full sacreen
Pluton Travel>>Packages>Σρι Λάνκα | Το θαύμα της Ασίας | Πάσχα 2020 | Οργανωμένο Ταξίδι

Σρι Λάνκα | Το θαύμα της Ασίας | Πάσχα 2020 | Οργανωμένο Ταξίδι

 • Διάρκεια: 11 μέρες - 8 βράδια
  Τιμή: από €1795
 • Διάρκεια: 11 μέρες - 8 βράδια
  Τιμή: από €1795


Εγγυημένη Αναχώρηση: 11/04/2020
Συνοδός/ Αρχηγός απο το γραφείο μας
Καθημερινές Εκδρομές & 7 γεύματα!
Περιπέτεια με 2 σαφάρι!
5% έκπτωση μέχρι 08/03!

Φόρμα Ενδιαφέροντος
1η - 2η μέρα | 11/04 - 12/04: Λάρνακα - Κολόμπο
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο της Λάρνακας και αναχώρηση για το Κολόμπο με ενδιάμεσο σταθμό στο Ντουμπάι. Άφιξη και θερμή υποδοχή από τους τοπικούς μας συνεργάτες με παραδοσιακές γιρλάντες από λουλούδια. Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στο ξενοδοχείο, θα υπάρχει τακτοποίηση στα δωμάτια και ξεκούραση για 2 – 4 ώρες. Μπορείτε απλά να χαλαρώσετε στους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου, να κάνετε μία πρωτή γνωριμία με το group ή να γευματίσετε στο εστιατόριο. Γύρω στις 15:00 το απόγευμα, ο τοπικός μας συνεργάτης θα σας παραλάβει από το ξενοδοχείο για μία μικρή ξενάγηση στη πρωτεύουσα της Σρι Λάνκα. Το Κολόμπο είναι η εμπορική πρωτεύουσα της Σρι Λάνκα και σημαντικό λιμάνι ενώ αποτελεί μια ωραία συγχώνευση όλων των αποχρώσεων και πολιτισμών σε αυτόν τον παράδεισο. Αυτή η κομψή μητρόπολης συγκεντρώνει τις πολλές όψεις αυτού του νησιωτικού έθνους. Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στο ξενοδοχείο μας για τακτοποίηση και μια πρώτη επαφή με την περιοχή. Η ξενάγηση θα τελειώσει γύρω στις 18:00, όπου θα έχετε την μόνη ευκαιρία να κάνετε τα ψώνια σας στα εμπορικά κέντρα του Κολόμπο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ελεύθερο υπόλοιπο και διανυκτέρευση.
3η μέρα | 13/04: Κολόμπο - Dambulla Cave Temple - Sigiriya Rock Complex - Προαιρετική βόλτα με ελέφαντες - Σιγκιρίγια
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχωρούμε με προορισμό την Sigiriya. Καθ’ οδόν θα επισκεφθούμε τον ναό Dambulla Cave ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή ενός τεράστιου λόφου. Είναι γνωστός για τα σπουδαία γλυπτά και τις μεγάλες τοιχογραφίες και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Ουνέσκο που υπάρχουν στην χώρα. Ακολουθεί επίσκεψη στο φρούριο Sigiriya Rock, ένα σπάνιο κόσμημα ανάμεσα στους πολλούς θησαυρούς στη Σρι Λάνκα. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας στην Σιγκιρίγια. Δείπνο και διανυκτέρευση. *Βόλτα με ελέφαντες (Προαιρετικά): Το απόγευμα, όσοι επιθυμούν, υπάρχει ευκαιρία για βόλτα με ελέφαντες και ακολούθως μπορείτε να βοηθήσετε τους υπευθύνους του σαφάρι με την φροντίδα των ελεφάντων.
4η μέρα | 14/04: Σαφάρι στο Εθνικό Πάρκο Μινερίγια - Θεραπεία σώματος Ayurveda - Προαιρετική βόλτα με αερόστατο
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και το απόγευμα ακολουθεί επίσκεψη στο Εθνικό Πάρκο Μινερίγια για Σαφάρι με jeep, που φιλοξενεί μερικούς από τους θησαυρούς της άγριας ζωής αυτού του παραδείσου. Αργότερα, θα επισκεφθούμε ενα σπα για μια θεραπεία Ayurveda, όπου θα βρείτε αρχαίες ιατρικές θεραπείες και μασάζ με έλαια, ατμόλουτρα και λουτρά βοτάνων. Εκεί μπορείτε να μάθετε περισσότερα για αυτές τις αρχαίες θεραπείες της Ayurveda. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας στη Σιγκιρίγια, συγκέντρωση της ομάδας για το δείπνο και διανυκτέρευση. *Περιήγηση με αερόστατo (Προαιρετικά): Για όσους τολμούν και θέλουν να… πετάξουν, σήμερα μπορείτε να επιλέξετε και να απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία με αερόστατο θαυμάζοντας την θέα από ψηλά. Εάν επιλέξετε την περιήγηση με το αερόστατο, τότε θα πρέπει να είστε ξύπνιοι στις 05:00!!
