full sacreen
Pluton Travel>>Packages>Αυτοκρατορική Κίνα | Καλοκαίρι 2020 | Οργανωμένο Ταξίδι

Αυτοκρατορική Κίνα | Καλοκαίρι 2020 | Οργανωμένο Ταξίδι

 • Διάρκεια: 11 μέρες - 8 βράδια
  Τιμή: από €1995
 • Διάρκεια: 11 μέρες - 8 βράδια
  Τιμή: από €1995


Εγγυημένες Αναχ.: 19/7, 2/8, 9/8, 16/8
Πεκίνο – Ξιάν – Σαγκάη
Σινικό Τείχος – Απαγορευμένη Πόλη – Πήλινος Στρατός – Υδάτινες Πόλεις
Μικρά γκρουπ 12 - 18 ατόμων | Εμπειρία, Ποιότητα & Γνώση

Φόρμα Ενδιαφέροντος
1η – 2η μέρα: Λάρνακα – Πεκίνο
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο της Λάρνακας και αναχώρηση για το Πεκίνο μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη στο Πεκίνο την επόμενη μέρα, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με τον μαγευτικό αυτό προορισμό, ξεκούραση και διανυκτέρευση.
3η μέρα: Σινικό Τοίχος – Eργοστάσιο νεφρίτη – Τάφοι των Μινγκ – Ολυμπιακό Στάδιο
Πρόγευμα και ξεκινάμε με ξενάγηση στο Σινικό Τείχος. Άφιξη στο Juyongguan όπου θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε στο πλακόστρωτο του τείχους και νοερά να μεταφερθούμε στην πολυτάραχη εποχή των δυναστειών. Ακολούθως σας προτείνουμε να περιπλανηθείτε για λίγο στην υπαίθρια αγορά της περιοχής. Συνεχίζουμε για να επισκεφθούμε το εργοστάσιο νεφρίτη και τους τάφους της δυναστείας των Μίνγκ όπου θα περπατήσουμε στον ιερό δρόμο με τα μυθικά ζώα – φύλακες των τάφων – και τους μανδαρίνους. Κατά την επιστροφή μας στο Πεκίνο θα περάσουμε από την «Φωλιά του Πουλιού», το γνωστό Ολυμπιακό στάδιο (δεν θα εισέλθουμε στο στάδιο). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
4η μέρα: Ναός του Ουρανού – Πλατεία Τιενανμέν – Απαγορευμένη Πόλη – Εργαστήριο Μαργαριταριών – Θερινά Ανάκτορα – Δείπνο πάπιας
Πρόγευμα και αναχωρούμε για ένα μνημείο – Eθνικό σύμβολο, τη πλατεία Τιεν Αν Μεν ή πλατεία της Ουράνιας Γαλήνης. Στο εθνικό σύμβολο της Κίνας που θεωρείται η μεγαλύτερη πλατεία του κόσμου, θα δούμε το γιγάντιο πορτραίτο του Μάο που μας προσκαλεί στα πορφυρά τείχη και από εκεί στο εσωτερικό της απαγορευμένης πόλης. Η θρυλική πολιτεία των 9999 αιθουσών φιλοξένησε 2 αυτοκρατορικές δυναστείες των Μινγκ και των Κινγ. Συνεχίζουμε με την επίσκεψη μας σε ένα μοναδικό έργο τέχνης, το Ναό του Ουρανού. Η τριώροφη αυτή παγόδα κατασκευάστηκε χωρίς να χρησιμοποιηθεί ούτε ένα καρφί. Προχωρούμε στα Θερινά Ανάκτορα που κτίστηκαν κατά τη διάρκεια της τελευταίας αυτοκρατορικής δυναστείας της Κίνας, Τσινγκ. Τα Θερινά Ανάκτορα με την γραφική λίμνη Κουμίνγκ που είναι σήμερα το μεγαλύτερο πάρκο της χώρας. Τελειώνουμε την σημερινή μας ξενάγηση με επίσκεψη σε εργοστάσιο μαργαριταριών. Το βράδυ θα απολαύσουμε το δείπνο μας με την περίφημη πάπια Πεκίνου σε τοπικό εστιατόριο. Διανυκτέρευση.
5η μέρα: Πεκίνο – Ξιάν
