full sacreen
Pluton Travel>>Packages>Νότιος Αφρική | Ημιοργανωμένο Ταξίδι

Νότιος Αφρική | Ημιοργανωμένο Ταξίδι

 • Διάρκεια: 10 - 15μέρες
  Τιμή: επικοινωνήστε μαζί μας
 • Διάρκεια: 10 - 15μέρες
  Τιμή: επικοινωνήστε μαζί μας


Για πληροφορίες σχετικά με τιμές και αναχωρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Η Nότιος Αφρική είναι μια χώρα στο νοτιότερο άκρο της Αφρικανικής Ηπείρου και η οποία χαρακτηρίζεται από πολλά και διαφορετικά οικοσυστήματα. Ένας πραράδεισος με υπέροχα τοπία αλλά και ποικιλομορφία στη φύση, ιδανικός για όλους όσους αγαπούν την περιπέτεια. Περάστε τον χρόνο σας παρακολουθώντας τα ζώα που διασχύζουν τη σαβάνα, βυθιστείτε στον πολύχρωμο πολιτισμό του τόπου και περιηγηθείτε μέσα από τις κοσμοπολίτικες πόλεις που λάμπουν με αισιοδοξία αλλά και ενθουσιασμό.

Τι να επισκεφτείτε

Βουνό "τραπέζι"
Είναι το ορόσημο της Νότιας Αφρικής. Ένα από τα πιο φωτογραφημένα σημεία της Αφρικής. Προσφέρει μια μοναδική θέα προς την πόλη Κέιπ Τάουν και κρύβει πολλές εκπλήξεις σε όσους θελήσουν να το εξερευνήσουν. Aνεβείτε στην κορυφή του με το τελεφερίκ. Απολαύστε την πανοραμική θέα προς την πόλη αλλά και το νησί Ρόπεν ακριβώς κάτω από τα πόδια σας.
Νησί Ρόπεν
Το νησί Ρόπεν βρίσκεται στον κόλπο table 6,9 χιλιόμετρα δυτικά των ακτών της Μπλούμπερστραντ, Κέιπ Τάουν. Κατά τον 17ο και 20ο αιώνα χρησιμοποιήθηκε ως φυλακή, νοσοκομείο και στρατιωτική βάση και αποτελεί σήμερα μουσείο για να θυμίζει το τίμημα που πλήρωσε η χώρα για την ελευθερία της. Στο νησί φιλοξενούνται οι φυλακές ενώ φιλοξένησε και νοσοκομείο και στρατιωτική βάση. Στο χωριό μπορείτε να ενημερωθείτε για τις επιρροές που είχαν στον τόπο οι σκλάβοι Μαλαί.
Εθνικό Πάρκο Κρούκερ
Από τα μεγαλύτερα πάρκα της Αφρικής που πρόκειται να σας κόψει την ανάσα. Το πάρκο διαθέτει μια ιδιαίτερη ποικιλία χλωρίδας και πανίδας ενώ η απέραντη φυσική του ομορφιά εντυπωσιάζει. Περάστε την μέρα σας πραγματοποιώντας σαφάρι στο πάρκο Kruger για να ζήσετε την εμπειρία της άγριας φύσης. Προσπαθήστε με τον οδηγό σας να εντοπίσετε τους διάσημους 5 μεγάλους της περιοχής που δεν είναι άλλοι από τα λιοντάρια, τις λεοπαρδάλεις, τους ελέφαντες, τα βουβάλια και τους ρινόκερους, Μια εμπειρία ενός ολοκληρωμένου σαφάρι σε ένα από τα καλύτερα εθνικά πάρκα που θα σας μείνει αξέχαστη.
Γκάρτεν Ρούτ
Η διαδρομή αυτή εκτείνεται από τον κόλπο Μόσσελ μέχρι και τον ποταμό Στόρμς. Μια θαυμάσια διαδρομή για πεζοπορία αλλά και για μικρές στάσεις στα δέκα καταφύγια που διαθέτει αλλά και στα θαλάσσια καταφύγια.

Ο καιρός

Οι καλύτεροι μήνες για να ταξιδέψετε στην Αφρική είναι ο Απρίλιος, όπου η ζέστη του καλοκαιριού είναι υποφερτή και ο Σεπτέμβριος που η άνοιξη φέρνει και το πρώτο πράσινο.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Γλώσσα
Υπάρχουν έντεκα διαφορετικές επίσημες γλώσσες στη χώρα λόγω του πληθυσμού που την συνθέτει. Ανάμεσα σε αυτές είναι και η Αγγλική.
Νόμισμα
Το νόμισμα της χώρας είναι το Ραντ Νοτίου Αφρικής (ZAR). Μπορείτε όμως να χρησιμοποιήσετε και με ασφάλεια της πιστωτικές σας κάρτες για όποιαδήποτε συναλλαγή.
Συνδυασμός Ταξιδιού
Συνδυάστε το ταξίδι σας με στάση στο Ντουμπάι ή το Άμπου Ντάμπι..Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε το ταξίδι σας με άλλες χώρες της Αφρικής όπως είναι για παράδειγμα η Ζανζιβάρη.
Διαβατήριο
Το διαβατήριο σας θα πρέπει να ισχύει 6 μήνες πριν από το ταξίδι σας.
Εμβόλια
Προσοχή! Πριν ταξιδέψετε για τη Νότιο Αφρική θα πρέπει να επισκεφτείτε τον γιατρό σας 4 - 6 εβδομάδες πριν το ταξίδι σας για να προφυλαχθείτε από Ηπατίτιδα Α και Β, λύσσα, τυφοειδή πυρετό, κίτρινο πυρετό, αναμνηστικές δόσεις Τετάνου, διφθερίτιδας, ιλαράς και πολιομυελίτιδας για τους ενήλικες, καθώς και προληπτική ανθελονοσιακή αγωγή

H ταξιδιωτική μας πρόταση Περιλαμβάνει:
 • Αεροπορικά εισιτήρια από και προς Αφρική με ενδιάμεσο σταθμό.
 • Φόρους αεροδρομίων και επίναυλο καυσίμων.
 • Παραλαβή και μεταφορά από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο και αντίστροφα.
 • Εκδρομές και περιηγήσεις με Αγγλόφωνο συνεργάτη μας.
 • Έκδοση Βίζας στις χώρες που είναι απαραίτητη.
 • Πρόγραμμα και τουριστικός οδηγός για το ταξίδι σας.


ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε όποιαδήποτε χώρα ταξιδεύετε εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, χρειάζεστε διαβατήριο με ισχύ πέραν των έξι (6) μηνών από τη μέρα που ταξιδεύετε. Σε όποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα πρέπει να γίνεται άμεση ανανέωση του διαβατηρίου σας!


Έντυπα
Τουριστικός Οδηγός (En) Download pdf
Προαιρετικές εκδρομές Download pdf
Ένθετο Περιοδικού Download pdf
Φόρμα Ενδιαφέροντος

Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε τα παρακάτω στοιχεία για το πακέτο που ενδιαφέρεστε και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο.


Τι είπαν οι φίλοι μας