5η μέρα | 15/04: Σιγκιρίγια - Ματάλε - Ναός του Δοντιού - Βραδινή παράσταση - Κάντι
Μετά το πρόγευμα μας η ομάδα μας αναχωρεί για την πόλη Κάντι. Πρώτος σταθμός της σημερινής μας περιήγησης ο κήπος με τα μπαχαρικά και τα βότανα στη περιοχή Ματάλε, μπαχαρικά που αρχαιότερα ήταν περιζήτητα σε όλο τον κόσμο πέρα από την Σρι Λάνκα. Ένα νησί που εξακολουθεί μέχρι και σήμερα να κατέχει προνομιακή θέση στις παγκόσμιες αγορές μπαχαρικών, αφού καταφέρνει να παράγει μπαχαρικά υψηλής ποιότητας. Επόμενος μας σταθμός ο ναός του δοντιού στην πόλη Κάντι. Ένας ναός που αποτελεί το καμάρι των Βουδιστών της Σρι Λάνκα και ολόκληρου του κόσμου. Ο ναός παλάτι βρίσκεται στη μέση μιας τάφρου. Η χρυσή οροφή του ακτινοβολεί στο φως του ήλιου σαν προσκυνητές ντυμένοι στα λευκά, που φέρουν άνθη λωτού για λατρεία. Αργά το απόγευμα, θα απολαύσουμε μια παραδοσιακή παράσταση με τοπικούς χορευτές να αναπαριστούν δραματικές απεικονίσεις των κινήσεων των πουλιών και των ζώων. Οι ενδυμασίες των χορευτών έχουν έντονα χρώματα που μοιάζουν να ζωντανεύουν με την κίνηση των χορευτών αλλά και τους ήχους. Μια εμπειρία που θα σας μυήσει στην κουλτούρα του τόπου και που σίγουρα δεν πρέπει να χάσετε. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας στο Κάντι για ξεκούραση, δείπνο και διανυκτέρευση.
6η μέρα | 16/04: Κάντι - Ορφανοτροφείο ελεφάντων Pinnawala - Άγαλμα του Μεγάλου Βούδα - Φυτείες τσαγιού - Νουβάρα Ελίγια
Πρωινό στο ξενοδοχείο και ακολουθεί επίσκεψη σε ένα ορφανοτροφείο ελεφάντων, το Pinnawela Elephant Orphanage, που παρέχει την κατάλληλη φροντίδα στους ελέφαντες που το έχουν ανάγκη. Ακολούθως, αναχωρούμε για να επισκεφτούμε το άγαλμα του Μεγάλου Βούδα, στην περιοχή Bahirawakanda, η οποία είναι ένα πολύ ελκυστικό και λοφώδες μέρος στην πόλη Κάντι. Πρόκειται για ένα κέντρο διεξαγωγής εθνικών και διεθνών βουδιστικών σχέσεων (€20 ανά άτομο). Το οικοδόμημα του μεγάλου αγάλματος του Βούδα άρχισε να χτίζεται με τις δωρεές των ανθρώπων από το 1972 και η κατασκευή του ολοκληρώθηκε τον Ιανουάριο του 1993. Αυτό το άγαλμα είναι το πιο πανταχού παρόν άγαλμα του Βούδα που φαίνεται από παντού στην πόλη Κάντι. Επόμενος μας σταθμός η πόλη Νουβάρα Ελίγια, η οποία oνομάζεται “Μικρή Αγγλία της Σρι Λάνκα” και βρίσκεται στους πυκνούς, ομιχλώδεις λόφους αυτού του παραδεισένιου νησιού. Η αποικιακή ατμόσφαιρα παραμένει διατηρημένη και μοιάζει με μια βρετανική ύπαιθρο γεμάτη με τριανταφυλλιές, φράκτες και μπανγκαλόου με κόκκινες στέγες. Η εκδρομή μας συνεχίζεται με μια επίσκεψη στις φυτείες και στο εργοστάσιο τσαγιού της Σρι Λάνκα που είναι περισσότερο γνωστό ως Ceylon Tea και έχει παγκοσμίως φήμη εδώ και αιώνες για την ποιότητα και την ιδιαίτερη γεύση του. Η παραγωγή τσαγιού του νησιού ποικίλλει ανάλογα με τη γεύση, την ποιότητα, το χαρακτήρα και την εμφάνιση, με βάση την καλλιεργούμενη περιοχή. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας στη Νουβάρα Ελίγια για ξεκούραση, δείπνο και διανυκτέρευση. *Ράφτινγκ (Προαιρετική εκδρομή): Για όσους επιθυμούν μία 2ωρη μοναδική εμπειρία ράφτινγκ στο ποταμό Kelaniya, δεν έχουν παρά να ενημερώσουν έγκαιρα τον ξεναγό μας, έτσι ώστε να διευθετηθεί βάση της ροής του προγράμματος. Το White Water rafting είναι μια μεγάλη ψυχαγωγική δραστηριότητα για όσους αναζητούν μία δόση αδρεναλίνης. Οι γεωγραφικές ρυθμίσεις της Σρι Λάνκα έχουν δημιουργήσει τέλειες τοποθεσίες, ωστόσο η κύρια περιοχή βρίσκεται στην περιοχή Kithulgala, η οποία αποτελείται από πέντε ρυάκια με βαθμό 02 – 03.
7η μέρα | 17/04: Νουβάρα Ελίγια - Εθνικό Πάρκο Horton Plains - Γέφυρα 9 Arch - Έλλα