Μετά το πρόγευμα θα μεταφερθούμε στο σταθμό για να επιβιβαστούμε στο υπερσύγχρονο γρήγορο τρένο με κατεύθυνση την Ξιάν, την πόλη θησαυροφυλάκιο του Κινέζικου πολιτισμού. Άφιξη, παραλαβή και επίσκεψη στο Βουδιστικό Μοναστήρι με την Παγόδα της Μεγάλης Χήνας όπου θα παρακολουθήσουμε μαθήματα καλλιγραφίας. Ακολουθεί επίσκεψη στο «Drum Tower» και στο «Bell Tower». Μεταφορά στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.
6η μέρα: Ξιάν – Πήλινος Στρατός
Μετά το πρόγευμα θα επισκεφθούμε τη μεγαλύτερη ίσως αρχαιολογική ανακάλυψη του 20ου αιώνα, τον θρυλικό πήλινο στρατό, Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Η ανακάλυψη του έγινε το 1974 από αγρότες της περιοχής που προσπαθούσαν να ανοίξουν ένα πηγάδι. Αυτό το θαύμα θα επισκεφθούμε σήμερα, το Μουσείο των 6.000 πήλινων στρατιωτών σε φυσικό μέγεθος που στέκουν φύλακες στο Μαυσωλείο του πρώτου αυτοκράτορα της Κίνας Τσιν Σι Χουάνγκ ο οποίος πέθανε πριν από περίπου 2.300 χρόνια. Θα επισκεφθούμε την μουσουλμανική συνοικία της Ξιάν και ακολούθως θα θαυμάσουμε εξωτερικά το Drum Tower όπως και το Bell Tower. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
7η μέρα: Ξιάν – Σαγκάη
Πρόγευμα. Θα μεταφερθούμε στο σταθμό του τρένου για να επιβιβαστούμε στο υπερσύγχρονο τρένο το οποίο θα μας μεταφέρει στη Σαγκάη. Η διαδρομή που θα ακολουθήσουμε θα σας προσφέρει εικόνες ανεπανάληπτης ομορφιάς. Άφιξη, μεταφορά στο ξενοδοχείο. Μπορείτε να κάνετε μια βόλτα στο κέντρο της παλιάς πόλης και να δοκιμάσετε τσάι γιασεμί στο αρχαιότερο τεϊοποτείο της πόλης το Ξουξιντίνγκ. Διανυκτέρευση.
8η μέρα: Σαγκάη – Σουτσόου
Σήμερα θα έχουμε μια ολοήμερη εκδρομή που θα μας φέρει στην υδάτινη πολιτεία, το κοντινό Σουτσόου. Η πόλη του νερού, του ρυζιού και του μεταξιού κτισμένη σε 14 κανάλια με 350 πέτρινες γέφυρες, ονομάστηκε από τον Μάρκο Πόλο όταν την επισκέφθηκε σαν η «Βενετία της Ανατολής» και είναι διάσημη για τους παραδοσιακούς κινέζικους κήπους της. Η περιπατητική ξενάγηση στα γραφικά στενά δρομάκια της παλιάς πόλης και η βαρκάδα στα κυριότερα από τα αναρίθμητα κανάλια της θα σας ενθουσιάσουν. Το απόγευμα επιστρέφουμε στη Σαγκάη. Το βράδυ σας προτείνουμε ακροβατικό πρόγραμμα όπου οι κινέζοι ακροβάτες φημίζονται για τη δεξιοτεχνία τους. Διανυκτέρευση.
9η μέρα: Σαγκάη – Περιήγηση Πόλης
Πρόγευμα και γνωριμία με τη Σαγκάη. Η περιήγηση στα αξιοθέατα της πόλης αρχίζει με επίσκεψη στο μουσείο της Σαγκάης, μετέπειτα το Βουδιστικό μοναστήρι όπου θα δούμε το σπάνιο έργο τέχνης – το άγαλμα του Bούδα – από άσπρο ζάντ (jade) με την γλυκιά και γεμάτη κατανόηση έκφραση, τις υπέροχες πλατείες και τις παλιές συνοικίες. Ακολουθεί ο Kήπος Γιού Γιουάν ενώ αργότερα θα απολαύσουμε μια μοναδική κρουαζιέρα στον ποταμό της πόλης. Χρόνος ελεύθερος για να περάσετε όπως επιθυμείτε. Ξεκούραση και διανυκτέρευση.
10η – 11η μέρα: Σαγκάη – Λάρνακα
Πρόγευμα και επίσκεψη στην περιοχή Bund και στον Πύργο της Τηλεόρασης, που έχει ύψος 263 μέτρα, για μια συγκλονιστική θέα της πόλης. Μεταφορά στο αεροδρόμιο της Σαγκάης για να πάρουμε τη πτήση για Λάρνακα με ενδιάμεσο σταθμό. Άφιξη στην Λάρνακα την 11η ημέρα.

