους πιο πάνω λόγους ακυρωθεί ή διακοπεί το ταξίδι στην εξέλιξή του, δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων και δεν υπάρχει καμιά άλλη υποχρέωση αποζημίωσης από τον Διοργανωτή.

  Πτήσεις 25/10

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΑΝΑΧΩΡΗΣΗΑΦΙΞΗ
  25/10ΛάρνακαΝτόχα13:1516:40
  25/10ΝτόχαΚουάλα Λουμπούρ19:4008:15 (+1)
  29/10Κουάλα ΛουμπούρΣινγκαπούρη11:5012:55
  03/11ΣιγκαπούρηΝτόχα02:0005:00
  03/11ΝτόχαΛάρνακα07:5011:00

  Πτήσεις 15/11

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΑΝΑΧΩΡΗΣΗΑΦΙΞΗ
  15/11ΛάρνακαΝτόχα12:0516:25
  15/11ΝτόχαΚουάλα Λουμπούρ19:5008:20 (+1)
  19/11Κουάλα ΛουμπούρΣινγκαπούρη11:5012:55
  24/11ΣιγκαπούρηΝτόχα02:0005:00
  24/11ΝτόχαΛάρνακα07:5011:00

  Τιμοκατάλογος:

  ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΒΡΑΔΙΑΔΙΑΤΡΟΦΗΔΙΚΛΙΝΟΤΡΙΚΛΙΝΟΜΟΝΟΚΛΙΝΟ
  1)DoubleTree by Hilton 4*, Κεντρικό - Deluxe room (or similar), Kuala Lumpur3Με πρόγευμα€2655€2655€3185
  Rendezvous Hotel Singapore 4* - Κεντρικό, Superior, Singapore4Με πρόγευμα
  2)DoubleTree by Hilton 4*, Κεντρικό - Deluxe room (or similar), Kuala Lumpur3Με πρόγευμα€2880€2880€3385
  Orchard Hotel Singapore 5* - Κεντρικό, Deluxe room
  OR
  Royal Plaza in Scotts 5*, Deluxe Standard room, Singapore
  4Με πρόγευμα
  *Για ατομικά οργανωμένα ταξίδια, οι αναγραφόμενες τιμές είναι ενδεικτικές. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για κάποιο πακέτο, συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος ή επικοινωνήστε τηλεφωνικώς μαζί μας για επιβεβαίωση διαθεσιμότητας και τελικής τιμής.
  Περιλαμβάνονται
  • Αεροπορικά εισιτήρια Λάρνακα – Κουάλα Λουμπούρ, Σιγκαπούρη – Λάρνακα, με ενδιάμεσο σταθμό στη Ντόχα και με πτήσεις της Qatar Airways ή της Emirates
  • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων
  • Μία αποσκευή 25kg και μία χειραποσκευή 7kg ανά άτομο
  • ΔΩΡΟ ασφάλεια ταξιδιού με κάλυψη / επιστροφή χρημάτων μέχρι €1000 σε περίπτωση ακύρωσης από πλευράς σας για ιατρικούς λόγους συμπεριλαμβανομένου και Covid-19 (Όροι και προϋποθέσεις στα επισυναπτόμενα έντυπα – GLOBY GRUPPI COLLECTIVE PLUS ΙΙ).
  • Παραλαβές και μεταφορές από το αεροδρόμιο προς τα ξενοδοχεία και αντίστροφα
  • 3 διανυκτέρευσεις σε 4* ξενοδοχείο της Κουάλα Λουμπούρ, με πρόγευμα
  • 4 διανυκτέρευσεις σε 4* ξενοδοχείο της Σιγκαπούρης, με πρόγευμα
  • Ξενάγηση πόλης στην υπερσύγχρονη Κουάλα Λουμπούρ
  • Ξενάγηση στην εξοχή και τη σπηλιά Batu
  • Ξενάγηση πόλης στη Σιγκαπούρη
  • Μοναδική κρουαζιέρα στο Clarke Quay
  • Επίσκεψη σε Singapore Gardens the Bay two Domes & SkyPark
  • Καθημερινό πρόγευμα
  • ΔΩΡΟ ομαδική ασφάλεια ταξιδιού που περιλαμβάνει κάλυψη μέχρι και 1000 ευρώ σε περίπτωση ακύρωσης του ταξιδιού από πλευράς σας για ιατρικούς λόγους.
  • Υπηρεσίες των έμπειρων τοπικών μας αντιπροσώπων επί 24ωρου βάσεως για παροχή συμβουλών καθώς και βοήθειας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
