full sacreen
Pluton Travel>>Packages>Πανόραμα Σερβίας | Καλοκαίρι 2021 | Οργανωμένο Ταξίδι

Πανόραμα Σερβίας | Καλοκαίρι 2021 | Οργανωμένο Ταξίδι

 • Διάρκεια: 8 μέρες - 6 βράδια
  Τιμή: από €735
 • Διάρκεια: 8 μέρες - 6 βράδια
  Τιμή: από €735


Εγγυημένη Αναχ.: 24/07
Οργανωμένο Πρόγραμμα με καθημερινές ξεναγήσεις & εκδρομές
Πρόγευμα & 1 γεύμα καθημερινά
Διανυκτερεύσεις στο Βελιγράδι , Vrnjačka Banja, Niš
Αρχ. Αποστολής / Συνοδός 24/7: Μάριος Πρίαμος & ο αγαπημένος μας Νικόλας Ιωαννίδης
ΔΩΡΟ Ασφάλεια Ταξιδιού
Μικρά Γκρουπ 14 – 18 Ατόμων | Ποιότητα – Ευελιξία – Ασφάλεια

Φόρμα Ενδιαφέροντος
1η μέρα: Λάρνακα – Βελιγράδι - Περιήγηση στη Πόλη (Περιλαμβάνεται)
Αναχώρηση από το αεροδρόμιο της Λάρνακας με προορισμό το Βελιγράδι. Άφιξη και παραλαβή από το τοπικό μας συνεργάτη όπου θα σας μεταφέρει στο ξενοδοχείο σας για να ξεκουραστείτε για λίγο. Στη συνέχει θα έχετε μια περιήγηση στη πόλη 4 ωρών όπου θα έχετε την ευκαιρία να δείτε μοναδικά αξιοθέατα στη πόλη. Το Βελιγράδι έχει μια μαγευτική ομορφιά που συναρπάζει κάθε επισκέπτη. Βρίσκεται ανάμεσα στους ποταμούς Sava και Δούναβη. Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε το Νέο Βελιγράδι, το παλάτι της Σερβίας, την παλιά γέφυρα του ποταμού Sava, το Partizan και Red Star στάδιο, τον ναό Saint Sava, την πλατεία Slavija και άλλα πολλά σημαντικά σημεία της πόλης. Στη συνέχεια ο τοπικός μας συνεργάτης θα σας επιστρέψει στο ξενοδοχείο σας όπου θα έχετε τον ελεύθερο σας χρόνο.
2η μέρα: Ολοήμερη εκδρομή | Βελιγράδι - Fruska Gora - Sremski Karlovci - Novi Sad (Περιλαμβάνεται)
Πρωινό στο ξενοδοχείο σας και στη συνέχεια ο τοπικός μας συνεργάτης θα σας περιμένει για μια ολοήμερη εκδρομή στη πόλη. Πρώτος σταθμός η Fruška Gora, το παλαιότερο εθνικό πάρκο της Σερβίας όπου είναι μια έκταση 80 χιλιομέτρων γεμάτη από λόφους και μοναστήρια χτησμένα μεταξύ του 15ου & 18ου αιώνα. Από τα 35 αυθεντικά μοναστήρια, 16 παραμένουν και είναι ανοιχτά για τους επισκέπτες. Η Fruška Gora είναι επίσης διάσημη για τα μικρά αλλά επιλεγμένα οινοποιεία της. Τα σταφύλια φυτεύτηκαν για πρώτη φορά εκεί το 3 μ.Χ. από τους Ρωμαίους. Επόμενος σταθμός είναι το Sremski Karlovci είναι ένας γοητευτικός προορισμός μιας μικρής πόλης του κρασιού της Σερβίας όπου θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε το Bermet – ένα κρασί όπου παρασκευάζεται με φαρμακευτικά βότανα, το οποίο είναι το εμπορικό σήμα του Karlovci. Στη συνέχεια θα επισκεφθείτε τη μικρή αλλά πολύ γοητευτική πόλη της Σερβίας το Novi Sad. Σε αυτήν την πόλη, θα επισκεφθείτε τα κύρια αξιοθέατα στο κέντρο της πόλης και το υπόγειο συγκρότημα σηράγγων του φρουρίου Petrovaradin. Θα έχετε την ευκαιρία για διάφορα ψώνια στη πόλη Novi Sad. Τέλος επιστροφή στο Βελιγράδι, δείπνο στο ξενοδοχείο και ξεκούραση.
3η μέρα: Ολοήμερη Εκρδρομή | Βελιγράδι - Topola - Stolovo - Vrnjacka Banja (Περιλαμβάνεται)
