Πανόραμα Μαρόκο με Μπλε Πόλη: Χρώματα, Κουλτούρα, Πολιτισμός | Φθινόπωρο 2024 | Οργανωμένο Ταξίδι

8 μέρες - 7 βράδια
από 1775

 • destination 4/5

  Ο πιο πάνω βαθμός αντικατοπτρίζει το πόσο έντονο θα είναι το στοιχείο της περιπέτειας.

 • destination 4/5

  Ο πιο πάνω βαθμός αντικατοπτρίζει το πόσο έντονο θα είναι το στοιχείο της ιστορίας και του πολιτισμού στο ταξίδι.

 • destination 4/5

  Ο πιο πάνω βαθμός αντικατοπτρίζει το πόσο ρομαντικές θα είναι οι δραστηριότητες σε αυτό το ταξίδι.

 • Εγγυημένες Αναχ.: 26/09, 16/11
 • Αρχηγός Αποστολής 16/11: Xρίστος Μονογιός
 • Επιπρόσθετη Ατομική Αναχ.: 26/10
 • Εκτελούνται με έμπειρους, έμπιστους, αγγλόφωνους, αδειούχους, τοπικούς ξεναγούς #PLUTONLEADERTEAM MOROCCO
 • Ξεναγήσεις σε Καζαμπλάνκα – Tangier – Chefchaouen / Μπλέ Πόλη – Φεζ – Ραμπάτ – Μαρακές – Κήποι Majorelle Κοιλάδα Ουρίκα
 • Διαμονή σε 5* ξενοδοχεία σε Tangier και Μαρακές, Πρωινό και δείπνο καθημερινά
 • ΔΩΡΟ ασφάλεια ταξιδιού με κάλυψη / επιστροφή χρημάτων μέχρι €1000 σε περίπτωση ακύρωσης για ιατρικούς λόγους
 • Tαξιδεύουμε με ασφάλεια παρέα με 14 – 18 ταξιδιώτες, δημιουργώντας εμπειρίες και φιλίες ζωής
η
ημέρα

Λάρνακα - Μαρακές - Καζαμπλάνκα - Ξενάγηση Πόλης (Περιλαμβάνεται)

Αναχώρηση από την Λάρνακα με προορισμό το όμορφο Μαρακές στο Μαρόκο μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη, παραλαβή από τον τοπικό μας συνεργάτη και οδική μεταφορά στη Καζαμμπλάνκα η οποία διαρκεί συνήθως 3 – 4 ώρες. Κατά την διάρκεια της διαδρομή θα πραγματοποιούνται στάσεις για ξεμούδιασμα. Με την άφιξη σας ακολουθεί η ξενάγηση μας στην εμπορική πρωτεύουσα του Μαρόκο κατά την διάρκεια της οποίας θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε την πλατεία αφιερωμένη στο τέως βασιλιά του Μαρόκο του Μοχάμεντ του πέμπτου καθώς επίσης και την περιοχή Anfa, την παλαιότερη περιοχή της Καζαμπλάνκα. Επιπλέον, θα θαυμάσουμε εξωτερικά το παλάτι καθώς επίσης και το επιβλητικό τζαμί Hassan II. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια, δείπνο και διανυκτέρευση.

η
ημέρα

Καζαμπλάνκα – Στάση στη πόλη Asilah – Ξενάγηση πόλης στη Tangier (Περιλαμβάνεται)

Αναχώρηση από Καζαμπλάνκα με προορισμό την Tangier. Καθοδόν θα πραγματοποιηθεί στάση στη γραφική παραθαλάσσια πόλη Asilah. Ακολούθως συνεχίζετε για την Tangier όπου με την άφιξη σας θα πραγματοποιηθεί στάση για γεύμα με δικά σας έξοδα. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση στη πόλη. Πιο συγκεκριμένα, θα επισκεφθείτε την παλιά πόλη η οποία προστατεύεται ακόμη από τα μπρούτζινα κανόνια του 17ου αιώνα, τις σπηλιές του Ηρακλή καθώς επίσης και το Ακρωτήρι Spartel, που αποτελεί το βορειοδυτικότερο κομμάτι της Αφρικανικής Ηπείρου και την είσοδο των Στενών του Γιβραλτάρ από τον Ατλαντικό Ωκεανό στη Μεσόγειο Θάλασσα. Στη συνέχεια θα μεταφερθείτε στο ξενοδοχείο σας. Τακτοποίηση στα δωμάτια σας, δείπνο και διανυκτέρευση.

