full sacreen
Pluton Travel>>Packages>Χρυσό Τρίγωνο Ινδίας | Πάσχα 2020 | Οργανωμένο Ταξίδι

Χρυσό Τρίγωνο Ινδίας | Πάσχα 2020 | Οργανωμένο Ταξίδι

 • Διάρκεια: 9 μέρες - 6 βράδια
  Τιμή: €1095
 • Διάρκεια: 9 μέρες - 6 βράδια
  Τιμή: €1095


Εγγυημένη Αναχώρηση: 14/04/2020
Δελχί - Άγκρα - Τζαϊπούρ
Συνοδός/ Αρχηγός απο το γραφείο μας
Διαμονή σε 5* ξενοδοχεία με ημιδιατροφή
Ταξίδι, η επένδυση που σας κάνει πλουσιότερους

Φόρμα Ενδιαφέροντος
1η – 2η Μέρα | 14/04 - 15/04: Λάρνακα – Δελχί – Άγκρα
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο της Λάρνακας και αναχώρηση για το Δελχί μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη τα ξημερώματα και συνάντηση με τον τοπικό μας αντιπρόσωπο όπου θα μας ενημερώσει για όλες τις πληροφορίες που αφορούν το ταξίδι και θα μας δώσει τα σχετικά έγγραφα. Αμέσως μετά αναχωρούμε οδικώς για Άγκρα. Στάση καθοδόν για καφέ και ξεμούδιασμα. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο στην Άγκρα. Το βράδυ, εάν επιθυμείτε, μπορείτε να απολαύστε ζωντανά την παράσταση «Mohebet e Taj» στο πολιτιστικό κέντρο Kalakriti (Προαιρετικά). Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.
3η Μέρα | 16/04: Άγκρα
Πρωινό στο ξενοδοχείο και σήμερα θα επισκεφθούμε ένα από τα 7 θαύματα του κόσμου, το πιο διάσημο μνημείο όχι μόνο της πόλης, αλλά και ολόκληρης της χώρας, το περίφημο Ταζ Μαχάλ, ένα μνημείο ανυπολόγιστης ομορφιάς η οποία δεν περιγράφετε με λέξεις! Το Ταζ Μαχάλ είναι ένα μνημείο αγάπης αφού κτίστηκε από τον αυτοκράτορα Σαχ Τζαχάν για την πολυαγαπημένη του σύζυγο Μουμτάζ Μαχάλ, την οποία ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά. Αργότερα, επίσκεψη στο μοναδικό Κόκκινο Φρούριο της Άγκρα που είναι κτισμένο με κόκκινες αμμόπετρες από τον Αυτοκράτορα Ακμπάρ το 1565. Στο εσωτερικό του φρουρίου θα δείτε το μαρμάρινο τζαμί καθώς επίσης και πολυτελή ιδιωτικούς κοιτώνες που αντικατοπτρίζουν το μεγαλείο της Αυτοκρατορίας Μουγκχάλ. Διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.
4η Μέρα | 17/04: Άγκρα – Τζαϊπούρ
Πρωινό και αναχώρηση από το ξενοδοχείο. Καθ’ οδόν προς το Τζαϊπούρ θα επισκεφθούμε ένα από τα μνημεία πολιτιστικής κληρονομίας της Ουνέσκο, την πόλη Fathepur Sikri, γνωστή και ως «Πόλη της Νίκης». Χτισμένη κατά το δεύτερο μισό του 16ου αιώνα από τον αυτοκράτορα Akbar, αποτέλεσε πρωτεύουσα της αυτοκρατορίας Mughal για περίπου 10 χρόνια. Εγκαταλείφθηκε από τους κατοίκους της λόγω προβλημάτων με την ύδρευση. Παρόλα αυτά, τα εντυπωσιακά της κτίσματα φτιαγμένα από κόκκινους αμμόλιθους υπογραμμίζουν στους επισκέπτες το ένδοξο παρελθόν της πόλης. Άφιξη στο Τζαϊπούρ και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.
5η Μέρα | 18/04: Τζαϊπούρ
Πρωινό και αναχώρηση για το φρούριο της Αμπέρ, που μέχρι το 1728 αποτελούσε το διοικητήριο της επαρχίας. Βρίσκεται στον ομώνυμο λόφο και η προσέγγισή του γίνεται στην πλάτη ελεφάντων ή με τζίπ. Το πρωτότυπο παλάτι είχε κτιστεί από τον Ρατζά Μανσίνχ ενώ επιπρόσθετες εργασίες στο κτίσμα έγιναν από τον Sawi Jai Singh. Είναι ένα από τα χαρακτηριστικά παραδείγματα της αρχιτεκτονικής των Ρατζπούτ και ήταν η αρχαία πρωτεύουσα των Καϊσχαγουάχ. Το φρούριο είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της πόλης Τζαϊπούρ γι’ αυτό ένα ταξίδι στην πόλη χωρίς μια επίσκεψη στο μεγαλοπρεπέστατο αυτό φρούριο θα ήταν ελλιπής. Αργότερα, θα επισκεφθούμε το μοναδικό Τζαντάρ Μαντάρ, ένα πετρόκτιστο αστρολογικό παρατηρητήριο που κτίστηκε από τον Ράτζα Τζάϊ Σίνχ το 1728. Είναι το μεγαλύτερο πετρόκτιστο παρατηρητήριο στον κόσμο και ένα από τα πέντε που κτίστηκαν από τον Μαχαραγιά Τζάϊ Σίνχ, τον ιδρυτή της πόλης Τζαϊπούρ. Αργότερα θα σταματήσουμε για φωτογραφίες έξω από το Χαβά Μαχάλ, γνωστό ως «Παλάτι των ανέμων». Οικοδομήθηκε το 1799 για να μπορούν οι κυρίες της υψηλής κοινωνίας να έχουν θέα της πόλης από τα παράθυρα του παλατιού. Επόμενος προορισμός «Το Παλάτι της Πόλης» το οποίο χτίστηκε από τον Μαχαραγιά Σαβά Τζαϊ Σίνχ κατά τη διάρκεια της βασιλείας του. Ανάμεσα στα διάφορα οχυρά και τα παλάτια του Τζαϊπούρ, το Παλάτι της Πόλης ξεχωρίζει, με την εξαιρετική τέχνη και την αρχιτεκτονική του. Το συγκρότημα καλύπτει μια τεράστια περιοχή, η οποία χωρίζεται σε μια σειρά από κήπους, αυλές και κτίρια. Αρχικά, ο Ράτζα Τζάι Σίνχ δημιούργησε το εξωτερικό τείχος που καταλαμβάνει μια τεράστια περιοχή. Τα πρόσθετα μεγάλα κτίρια κατασκευάστηκαν αργότερα από τους επόμενους κυβερνήτες. Τελικός μας σταθμός το κέντρο της πόλης όπου θα απολαύσουμε μια βόλτα με Rickshaw, τις γνωστές ποδηλατάμαξες, μια μοναδική εμπειρία που θα σας δώσει την ευκαιρία να παρατηρήσετε την καθημερινότητα των ντόπιων, να μυρίσετε τα Ινδικά μπαχαρικά και να απολαύσετε τις πολύχρωμες αγορές. Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.
6η Μέρα | 19/04: Τζαϊπούρ – Δελχί
Πρωινό και αναχώρηση από το ξενοδοχείο. Καθ’ οδόν προς το Δελχί, θα επισκεφθείτε το «Monkey Temple» το οποίο βρίσκεται σε ένα σύμπλεγμα από αρχαίους Ινδουιστικούς ναούς. Στον ναό δόθηκε το συγκεκριμένο όνομα λόγω του μεγάλου αριθμού πιθήκων που «εγκαταστάθηκαν» στα ερείπια του ναού. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στο Δελχί. Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.
7η Μέρα | 20/04: Δελχί
Πρωινό στο ξενοδοχείο και ακολουθεί οδική περιήγηση στην παλιά πόλη του Δελχί όπου θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε την καθημερινότητα των ανθρώπων της και να θαυμάσετε το Κόκκινο Φρούριο που χτίστηκε από τον αυτοκράτορα Σαχ Τζαχάν, δημιουργό του Ταζ Μαχάλ. Ακολουθεί επίσκεψη στο Τζαμί Jama ενώ αργότερα θα επισκεφθούμε το μνημείο Raj Ghat που είναι αφιερωμένο στον Μαχάτμα Γκάντι. Το απόγευμα, όσοι επιθυμούν, μπορούν να απολαύσουν ένα show σε στυλ Bollywood στο θέατρο Kingdom of Dreams (Προαιρετικά). Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.
8η - 9η Μέρα | 21/04 - 22/04: Δελχί – Λάρνακα
Πρόγευμα και αναχώρηση από το ξενοδοχείο. Ακολουθεί επίσκεψη στον Ναό Lotus (Δευτέρες Κλειστός), εκεί όπου πιστοί οποιασδήποτε θρησκείας είναι ελεύθεροι να επισκεφθούν το ναό για να προσευχηθούν ή να διαλογιστούν. Επιπλέον θα επισκεφθείτε Qutab Minar, που ίσως να αποτελεί τον υψηλότερο πετρόκτιστο πύργο της χώρας ύψους 73 μ. Ο Qutab-ud-din Aibak ξεκίνησε την κατασκευή του πύργου αυτού το 1193, αφού νίκησε το τελευταίο ινδουιστικό βασίλειο στο Δελχί. Αν και ο Qutab-ud-din Aibak ξεκίνησε την κατασκευή του πύργου, το μνημείο δεν ολοκληρώθηκε κατά τη διάρκεια της ζωής του. Αργότερα, έγιναν προσθήκες από τους διαδόχους του. Τρεις όροφοι κατασκευάστηκαν από τον Ιλτουτμούς, ενώ ο πέμπτος και τελευταίος κατασκευάστηκε από τον Firoz Shah Tughlak. Αργότερα θα επισκεφθούμε τον Ινδουιστικό ναό Akshardham με την μοναδική αρχιτεκτονική (Δευτέρες Κλειστός). Ακολουθεί οδική ξενάγηση στο Νέο Δελχι όπου θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε το Κοινοβούλιο, το σπίτι του Προέδρου, το Raj Path και την Πύλη της Ινδίας. Μετά το πέρας της ξενάγησης μας, ακολουθεί γεύμα σε τοπικό εστιατόριο για όσους το επιθυμούν (Προαιρετικά). Μεταφορά στο αεροδρόμιο 3 ώρες πριν την ώρα αναχώρησης για την πτήση της επιστροφής μας στη Λάρνακα, με ενδιάμεσο σταθμό. Το ταξίδι τελειώνει αλλά οι αναμνήσεις μένουν για πάντα!

