full sacreen
Pluton Travel>>Packages>Πανόραμα Ασίας: Κουάλα Λουμπούρ Μαλαισίας – Σιγκαπούρη| Πρωτοχρονιά 2024 | Οργανωμένο Ταξίδι

Πανόραμα Ασίας: Κουάλα Λουμπούρ Μαλαισίας – Σιγκαπούρη| Πρωτοχρονιά 2024 | Οργανωμένο Ταξίδι

 • Διάρκεια: 10 μέρες - 7 βράδια
  Τιμή από: €3770
 • Διάρκεια: 10 μέρες - 7 βράδια
  Τιμή από: €3770


Εγγυημένη Αναχ. Γκρουπ: 26/12
Τοπικοί ξεναγοί & συνοδοί στη Μαλαισία: #PLUTONLEADERTEAM MALAYSIA
Αρχηγός Αποστολής στη Σιγκαπούρη: Η έμπειρη ταξιδιώτης γνωστή Tiktoker, Μαριάννα Δημητρίου
Εκτελείται με έμπειρους, έμπιστους, αγγλόφωνους, αδειούχους, τοπικούς ξεναγούς
3 βράδια στην υπερσύγχρονη Κουάλα Λουμπούρ
4 βράδια στην κοσμοπολίτικη πόλη της Σιγκαπούρης
Ξενάγηση πόλης στη Κουάλα Λουμπούρ
Δίδυμοι Πύργοι Πετρόνας στον 88ο όροφο
Ξενάγηση στην εξοχή και τη σπηλιά Batu
Μοναδική Πρωτοχρονιά στη περιοχή του Marina Bay Sands στη Σιγκαπούρη
Ξενάγηση πόλης στη Σιγκαπούρη
Μοναδική κρουαζιέρα στο Clarke Quay
Επίσκεψη σε Singapore Gardens the Bay two Domes & SkyPark
Καθημερινό πρόγευμα
ΔΩΡΟ ομαδική ασφάλεια ταξιδιού
Μικρό Γκρουπ 12 – 14 Ατόμων | Ποιότητα – Ευελιξία – Ασφάλεια

Φόρμα Ενδιαφέροντος
1η - 2η μέρα | 26/12 - 27/12: Λάρνακα - Κουάλα Λουμπούρ - Περιήγηση στην πόλη - Δείπνο σε παραδοσιακό Μαλαισιανό εστιατόριο (Περιλαμβάνεται)
Αναχώρηση από το αεροδρόμιο της Λάρνακας για τη Μαλαισία και την πρωτεύουσα της, την Κουάλα Λουμπούρ με ενδιάμεσο σταθμό. Άφιξη στο ενδιάμεσο σταθμό για λίγη ξεκούραση μέχρι να πάρετε την επόμενη σας πτήση. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις μεγάλες σας αποσκευές θα τις παραλάβετε στο αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ. Άφιξη στη Μαλαισία όπου θα σας περιμένει ο τοπικός μας συνεργάτης και ακολουθεί ξενάγηση της πρωτεύουσας.

Λένε… ότι ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσετε μια νέα πόλη είναι μέσω μιας περιήγησης. Αυτή η ενδιαφέρουσα περιοδεία λοιπόν θα σας αποκαλύψει την ομορφιά και γοητεία της παλιάς και νέας Κουάλα Λουμπούρ, γνωστή ως η «Πόλη του Κήπου των Φωτών». Στη συνέχεια, θα ανακαλύψουμε το Putrajaya, το νέο ομοσπονδιακό διοικητικό κέντρο της Μαλαισίας. Το αρχιτεκτονικό ύφος του Putrajaya είναι κυρίως σύγχρονο Αραβικό. Η επόμενη μας στάση είναι στο Putra Jaya Government Centre. Συνεχίζουμε στην Dataran Putra όπου θα αντικρίσουμε τη λίμνη Putrajaya. Θα συνεχίσουμε τη ξενάγηση μας προς το The mosque and the square.
Κατά την διάρκεια των επισκέψεων, θα πρέπει να γίνει μια παύση 45 λεπτών για ξεκούραση και γεύμα σε ένα εστιατόριο όπου η διατροφή θα είναι δική σας επιλογή και δεν περιλαμβάνεται στην τιμή. Μετά το γεύμα, θα γίνει μεταφορά στο ξενοδοχείο σας για τακτοποίηση στα δωμάτια και ξεκούραση.