η
ημέρα

Tangier – Επίσκεψη στη Chefchaouen / Μπλέ Πόλη - Άφιξη στη Φεζ (Περιλαμβάνεται)

Πρόγευμα και αναχώρηση από το ξενοδοχείο για την εκθαμβωτική Μπλε Πόλη, το Chefchaouen, που μοιάζει σαν να βγήκε από παραμύθι, είναι χτισμένη στις παρυφές των Βουνών του Ριφ στο βόρειο Μαρόκο, είναι μία από τις πιο όμορφες πόλεις του Μαρόκο. Έχει γίνει γνωστή σε όλο τον κόσμο λόγω τον πολλαπλών αποχρώσεων μπλε χρώματος που είναι βαμμένοι οι τοίχοι των κτηρίων στη παλιά πόλη. Πρόκειται για μια μοναδική ιδιομορφία που εντυπωσιάζει τον κάθε της επισκέπτη. Θα υπάρξει χρόνος για μεσημεριανό το οποίο πληρώνετε με δικά σας έξοδα ενώ στη συνέχεια θα μεταφερθείτε στη πόλη Φες. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

η
ημέρα

Φες – Ξενάγηση πόλης (Περιλαμβάνεται)

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο. Η μέρα σήμερα είναι αφιερωμένη στη πόλη Φεζ, την αρχαιότερη πολιτιστική και πνευματική πόλη του Μαρόκο. Ξεκινάτε με επίσκεψη στη μεσαιωνική Μεδίνα με το εντυπωσιακό Bou Inania Medersa, το Μουσείο Νετζαρίνε, το περίφημο σιντριβάνι Νετζαρίνε και το τζαμί Καραουίνε το οποίο θα θαυμάσετε εξωτερικά. Θα επισκεφθείτε επίσης το Μαυσωλείο του Moulay Idriss. Ακολουθεί προαιρετικό μεσημεριανό στη Μεδίνα. Αμέσως μετά συνεχίζετε με επίσκεψη στη περιοχή Fez Jdid. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

η
ημέρα

Φες – Ξενάγηση στη Ραμπάτ – Άφιξη στο Μαρακές (Περιλαμβάνεται)

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το Μαρακές. Καθοδόν θα επισκεφθείτε την Ραμπάτ, την διοικητική πρωτεύουσα του Μαρόκο εκεί όπου θα δείτε το παλάτι (Mechouar), την Κάσμπα της Ουντάγια, το μαυσωλείο του Μοχάμεντ του πέμπτου καθώς επίσης και το τζαμί Hassan Tower. Στη Ραμπάτ θα υπάρχει χρόνος για προαιρετικό γεύμα με δικά σας έξοδα ενώ στη συνέχεια θα μεταφερθείτε στο ξενοδοχείο σας Μαρακές. Άφιξη, τακτοποίηση στα δωμάτια σας, ελεύθερο υπόλοιπο και διανυκτέρευση.

η
ημέρα

Μαρακές - Ξενάγηση πόλης με επίσκεψη στους Κήπους Majorelle (Περιλαμβάνεται)

Μαρακές, η δεύτερη παλαιότερη αυτοκρατορική πόλη του Μαρόκο γνωστή ως «Μαργαριτάρι του Νότου». Η σημερινή μέρα ξεκινά με προαιρετική βόλτα με καμήλες σε περιοχή εντός του Μαρακές. Θα έχετε την ευκαιρία να πάτε για μια μικρή βόλτα με τις καμήλες φορώντας παραδοσιακή στολή που θα σας δοθεί επιτόπου και θα διασχίσετε μια μικρή απόσταση μέσα σε φοινικόδεντρα. Μη χάσετε αυτή τη μοναδική εμπειρία και νιώστε για λίγο σαν βεδουίνος! (*Σημειώστε πως η συγκεκριμένη δραστηριότητα είναι προαιρετική. Διευθετείται επιτόπου και πραγματοποιείται βάση διαθεσιμότητας).