Η Ινδία είναι ένας συνδυασμός πολιτισμού, ιστορίας, τοπίων και ανθρώπων, που αναδεικνύεται ως ένας προορισμός ζωής. Σε αυτό το ταξίδι θα ανακαλύψετε το Χρυσό Τρίγωνο της Ινδίας που αποτελείται από το Δελχί, την Άγκρα και τη Τζαϊπούρ. Η ξενάγηση είναι μοναδική, ειδικά στην πόλη Άγκρα, αφού σε κοντινή απόσταση δεσπόζει το διάσημο Taj Mahal. Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για τον προορισμό Ινδία.

Χρήσιμες Ταξιδιωτικές Πληροφορίες
Σε όλα τα ταξίδια που αφορούν μακρινούς προορισμούς το διαβατήριο σας θα πρέπει να έχει ισχύ πέραν των 6 μηνών μετά από το ταξίδι σας. Δείτε το σχετικό έντυπο.
Ινδία Ένας ανερχόμενος ταξιδιωτικός προορισμός γεμάτος μυστήριο, η Ινδία είναι μία χώρα αντιθέσεων, χρωμάτων, αρωμάτων, μαχαραγιάδων, αγίων και φακίρηδων.
Γλώσσα Επίσημη γλώσσα του κράτους είναι τα Χίντι. Τα Αγγλικά είναι διαδεδομένα, ειδικά στην πρωτεύουσα.
Νόμισμα Ινδική Ρουπία (INR) Μπορείτε να χρησιμοποιήστε με ασφάλεια, τις πιστωτικές σας κάρτες για οποιαδήποτε συναλλαγή.