Το ταξίδι στην Κλασική Κίνα αποτελεί για τους περισσότερους ένα ταξίδι ζωής. Η Κίνα είναι μία χώρα που ξεχειλίζει από ιστορία και πολιτισμό, αλλά και πολλά αξιοθέατα και τοπία απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς που μπορεί κάποιος να θαυμάζει για ώρες. Το Σινικό Τείχος, η Απαγορευμένη πόλη, οι υδάτινες πόλεις, τα θερινά ανάκτορα, ο Ναός του ουρανού είναι μόνο μερικά από τα αξιοθέατα της χώρας που θα επισκεφτούμε και που σίγουρα θα σας προκαλέσουν ρίγος και δέος μπροστά στο μεγαλείο τους. Ένας προορισμός αλλιώτικος από όλους τους άλλους, που θα σας προσφέρει μοναδικές αναμνήσεις! Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα ταξίδια μας με προορισμό την Κίνα.

Χρήσιμες Ταξιδιωτικές Πληροφορίες
Σε όλα τα ταξίδια που αφορούν μακρινούς προορισμούς το διαβατήριο σας θα πρέπει να έχει ισχύ πέραν των 6 μηνών μετά από το ταξίδι σας. Δείτε το σχετικό έντυπο.
Κίνα Η τεράστια έκταση της χώρας αλλά και οι πολλές εναλλαγές των σκηνικών και των τοπίων της είναι αυτά που συναρπάζουν τους περισσότερους από τους επισκέπτες της. Μια χώρα με ιστορία, κουλτούρα, παράδοση και ένα εντελώς διαφορετικό πολιτισμό από τον δικό μας σας περιμένει να την εξερευνήσετε. Κλασσική με σκαλιστούς ναούς, ιστορικά μνημεία και καταπράσινους κήπους θα σας παρασύρει σε μια άλλη εποχή. Ενώ οι ουρανοξύστες και οι σύγχρονες της πόλεις έρχονται να συγκρουστούν με την κλασσική της πλευρά δημιουργώντας έτσι τις αντιθέσεις που εκπικρατούν σε ολόκληρη την χώρα.
Καιρός Η Κίνα δεδομένου ότι είναι μία τεράστια χώρα, έχει πολύ ξεχωριστές κλιματικές ζώνες, από τροπικό κλίμα στο νότο έως το πολικό ψύχος στο βόρειο τμήμα. Κάθε πόλη έχει δραστηριότητες που ταιριάζουν στις διαφορετικές εποχές τους.
Γλώσσα Η επίσημη γλώσσα της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας είναι τα Μάνταριν. Επίσης χρησιμοποιείται και η Αγγλική γλώσσα.
Νόμισμα Γουάν Κίνας (CNY) Μπορείτε να χρησιμοποιήστε με ασφάλεια, τις πιστωτικές σας κάρτες για οποιαδήποτε συναλλαγή.