Ακολουθεί επίσκεψη στους κήπους Majorelle. Μια μοναδική όαση πρασίνου και όχι μόνο στην καρδιά του Μαρακές που προσφέρεται για εντυπωσιακές φωτογραφίες και στιγμές χαλάρωσης. Ο κήπος δημιουργήθηκε από τον Γάλλο ζωγράφο Jacques Majorelle, ο οποίος τους έδωσε και το όνομά του. Ο Majorelle μετακόμισε στο Μαρακές το 1917 και σταδιακά άρχισε να δημιουργεί το υπερθέαμα με σπάνια φυτά το οποίο και θα θαυμάσετε. Στους κήπους έχει διασκορπιστεί και η τέφρα του διάσημου σχεδιαστή μόδας Yves Saint Lorent, ο οποίος αγόρασε τους κήπους την δεκαετία του 1980. Επιπλέον, εντός των κήπων υπάρχει και ένα σπίτι το οποίο κτίστηκε με βάση την παραδοσιακή μαυριτανική αρχιτεκτονική. Το πράσινο, η ποικιλία των φυτών που θα συναντήσετε αλλά και ο συνδυασμός των χρωμάτων προσδίδουν μια μοναδικότητα στον χώρο.

Στη συνέχεια θα επισκεφθείτε το παλάτι Μπαχία το οποίο βρίσκεται στο κέντρο του Μαρακές. Ξεκίνησε να κτίζεται τον 19ο αιώνα από τον Si Musa και ολοκληρώθηκε από τον γιο του Si Ba Ahmed ibn Musa. Πρόκειται για ένα σύμπλεγμα κτηρίων με ενδιαφέροντα στοιχεία παραδοσιακής αρχιτεκτονικής, εσωτερικών αυλών και χαρακτηριστικά σιντριβάνια. Ακολουθεί προαιρετικό μεσημεριανό γεύμα σε τοπικό εστιατόριο με δικά σας έξοδα.

Στη συνέχεια θα επισκεφθείτε την πλατεία Τζεμάα ελ Φνα ή αλλιώς την πλατεία των θαυμάτων εκεί όπου βρίσκεται ένα από τα πιο εντυπωσιακά αξιοθέατα της πόλης του Μαρακές αλλά και ολόκληρου του Μαρόκου, το περίφημο τζαμί με τον εντυπωσιακό μιναρέ Κουτουμπία. Στη πλατεία θα βρείτε πολλούς διασκεδαστές όπως γητευτές φιδιών οι οποίοι θα σας εντυπωσιάσουν με τη διαχρονική τους πείρα. Θα έχετε ελεύθερο χρόνο να περάσετε στη πλατεία αλλά και να διασχίσετε τα στενά σοκάκια με τα εκατοντάδες καταστήματα όπου θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε την εμπειρία του παζαριού και να μπείτε για τα καλά στο κλίμα της πόλης.

Επιστροφή στο ξενοδοχείο για δείπνο. Το βράδυ, μπορείτε να ξεκουραστείτε στο ξενοδοχείο. Αντίθετα, προτείνουμε όπως διασκεδάσετε στο Dar Soukkar, ένα εντυπωσιακό χώρο με παραδοσιακούς χώρους και όχι μόνο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση. (Δεν περιλαμβάνεται στη τιμή και πραγματοποιείται βάση διαθεσιμότητας. Η διευθέτηση γίνεται με την άφιξη σας στο Μαρόκο σε συνεννόηση με τον τοπικό συνεργάτη ή επιτόπου).

η
ημέρα

Εκδρομή στην Κοιλάδα Ουρίκα - Επιστροφή στο Μαρακές (Περιλαμβάνεται)

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ακολουθεί εκδρομή μισής ημέρας στην κοιλάδα Ουρίκα, που βρίσκεται στους πρόποδες του όρους Άτλας και πήρε το όνομα της από τον ποταμό Ουρίκα, που την διαπερνά. Βρίσκεται σε απόσταση 30 χιλιομέτρων από το Μαρακές, και είναι πλούσια σε πανίδα και χλωρίδα. Από τα τέλη μάλιστα του 19ου αιώνα έχουν καταγραφεί μια σειρά από ενδιαφέροντα και σπάνια είδη φυτών (π.χ. το Fraxinus Dimorpha κ.α.). Επίσης, εδώ ζει ένα σπάνιο είδος πιθήκου με την ονομασία Macaca Sylvanus, ο οποίος θεωρείται ως ένα από τα γνωστότερα είδη του Παλαιού Κόσμου, που δεν έχουν εξαφανιστεί ακόμη. Τέλος, η περιοχή κατοικείται από Βερβέρους, που ζουν ακόμη με παραδοσιακό τρόπο και από τη γη. Η συγκεκριμένη κοιλάδα θεωρείται δημοφιλής προορισμός, λόγω των πολλών καταρρακτών και παρά την μικρή απόσταση που την χωρίζει από την κοσμοπολίτικη πόλη, παραμένει παρθένα και αναλλοίωτη. Προαιρετικά γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το απόγευμα είναι ελεύθερο για να εξερευνήσετε μόνοι σας τις άγνωστες γωνιές του Μαρακές ή να χαλαρώσετε δίπλα στην πισίνα του ξενοδοχείου. Δείπνο και διανυκτέρευση.