Πτήσεις

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΑΝΑΧΩΡΗΣΗΑΦΙΞΗ
14/04ΛάρνακαΜπαχρέιν13:5017:10
14/04ΜπαχρέινΔελχί21:4504:05 (15/04)
22/04ΔελχίΜπαχρέιν04:5506:35
22/04ΜπαχρέινΛάρνακα09:0512:35

Τιμοκατάλογος: τιμή ανά άτομο

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΔΙΑΤΡΟΦΗΔΙΚΛΙΝΟ/ ΤΡΙΚΛΙΝΟΜΟΝΟΚΛΙΝΟΠΑΙΔΙ
(Στο ίδιο δωμάτιο με τους γονείς)
14/04Με πρόγευμα και ένα γεύμα€1095€1295€899

Συνεργαζόμενα ξενοδοχεία

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΠΟΛΗΔΙΑΤΡΟΦΗΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ
Radisson 5* or Crystal Sarovar 5* (or similar)ΆγκραΜε πρόγευμα και ένα γεύμα2
Holliday Inn 5* (or similar)ΤζαϊπούρΜε πρόγευμα και ένα γεύμα2
Taj Vivanta Dwarka 5* (or similar)ΔελχίΜε πρόγευμα και ένα γεύμα2
Περιλαμβάνονται
 • Αεροπορικά εισιτήρια Λάρνακα – Δελχί – Λάρνακα με ενδιάμεσο σταθμό και πτήσεις της Gulf Air
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων
 • 2 διανυκτερεύσεις στο Δελχί σε ξενοδοχείο 5*, με ημιδιατροφή
 • 2 διανυκτερεύσεις στην Άγκρα σε ξενοδοχείο 5*, με ημιδιατροφή
 • 2 διανυκτερεύσεις στη Τζαϊπούρ σε ξενοδοχείο 5*, με ημιδιατροφή
 • Early check in την μέρα της άφιξης
 • Late check out την μέρα της αναχώρησης
 • Όλες οι μεταφορές, περιηγήσεις, εκδρομές όπως αναγράφεται στο πρόγραμμα, με ιδιωτικά κλιματιζόμενα μέσα
 • Τοπικοί Αγγλόφωνοι έμπειροι ξεναγοί για τις περιηγήσεις
 • Όλα τα τέλη εισόδων σε μνημεία ανά πρόγραμμα (μονή είσοδος)
 • Μία (1) βόλτα με ελέφαντα στο φρούριο της Άμπερ (Εξαρτάται από την διαθεσιμότητα των ελεφάντων – Σε αντίθετη περίπτωση θα ανεβείτε με τζιπ στο φρούριο)
 • Καλύμματα παπουτσιών για την είσοδο σας σε ναούς και τζαμιά
 • Συνάντηση και βοήθεια κατά τις αφίξεις και αναχωρήσεις σε κάθε τοποθεσία
 • ΔΩΡΟ Ταξιδιωτικός Οδηγός Πανόραμα Ινδίας
 • Υπηρεσίες των αντιπροσώπων μας
 • Ασφάλεια ταξιδιού. Δείτε εδώ. (Σε περίπτωση που επιθυμείτε αναβαθμισμένη ασφάλεια, επικοινωνήστε μαζί μας εγκαίρως)
 • Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται
 • Βίζα για την Ινδία (με κόστος περίπου €80). Αναλαμβάνουμε εμείς την διαδικασία έκδοσης της βίζας.
 • Γεύματα (εκτός από αυτά που αναφέρονται παραπάνω) και ποτά
 • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα
 • Άλλα προσωπικά έξοδα, όπως εμφιαλωμένο νερό, τηλεφωνικές χρεώσεις, ιατρικά έξοδα κτλ
 • Οποιοδήποτε τέλος για χρήση φωτογραφικής μηχανής κατά τη διάρκεια των περιηγήσεων
 • Ό,τι δεν αναγράφεται στο περιλαμβάνονται ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
