full sacreen
Pluton Travel>>Packages>Πανόραμα Ιαπωνίας | Πάσχα 2020 | Οργανωμένο Ταξίδι

Πανόραμα Ιαπωνίας | Πάσχα 2020 | Οργανωμένο Ταξίδι

 • Διάρκεια: 12 μέρες - 9 βράδια
  Τιμή: από €3995
 • Διάρκεια: 12 μέρες - 9 βράδια
  Τιμή: από €3995

Εγγυημένη Αναχ.: 11/04/2020
Τόκυο - Βουνό Φούτζι - Χακόνε - Κυότο - Οσάκα
Κρουαζιέρα στη Λίμνη Χακόνε
Καθημερινό πρόγευμα & 5 γεύματα
5% έκπτωση μέχρι 08/03!

Φόρμα Ενδιαφέροντος
1η - 2η μέρα | 11/04 - 12/04: Λάρνακα – Τόκυο
Συγκέντρωση αργά το απόγευμα στο αεροδρόμιο της Λάρνακας από όπου θα αναχωρήσουμε για το Τόκυο μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη στο αεροδρόμιο Ναρίτα εκεί όπου θα μας περιμένει ο τοπικός μας συνεργάτης για να μας μεταφέρει από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο μας στο Τόκυο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.
3η μέρα | 13/04: Τόκυο – Half Day Tour (Περιλαμβάνεται)
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και συνάντηση στις 08:30 με τον αγγλόφωνο τοπικό ξεναγό για την ξενάγηση μας στο Τόκυο (Half day city tour). Κατά την διάρκεια της ξενάγησης θα σταματήσουμε για φωτογραφίες στο «Tokyo Sky Tree», ένας τηλεοπτικός πύργος ύψους 634 μέτρων καθιστώντας τον, τον ψηλότερο πύργο στην Ιαπωνία και τον δεύτερο ψηλότερο κτίσμα στον κόσμο. Ακολουθεί επίσκεψη στην περιοχή Asakusa, μιας από τις συνοικίες του Τόκυο όπου συνάτταμε μια ατμόσφαιρα της Ιαπωνικής πρωτεύουσας των περασμένων δεκαετιών. Το κύριο αξιοθέατο της περιοχής είναι ο βουδιστικός ναός Sensoji που χτίστηκε τον 7ο αιώνα. Ο ναός προσεγγίζεται μέσω του Nakamise, ενός εμπορικού δρόμου που παρέχει για αιώνες τώρα στους επισκέπτες αναμνηστικά σουβενίρ. Τελειώνουμε την ξενάγηση μας στο Τόκυο στο Imperial Palace Plaza και γύρω στις 13:30 επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερο υπόλοιπο της μέρας να το εκμεταλλευτείτε όπως εσείς θέλετε. Διανυκτέρευση.
4η μέρα | 14/04: Τόκυο – Νίκκο – Τόκυο (Nikko Full Day Tour - Περιλαμβάνεται)
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και συνάντηση με τον αγγλόφωνο τοπικό ξεναγό για την ολοήμερη εκδρομή στο Νίκκο. Οδική μεταφορά με ναυλωμένο λεωφορείο στο Νίκκο και άφιξη περίπου 2.5 ώρες μετά. Στο Νίκκο θα επισκεφθούμε το Toshogu Shrine, το μαυσωλείο του Tokugawa Ieyasu το οποίο συγκαταλέγεται στα μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Ουνέσκο. Αρχικά ήταν ένα σχετικά απλό μαυσωλείο, το οποίο διευρύνθηκε στο θεαματικό συγκρότημα που είδε σήμερα από τον εγγονό του Ieyasu, Iemitsu, κατά το πρώτο μισό του 17ου αιώνα. Ακολουθεί μεσημεριανό σε τοπικό εστιατόριο και ακολούθως θα επισκεφθούμε την λίμνη Chuzenji καθώς και τον εντυπωσιακό καταρράκτη Kegon (χωρίς ανελκυστήρα). Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Τόκυο γύρω στις 18:30. Ελεύθερο υπόλοιπο και διανυκτέρευση.
5η μέρα | 15/04: Τόκυο – Βουνό Φούτζι – Χακόνε (Hakone Full Day Tour - Περιλαμβάνεται)
Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε από το ξενοδοχείο μας για να απολαύσουμε μια εκδρομή στο βουνό Φούτζι και τη περιοχή Χακόνε. Θα πραγματοποιήσουμε σταθμό στον 5ο σταθμό του Φούτζι και ακολούθως θα σταματήσουμε για μεσημεριανό σε τοπικό εστιατόριο. Επόμενος μας σταθμός η Λίμνη Ashi, εκεί όπου θα απολαύσουμε μια μοναδική κρουαζιέρα. Ένα ειδυλλιακό τοπίο θα μας περιβάλει στο λεπτό ενώ η πανέμορφη πύλη Τόρι θα σας εντυπωσιάσει. Είναι ένα από τα πιο γραφικά και αναγνωρίσιμα σημεία της λίμνης. Ακολουθεί επίσκεψη στο Hakone Ropeway που θα μας προσφέρει ένα μοναδικό πανόραμα με θέα το βουνό Φούτζι αλλά και τις θερμές πηγές του Owakudani. Τέλος, θα επισκεφθούμε το Owakudani Valley προτού μεταφερθούμε στο ξενοδοχείο μας στο Χακόνε. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος και διανυκτέρευση.
6η μέρα | 16/04: Χακόνε - Mishma - Κυότο (Half Day Tour - Περιλαμβάνεται)
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και μεταφορά οδικώς στο σταθμό τρένου Mishma για την μεταφορά μας στο Κυότο. Άφιξη στο σταθμό του Κυότο και συνάντηση με τον τοπικό αγγλόφωνο ξεναγό. Επιβίβαση σε ναυλωμένο λεωφορείο για την ξενάγηση μας το Κυότο. Στάση για μεσημεριανό σε τοπικό εστιατόριο προτού ξεκινήσουμε την ξενάγηση μας στο Κυότο όπου θα επισκεφθούμε το ιερό Fushiimi Inari, τον Ναό Kinkakuji καθώς επίσης και την περιοχή Gion. Μετά το πέρας την ξενάγησης μας, θα μεταφερθούμε στο ξενοδοχείο μας στο Κυότο. Τακτοποίηση και διανυκτέρευση. ***Παρακαλούμε να σημειώσετε ότι το πρωί στις 07:30 θα πρέπει να παραδώσετε τις αποσκευές σας στην υποδοχή του ξενοδοχείου σας προκειμένου να μεταφερθούν στο Κυότο την επόμενη μέρα. Μαζί σας θα πρέπει να έχετε μια χειραποσκευή με τα προσωπικά σας αντικείμενα για περάσετε την πρώτη νύχτα στο Κυότο.
7η μέρα | 17/04: Κυότο – Νάρα – Κυότο (Nara Full Day Tour - Περιλαμβάνεται)
Πρωινό στο ξενοδοχείο και στην συνέχεια θα μεταφερθούμε οδικώς με ναυλωμένο λεωφορείο στην Νάρα. Φτάνοντας θα πραγματοποιήσουμε στάση στον ναό Todaiji με τον μεγάλο Βούδα με ύψος 15 μέτρων. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το πάρκο στο κέντρο της Νάρα που φιλοξενεί ελάφια που πιστεύεται κατά το Shinto ότι είναι αγγελιαφόροι των θεών. Μεσημεριανό σε τοπικό εστιατόριο και ακολουθεί επίσκεψη στον ναό της οικογένειας Kofukuji. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Κυότο οδικώς. Ελεύθερο απόγευμα και διανυκτέρευση.
8η μέρα | 18/04: Κυότο (Ελεύθερη μέρα)
Πρόγευμα και ελεύθερη μέρα να την εκμεταλευτείτε όπως εσείς θέλετε.
9η μέρα | 19/04: Κυότο – Οσάκα (Half Day Tour - Περιλαμβάνεται)
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και μεταφορά οδικώς στην Οσάκα. Καθοδόν θα επισκεφθούμε το ναό Kiyomizu και την γύρω περιοχή. Ακολούθως θα μεταφερθούμε στην Οσάκα όπου θα γευματίσουμε σε τοπικό εστιατόριο προτού μεταφερθούμε στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ελεύθερο υπόλοιπο και διανυκτέρευση.
10η μέρα | 20/04: Οσάκα - Half Day Tour (Περιλαμβάνεται)
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και ακολουθεί περιήγηση στην Οσάκα. Θα επισκεφθούμε το κάστρο της Οσάκα και αμέσως μετά το Umeda Sky Building Floating Observatory, ένα κτήριο 173 μέτρων που αποτελείται από δύο πύργους που συνδέονται μεταξύ τους με το “Floating Observatory Garden” στον 39ο όροφο. Τέλος θα επισκεφθούμε τις περιοχές Dotonbori & Shinsaibashi προτού επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο λίγο μετά το μεσημέρι. Ελεύθερο υπόλοιπο και διανυκτέρευση.
11η – 12η μέρα | 21/04 - 22/04: Οσάκα – Λάρνακα
Ελύθερη μέρα μέχρι την αναχώρηση μας από το ξενοδοχείο μας αργά το απόγευμα για το αεροδρόμιο 4 ώρες πριν από την πτήση της επιστροφής μας. Θα υπάρξει ενδιάμεσος σταθμός, στη Λάρνακα φτάνουμε το πρωί της επόμενης μέρας.