Το βράδυ μπορείτε να δειπνήσετε στο ξενοδοχείο. Αντίθετα, προτείνουμε όπως περάσετε τον χρόνο σας στο περίφημο Lotus Club για μοναδική μαροκινή διασκέδαση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση. (Δεν περιλαμβάνεται στη τιμή και πραγματοποιείται βάση διαθεσιμότητας. Η διευθέτηση γίνεται με την άφιξη σας στο Μαρόκο σε συνεννόηση με τον τοπικό συνεργάτη ή επιτόπου).

η
ημέρα

Μαρακές - Λάρνακα

Πρόγευμα και αναχώρηση για το αεροδρόμιο του Μαρακές για την πτήση της επιστροφής στη Λάρνακα μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Το ταξίδι τελειώνει αλλά οι αναμνήσεις πάντα μένουν.

Το Μαρόκο είναι μια χώρα αυτοκρατορική γεμάτη με ιστορία και εικόνες. Μια χώρα κοντινή με ένα ιδιαίτερα εξωτικό μοτίβο. Στο ταξίδι σας θα εντυπωσιαστείτε από τη πολυχρωμία που επικρατεί, τις μοντέρνες και μεσαιωνικές πόλεις, τους κήπους αλλά και την απέραντη έρημο. Για να νιώσετε τον παλμό που επικρατεί θα πρέπει να αναμιχθείτε στους ρυθμούς της ανατολής περπατώντας και παζαρεύοντας μέσα από τα σούκς, να αναμιχθείτε με τους ντόπιους και να συναντήσετε τα διάφορα παλάτια, τους μυστηριακούς Βερβερίνους και τους Άραβες. Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για τον προορισμό Μαρόκο.

Με κατεύθυνση από τον Βορρά προς τον Νότο θα βρείτε μερικές από τις ομορφότερες πόλεις όπως είναι το Μαρακές με τα εκπληκτικά παζάρια, την πανέμορφη Καζαπλάνκα που αποπνέει αέρα κοσμοπολίτικο με το τζαμί του Χασάν του Β’ και την ατμοσφαιρική Φεζ με τη μεγαλύτερη και πιο όμορφη μεδίνα. Στην έρημο το τοπίο είναι μαγευτικό με τους αμμόλοφους αλλά και τις πανέμορφες οάσεις που κρύβουν μια μαγευτική ανατολίτικη ομορφιά.

Χρήσιμες πληροφορίες: 

Καιρός: Το κλίμα που επικρατεί στο Μαρόκο είναι ήπιο, με τις περιοχές που βρίσκονται κοντά στις ακτές να μην έχουν θερμοκρασίες κάτω από τους 10°C. Στις πόλεις του Νότου και τις εσωτερικές περιοχές το καλοκαίρι είναι θερμό ενώ θα συναντήσετε βροχές από τον Νοέμβριο μέχρι και τον Φεβρουάριο. Η καλύτερη περίοδος για να επισκεφτείτε το Μαρόκο είναι ολόχρονα για τις παραθαλάσσιες περιοχές ενώ η άνοιξη και το φθινόπωρο για την υπόλοιπη χώρα.

Ο Διοργανωτής δεν είναι υπεύθυνος για αποκατάσταση τυχόν ζημιάς ή/και ακύρωσης που προκλήθηκε λόγω καιρικών συνθικών ή/και από οποιοδήποτε άλλο λόγο ανωτέρας βίας (force majeure) ο οποίος δε συμπεριλαμβάνεται στο παρόν. Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε από τους πιο πάνω λόγους ακυρωθεί ή διακοπεί το ταξίδι στην εξέλιξή του, δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων και δεν υπάρχει καμιά άλλη υποχρέωση αποζημίωσης από τον Διοργανωτή.

Γλώσσα: Επίσημη γλώσσα του Μαρόκο είναι τα Αραβικά και τα Βερβερικά.

Νόμισμα:Το νόμισμα της χώρας είναι το Ντιράμ (MAD). Θα πρέπει να φροντίσετε πριν από το ταξίδι σας για το συνάλλαγμα σας αφού μόνο μερικά μεγάλα τουριστικά καταστήματα μπορεί να σας προσφέρουν τη δυνατότητα χρήσης της πιστωτικής σας κάρτας. Στις περισσότερες περιπτώσεις οι συναλλαγές σας θα πρέπει να γίνονται με μετρητά.