Αναχώρηση από το ξενοδοχείο σας στο Βελιγράδι μαζί με τις αποσκευές σας και ετοιμαστείτε για μια ακόμη ολοήμερη εκδρομή που θα σας εκπλήξει. Ξεκινάτε την διαδρομή σας με πρώτο σταθμό στη πόλη Topola, όπου θα επισκεφθείτε το Oplenac, το βασιλικό παλάτι όπου σχεδιάστηκε από τον Karađorđe. Το εισιτήριο, σας παρέχει πρόσβαση σε όλα τα αξιοθέατα, όπως το King Peter’s House (με την γκαλερί πορτρέτου της βασιλικής οικογένειας), το Kara Forte, την εκκλησία Karađorđe και το Winegrower’s House όπου τώρα έγινε γκαλερί. Το πιο εντυπωσιακό από όλα είναι η Εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, ντυμένη με λευκό μάρμαρο και στολισμένη με υπέροχα ψηφιδωτά από 40 εκατομμύρια κομμάτια χρωματισμένου γυαλιού. Επόμενος σταθμός είναι το χωριό Στολοβο, το χωριό καλύπτει έκταση 2,5 εκταρίων, με χτισμένες εγκαταστάσεις περίπου 5.000 m2 παραδοσιακών υλικών, κυρίως πέτρα, ξύλο και τούβλο. Στη μέση του χωριού ρέει ένα ποταμάκι που προέρχεται από τον κοντινό λόφο Karadjordjevo, και χωρίζει το χωριό σε δύο μέρη. Στο κέντρο υπάρχει μια κατασκευασμένη λίμνη κολύμβησης, και υπάρχουν δύο σπηλιές, μία εκ των οποίων είναι παγωμένη και η άλλη αλμυρή. Δίπλα στη σπήλαια υπάρχει μια υπόγεια. Στην ίδια πλευρά, υπάρχει ένας τεχνητός λόφος στην κορυφή του οποίου χτίστηκε ένας καμπαναριό και τοποθετήθηκε ένας σταυρός ύψους 7 μ.. Διάλειμμα για μεσημεριανό γεύμα στο εστιατόριο στο Ethno Village. Μετά το μεσημεριανό το ταξίδι συνεχίζεται στην Vrnjačka banja. Μια πόλη όπου είναι διάσημη για τα ιαματικά λουτρά της από το 2 μ.Χ., η Vrnjačka Banja φιλοξενεί τη μοναδική ιαματική πηγή στον κόσμο με θερμοκρασία ακριβώς ίδια με το μέσο ανθρώπινο σώμα (36,5 ° C). Η πόλη Vrnjačka Banja είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς εγχώριους τουριστικούς προορισμούς της Σερβίας. Άφιξη στο ξενοδοχείο της πόλης, δείπνο και ελεύθερος χρόνος για αναψυχή.
4η μέρα: Ολοήμερη εκδρομή |Vrnjačka Banja – Monastery Ljubostinja – Kraljevo – Etno Village House Of Memories – Monastery Žiča (Περιλαμβάνεται)
Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο σας ξεκινάτε για μια ξενάγηση όπου θα έχετε την ευκαιρία να δείτε το Ljubostinja, ένα σερβικό ορθόδοξο μοναστήρι κοντά στο Trstenik της Σερβίας. Ιδρύθηκε από τον πρίγκιπα Lazar Hrebeljanović το 1388, λίγο πριν από τη Μάχη του Κοσσυφοπεδίου. Η κάτοψη έχει τη μορφή τριφυλλιού με τρούλο που στηρίζεται από τέσσερις κολόνες. Επόμενος σταθμός το Kraljevo, μια πόλη πλούσιας ιστορίας και πολιτισμού. Σημαντικά αξιοθέατα της πόλης είναι τα μεσαιωνικά μοναστήρια Zica και Studenica, το μεσαιωνικό φρούριο Maglic και το αρχιτεκτονικό μαργαριτάρι σκαλισμένο στο βράχο – το Ανώτερο Αίθριο του Αγίου Σάββα. Σίγουρα, οι τουρίστες που αγαπούν και λατρεύουν την ιστορία πρέπει να επισκεφθούν το Μουσείο της Πόλης, βρίσκεται στην πλατεία του Αγίου Σάββα, το οποίο στεγάζει επίσης την Εκκλησία της Αγίας Τριάδας, το Ιστορικό Αρχείο και το Αρχοντικό MasterVasa. Στη συνέχεια θα έχετε την ευκαιρία ένα προαιρετικό μεσημεριανό διάλειμμα στο χωρίο “House of Memories”. Τελευταίος σταθμός το μοναστήρι Žiča, το κόκκινο αίμα που ιδρύθηκε από τον Stefan Prvovenčani, ανήκει στο κορυφαίο κλιμάκιο των Σερβικών μοναστηριών – εδώ στέφθηκαν όλοι οι βασιλιάδες της μεσαιωνικής δυναστείας Nemanjić και η ανεξάρτητη Ορθόδοξη Εκκλησία της Σερβίας ανακηρύχθηκε με τον Άγιο Σάββα ως πρώτος αρχιεπίσκοπος. Στη συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση και για το δείπνο σας.