Η παράδοση και η μοντερνικότητα είναι δυο από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν αυτό το νησί – έθνος, όπου τα αρχαία ιερά ξεπηδούν ανάμεσα από τους ουρανοξύστες. Κάστρα και παλάτια που ψιθυρίζουν την ιστορία, και υπερταχείες αμαξοστοιχίες σας ταξιδεύουν μέσα από τα θεαματικά τοπία των πόλεων, γεμάτα με εστιατόρια και καταστήματα παγκόσμιας κλάσης. Από την αστική εξάπλωση του Τόκυο μέχρι την γαλήνη του Κιότο, από την θορυβώδη νυχτερινή ζωή στην Οσάκα μέχρι το στοχαστικό πνεύμα της Χιροσίμα, τα αξιοθέατα είναι έτοιμα να καταπλήξουν τους επισκέπτες τους. Το εκπληκτικά νόστιμο φαγητό, ο μοναδικός πολιτισμός και η ζεστή φιλοξενία είναι αυτά που μας κάνουν να θέλουμε να επιστρέψουμε σύντομα στην Ιαπωνία. Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα ταξίδια μας με προορισμό την Ιαπωνία.

Χρήσιμες Ταξιδιωτικές Πληροφορίες
Σε όλα τα ταξίδια που αφορούν μακρινούς προορισμούς το διαβατήριο σας θα πρέπει να έχει ισχύ πέραν των 6 μηνών μετά από το ταξίδι σας. Δείτε το σχετικό έντυπο.
Τόκυο Συνδυάζοντας το παρελθόν και το μέλλον, το Τόκιο θαμπώνει με τον παραδοσιακό πολιτισμό και το πάθος για την αλλαγή. Επισκεφθείτε τον ιστορικό ναό Sensō-ji που είναι αφιερωμένος στη Θεά του Ελέους, το Εθνικό Μουσείο, τον Εθνικό Κήπο Shinjuku Gyoen, τον Πύργο του Τόκυο, το Αυτοκρατορικό Παλάτι. Μην παραλείψετε να κάνετε μία βόλτα στην περιοχή Shibuya που είναι ιδανική για τα ψώνια σας.
Κιότο Ο εκπληκτικός αριθμός των ναών, ιερών, και παλατιών που κοσμούν την πόλη, κάνουν την αρχιτεκτονική του Κιότο το πιο διάσημο χαρακτηριστικό του για τους επισκέπτες. Tο Κιότο ήταν το κέντρο όχι μόνο για την πολιτική, αλλά και για τη θρησκεία, τη φιλοσοφία, την τέχνη, τον πολιτισμό, και την κουζίνα. Επισκεφθείτε το Βουδιστικό ναό Ζεν «Kinkaku-ji», και Fushimi τη Gion που είναι η πιο διάσημη συνοικία για γκέισες. Μπείτε σε ένα άλλο κόσμο περπατώντας στο δάσος Arashiyama, το οποίο είναι γεμάτο από Μπαμπού.
Οσάκα Eίναι γνωστή για την μοντέρνα αρχιτεκτονική του, τη νυχτερινή ζωή και το πλούσιο φαγητό του «δρόμου». Επισκεφθείτε το κάστρο της Οσάκα, το βωμό Sumiyoshi Taisha, το Universal Studio Osaka εμπνευσμένο από τις υπερπαραγωγές των ταινιών του Χόλυγουντ. Δοκιμάστε την Ιαπωνέζικη κουζίνα, κάντε τα ψώνια σας και χαλαρώστε πίνοντας καφέ στο κέντρο της πόλης, στις περιοχές Shinsekai και Dotonbori.
Νάρα Η Νάρα είναι μία θεαματικά γραφική πόλη, γνωστή ως η πλουσιότερη συλλογή των παραδοσιακών τοπίων στην Ιαπωνία. Φιλοξενεί μερικούς από τους πιο όμορφους ναούς και ιερά όπως και κήπους. Μπορείτε να την επισκεφθείτε ως μια ημερήσια εκδρομή, αλλά οι πανέμορφες περιοχές και πάρκα της σίγουρα αξίζουν μερικές μέρες από το ταξίδι σας.