Πτήσεις

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣΩΡΑ ΑΦΙΞΗΣ
Λάρνακα - Aθήνα05:2507:10
Αθήνα - Μαρακές08:5012:25
Μαρακές - Αθήνα13:2518:30
Αθήνα - Λάρνακα20:4522:25

Οι πτήσεις ενδέχεται να διαφοροποιηθούν. Για το τελικό πτητικό πρόγραμμα θα ενημερωθείτε με την κράτησή σας.

Τιμοκατάλογος: Τιμή Ανά Άτομο

ΠΟΛΗΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣΔΙΑΤΡΟΦΗ
CasablancaIdou Anfa 4* (or similar),1 βράδυΜε πρόγευμα
TangierBarcelo Tanger 5* (or similar)1 βράδυΜε πρόγευμα
FesBarcelo Fes 4* (or similar)2 βράδιαΜε πρόγευμα
MarrakechKenzi Rose Garden 5* (or similar)3 βράδιαΜε πρόγευμα
ΔΙΚΛΙΝΟΤΡΙΚΛΙΝΟΜΟΝΟΚΛΙΝΟ
€1880€1775€2195

Περιλαμβάνονται

 • Αεροπορικά εισιτήρια Λάρνακα – Μαρακές – Λάρνακα, με ενδιάμεσο σταθμό και πτήσεις της Aegean Airlines
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων
 • Μία αποσκευή 23kg και μία χειραποσκευή 7kg ανά άτομο
 • ΔΩΡΟ ασφάλεια ταξιδιού με κάλυψη / επιστροφή χρημάτων μέχρι €1000 σε περίπτωση ακύρωσης από πλευράς σας για ιατρικούς λόγους συμπεριλαμβανομένου και Covid-19 (Όροι και προϋποθέσεις στα επισυναπτόμενα έντυπα – GLOBY GRUPPI COLLECTIVE PLUS ΙΙ).
 • Παραλαβή από το αεροδρόμιο και μεταφορά στο ξενοδοχείο και αντίστροφα
 • 1 διανυκτέρευση σε 4* ξενοδοχείο του προγράμματος στη Καζαμπλάνκα με πρόγευμα και ένα γεύμα
 • 1 διανυκτέρευση σε 5* ξενοδοχείο του προγράμματος στη πόλη Tangier με πρόγευμα και ένα γεύμα
 • 2 διανυκτερεύσεις σε 4* ξενοδοχείο του προγράμματος στη Φεζ με πρόγευμα και 1 γεύμα
 • 3 διανυκτερεύσεις σε 5* ξενοδοχείο του προγράμματος στο Μαρακές με πρόγευμα και 1 γεύμα
 • Παραλαβές και μεταφορές βάση του προγράμματος σε κλιματιζόμενο όχημα
 • Ξενάγηση πόλης στην Καζαμπλάνκα
 • Ξενάγηση πόλης στο Ραμπάτ
 • Ξενάγηση πόλης στη Tangier
 • Επίσκεψη και ξενάγηση στη Μπλε Πόλη
 • Ξενάγηση πόλης στη Φεζ
 • Ξενάγηση πόλης στο Μαρακές
 • Επίσκεψη στη Κοιλάδα Ουρίκα
 • ΔΩΡΟ ομαδική ασφάλεια ταξιδιού που περιλαμβάνει κάλυψη μέχρι και 1000 ευρώ σε περίπτωση ακύρωσης του ταξιδιού από πλευράς σας για ιατρικούς λόγους (Για τις αναχωρήσεις γκρουπ).
 • Εισιτήρια εισόδων στους χώρους επισκέψεων που αναγραφονται στο πρόγραμμα εκτός από το Τζαμί του Χασάν ΙΙ.
 • Έμπειρος αγγλόφωνος τοπικός ξεναγός
 • Υπηρεσίες των έμπειρων τοπικών μας αντιπροσώπων επί 24ωρου βάσεως για παροχή συμβουλών καθώς και βοήθειας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
 • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται

 • Αναβαθμισμένη ασφάλεια ταξιδιού με πλήρη κάλυψη της αξίας του ταξιδιού σας σε περίπτωση ακύρωσης από πλευράς σας για ιατρικούς λόγους συμπεριλαμβανομένου και Covid-19. Το κόστος διαμορφώνεται ανάλογα με την αξία του ταξιδιού σας.
 • Για όρους και προϋποθέσεις και περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα γραφεία μας.
 • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα. Προτείνουμε €3 – €5 ευρώ ανά ταξιδιώτη ανά ημέρα (ή ό,τι θεωρείτε εσείς καλύτερο βάσει των υπηρεσιών που θα λάβετε).
 • Μπορείτε να παραδώσετε στο ξεναγό σας για να τα μοιραστούν με τον οδηγό κλπ.
 • Εισιτήρια εισόδων στους χώρους επισκέψεων που δεν αναγραφονται στο πρόγραμμα.
 • Προαιρετικές εκδρομές
 • Φόροι πόλεων ή/και eco-tax όπου και εάν υπάρχουν οι οποίοι πληρώνονται επί τόπου.
 • Ό,τι δεν αναγράφεται στο περιλαμβάνονται ή αναφέρεται ως προτεινόμενο και προαιρετικό

Σημειώσεις

 • Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν περιλαμβάνεται επίσκεψη στην Μεκνές καθώς βασικά αξιοθέατα της πόλης όπως η Πύλη Mansour και οι Βασιλικοί Στάβλοι είναι υπό αποκατάσταση. Θεωρήσαμε πως μια επίσκεψη θα αποτελούσε ταλαιπωρία και χάσιμο χρόνου και προτιμήσαμε όπως περάσετε περισσότερο χρόνο στη εντυπωσιακή Μπλε Πόλη.
 • Κλείνοντας το ταξίδι σας, έχετε την ευκαιρία να γίνετε μέλος της μεγάλης οικογένειας του Pluton Travel μέσω της «Loyalty Pluton Travel Card» και να επωφελείστε με επιλεγμένα προνόμια καθώς επίσης και με ειδικές προσφορές για τα επόμενα σας ταξίδια. Υπάρχουν τρεις κατηγορίες της «Loyalty Pluton Travel Card»: Gold, Platinum και η νέα Diamond Card τις οποίες μπορείτε να αποκτήσετε ανάλογα με τη συμμετοχή σας στις ταξιδιωτικές μας αποστολές. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
 • Η σειρά του προγράμματος μπορεί να αλλάξει, χωρίς όμως να παραληφθεί καμία από τις αναγραφόμενες δραστηριότητες/εκδρομές.
 • Σε όλα τα ξενοδοχεία κατά την άφιξη σας τα δωμάτια δίνονται στις 15:00 μ.μ (check-in) και παραδίνονται κατά την αναχώρηση σας στις 11:00 π.μ. (check-out).
 • Εάν επιθυμείτε να μπείτε πιο γρήγορα ή να μείνετε περισσότερο στο δωμάτιο σας, τότε υπάρχει επιπλέον χρέωση που θα πληρώνεται στη reception του ξενοδοχείου.
 • Κατά την άφιξη σας στα ξενοδοχεία, πιθανόν να ζητηθεί πιστωτική κάρτα ή κατάθεση μετρητών για κάλυψη τυχόν ζημιών ή επιπλέον καταναλώσεων και άλλων προσωπικών δαπανών (Mini Bar, τηλέφωνα από το δωμάτιο κλπ). Βεβαίως, κατά την αναχώρηση και σε περίπτωση που δεν υφίσταται κάποιος από τους πιο πάνω λόγους, επιστρέφονται οι τυχόν καταβολές μετρητών ή αποδεσμεύεται το πόσο από την πιστωτική σας κάρτα.
 • Σε περίπτωση 2 ή 3 ατόμων με 1 παιδί τα πλείστα ξενοδοχεία δεν προσφέρουν 3 κρεβάτια, εάν επιθυμείτε 3 κρεβάτι υπάρχει επιπλέον χρέωση με βάση το ξενοδοχείο.
 • Όλες οι εκδρομές εναπόκεινται πάντοτε στους συνεργάτες μας. Πιθανόν να υπάρξουν κάποιες μικροαλλαγές λόγω καιρικών συνθηκών κτλ. για τις οποίες δεν φέρει καμία ευθύνη η εταιρεία μας.
 • Η εταιρία μας επιλέγει τους τοπικούς της συνεργάτες μετά από ενδελεχή έρευνα με επισκέψεις στις εκάστοτε χώρες καθώς και σε διεθνής εκθέσεις τουρισμού. Γίνεται η κάθε δυνατή προσπάθεια να τους μεταδώσουμε τις απαιτήσεις και τον τρόπο σκέψης της εταιρίας μας για καλύτερη εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών μας. Η εξεύρεση ελληνόφωνων ξεναγών δεν είναι δυνατή στις περισσότερες χώρες αλλά γίνεται προσπάθεια όπως εκεί που υπάρχουν να δεσμεύονται για τα γκρουπ μας. Όπου ανακοινώνεται και υπάρχει η δυνατότητα, τα γκρουπ μας συνοδεύουν έμπειροι και έμπιστοι αρχηγοί αποστολής από την Κύπρο.