5η μέρα: Ολοήμερη εκδρομή | Vrnjačka Banja – Zlatibor – Sargan Eight – Drvengrad (Περιλαμβάνεται)
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και η σημερινή περιήγηση έχει ως κύρια αξιοθέατα το Zlatibor, Sargan Eight και Drvengrad. Το Zlatibor είναι μια ρομαντική περιοχή με φιλόξενους ανθρώπους, παράδοση και μοναδικές ομορφιές. Βρίσκεται στη δυτική Σερβία, με το εθνικό πάρκο Tara στα βόρεια και το βουνό Zlatar στα νότια. Το Zlatibor σημαίνει «χρυσό πεύκο». Όχι πολύ πιο μακριά από το κέντρο του θέρετρου, το οποίο έχει αναπτυχθεί και εμπορευματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια, είναι τα γραφικά χωριά. Μετά το Zlatibor το ταξίδι συνεχίζεται στο Sargan Eight για μια ώρα με το τρένο. Το τουριστικό τρένο Šargan Eight, που σταθμεύει στη Mokra Gora, αποτελούσε κάποτε μέρος σιδηροδρόμου μικρού μήκους που σύνδεε το Βελιγράδι με το Σεράγεβο και το Ντουμπρόβνικ. Στη συνέχεια θα επισκεφθείτε το χωριό Drvengrad. Στο κέντρο του χωριού, η πλατεία είναι στρωμένη με ξύλινο κύβο και κομμένα ξύλινα κατώφλια. Στη συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση και για το δείπνο σας.
6η μέρα:Ολοήμερη εκδρομή | Vrnjačka Banja – Pirot - Niš (Περιλαμβάνεται)
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο σας και στη συνέχεια θα αναχωρήσετε μαζί με τις αποσκευές σας για μια ολοήμερη ξενάγηση με τελικό προορισμό την πόλή Niš. Επίσκεψη σ’ ένα από τους πιο δημοφιλής δρόμους της Σερβίας όπου ενώνει την Ευρώπη και την Ασία, που περιβάλλεται από τις πλαγιές και τα ομορφότερα βουνά της Σερβίας. Το Pirot είναι μια μικρή πόλη στην οποία μπορείτε να δοκιμάσετε το πιο νόστιμο σπιτικό σκληρό τυρί και το λουκάνικο “Pirotska peglana”, να συναντήσετε γυναίκες που εξακολουθούν να υφαίνουν, και να νιώσετε την πολιτιστική παράδοση αύτης της χώρας. Μετά την επίσκεψη στην πόλη Pirot το ταξίδι συνεχίζεται προς την πόλη ΝΙŠ. Η τρίτη μεγαλύτερη μητρόπολη της Σερβίας είναι μια ζωντανή πόλη με περίεργες αντιθέσεις, όπου οι Ρομά με άμαξες περνούν δίπλα σε καινούργια αυτοκίνητα, και κοκτέιλ πίνονται σε αρχαία σοκάκια. Είναι ένα πολυσύχναστο μέρος, με μεγάλο αριθμό φοιτητών, μπαρς, εστιατόρια και καφετέριες. Μέτα το τέλος της εκδρομής σας θα μεταφερθείτε στο ξενοδοχείο σας για check in, τακτοποίηση και δείπνο. Μην χάσετε την ευκαιρία για την τελευταία σας έξοδο όπου μπορείτε να γνωρίσετε αυτή την μικρή πόλη που έχει τόσα να σας δώσει.
7η – 8η μέρα: Niš – Λάρνακα
Ελεύθερη μέρα και το βράδυ παραλαβή απο το ξενοδοχείο σας και μεταφορά στο αεροδρόμιου για την πτήση σας προς Λάρνακα. Κάπου εκεί το ταξίδι τελιώνει και οι αναμνήσεις μένουν.