Πτήσεις

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΑΦΙΞΗ
ΛάρνακαΝτουμπάι20:1001:05 (+1)
ΝτουμπάιΠεκίνο03:5015:25
ΣαγκάηΝτουμπάι00:0504:55
ΝτουμπάιΛάρνακα08:0011:15

Τιμοκατάλογος: Tιμή Aνά Άτομο

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΔΙΑΤΡΟΦΗΔΙΚΛΙΝΟ/
ΤΡΙΚΛΙΝΟ
ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΠΑΙΔΙ
ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ
4* Deluxe Hotel, BeijingΜε πρόγευμα€1995€2295€1595
4* Deluxe Hotel, Xi'an
4* Luxury Hotel, Shanghai
Περιλαμβάνονται
 • Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα – Πεκίνο & Σαγκάη – Λάρνακα με ενδιάμεσο σταθμό και πτήσεις της Emirates
 • 1 αποσκευή 30kg και 1 χειραποσκευή 7kg ανά άτομο
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων
 • Εισητήρια τρένου Πεκίνο – Ξιάν – Σαγκάη
 • 3 διανυκτερεύσεις στο Πεκίνο σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4*
 • 2 διανυκτερεύσεις στη Ξιάν σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4*
 • 3 διανυκτερεύσεις στη Σαγκάη σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4*
 • Πρόγευμα μπουφέ καθημερινά
 • Δείπνο με πάπια Πεκίνου σε επιλεγμένο τοπικό εστιατόριο
 • Επίσκεψη σε εργοστάσια Νεφρίτη και Μαργαριταριών στο Πεκίνο
 • Μάθημα καλλιγραφίας στην Ξιάν
 • Επίσκεψη σε εργοστάσιο μεταξιού στην Suzhou
 • Μεταφορές, εκδρομές και ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Επίσκεψη και είσοδος στο Σινικό Τείχος
 • Επίσκεψη και είσοδος στους Τάφους των Μίνγκ
 • Στάση για φωτογραφίες (εξωτερικά) στο Ολυμπιακό Στάδιο γνωστό και ως «Φωλιά του Πουλιού»
 • Επίσκεψη στον «Ναό του Παραδείσου» (Temple of Heaven)
 • Επίσκεψη στην πλατεία «Tiananmen»
 • Επίσκεψη και είσοδος στην Απαγορευμένη Πόλη
 • Επίσκεψη και είσοδος στα θερινά ανάκτορα
 • Επίσκεψη και είσοδος στον Πήλινο Στρατό
 • Επίσκεψη στην μουσουλμανική συνοικία της Ξιάν
 • Επίσκεψη (εξωτερικά) στο «Drum Tower» και «Bell Tower» της Ξιάν
 • Εκδρομή στην Suzhou με κρουαζιέρα στα κανάλια της πόλης
 • Ξενάγηση της Σανγκάης
 • Επίσκεψη στον Πύργο Jin Mao για να θαυμάσουμε την Σανγκάη από ψηλά
 • Τοπικοί Αγγλόφωνοι ξεναγοί
 • Ασφάλεια ταξιδιού. Δείτε εδώ. (Σε περίπτωση που επιθυμείτε αναβαθμισμένη ασφάλεια, επικοινωνήστε μαζί μας εγκαίρως)
 • Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται
 • Έξοδα έκδοσης βίζας (περίπου €30 ανά άτομο). Για την έκδοση της βίζας απαιτούνται: 1 πρόσφατη φωτογραφία, το διαβατήριο με ισχύ τουλάχιστον 6 μήνες από την ημερομηνία εισόδου στη χώρα, και προσωπικά στοιχεία (επάγγελμα, τηλέφωνο, διεύθυνση κατοικίας & εργασίας). Δείτε εδώ τη φόρμα για την αίτηση της βίζας!