Πτήσεις

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΑΝΑΧΩΡΗΣΗΑΦΙΞΗ
ΛάρνακαΝτουμπάι20:0501:00 (12/4)
ΝτουμπάιΤόκυο02:4017:35
ΟσάκαΝτουμπάι23:4504:50 (22/4)
ΝτουμπάιΛάρνακα07:5511:10

Τιμοκατάλογος: Τιμή Ανα Άτομο σε ξενοδοχεία κατηγορίας Standard

ΠΟΛΗΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΤόκυοGrand Prince Hotel Takanawa (or similar)3 βράδιαΜε πρόγευμα
ΧακόνεHotel Resorpia Hakone (or similar)1 βράδυΜε πρόγευμα
ΚιότοHotel Vischio Kyoto by Granvia (or similar)3 βράδιαΜε πρόγευμα
ΟσάκαSheraton Miyako Osaka (or similar)2 βράδιαΜε πρόγευμα
Τιμή ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο:€3995

Διατροφή Ξενοδοχείων

ROBBHBFBALL INCLUSIVE
Χωρίς πρόγευμαΜε πρόγευμαΜε πρόγευμα και ένα γεύμαΜε όλα τα γεύματα, χωρίς ποτάΜε όλα τα γεύματα και ποτά
Για όλα τα ξενοδοχεία: Check in: 14:00 μ.μ - Check out: 12:00 μ.μ.
Περιλαμβάνονται
 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης Λάρνακα – Τόκυο και Οσάκα – Λάρνακα, με ενδιάμεσο σταθμό και πτήσεις της Emirates
 • Μια αποσκευή 30kg και μια χειραποσκευή 7kg για όλες τις πτήσεις ανά άτομο
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων
 • Μεταφορές και εκδρομές όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Κρουαζιέρα στη λίμνη Χακόνε
 • Τοπικοί αγγλόφωνοι ξεναγοί όπου αναγράφεται στο πρόγραμμα
 • 5 γεύμα όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
 • 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο κατηγορίας standard στο Τόκυο, με πρόγευμα
 • 1 διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο κατηγορίας standard στο Χακόνε, με πρόγευμα
 • 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο κατηγορίας standard στο Κυότο, με πρόγευμα
 • 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο κατηγορίας standard στην Οσάκα, με πρόγευμα
 • Υπηρεσίες των αντιπροσώπων μας.
 • Ασφάλεια ταξιδιού. Δείτε εδώ. (Σε περίπτωση που επιθυμείτε αναβαθμισμένη ασφάλεια, επικοινωνήστε μαζί μας εγκαίρως)
 • Φ.Π.Α.
 • ΔΩΡΟ Ταξιδιωτικός οδηγός Ιαπωνία
Δεν περιλαμβάνονται
 • Φιλοδωρήματα και αχθοφορικά
 • Ποτά στα γεύματα
 • Ό,τι δεν αναγράφεται στο περιλαμβάνονται ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
Σημειώσεις
 • Οι τιμές ισχύουν για οργανωμένο ταξίδι 14 ατόμων. Σε περίπτωση που μια από τις αναχωρήσεις δεν έχει συμπληρωμένο αριθμό ατόμων θα υπάρξει επιβάρυνση 300 Ευρώ ανά άτομο. Η εταιρία μας θα σας ενημερώσει 2-3 εβδομάδες πριν από το ταξίδι σας.