Για πολλούς και διαφόρους λόγους, η Σερβία τα τελευταία χρόνια είναι ένας νέος και πολύ γρήγορα αναπτυσσόμενος τουριστικός προορισμός, για όλους τους ταξιδιώτες ανά τον κόσμο! Το υπέροχο Βελιγράδι κρατάει τα σκήπτρα αυτής της ανάπτυξης και όχι άδικα αφού εκεί μπορείς να γευτείς υπέορχο φαγητό και να θαυμάσει τοπία που είναι πραγματικά εντυπωσιακά!


Πτήσεις

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΑΝΑΧΩΡΗΣΗΑΦΙΞΗ
ΛάρνακαΒελιγράδι 04:15 05:50
Βελιγράδι Λάρνακα 00:01 03:25

Τιμοκατάλογος: Τιμή Ανά Άτομο

ΔιατροφήΤιμή σε δίκλινο Τιμή σε τρίκλινοΤιμή σε μονόκλινοΤιμή για παιδί εώς 12 ετών
Με πρόγευμα & 1 γεύμα €735€735€950 €485
Περιλαμβάνονται
 • Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα–Βελιγράδι–Λάρνακα με πτήσεις της Air Serbia
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων.
 • Μια αποσκευή μέχρι 23 κιλά και μια χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά.
 • *Ασφάλεια ταξιδιού με κάλυψη από Covid-19 μέχρι και 500 ευρώ. Για αναβαθμισμένη ασφάλεια που περιλαμβάνει πλήρη κάλυψη, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με ένα εκπρόσωπο του γραφείου μας.
 • 2 διανυκτερεύσεις σε 4* ξενοδοχείο στο Βελιγράδι,με πρόγευμα & 1 γεύμα
 • 3 διανυκτερεύσεις σε 4* ξενοδοχείο στη Vranacka Banja,με πρόγευμα & 1 γεύμα
 • 1 διανυκτέρεσυη σε 5* ξενοδοχείο στη Nis,με πρόγευμα & 1 γεύμα
 • Μεταφορές και εκδρομές σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • Γεύματα όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
 • Περιήγηση στο Βελιγράδι, με ελληνόφωνο συνοδό
 • Ολόημερη εκδρομή Fruska Gora – Sremski Karlovci – Novi Sad, με ελληνόφωνο συνοδό
 • Επίσκεψη στο βασιλικό παλάτι Oplenac, με ελληνόφωνο συνοδό
 • Αξιοθέατα στη πόλη Vranacka Banja, με ελληνόφωνο συνοδό
 • Εκδρομή στο μοναστήρι Ljubostinja και στη πόλη Kraljevo, με ελληνόφωνο συνοδό
 • Ολοήμερη εκδρομή στο Zlabitor, το σιδηροδρομικό σταθμό Sargan 8 και στο χωριό Drvengrad, με ελληνόφωνο συνοδό
 • Ξενάγηση στα αξιοθέατα της πόλης Nis, με ελληνόφωνο συνοδό
 • Έμπειρος ελληνόφωνος συνοδός-ξεναγός σε όλη την διάρκεια του ταξιδιού σας
 • Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται
 • Εσιτήρια εισόδων στους χώρους επισκέψεων (Oplenac Royal Complex: €4,50 | Zlabitor (Sargan 8 train: €5,50 & Kusturica town – Drvengrad: €2,50
 • Φιλοδωρήματα και αχθοφορικά.
 • Ποτά στα γεύματα όπου δεν αναγράφονται στο πρόγραμμα
 • Φαγητό και ποτό στην πτήση.
 • Οτιδήποτε δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.
Σημειώσεις
 • *Όλα μας τα οργανωμένα ταξίδια εκτελούνται ακόμη και με 2 συμμετέχοντες. Εάν υπάρχουν πέραν των 15 ατόμων στο γκρουπ, τότε θα υπάρχει αρχηγός / συνοδός από την ομάδα του γραφείου μας. Σε περίπτωση που οι συμμετέχοντες είναι λιγότεροι από 15, τότε το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί υπό την συνοδεία των έμπειρων τοπικών μας συνεργατών.