Σημειώσεις
  • ΟΛΑ τα ξενοδοχεία είναι βάση διαθεσιμότητας
  • Τα οργανωμένα μας group είναι μικρά groups 12 – 18 ατόμων για να περνάτε όμορφα και ποιοτικά στο ταξίδι σας
  • Η εταιρία έχει το δικαίωμα να σας προσφέρει άλλο ξενοδοχείο από αυτό που αναγράφεται, της ίδιας κατηγορίας και ωφελημάτων με την τιμή που έχετε πληρώσει. Σε περίπτωση μιας τέτοιας αλλαγής η εταιρία μας θα σας ενημερώσει 15 μέρες πριν από την αναχώρηση σας
  • Οι τιμές είναι υπολογισμένες σε ειδικό εκπτωτικό ναύλο και ενδέχεται να αλλάξουν βάση διαθεσιμότητας
  • Με την κράτησή σας σημαίνει ότι έχετε ελέγξει, μελετήσει τις πτήσεις και τα ξενοδοχεία που σας προτείνουμε και συμφωνείτε να προχωρήσουμε στην κράτησή τους
  • Η κράτησή σας θεωρείται έγκυρη εφόσον μας στείλετε copy των διαβατηρίων σας, υπογράψετε την σύμβαση οργανωμένου ταξιδιού – ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ – και καταβληθεί προκαταβολή το 50% του ποσού.
  • Σε όλα τα ξενοδοχεία κατά την άφιξη σας τα δωμάτια δίνονται στις 14:00 μ.μ (check-in) και παραδίνονται κατά την αναχώρηση σας στις 12:00 π.μ. (check-out). Εάν επιθυμείτε να μπείτε πιο γρήγορα ή να μείνετε περισσότερο στο δωμάτιο σας, τότε υπάρχει επιπλέον χρέωση που θα πληρώνεται στη reception του ξενοδοχείου
  • Σε περίπτωση 2 ή 3 ατόμων με 1 παιδί τα πλείστα ξενοδοχεία δεν προσφέρουν 3 κρεβάτια, εάν επιθυμείτε 3 κρεβάτι υπάρχει επιπλέον χρέωση με βάση το ξενοδοχείο
  • Όλες οι εκδρομές εναπόκεινται πάντοτε στους συνεργάτες μας. Πιθανόν να υπάρξουν κάποιες μικροαλλαγές λόγω καιρικών συνθηκών κτλ. για τις οποίες δεν φέρει καμία ευθύνη η εταιρεία μας
  • ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε όποιαδήποτε χώρα ταξιδεύετε εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, χρειάζεστε διαβατήριο με ισχύ πέραν των έξι (6) μηνών από τη μέρα που ταξιδεύετε. Σε όποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα πρέπει να γίνεται άμεση ανανέωση του διαβατηρίου σας! Δείτε εδώ!
Για την έκδοση βίζας απαιτείται:
 • Απαραίτητη 6μηνη ισχύς του διαβατηρίου
 • Original διαβατήριο
 • 2 φωτογραφίες σε μέγεθος διαβατηρίου
 • Συμπληρωμένη φόρμα, η οποία θα σας δοθεί από το γραφείο μας κατά την δήλωση ενδιαφέροντός σας.
Έντυπα
Σύμβαση Οργανωμένου ΤαξιδιούDownload pdf
Reference Code :

PL-INDIA-EASTER

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε τα παρακάτω στοιχεία για το πακέτο που ενδιαφέρεστε και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο.


Reference Code :

PL-INDIA-EASTER

Τι είπαν οι φίλοι μας