Νωρίς το πρωί θα απολαύσουμε το πρόγευμα μας και θα αναχωρήσουμε για το Εθνικό Πάρκο Horton Plains, το οποίο περιτριγυρίζεται από ορεινά λιβάδια, πυκνά δάση, καταρράκτες, βραχώδεις ογκόλιθους και θολές λίμνες. Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν πεζοπορία μόνοι τους σε εξαιρετικά μονοπάτια, ανάμεσα στις σκιές των δροσερών φυλλωμάτων και του ομιχλώδες τοπίου. Αργότερα, θα μεταφερθούμε στη μικρή πόλη Έλλα, το όνομα της οποίας μεταφράζεται από τον “καταρράκτη”. Ένα όνομα που ταιριάζει σε αυτή την μικρή πόλη που βρίσκεται σε μια λοφώδη γωνιά, λόγω των εκπληκτικών της θεαμάτων, πλούσια διακοσμημένων με καταρράκτες που ξεχειλίζουν κάτω από τα τραχιά της εδάφη, και προσφέρει μερικά από τα πιο γραφικά αξιοθέατα στη Σρι Λάνκα. Ένα απο τα πιο χαρακτηριστικά αξιοθέατα της περιοχής το οποίο και θα επισκεφθούμε, είναι η γέφυρα 9 Arch, όπου αν είμαστε τυχεροί, θα δούμε το παραδοσιακό τρένο να περνάει. Άφιξη στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτερεύση.
8η μέρα | 18/04: Έλλα - Σαφάρι στο Εθνικό Πάρκο Γιάλα - Γιάλα
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και η μέρα μας ξεκινάει με τη μεταφορά μας στο Γιάλα. Κατά την διαδρομή θα κάνουμε διάφορες στάσεις σε λίμνες, λόφους, για να απολαύσουμε τα μοναδικά τοπία αυτού του παραδείσου καθώς και για να τραβήξετε φωτογραφίες. Καθώς θα φτάσουμε στο Εθνικό Πάρκο Γιάλα θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο, όπου θα έχουμε και λίγο χρόνο για ξεκούραση. Το απόγευμα θα κάνουμε Σαφάρι με jeep 4×4. Εδώ θα θαυμάσουμε τα τοπία και τους μεγαλοπρεπείς ελέφαντες, τα πανέμορφα παγώνια με τα θαυμαστά φτερά, τις μεγάλες μαύρες αρκούδες και τις ευκίνητες λεοπαρδάλεις που κλέβουν την παράσταση. Άφιξη στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.
9η μέρα | 19/04: Γιάλα - Ψάρεμα σε ξυλοπόδαρα - Φάρμα Αναπαραγωγής Χελώνων (Προαιρετικά)* - Οχυρό Γκάλε - Γκάλε
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο μας και η σημερινή μας περιπέτεια ξεκινάει παρατηρώντας τους ψαράδες έξω στη θάλασσα, να στέκονται σε ένα ξυλοπόδαρο που βρίσκεται καρφωμένο βαθιά στον πυθμένα της θάλασσας. Μία πρακτική από τις πιο αρχαίες τεχνικές αλιείας της Σρι Λάνκα. Συνεχίζοντας την εκδρομή μας φτάνουμε στο Ολλανδικό Φρούριο Galle. Το Galle είναι μια κάψουλα που ζει στο χρόνο με το μεγαλύτερο κατεχόμενο φρούριο στην Ασία. Η γραφική ομορφιά του εκτείνεται πέρα από τις χρυσές αμμουδιές, τα γαλανά νερά, τα γραφικά τοπία και την πλούσια ιστορία, τα οποία βλέπεις περπατώντας μέσα από τα στενά, πλακόστρωτα δρομάκια μέσα στο οχυρό. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας στην περιοχή Γκάλε. Τακτοποίηση στα δωμάτια, δείπνο και διανυκτέρευση. *Εάν η ροή του προγράμματος μάς το επιτρέπει, θα επισκεφτούμε το Turtle Hatchery, στο νότο, που ιδρύθηκε το 1981 και ήταν μια από τις πρώτες προσπάθειες να προστατευθούν οι τοπικές χελώνες από την εξαφάνιση. Υπεύθυνο για τη διαχείριση της προστασίας της άγριας πανίδας και χλωρίδας της Σρι Λάνκα, το εκκολαπτήριο προσφέρει μια εμπειρία άγριας ζωής διαφορετικού είδους.
10η - 11η μέρα | 20/04 - 21/04: Κολόμπο - Κρουαζιέρα παρατήρησης φαλαινών (Προαιρετικά) - Λάρνακα
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο μας και ελεύθερη μέρα για να απολαύσετε ακόμα λίγες στιγμές στην υπέροχη Σρι Λάνκα. Σας προτείνουμε μία κρουαζιέρα παρατήρησης φαλαινών, όπου μπορείτε να δείτε είδη φαλαινών να κολυμπούν ελεύθερα στα ζαφείρια νερά. Γύρω στις 18:00, θα γίνει συγκέντρωση της ομάδας μας και αναχώρηση για το αεροδρόμιο όπου θα πάρουμε την πτήση της επιστροφής μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Ένα ονειρικό ταξίδι περιπέτειας έφτασε στο τέλος του, αλλά οι αναμνήσεις θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στην μνήμη μας.