 • Γεύματα και ποτά, τα οποία δεν αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Προσωπικά έξοδα όπως πλυντήριο, τηλέφωνο, φιλοδωρήματα κτλ
 • Φιλοδωρήματα για τον οδηγό & ξεναγό, $3-5 ανά πελάτη ανά ημέρα
 • Kongfu Show στο Πεκίνο, €45 ανα άτομο (τουλάχιστον 10 άτομα)
 • Tang Dynasty Dancing Show στην Ξιάν, €35 ανά άτομο ή €45 ανα άτομο με δείπνο με dumplings (τουλάχιστον 6 άτομα)
 • Ακροβατικό Show στην Σανγκάη, €45 ανά άτομο (τουλάχιστον 10 άτομα)
 • Ότι δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
Σημειώσεις
 • Τα οργανωμένα μας group είναι μικρά groups 12 – 18 ατόμων για να περνάτε όμορφα και ποιοτικά στο ταξίδι σας.
 • Από την νομοθεσία της Κίνας: Σε αυτό το πρόγραμμα έχουν προστεθεί καταστήματα για αγορές στο Πεκίνο, 1 κατάστημα για ψώνια στην πόλη Ξιάν και 1 κατάστημα για ψώνια στην πόλη Suzhou. Πρέπει να παραμείνετε σε αυτά τα καταστήματα για 45 λεπτά αλλά είναι αποκλειστικά δική σας απόφαση αν θα προβείτε σε αγορές. Κανείς δεν πρόκειται να σας αναγκάσει να αγοράσετε το οτιδήποτε
 • Σε όλα τα ξενοδοχεία κατά την άφιξη σας τα δωμάτια δίνονται στις 14:00 μ.μ (check-in) και παραδίνονται κατά την αναχώρηση σας στις 12:00 π.μ. (check-out). Εάν επιθυμείτε να μπείτε πιο γρήγορα ή να μείνετε περισσότερο στο δωμάτιο σας, τότε υπάρχει επιπλέον χρέωση που θα πληρώνεται στη reception του ξενοδοχείου
 • Σε περίπτωση 2 ή 3 ατόμων με 1 παιδί τα πλείστα ξενοδοχεία δεν προσφέρουν 3 κρεβάτια, εάν επιθυμείτε 3 κρεβάτι υπάρχει επιπλέον χρέωση με βάση το ξενοδοχείο/li>
 • Η εταιρία έχει το δικαίωμα να σας προσφέρει άλλο ξενοδοχείο από αυτό που αναγράφεται, της ίδιας κατηγορίας και ωφελημάτων με την τιμή που έχετε πληρώσει. Σε περίπτωση μιας τέτοιας αλλαγής η εταιρία μας θα σας ενημερώσει 15 μέρες πριν από την αναχώρηση σας
 • Η σειρά του προγράμματος μπορεί να αλλάξει για την καλύτερη διεξαγωγή του, χωρίς όμως να παραληφθεί καμία από τις αναγραφόμενες δραστηριότητες/εκδρομές
 • Όλες οι εκδρομές εναπόκεινται πάντοτε στους συνεργάτες μας. Πιθανόν να υπάρξουν κάποιες μικροαλλαγές λόγω καιρικών συνθηκών κτλ. για τις οποίες δεν φέρει καμία ευθύνη η εταιρεία μας
 • Με την κράτησή σας σημαίνει ότι έχετε ελέγξει, μελετήσει τις πτήσεις και τα ξενοδοχεία που σας προτείνουμε και συμφωνείτε να προχωρήσουμε στην κράτησή τους
 • Η κράτησή σας θεωρείται έγκυρη εφόσον μας στείλετε copy των διαβατηρίων σας και καταβληθεί προκαταβολή το 50% του ποσού
Έντυπα
Σύμβαση Οργανωμένου ΤαξιδιούDownload pdf
Reference Code :

RE-CHINA-SUMMER

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε τα παρακάτω στοιχεία για το πακέτο που ενδιαφέρεστε και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο.


Reference Code :

RE-CHINA-SUMMER

Τι είπαν οι φίλοι μας