full sacreen
Pluton Travel>>Packages>Πράγα (8 μέρες) | Οργανωμένο

Πράγα (8 μέρες) | Οργανωμένο

 • Διάρκεια: 8 μέρες - 7 βράδια
  Τιμή: από €745
 • Διάρκεια: 8 μέρες - 7 βράδια
  Τιμή: από €745

Αναχωρήσεις: 8/7, 15/7, 22/7, 29/7, 5/8, 12/8, 19/8, 26/8

Φόρμα Ενδιαφέροντος
1η μέρα: Λάρνακα – Πράγα
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και αναχώρηση με απευθείας πτήση για τη “Χρυσή Πόλη των 100 Πύργων”, την Πράγα. Άφιξη, παραλαβή και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Υπόλοιπη μέρα ελεύθερη στη διάθεση σας για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.
2η μέρα: Ξενάγηση Πράγας
Μετά το πρόγευμα ξενάγηση της Πράγας. Θα ξεκινήσουμε από την περιοχή του κάστρου, με επισκέψεις στην οδό των Αλχημιστών και στον εντυπωσιακό Καθεδρικό ναό του Αγίου Βίτου. Θα περπατήσουμε την πέτρινη Γέφυρα του Καρόλου με τα 30 αγάλματα και θα μπούμε στην παλιά πόλη, για να δούμε τα αρχιτεκτονικά αριστουργήματα της. Στην πλατεία της παλιάς πόλης, θα δούμε το Δημαρχείο και το Αστρονομικό ρολόι, που σταματάει στις κακές ώρες των Τσέχων και μέσω της Πύλης της πυρίτιδας θα μπούμε στην νέα πόλη. Γεύμα και το απόγευμα ελεύθερο στη διάθεση σας. Διανυκτέρευση.
3η μέρα: Πράγα - Τσέσκυ Κρούμλοβ (Προαιρετικό)
Πρόγευμα και μέρα ελεύθερη. Προτείνουμε προαιρετική εκδρομή στα νότια της Πράγας, στην υπέροχη, μεσαιωνική πόλη του Τσέσκυ Κρούμλοβ, ένα από τα πιο σημαντικά μνημεία της ΟΥΝΕΣΚΟ, στην Ευρώπη. Θα επισκεφθούμε το Κάστρο, το κομψό Δημαρχείο Αναγεννησιακού ρυθμού, την εκκλησία του Αγίου Βίτου και τους Μπαρόκ κήπους του, που είναι πραγματικά στολίδια υψηλής αρχιτεκτονικής. Χρόνος ελεύθερος να περιπλανηθείτε στα σοκάκια της μεσαιωνικής πόλης και να ψάξετε για αναμνηστικά, καφέ ή φαγητό. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην Πράγα για διανυκτέρευση.
4η μέρα: Πράγα - Κονοπίτσε (Προαιρετικό)
Πρόγευμα και μέρα ελεύθερη. Προτείνουμε προαιρετική εκδρομή σε ένα από τα δημοφιλέστερα κάστρα της Τσεχίας το Κονοπίστε, που είναι χτισμένο πάνω από μία λίμνη και περιτριγυρισμένο από υπέροχα δάση. Θα ξεναγηθούμε στους εσωτερικούς χώρους του με την εντυπωσιακή επίπλωση και θα θαυμάσουμε τα πολλά κυνηγετικά τρόπαια, τα όπλα και τις πανοπλίες. Μετά την ξενάγηση του κάστρου θα κατέβουμε μέσω του δάσους προς τη μικρή αγορά με τα εντυπωσιακά αναμνηστικά. Επιστροφή στην Πράγα. Διανυκτέρευση.
5η μέρα: Πράγα - Δρέσδη (Προαρετικό)
Πρόγευμα και μέρα ελεύθερη. Προτείνουμε προαιρετική εκδρομή στη όμορφη Δρέσδη την πρωτεύουσα του ομόσπονδου κρατιδίου της Σαξονίας. Η πόλη ισοπεδώθηκε από τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς κατά τον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο και αναγεννήθηκε έχοντας αποκτήσει ξανά την παλιά της αίγλη. Στην ξενάγησή θα δούμε μεταξύ άλλων, τον Καθεδρικό Ναό, την περίφημη Όπερα της Δρέσδης, το Παλάτι, άλλοτε κατοικία των βασιλιάδων της Σαξονίας, το μπαρόκ κτίριο Τζβίνγκερ και άλλα αξιοθέατα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο στην Πράγα, διανυκτέρευση.
6η μέρα: Πράγα
Πρόγευμα και μέρα ελεύθερη στη διάθεση σας για ρομαντικές βόλτες στα στενά και πλακόστρωτα δρομάκια στο κέντρο της Πράγας, μιας συναρπαστικής πόλης με λαμπρή ιστορία και αρχιτεκτονική υπεροχή. Το βράδυ σας προτείνουμε προαιρετικά μια αλλιώτικη εξόρμηση, μια παράσταση Μαύρου Θεάτρου. Διανυκτέρευση.
7η μέρα: Πράγα - Κάρλοβυ Βάρυ (Προαιρετικό)
Πρόγευμα και ελεύθερη μέρα. Προτείνουμε προαιρετική εκδρομή στο Κάρλοβυ Βάρυ, τη φημισμένη λουτρόπολη, με τα υπέροχα κτίρια Αναγεννησιακού ρυθμού. Είναι από τα σημαντικότερα και ομορφότερα κέντρα υγείας και ανανέωσης στην κεντρική Ευρώπη, πασίγνωστο λόγω των ιαματικών πηγών με μοναδικές στον κόσμο ιδιότητες. Καθιερώθηκε σαν τόπος συνάντησης προσωπικοτήτων των γραμμάτων, των τεχνών και της πολιτικής. Στην ξενάγηση θα δούμε το Αυτοκρατορικό θεραπευτήριο, το Θέατρο της πόλης, το φυσικό θερμοπίδακα, τη Ρώσικη εκκλησία και το θρυλικό ξενοδοχείο Grandhotel Pupp, χτισμένο στα τέλη του 17ου αιώνα. Χρόνος ελεύθερος για να απολαύσετε την βόλτα σας στο γραφικό κέντρο κατά μήκος του ποταμού και να κάνετε τα ψώνια σας. Μην ξεχνάτε πως το Κάρλοβυ Βάρυ είναι η πηγή των περίφημων κρυστάλλων Βοημίας, για αυτό μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε τις αγορές σας. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην Πράγα για διανυκτέρευση.
8η μέρα: Πράγα - Λάρνακα
Πρόγευμα και χρόνος ελεύθερος στη διάθεση σας. Νωρίς το μεσημέρι μεταφορά στο αεροδρόμιο της Πράγας για την πτήση της επιστροφής στη Λάρνακα.