Παλαιότερα ονομαζόταν Κεϋλάνη και βρίσκεται στα νότια της Ινδίας. Σήμερα ονομάζεται Σρι Λάνκα και μας παραπέμπει σε άλλες εποχές. Διαμάντια και ζαφείρια έχουν προορισμό τη χώρα του τσαγιού και της κανέλας. Οι χαμογελαστοί κάτοικοι, οι παραδοσιακές πολύχρωμες ψαρόβαρκες και οι παραλίες συνθέτουν ένα ανερχόμενο εξωτικό προορισμό. Εδώ θα συναντήσετε περισσότερους ελέφαντες παρά γάτες και σίγουρα κάπου θα συναντήσετε ακόμη και λεοπαρδάλεις. Ανάμεσα στο ατελείωτο πράσινο των βουνών και των πεδιάδων τσαγιού τις οποίες μπορείτε να διασχίσετε με το τραίνο θα ανακαλύψετε κρυμμένη την ομορφιά ενός παραμυθένιου κόσμου. Για τους λάτρεις της θάλασσας και του σερφινγκ η Σρι Λάνκα είναι ο καλύτερος τόπος για εκμάθηση του αθλήματος. Τα κύματα είναι ήπια ιδανικά για τους πρωτάρηδες. Ενώ οι παραλίες που προσφέρονται για βουτιές και χαλάρωση είναι αμέτρητες. Ένα πλήρης οργανωμένο ταξίδι ειδικά για εσάς!!! Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα ταξίδια μας με προορισμό την Σρι Λάνκα.