  • Φ.Π.Α.
  Δεν περιλαμβάνονται
  • Προαιρετικές Εκδρομές
  • Αναβαθμισμένη ασφάλεια ταξιδιού με πλήρη κάλυψη της αξίας του ταξιδιού σας σε περίπτωση ακύρωσης από πλευράς σας για ιατρικούς λόγους συμπεριλαμβανομένου και Covid-19. Το κόστος διαμορφώνεται ανάλογα με την αξία του ταξιδιού σας. Για όρους και προϋποθέσεις και περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα γραφεία μας.
  • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα. Προτείνουμε €3 – €5 ευρώ ανά ταξιδιώτη ανά ημέρα (ή ό,τι θεωρείτε εσείς καλύτερο βάσει των υπηρεσιών που θα λάβετε). Μπορείτε να παραδώσετε στο ξεναγό σας για να τα μοιραστούν με τον οδηγό κλπ.
  • Φόροι πόλεων ή/και eco-tax όπου και εάν υπάρχουν οι οποίοι πληρώνονται επί τόπου.
  • Ό,τι δεν αναγράφεται στο περιλαμβάνονται ή αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό
  Σημειώσεις
  • Κλείνοντας το ταξίδι σας, έχετε την ευκαιρία να γίνετε μέλος της μεγάλης οικογένειας του Pluton Travel μέσω της «Loyalty Pluton Travel Card» και να επωφελείστε με επιλεγμένα προνόμια καθώς επίσης και με ειδικές προσφορές για τα επόμενα σας ταξίδια. Υπάρχουν τρεις κατηγορίες της «Loyalty Pluton Travel Card»: Gold, Platinum και η νέα Diamond Card τις οποίες μπορείτε να αποκτήσετε ανάλογα με τη συμμετοχή σας στις ταξιδιωτικές μας αποστολές. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
  • Η σειρά του προγράμματος μπορεί να αλλάξει, χωρίς όμως να παραληφθεί καμία από τις αναγραφόμενες δραστηριότητες/εκδρομές.
  • Σε όλα τα ξενοδοχεία κατά την άφιξη σας τα δωμάτια δίνονται στις 15:00 μ.μ (check-in) και παραδίνονται κατά την αναχώρηση σας στις 11:00 π.μ. (check-out). Εάν επιθυμείτε να μπείτε πιο γρήγορα ή να μείνετε περισσότερο στο δωμάτιο σας, τότε υπάρχει επιπλέον χρέωση που θα πληρώνεται στη reception του ξενοδοχείου.
  • Κατά την άφιξη σας στα ξενοδοχεία, πιθανόν να ζητηθεί πιστωτική κάρτα ή κατάθεση μετρητών για κάλυψη τυχόν ζημιών ή επιπλέον καταναλώσεων και άλλων προσωπικών δαπανών (Mini Bar, τηλέφωνα από το δωμάτιο κλπ). Βεβαίως, κατά την αναχώρηση και σε περίπτωση που δεν υφίσταται κάποιος από τους πιο πάνω λόγους, επιστρέφονται οι τυχόν καταβολές μετρητών ή αποδεσμεύεται το πόσο από την πιστωτική σας κάρτα.
  • Σε περίπτωση 2 ή 3 ατόμων με 1 παιδί τα πλείστα ξενοδοχεία δεν προσφέρουν 3 κρεβάτια, εάν επιθυμείτε 3 κρεβάτι υπάρχει επιπλέον χρέωση με βάση το ξενοδοχείο.
  • Όλες οι εκδρομές εναπόκεινται πάντοτε στους συνεργάτες μας. Πιθανόν να υπάρξουν κάποιες μικροαλλαγές λόγω καιρικών συνθηκών κτλ. για τις οποίες δεν φέρει καμία ευθύνη η εταιρεία μας.