 • Με την κράτησή σας σημαίνει ότι έχετε ελέγξει, μελετήσει τις πτήσεις, τα ξενοδοχεία και το πρόγραμμα που σας προτείνουμε και συμφωνείτε να προχωρήσουμε στην κράτησή τους.
 • Ο Διοργανωτής δεν είναι υπεύθυνος για αποκατάσταση τυχόν ζημιάς ή/και ακύρωσης που προκλήθηκε από τραυματισμούς ή κακουχίες λόγω πολέμου, πραξικοπημάτων, τρομοκρατικών ενεργειών, σεισμών, καιρικών συνθηκών, πυρκαγιών ή/και επιδημιών ή/και από οποιοδήποτε άλλο λόγο ανωτέρας βίας (force majeure) ο οποίος δε συμπεριλαμβάνεται στο παρόν. Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε από τους πιο πάνω λόγους ακυρωθεί ή διακοπεί το ταξίδι στην εξέλιξή του, δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων και δεν υπάρχει καμιά άλλη υποχρέωση αποζημίωσης από τον Διοργανωτή.
 • Οι φωτογραφίες των προϊόντων στα πακέτα είναι ενδεικτικές.
 • Το Pluton Travel δεσμεύεται ως προς την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στο παρόν πακέτο και στην ιστοσελίδα www.plutontravel.com.cy, υπό την επιφύλαξη τυχόν τυπογραφικών ή τεχνικών λαθών που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τεχνικών θεμάτων.
 • Η ομάδα μας καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για διευθέτηση των θέσεων της επιλογής σας στα αεροσκάφη για τη δική σας άνεση και για να είστε σε διπλανή θέση με τα άτομα που ταξιδεύετε. Αυτό δεν είναι πάντοτε εφικτό καθώς υπάρχουν αεροπορικές που δεν παρέχουν την δυνατότητα προεπιλογής θέσεων οι οποίες δίνονται αυτόματα από την ίδια την αεροπορική κατά το check in. Επιπλέον, σε περίπτωση που υπάρχει δυνατότητα επιλογής θέσεων κατά το check in, δεν είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε πάντα τις θέσεις της επιλογής σας. Για να είστε σίγουροι για τις θέσεις σας μπορείτε τα τις προπληρώσετε επικοινωνώντας μαζί μας εκ των προτέρων αφού ελέγξουμε τη διαθεσιμότητα.
 • Η κράτησή σας θεωρείται έγκυρη εφόσον μας στείλετε copy των διαβατηρίων σας, υπογράψετε την σύμβαση οργανωμένου ταξιδιού και καταβληθεί προκαταβολή το 50% του ποσού.
 • Οι αεροπορικές εταιρείες και τα ξενοδοχεία που αναφέρονται είναι τα συνήθη συνεργαζόμενα.
 • Η εταιρία έχει το δικαίωμα να σας προσφέρει άλλο ξενοδοχείο από αυτό που αναγράφεται, της ίδιας κατηγορίας και ωφελημάτων με την τιμή που έχετε πληρώσει. Σε περίπτωση μιας τέτοιας αλλαγής η εταιρία μας θα σας ενημερώσει 15 μέρες πριν από την αναχώρηση σας.
 • Όλα μας τα οργανωμένα ταξίδια εκτελούνται ακόμη και με 2 συμμετέχοντες σε custom made με πιθανή διαφοροποίηση της τιμής του πακέτου.

Σημαντικές Σημειώσεις για Ασφάλεια Ταξιδιού:

1- Είναι αποκλειστική ευθύνη του πελάτη να ενημερωθεί για τις πρόνοιες της ασφάλειας ταξιδιού σε περίπτωση περιλαμβάνεται στο πακέτο ή σε περίπτωση που προτεθεί μετά.

2- Σε περίπτωση που ο πελάτης θα χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες που παρέχει η ασφάλεια, η επικοινωνία γίνεται αποκλειστικά μεταξύ των δύο πλευρών, δηλαδή του πελάτη και ασφαλιστικής εταιρίας και όχι μεταξύ του Pluton Travel και της ασφαλιστικής εταιρίας.