Χρήσιμες Ταξιδιωτικές Πληροφορίες
Σε όλα τα ταξίδια που αφορούν μακρινούς προορισμούς το διαβατήριο σας θα πρέπει να έχει ισχύ πέραν των 6 μηνών μετά από το ταξίδι σας. Δείτε το σχετικό έντυπο.
Σρι Λάνκα - Συνδυασμός Ταξιδιού Η Σρι Λάνκα μπορεί να συνδυαστεί με επέκταση στις εξωτικές Μαλδίβες. Ζητήστε από εμάς περισσότερες πληροφορίες.
Καιρός Το κλίμα της χώρας είναι τροπικό αφού βρίσκεται πολύ κοντά στον Ισημερινό. Επομένως οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας μπορεί να βρέξει και καλό είναι να αποφύγετε τους Μουσώνες γι’ αυτό επιλέξετε να ταξιδέψετε στη χώρα από τον Οκτώβριο μέχρι τον Φεβρουάριο.
Γλώσσα Τα αγγλικά είναι επίσημη γλώσσα του κράτους μαζί με την Σιναλέζικη και Ταμίλ γλώσσα.
Νόμισμα Ντονγκ (VND) Το νόμισμα της χώρας είναι το Ρούπια Σρι Λάνκα (LKR). Μπορείτε όμως να χρησιμοποιήσετε και με ασφάλεια της πιστωτικές σας κάρτες για όποιαδήποτε συναλλαγή.