Αργά το απόγευμα, θα γίνει μεταφορά από το ξενοδοχείο σας στους Δίδυμους Πύργους Πετρόνας, όπου θα έχετε ελεύθερο χρόνο να απολαύσουμε το τοπίο και να βγάλετε φωτογραφίες. Μετά την περιήγηση, ο συνεργάτης μας θα σας μεταφέρει σε τοπικό εστιατόριο όπου σας το προτείνει ο διευθυντής του γραφείου μας κ. Αντώνης, καθώς το έχει επισκεφτεί πρόσφατα και έχει μείνει πολύ ικανοποιημένος. Θα μεταφερθείτε στο εστιατόριο IRAMAγια να απολαύσετε παραδοσιακό μαλαισιανό γεύμα (το γεύμα περιλαμβάνεται στην τιμή) και θα έχετε πανοραμική θέα, καθώς και τον Πύργο της Κουάλα Λουμπούρ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

Όσοι ταξιδιώτες δεν επιθυμούν να ακολουθήσουν το υπόλοιπο γκρουπ, μπορείτε να έχετε ελεύθερο χρόνο να το εκμεταλλευτείτε όπως εσείς θέλετε. Οι ταξιδιωτικοί μας σύμβουλοι αφού έχουν προσωπικά ταξιδέψει και μέσα από την εμπειρία τους μπορούν να σας προτείνουν εστιατόρια και μπαράκια για να περάσετε το βράδυ σας, όπου θα πρέπει να διευθετήσετε την μεταφορά σας επιτόπου.

Γεύματα: δείπνο
3η μέρα | 28/12: Ξενάγηση στην εξοχή και τη σπηλιά Batu - Περιήγηση στην Πόλη & Δίδυμοι Πύργοι Πετρόνας στον 88ο όροφο (Περιλαμβάνεται)
Νωρίς το πρωί θα απολαύσετε το πρόγευμα σας και θα σας παραλάβει ο οδηγός για να απολαύσετε μια ξενάγηση στην εξοχή και στα σπηλιά Batu. Σε αυτή την εκδρομή, θα οδηγηθούμε προς τα περίχωρα της πόλης, για να κάνουμε πρώτα κρουαζιέρα κατά μήκος της σειράς «Ambas- sador Row», Istana Sharif Ali και τα μαλαισιανά χωριά. Η πρώτη μας στάση, θα είναι στο Royal Selangor Pewter, όπου είναι το μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο εργοστάσιο κασσίτερου στον κόσμο, γνωστό για τα προϊόντα υψηλής ποιότητας που γίνονται με εξαιρετική δεξιοτεχνία.

Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης του εργοστασίου, θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε τις διάφορες διαδικασίες, όπως χύτευση, λιμάρισμα, γυάλισμα, συγκόλληση, σφυρηλάτηση και χάραξη προϊόντων κασσίτερου. Αργότερα, μπορείτε να επισκεφτείτε προαιρετικά το Moghul Indian Cuisine όπου μπορείτε να απολαύσετε το μεσημεριανό σας στο ισόγειο του Πύργου του Κουάλα Λουμπούρ.

Στη συνέχεια, σταματάμε σε ένα εργοστάσιο Μπατίκ για να δούμε πως σχεδιάζεται και πως εκτυπώνεται το Μπατίκ. Το Batik είναι μια ινδονησιακή τεχνική βαφής με κερί που εφαρμόζεται σε ολόκληρο το ύφασμα. Η τελευταία μας στάση θα είναι στους ασβεστολιθικούς λόφους του Batu Caves, 272 σκαλοπάτια θα μας οδηγήσουν στην ιερή σπηλιά του ινδουιστικού ναού όπου βρίσκεται το ιερό της ινδουιστικής θεότητας, Λόρδου Murugah. Θα δούμε επίσης την σπηλιά του μουσείου η οποία είναι γεμάτη με εικόνες θεοτήτων και τοιχογραφίες που απεικονίζουν σκηνές από τις ινδουιστικές γραφές.

Σημείωση:
 • Για να εκφράσουμε τον σεβασμό μας στo Ναό των Σπηλαίων Μπάτου ως τόπο λατρείας, παρακαλείστε να είστε κατάλληλα ντυμένοι.
 • Δεν επιτρέπεται η επίσκεψη στα Σπήλαια Μπάτου για 3 ημέρες, που είναι κατά τη διάρκεια της Τhaipusam (συνήθως στο τέλος του Ιανουαρίου / αρχές Φεβρουαρίου)