Πτήσεις

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΑΝΑΧΩΡΗΣΗΑΦΙΞΗ
Λάρνακα Πράγα11:0013:35
ΠράγαΛάρνακα 14:3518:50

Tιμοκατάλογος: Τιμή Ανά Άτομο

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣΔΙΚΛΙΝΟΜΟΝΟΚΛΙΝΟΤΡΙΚΛΙΝΟΠΑΙΔΙ
(ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ)
NH PRAGUE CITY HOTEL 4* (or simillar) 8/7, 26/8€745€1055€745€575
15/7, 22/7, 29/7€765€1075€765€595
5/8, 12/8, 19/8€805€1115€805€635
Περιλαμβάνονται
 • Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα-Πράγα–Λάρνακα με πτήσεις της Cyprus Airways.
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων.
 • Μια αποσκευή μέχρι 23 κιλά και μια χειραποσκευή μέχρι 10 κιλά.
 • Διαμονή για 7 βράδια σε 4* ξενοδοχείο στην Πράγα.
 • Πρόγευμα μπουφέ καθημερινά.
 • Ένα γεύμα σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 • Μισή μέρα ξενάγηση της Πράγας με Ελληνόφωνο ξεναγό.
 • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο της Πράγας.
 • Φ.Π.Α
Δεν περιλαμβάνονται
 • Εισιτήρια εισόδων στους χώρους επισκέψεων.
 • Φαγητό στο αεροπλάνο.
 • Φιλοδωρήματα και αχθοφορικά.
 • Ασφάλεια ταξιδιού προαιρετική.
 • Ποτά στα φαγητά.
 • Οτιδήποτε δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
Σημειώσεις
 • Οι τιμές είναι υπολογισμένες σε ειδικό εκπτωτικό ναύλο και ενδέχεται να αλλάξουν βάση διαθεσιμότητας.
 • Οι προαιρετικές εκδρομές οργανώνονται από τον αντιπρόσωπο μας και γίνονται μόνο και εφόσον υπάρξει ικανοποιητικός αριθμός συμμετοχών με πληρωμή επιτόπου.
 • Το πρόγραμμα της εκδρομής ενδέχεται να εκτελεστεί με αντίθετη ροή χωρίς όμως να παραλειφθεί οποιαδήποτε υπηρεσία.
 • Με την κράτησή σας σημαίνει ότι έχετε ελέγξει, μελετήσει τις πτήσεις και τα ξενοδοχεία που σας προτείνουμε και συμφωνείτε να προχωρήσουμε στην κράτησή τους.
 • Η κράτησή σας θεωρείται έγκυρη εφόσον καταβληθεί προκαταβολή το 40% – 50% του ποσού.
Reference Code :

XT-PRAGUE-8D

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε τα παρακάτω στοιχεία για το πακέτο που ενδιαφέρεστε και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο.


Reference Code :

XT-PRAGUE-8D

Τι είπαν οι φίλοι μας