 • Για παιδί εώς 12 ετών μένει μεσα στο ίδιο δωμάτιο με τους ενήλικες
 • Οι τιμές είναι υπολογισμένες σε ειδικό εκπτωτικό ναύλο και ενδέχεται να αλλάξουν βάση διαθεσιμότητας.
 • Η εταιρία έχει το δικαίωμα να σας προσφέρει άλλο ξενοδοχείο από αυτό που αναγράφεται, της ίδιας κατηγορίας και ωφελημάτων με την τιμή που έχετε πληρώσει. Σε περίπτωση μιας τέτοιας αλλαγής η εταιρία μας θα σας ενημερώσει 15 μέρες πριν από την αναχώρηση σας.
 • Με την κράτησή σας σημαίνει ότι έχετε ελέγξει, μελετήσει τις πτήσεις και τα ξενοδοχεία που σας προτείνουμε και συμφωνείτε να προχωρήσουμε στην κράτησή τους.
 • Η κράτησή σας θεωρείται έγκυρη εφόσον μας στείλετε copy των διαβατηρίων σας, υπογράψετε την σύμβαση οργανωμένου ταξιδιού – ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ – και καταβληθεί προκαταβολή το 40% του ποσού.
 • Η εξόφληση του πακέτου γίνεται με 3 άτοκες δόσεις. Η τελευταία δόση πρέπει να καταβάλλεται το αργότερο 20 μέρες πριν την ημερομηνία αναχώρησης.
 • Μετά την εξόφληση και έκδοση του πακέτου δεν είναι δυνατή η ακύρωσή του χωρίς τα αντίστοιχα ακυρωτικά (τα οποία μπορεί να είναι μέχρι και 100%) σύμφωνα με τους κανονισμούς που διέπουν τους ειδικούς ναύλους που έχουμε για την πραγματοποίηση των προγραμμάτων από τις αεροπορικές εταιρείες και τους συνεργάτες μας του εξωτερικού.
 • Το ίδιο ισχύει και για τις αλλαγές στις ημερομηνίες – αλλαγές ονομάτων μετά από την έκδοση των εισιτηρίων δεν είναι εφικτές. Οποιαδήποτε αλλαγή ή και ακύρωση θα πρέπει να ζητείται εγγράφως (μέσω email ή φαξ).
 • ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε οποιαδήποτε χώρα ταξιδεύετε εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, χρειάζεστε διαβατήριο με ισχύ πέραν των έξι (6) μηνών από τη μέρα που ταξιδεύετε. Σε όποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα πρέπει να γίνεται άμεση ανανέωση του διαβατηρίου σας!
 • Σημαντικές Σημειώσεις για Ασφάλεια Ταξιδιού:
  1- Είναι αποκλειστική ευθύνη του πελάτη να ενημερωθεί για τις πρόνοιες της ασφάλειας ταξιδιού σε περίπτωση περιλαμβάνεται στο πακέτο ή σε περίπτωση που προτεθεί μετά.
  2- Σε περίπτωση που ο πελάτης θα χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες που παρέχει η ασφάλεια, η επικοινωνία γίνεται αποκλειστικά μεταξύ των δύο πλευρών, δηλαδή του πελάτη και ασφαλιστικής εταιρίας και όχι μεταξύ του Pluton Travel και της ασφαλιστικής εταιρίας
  3- Το Pluton Travel δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που η ασφαλιστική εταιρία δεν εγκρίνει οποιαδήποτε αποζημίωση την οποία θα διεκδικήσει ο πελάτης
Έντυπα
ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ Download pdf
Reference Code :

NP-PL-SERBIA

  Φόρμα Ενδιαφέροντος

  Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε τα παρακάτω στοιχεία για το πακέτο που ενδιαφέρεστε και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο.


  Reference Code :

  NP-PL-SERBIA

  Τι είπαν οι φίλοι μας