3- Το Pluton Travel δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που η ασφαλιστική εταιρία δεν εγκρίνει οποιαδήποτε αποζημίωση την οποία θα διεκδικήσει ο πελάτης.
Οι τιμές είναι υπολογισμένες σε οικονομικό ναύλο αεροπορικών εισιτηρίων και ενδέχεται να αλλάξουν βάση διαθεσιμότητας (Η σημείωση ΔΕΝ ισχύει για εγγυημένες αναχωρήσεις γκρουπ αλλά ΜΟΝΟ για ατομικό οργανωμένο custom made ταξίδι για το οποίο θα αγοραστούν ανεξάρτητα εισιτήρια).
Μετά την εξόφληση και έκδοση του πακέτου δεν είναι δυνατή η ακύρωσή του χωρίς τα αντίστοιχα ακυρωτικά (τα οποία μπορεί να είναι μέχρι και 100%) σύμφωνα με τους κανονισμούς που διέπουν τους ειδικούς ναύλους που έχουμε για την πραγματοποίηση των προγραμμάτων από τις αεροπορικές εταιρείες και τους συνεργάτες μας του εξωτερικού.
Το ίδιο ισχύει και για τις αλλαγές στις ημερομηνίες – αλλαγές ονομάτων μετά από την έκδοση των εισιτηρίων δεν είναι εφικτές. Οποιαδήποτε αλλαγή ή και ακύρωση θα πρέπει να ζητείται εγγράφως (μέσω email ή φαξ).
ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε οποιαδήποτε χώρα ταξιδεύετε εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, χρειάζεστε διαβατήριο με ισχύ πέραν των έξι (6) μηνών από τη μέρα που ταξιδεύετε και τουλάχιστον 2 κενές σελίδες στο διαβατήριο. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα πρέπει να γίνεται άμεση ανανέωση του διαβατηρίου σας!

Χάρτες

Μαρόκο

Βίντεο

PLUTON TV: Μαρόκο

Mαρόκο

Οι αρχηγοί αποστολής μας

Έντυπα

Σύμβαση Οργανωμένου Ταξιδιού

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Pluton Loyalty Card

logo icon

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε τα παρακάτω στοιχεία για το πακέτο που ενδιαφέρεστε και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο.

  *Να συμπληρωθεί όπως αναγράφεται στο διαβατήριο με λατινικούς χαρακτήρες

  Τι είπαν οι φίλοι μας

  Αν ονειρεύεστε ένα ταξίδι που συνδυάζει την περιπέτεια με τη χαλάρωση, το ταξίδι αυτό σε...

  Diamond Member Club

  ''Ήταν ενα υπέροχο ταξίδι σε φανταστικούς προορισμούς με υπέροχα τοπία και μοναδικές δραστηριότητες. Η οργάνωση...

  Οδύσσεια & Γιώργος

  “Περάσαμε πάρα πολύ όμορφα! Γνωρίσαμε έναν νέο κόσμο, πολύ διαφορετικό από όλα όσα είδαμε μέχρι...

  Στεφανή & Κωνσταντίνος Χατζηπέτρου

  "Το ταξίδι στην Κούβα ήταν μια μοναδική εμπειρία ζωής, η άψογη συνεργασία που είχαμε με...

  Αντρέας Συμεού

  "Αγαπητή ομάδα του Pluton Travel, Ήθελα να αφιερώσω λίγο χρόνο για να εκφράσω την ευγνωμοσύνη...

  Στέλλα Παυλίδου

  "Το ταξίδι μας ήταν φανταστικό, περάσαμε υπέροχα. Είδαμε απίστευτες εικόνες, μαγευτικά τοπία και γνωρίσαμε μια...

  Βασίλης & Χριστίνα

  "Όλα υπέροχα, άψογη εξυπηρέτηση , μαγικό ταξίδι" 🙏🥰Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε....

  Αντωνία & Ειρηναίος

  "Ένα ταξίδι γεμάτο χρώματα, μουσική, γεύσεις, χαμόγελα και όμορφους ανθρώπους! Ευχαριστούμε για το πιο μαγικό...

  Αντρέας & Μαρίνα

  Δημιουργούμε το δικό σας
  tailor-made ταξίδι

  You Dream, We Create
  και σε αυτήν την περίπτωση δημιουργούμε για εσάς ένα πακέτο με εμπειρίες που πρέπει να ζήσετε στο μαγευτικό Μπαλί, σύμφωνα πάντα με τις δικές σας προτιμήσεις.

  ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΕΔΩ
  trip-background-2

  Δημοφιλέστερα Πακέτα