 • Οι τιμές είναι βασισμένες στην τρέχουσα ισοτιμία Ευρώ (€) με το Ιαπωνικό Γεν (¥).
 • Οι τιμές είναι υπολογισμένες σε ειδικό εκπτωτικό ναύλο και ενδέχεται να αλλάξουν βάση διαθεσιμότητας.
 • Η σειρά του προγράμματος μπορεί να αλλάξει για την καλύτερη διεξαγωγή του, χωρίς όμως να παραληφθεί καμία από τις αναγραφόμενες δραστηριότητες/εκδρομές.
 • Η εταιρία έχει το δικαίωμα να σας προσφέρει άλλο ξενοδοχείο από αυτό που αναγράφεται, της ίδιας κατηγορίας και ωφελημάτων με την τιμή που έχετε πληρώσει. Σε περίπτωση μιας τέτοιας αλλαγής η εταιρία μας θα σας ενημερώσει 15 μέρες πριν από την αναχώρηση σας.
 • Σε όλα τα ξενοδοχεία κατά την άφιξη σας τα δωμάτια δίνονται στις 14:00 μ.μ (check-in) και παραδίνονται κατά την αναχώρηση σας στις 12:00 π.μ. (check-out). Εάν επιθυμείτε να μπείτε πιο γρήγορα ή να μείνετε περισσότερο στο δωμάτιο σας, τότε υπάρχει επιπλέον χρέωση που θα πληρώνεται στη reception του ξενοδοχείου.
 • Σε περίπτωση 2 ή 3 ατόμων με 1 παιδί τα πλείστα ξενοδοχεία δεν προσφέρουν 3 κρεβάτια, εάν επιθυμείτε 3 κρεβάτι υπάρχει επιπλέον χρέωση με βάση το ξενοδοχείο.
 • Όλες οι εκδρομές εναπόκεινται πάντοτε στους συνεργάτες μας. Πιθανόν να υπάρξουν κάποιες μικροαλλαγές λόγω καιρικών συνθηκών κτλ. για τις οποίες δεν φέρει καμία ευθύνη η εταιρεία μας.
 • Με την κράτησή σας σημαίνει ότι έχετε ελέγξει, μελετήσει τις πτήσεις και τα ξενοδοχεία που σας προτείνουμε και συμφωνείτε να προχωρήσουμε στην κράτησή τους.
 • Η κράτησή σας θεωρείται έγκυρη εφόσον μας στείλετε copy των διαβατηρίων σας, υπογράψετε την σύμβαση οργανωμένου ταξιδιού – ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ – και καταβληθεί προκαταβολή το 50% του ποσού.
 • ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε όποιαδήποτε χώρα ταξιδεύετε εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, χρειάζεστε διαβατήριο με ισχύ πέραν των έξι (6) μηνών από τη μέρα που ταξιδεύετε. Σε όποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα πρέπει να γίνεται άμεση ανανέωση του διαβατηρίου σας! Δείτε εδώ!
Έντυπα
Οδηγός Τόκυο (Εn)Download pdf
Προαιρετικές εκδρομέςDownload pdf
Ένθετο ΠεριοδικούDownload pdf
Σύμβαση Οργανωμένου ΤαξιδιούDownload pdf
Reference Code :

RE_JAP

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε τα παρακάτω στοιχεία για το πακέτο που ενδιαφέρεστε και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο.


Reference Code :

RE_JAP

Τι είπαν οι φίλοι μας