Πτήσεις

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΑΝΑΧΩΡΗΣΗΑΦΙΞΗ
11/04ΛάρνακαΝτόχα20:5000:50 (12/04)
12/04ΝτόχαΚολόμπο02:1509:55
21/04ΚολόμποΝτόχα03:1505:55
21/04ΝτόχαΛάρνακα07:4511:25

Τιμοκατάλογος: τιμή ανά άτομο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝΔΙΚΛΙΝΟ / ΤΡΙΚΛΙΝΟΜΟΝΟΚΛΙΝΟ
4*€1795€2295

Ξενοδοχεία του προγράμματος

ΠΟΛΗΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΔΙΑΤΡΟΦΗ
ColomboRamada Colombo Hotel (ή παρόμοιο)Γεύμα
SigiriyaAmaya Lake Hotel (ή παρόμοιο)Πρόγευμα και γεύμα
KandyTopaz Hotel (ή παρόμοιο)Πρόγευμα και γεύμα
Nuwara EliyaAraliya Green Hills Hotel (ή παρόμοιο)Πρόγευμα και γεύμα
EllaEkho Hotel (ή παρόμοιο)Πρόγευμα και γεύμα
YalaTamarind Tree Hotel (ή παρόμοιο)Πρόγευμα και γεύμα
GalleAmari Hotel (ή παρόμοιο)Πρόγευμα
Περιλαμβάνονται
 • Αεροπορικά εισιτήρια Λάρνακα – Σρι Λάνκα – Λάρνακα, με ενδιάμεσο σταθμό και πτήσεις της Qatar Airways
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων
 • Μία αποσκευή 30kg και μία χειραποσκευή 7kg ανά άτομο
 • Μεταφορές και παραλαβές από τα αεροδρόμια προς τα ξενοδοχεία και αντίστροφα
 • Καθημερινές ξεναγήσεις, εκδρομές και μεταφορές με βάση το πρόγραμμα
 • 1 διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Ramada Hotel 4* (ή παρόμοιο) στο Κολόμπο, με πρόγευμα
 • 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Amaya Lake Hotel 4* (ή παρόμοιο) στην Σιγκιρίγια, με πρόγευμα και δείπνο
 • 1 διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Topaz Hotel 4* (ή παρόμοιο) στο Κάντι, με πρόγευμα και δείπνο
 • 1 διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Araliya Green Hill’s Hotel 4* (ή παρόμοιο) στη Νουβάρα Ελίγια, με πρόγευμα και δείπνο
 • 1 διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο ΕΚΗΟ Hotel 4* (ή παρόμοιο) στη Έλλα, με πρόγευμα και δείπνο
 • 1 διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Tamarind Tree Hotel 4* (ή παρόμοιο) στην Γιάλα (Tissmaharamaya), με πρόγευμα και δείπνο
 • 1 διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Amari Hotel 4* (ή παρόμοιο) στο Γκάλε, με πρόγευμα
 • Εισιτήρια εισόδων για τα μνημεία/αξιοθέατα: Dambulla Cave Temple, Sigiriya Rock Complex, Mineriya National Park, The Temple Tooth Relic, Cultural Show, Big Buddha Statue, Pinnawela Elephant Orphanage, Yala National Park & Galle Dutch Fortress Only.
 • Θεραπεία Ayurveda
 • Jeep για σαφάρι
 • Τοπικός Αγγλόφωνος ξεναγός καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας
 • Ταξιδιωτικός οδηγός Σρι Λάνκα
 • Υπηρεσίες των αντιπροσώπων μας
 • Ασφάλεια ταξιδιού. Δείτε εδώ. (Σε περίπτωση που επιθυμείτε αναβαθμισμένη ασφάλεια, επικοινωνήστε μαζί μας εγκαίρως)
 • Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται
 • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα
 • Προσωπικά έξοδα
 • Φόροι πόλεων ή/και eco-tax όπου και εάν υπάρχουν οι οποίοι πληρώνονται επί τόπου.
 • Ό,τι δεν αναγράφεται στο περιλαμβάνονται ή αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό
Σημειώσεις
 • Τα οργανωμένα μας group είναι μικρά groups 12 – 18 ατόμων για να περνάτε όμορφα και ποιοτικά στο ταξίδι σας.
 • Λόγω του γεγονότος ότι το οργανωμένο μας πρόγραμμα είναι πλούσιο σε ξεναγήσεις, η σειρά του προγράμματος μπορεί να αλλάξει για την καλύτερη διεξαγωγή του, χωρίς όμως να παραληφθεί καμία από τις αναγραφόμενες δραστηριότητες/εκδρομές.
 • Όλες οι εκδρομές εναπόκεινται πάντοτε στους συνεργάτες μας. Πιθανόν να υπάρξουν κάποιες μικροαλλαγές λόγω καιρικών συνθηκών κτλ. για τις οποίες δεν φέρει καμία ευθύνη η εταιρεία μας.
 • Η εταιρία έχει το δικαίωμα να σας προσφέρει άλλο ξενοδοχείο από αυτό που αναγράφεται, της ίδιας κατηγορίας και ωφελημάτων με την τιμή που έχετε πληρώσει. Σε περίπτωση μιας τέτοιας αλλαγής η εταιρία μας θα σας ενημερώσει 15 μέρες πριν από την αναχώρηση σας.
 • Σε όλα τα ξενοδοχεία κατά την άφιξη σας τα δωμάτια δίνονται στις 14:00 μ.μ (check-in) και παραδίνονται κατά την αναχώρηση σας στις 12:00 π.μ. (check-out). Εάν επιθυμείτε να μπείτε πιο γρήγορα ή να μείνετε περισσότερο στο δωμάτιο σας, τότε υπάρχει επιπλέον χρέωση που θα πληρώνεται στη reception του ξενοδοχείου.
 • Σε περίπτωση 2 ή 3 ατόμων με 1 παιδί τα πλείστα ξενοδοχεία δεν προσφέρουν 3 κρεβάτια, εάν επιθυμείτε 3 κρεβάτι υπάρχει επιπλέον χρέωση με βάση το ξενοδοχείο.
 • Με την κράτησή σας σημαίνει ότι έχετε ελέγξει, μελετήσει τις πτήσεις και τα ξενοδοχεία που σας προτείνουμε και συμφωνείτε να προχωρήσουμε στην κράτησή τους.
 • Η κράτησή σας θεωρείται έγκυρη εφόσον μας στείλετε copy των διαβατηρίων σας, υπογράψετε την σύμβαση οργανωμένου ταξιδιού – ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ – και καταβληθεί προκαταβολή το 50% του ποσού.
 • ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε όποιαδήποτε χώρα ταξιδεύετε εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, χρειάζεστε διαβατήριο με ισχύ πέραν των έξι (6) μηνών από τη μέρα που ταξιδεύετε. Σε όποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα πρέπει να γίνεται άμεση ανανέωση του διαβατηρίου σας! Δείτε εδώ!
Έντυπα
Τουριστικός Οδηγός (En)Download pdf
Σύμβαση Οργανωμένου ΤαξιδιούDownload pdf
Ένθετο ΠεριοδικούDownload pdf
Reference Code :

PL-OR

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε τα παρακάτω στοιχεία για το πακέτο που ενδιαφέρεστε και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο.


Reference Code :

PL-OR

Τι είπαν οι φίλοι μας