 • Ακολούθως, θα προχωρήσουμε στο Cocoa Boutique , όπου σε αυτό το μέρος, θα έχετε έναν προσωπικό ξεναγό σοκολάτας που θα σας εξηγήσει λεπτομερώς κάθε είδος σοκολάτας που πωλούν. Θα έχετε την ευκαιρία να αγοράσετε και να γευτείτε διάφορα είδη σοκολάτας. Στη συνέχεια θα οδηγηθούμε στους Δίδυμους Πύργους Πετρόνας, όπου αυτήν την φορά θα ανεβείτε στο 88ο όροφο. Για τους ταξιδιώτες που ενδιαφέρονται θα πρέπει να γίνει κράτηση από πριν για να γίνει έγκαιρα η αγορά των εισιτηρίων (τα εισιτήρια συμπεριλαμβάνονται στην τιμή). Σίγουρα θα εκπλαγείτε από τον σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική των Διδύμων Πύργων και θα εντυπωσιαστείτε από τη νυχτερινή θέα της πόλης της Κουάλα Λουμπούρ.

  Γεύματα: πρόγευμα
  4η μέρα | 29/12: Κουάλα Λουμπούρ - Ελεύθερη μέρα
  Πρόγευμα στο ξενοδοχείο. Σήμερα σας προτείνουμε να αξιοποιήσετε τη μέρα σας και να επισκεφθείτε τα μεγαλύτερα ίσως shopping malls της Ασίας. Χαθείτε στα άπειρα καταστήματα και κάντε οικονομικά ψώνια. Στα shopping malls θα βρείτε επίσης και πλούσιες επιλογές εστιατορίων όπου μπορείτε να γευματίσετε και να γευτείτε τις κουζίνες σχεδόν από όλο το κόσμο. Παράλληλα εμείς σας προτείνουμε:

  Τhe Historical Malacca (Προαιρετικά)
  Η Μαλάκα είναι μια τοποθεσία παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, η ιστορική αστική πόλη αποτελεί ζωντανή μαρτυρία της πολυπολιτισμικής κληρονομίας της παραδοσιακής Ασίας και των ευρωπαϊκών αποικιακών επιρροών. Εδώ έχουν διαδραματιστεί πολλές μάχες για τον έλεγχο αυτής της στρατηγικής βάσης που βρίσκεται ανάμεσα στον ανατολικό και δυτικό κόσμο, οδηγώντας στην μονοπώλια και τον έλεγχο του εργοστασίου μπαχαρικών των ανατολικών Ινδών. Όταν οι πρώιμοι ευρωπαίοι έποικοι αναχώρησαν, άφησαν πίσω τους έναν θησαυρό ιστορικών κτιρίων και αξιοθέατα που είναι χαρακτηριστικά της Μαλάκα σήμερα.

  Η εκδρομή σας θα περάσει από το Λόφο των Κινέζων (Bukit China) – το μεγαλύτερο κινέζικο νεκροταφείο έξω από την Κίνα. Θα σταματήσετε στη βάση του λόφου για να δείτε το Πηγάδι του Σουλτάν και, στη συνέχεια, θα διασχίσετε τον Πορτογαλικό Οικισμό. Θα επισκεφθείτε τη διάσημη πύλη “Porta De Santiago” και τα ερείπια της εκκλησίας του Αγίου Παύλου που είναι επενδυμένα με τάφους από τον 17ο αιώνα.

  Στη συνέχεια, στο πρόγραμμα βρίσκεται το “Red Square” – τα ροζ κτίρια της ολλανδικής διοίκησης που σήμερα στεγάζουν το Μουσείο της Μαλάκα και τα κυβερνητικά γραφεία. Θα επισκεφθείτε επίσης την εκκλησία του Χριστού πριν συνεχίσετε για το μεσημεριανό γεύμα. Μετά το γεύμα, θα επισκεφθείτε τον ναό Cheng Hoon Teng – τον μόνο ναό όπου μπορείτε να βρείτε τρία μείζονα δόγματα της τοπικής κινεζικής θρησκείας, τον Ταοϊσμό, τον Βουδισμό και τον Κονφουκιανισμό. Τέλος, θα περπατήσετε κατά μήκος του διάσημου Jonker Street, όπου υπάρχουν επίσης σειρές καταστημάτων στον μαλακκικό στιλ.

  Σημειώσεις:
 • Φορέστε άνετα παπούτσια για περπάτημα.
 • Η τιμή της εκδρομής δεν περιλαμβάνει τα εισιτήρια εισόδου.

 • Γεύματα: πρόγευμα
  5η μέρα | 30/12: Κουάλα Λουμπούρ - Σιγκαπούρη - Ξενάγηση Πόλης - Κρουαζιέρα Clarke Quay (Περιλαμβάνεται)
  Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και ο συνεργάτης μας θα σας παραλάβει από το ξενοδοχείο σας για να σας μεταφέρει στο αεροδρόμιο. Αναχώρηση από το αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ και άφιξη στη Φαντασμαγορική Σιγκαπούρη όπου θα σας περιμένει ο τοπικός μας συνεργάτης.