  • Η εταιρία μας επιλέγει τους τοπικούς της συνεργάτες μετά από ενδελεχή έρευνα με επισκέψεις στις εκάστοτε χώρες καθώς και σε διεθνής εκθέσεις τουρισμού. Γίνεται η κάθε δυνατή προσπάθεια να τους μεταδώσουμε τις απαιτήσεις και τον τρόπο σκέψης της εταιρίας μας για καλύτερη εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών μας. Η εξεύρεση ελληνόφωνων ξεναγών δεν είναι δυνατή στις περισσότερες χώρες αλλά γίνεται προσπάθεια όπως εκεί που υπάρχουν να δεσμεύονται για τα γκρουπ μας. Όπου ανακοινώνεται και υπάρχει η δυνατότητα, τα γκρουπ μας συνοδεύουν έμπειροι και έμπιστοι αρχηγοί αποστολής από την Κύπρο.
  • Με την κράτησή σας σημαίνει ότι έχετε ελέγξει, μελετήσει τις πτήσεις, τα ξενοδοχεία και το πρόγραμμα που σας προτείνουμε και συμφωνείτε να προχωρήσουμε στην κράτησή τους.
  • Ο Διοργανωτής δεν είναι υπεύθυνος για αποκατάσταση τυχόν ζημιάς ή/και ακύρωσης που προκλήθηκε από τραυματισμούς ή κακουχίες λόγω πολέμου, πραξικοπημάτων, τρομοκρατικών ενεργειών, σεισμών, καιρικών συνθηκών, πυρκαγιών ή/και επιδημιών ή/και από οποιοδήποτε άλλο λόγο ανωτέρας βίας (force majeure) ο οποίος δε συμπεριλαμβάνεται στο παρόν. Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε από τους πιο πάνω λόγους ακυρωθεί ή διακοπεί το ταξίδι στην εξέλιξή του, δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων και δεν υπάρχει καμιά άλλη υποχρέωση αποζημίωσης από τον Διοργανωτή.
  • Οι φωτογραφίες των προϊόντων στα πακέτα είναι ενδεικτικές.
  • Το Pluton Travel δεσμεύεται ως προς την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στο παρόν πακέτο και στην ιστοσελίδα www.plutontravel.com.cy, υπό την επιφύλαξη τυχόν τυπογραφικών ή τεχνικών λαθών που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τεχνικών θεμάτων.
  • Η ομάδα μας καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για διευθέτηση των θέσεων της επιλογής σας στα αεροσκάφη για τη δική σας άνεση και για να είστε σε διπλανή θέση με τα άτομα που ταξιδεύετε. Αυτό δεν είναι πάντοτε εφικτό καθώς υπάρχουν αεροπορικές που δεν παρέχουν την δυνατότητα προεπιλογής θέσεων οι οποίες δίνονται αυτόματα από την ίδια την αεροπορική κατά το check in. Επιπλέον, σε περίπτωση που υπάρχει δυνατότητα επιλογής θέσεων κατά το check in, δεν είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε πάντα τις θέσεις της επιλογής σας. Για να είστε σίγουροι για τις θέσεις σας μπορείτε τα τις προπληρώσετε επικοινωνώντας μαζί μας εκ των προτέρων αφού ελέγξουμε τη διαθεσιμότητα.
  • Η κράτησή σας θεωρείται έγκυρη εφόσον μας στείλετε copy των διαβατηρίων σας, υπογράψετε την σύμβαση οργανωμένου ταξιδιού και καταβληθεί προκαταβολή το 50% του ποσού.
  • Οι αεροπορικές εταιρείες και τα ξενοδοχεία που αναφέρονται είναι τα συνήθη συνεργαζόμενα.
  • Η εταιρία έχει το δικαίωμα να σας προσφέρει άλλο ξενοδοχείο από αυτό που αναγράφεται, της ίδιας κατηγορίας και ωφελημάτων με την τιμή που έχετε πληρώσει. Σε περίπτωση μιας τέτοιας αλλαγής η εταιρία μας θα σας ενημερώσει 15 μέρες πριν από την αναχώρηση σας.
  • Όλα μας τα οργανωμένα ταξίδια εκτελούνται ακόμη και με 2 συμμετέχοντες σε custom made με πιθανή διαφοροποίηση της τιμής του πακέτου.
  • Σημαντικές Σημειώσεις για Ασφάλεια Ταξιδιού:

   1- Είναι αποκλειστική ευθύνη του πελάτη να ενημερωθεί για τις πρόνοιες της ασφάλειας ταξιδιού σε περίπτωση περιλαμβάνεται στο πακέτο ή σε περίπτωση που προτεθεί μετά.

   2- Σε περίπτωση που ο πελάτης θα χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες που παρέχει η ασφάλεια, η επικοινωνία γίνεται αποκλειστικά μεταξύ των δύο πλευρών, δηλαδή του πελάτη και ασφαλιστικής εταιρίας και όχι μεταξύ του Pluton Travel και της ασφαλιστικής εταιρίας.

   3- Το Pluton Travel δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που η ασφαλιστική εταιρία δεν εγκρίνει οποιαδήποτε αποζημίωση την οποία θα διεκδικήσει ο πελάτης.
  • Οι τιμές είναι υπολογισμένες σε οικονομικό ναύλο αεροπορικών εισιτηρίων και ενδέχεται να αλλάξουν βάση διαθεσιμότητας (Η σημείωση ΔΕΝ ισχύει για εγγυημένες αναχωρήσεις γκρουπ αλλά ΜΟΝΟ για ατομικό οργανωμένο custom made ταξίδι για το οποίο θα αγοραστούν ανεξάρτητα εισιτήρια).
  • Μετά την εξόφληση και έκδοση του πακέτου δεν είναι δυνατή η ακύρωσή του χωρίς τα αντίστοιχα ακυρωτικά (τα οποία μπορεί να είναι μέχρι και 100%) σύμφωνα με τους κανονισμούς που διέπουν τους ειδικούς ναύλους που έχουμε για την πραγματοποίηση των προγραμμάτων από τις αεροπορικές εταιρείες και τους συνεργάτες μας του εξωτερικού.
  • Το ίδιο ισχύει και για τις αλλαγές στις ημερομηνίες – αλλαγές ονομάτων μετά από την έκδοση των εισιτηρίων δεν είναι εφικτές. Οποιαδήποτε αλλαγή ή και ακύρωση θα πρέπει να ζητείται εγγράφως (μέσω email ή φαξ).
  • ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε οποιαδήποτε χώρα ταξιδεύετε εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, χρειάζεστε διαβατήριο με ισχύ πέραν των έξι (6) μηνών από τη μέρα που ταξιδεύετε και τουλάχιστον 2 κενές σελίδες στο διαβατήριο. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα πρέπει να γίνεται άμεση ανανέωση του διαβατηρίου σας!
  Έντυπα
  Προαιρετικές Eκδρομές Σιγκαπούρη - New Edition 2024Download pdf
  Προαιρετικές Eκδρομές Κουάλα Λουμπούρ - New Edition 2024Download pdf
  NEA ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥDownload pdf
  PLUTON TRAVEL LOYALTY CARDDownload pdf
  GLOBY GRUPPI COLLECTIVE PLUS ΙΙ (ΜΕΧΡΙ 1000 ΕΥΡΩ)Download pdf
  Reference Code :

  AUT-SING

   Φόρμα Ενδιαφέροντος

   Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε τα παρακάτω στοιχεία για το πακέτο που ενδιαφέρεστε και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο.

   Reference Code :

   AUT-SING

   Τι είπαν οι φίλοι μας