  Ζήστε την γοητεία ανάμεσα στα ιστορικά και αναλλοίωτα στον χρόνο στοιχεία της Σιγκαπούρης, με τον κοσμοπολίτικο σύγχρονο αέρα που εμπνέει. Ένας προορισμός όπου η Ανατολή συναντά τη δύση και το παρελθόν το μέλλον, ένα περιβάλλον ασυνήθιστο που δεν πρόκειται να το συναντήσετε αλλού στην γη. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας για τακτοποίηση στα δωμάτια και ξεκούραση. Τα δωμάτια θα τα παραλάβετε γύρω στις 14:00 μ.μ. Παραλαβή των δωματίων σας, τακτοποίηση και ελεύθερο υπόλοιπο για ξεκούραση μέχρι και το απόγευμα. Εμείς προτείνουμε να γευματίσετε σε ένα από τα εστιατόρια του ξενοδοχείου ή να γευματίσετε σε ένα από τα εστιατόρια σε κεντρικό σημείο της πόλης που βρίσκεται το ξενοδοχείο σας.

  Κρουαζιέρα Σιγκαπούρης από το πανέμορφο στο Clarke Quay

  Για το απόγευμα, ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη νυκτερινή κρουαζιέρα Σιγκαπούρης από το Clarke Quay. Θα αναχωρήσετε από το ξενοδοχείο στις 18:00 το απόγευμα με την συνοδεία του αρχηγού αποστολής και του ξεναγού σας. Θα επιβιβαστείτε σε ναυλωμένο πλοιάριο μόνο για το γκρουπ για να ζήσετε μια μοναδική νυκτερινή κρουαζιέρα διασχίζοντας τα κανάλια της Σιγκαπούρης όπου θα περάσετε ανάμεσα σε φωτεινούς ουρανοξύστες αλλά και κλασσικά κτίρια για να καταλήξετε μπροστά από το μοναδικό Marina Bay Sands. Εκεί το πλοιάριο θα πραγματοποιήσει στάση για να παρακολουθήσετε το διάσημο Spectra Εlectric Show. Με το πέρας του show, επιστροφή πίσω στο Clarke Quay. Μέσω της μοναδικής αυτής κρουαζιέρας, θα γνωρίστε μερικά από τα πιο γνωστά αξιοθέατα της χώρας απαθανατίστε με την φωτογραφική σας μοναδικές εικόνες. ζήστε την γοητεία ανάμεσα στα ιστορικά και αναλλοίωτα στον χρόνο στοιχεία της Σιγκαπούρης, με τον κοσμοπολίτικο σύγχρονο αέρα που εμπνέει. Ένας προορισμός όπου η Ανατολή συναντά τη δύση και το παρελθόν το μέλλον, ένα περιβάλλον ασυνήθιστο που δεν πρόκειται να το συναντήσετε αλλού στην γη.

  Με την άφιξη σας στο Clarke Quay, την πιο κοσμοπολίτικη και μοντέρνα περιοχή της Σιγκαπούρης, θα βρείτε διάφορα εστιατόρια, μπαράκια και καταστήματα για όλα τα γούστα για να τελειώσει η μοναδική αυτή βραδιά με τον καλύτερο τρόπο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο με δικά σας μέσα είτε με ταξί είτε με χαλαρό περπάτημα 20 – 25 λεπτών. Η μεταφορά πίσω στο ξενοδοχείο δεν περιλαμβάνεται για να μπορέσει ο καθένας ξεχωριστά να αποφασίσει πώς θα περάσει το υπόλοιπο της βραδιάς του.

  Γεύματα: πρόγευμα
  6η μέρα | 31/12: Singapore City Tour & Παραμονή Πρωτοχρονιάς στη περιοχή του Marina Bay Sands (Περιλαμβάνεται)
  Πρωινό στο ξενοδοχείο σας και αναχωρείτε γύρω στις 08:00 το πρωί υπό τη συνοδεία του αρχηγού αποστολής σας για μια μοναδική περιήγηση στην πόλη. Η Σιγκαπούρη σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει, από τα ιστορικά της κτίρια μέχρι τους υπερσύγχρονους ουρανοξύστες της. Ζήστε την γοητεία ανάμεσα στα ιστορικά και αναλλοίωτα στον χρόνο στοιχεία της Σιγκαπούρης, με τον κοσμοπολίτικο σύγχρονο αέρα που εμπνέει. Ένας προορισμός όπου η Ανατολή συναντά τη δύση και το παρελθόν το μέλλον, ένα περιβάλλον ασυνήθιστο που δεν πρόκειται να το συναντήσετε αλλού στην γη. Ξεκινούμε με οδική περιήγηση από την περιοχή Civic, περνώντας από τα εντυπωσιακά καταπράσινα τοπία της Padang και το κλαμπ Κρίκετ. Στη συνέχεια προχωρούμε προς την Βουλή, την Εθνική Πινακοθήκη το Ανώτατο Δικαστήριο και το εντυπωσιακό δημαρχείο της πόλης. Σταθμός στο Πάρκο Merlion για ποτό με θέα το εκπληκτικό Marina Bay Sands.

  Ακολουθεί επίσκεψη στους Βοτανικούς Κήπους της Σιγκαπούρης που αποτελούν Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO και εντυπωσιαστείτε περπατώντας μέσα από το Εθνικό Πάρκο Ορχιδέων που φιλοξενεί περισσότερες από 60 000 ορχιδέες. Στη συνέχεια θα πραγματοποιήσετε ένα περίπατο στη γειτονική «Μικρή Ινδία» που οι μυρωδιές από τα μπαχαρικά και το γιασεμί θα σας μαγέψουν. Η περιήγηση τελειώνει, αφήνοντας πίσω μας την κοσμοπολίτικη πλευρά της πόλης αναζητώντας λίγη γαλήνη στον ναό Thian Hock Keng. Πρόκειται για ένα από τους αρχαιότερους ναούς της Σιγκαπούρης. Επόμενη στάση η πασίγνωστη China Town με εντυπωσιακά παραδοσιακά και σύγχρονα εστιατόρια καθώς επίσης και διάφορα καταστήματα.

  Με το πέρας της ξενάγησης γύρω στις 14:00 μετά το μεσημέρι, θα έχετε το χρόνο να γευματίσετε με δικά σας έξοδα σε ένα από τα εστιατόρια της περιοχής. Στη συνέχεια και πριν να μεταφερθείτε πίσω στο ξενοδοχείο, ο ξεναγός μας θα σας ενημερώσει για τις διόδους πρόσβασης προς το Marina Bay Sands όπου το βράδυ θα υποδεχτείτε τον νέο χρόνο κάτω από τον φωτισμένο από πυροτεχνήματα ουρανό. Σημειώστε ότι το βράδυ της παραμονής όλοι οι δρόμοι προς το κέντρο της πόλης είναι κλειστοί γι’ αυτό η πρόσβαση προς τις εξέδρες μπροστά από το Marina Bay Sands γίνεται με τα πόδια. Ακολουθεί μεταφορά προς το ξενοδοχείο για ξεκούραση.

  Παραμονή Πρωτοχρονιάς στη περιοχή του Marina Bay Sands

  Αργά το απόγευμα, σε περίπτωση που έχετε ήδη προ-κρατήσει, θα απολαύσετε το Gala Δείπνο στο ξενοδοχείο σας ή σε άλλο εστιατόριο της περιοχής ενώ αργότερα θα περπατήσετε για περίπου 20 με 25 λεπτά μαζί με τον αρχηγό αποστολής σας στη περιοχή του υπερπολυτελούς Marina Bay Sands, εκεί όπου θα υποδεχτείτε το 2024 σε ένα μοναδικό σκηνικό που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη σας. Θα είναι σίγουρα η πιο φωτεινή υποδοχή της νέας χρονιάς που θα έχετε περάσει μέχρι σήμερα.

  Αφού υποδεχτείτε το νέο έτος και ανταλλάξετε τις ευχές σας, μπορείτε να περάσετε το βράδυ σας όπως εσείς επιθυμείτε. Η έμπειρη ομάδα μας έχει ταξιδέψει ξανά στη Σιγκαπούρη την περίοδο της πρωτοχρονιάς και μπορεί να σας δώσει τις κατάλληλες συμβουλές για να περάσετε όμορφα και δημιουργικά το βράδυ σας. Η επιστροφή στο ξενοδοχείο σας γίνεται με τα πόδια. Δυστυχώς, λόγω και της μέρας, το λεωφορείο των συνεργατών μας είναι αδύνατον να σας μεταφέρει και να σας περιμένει εκεί στη περιοχή. Έτσι όμως δίνεται η δυνατότητα σε κάθε μέλος της ομάδας να ξενυχτήσει όσο θέλει και να περάσει τον χρόνο του χωρίς δεσμεύσεις και όπως αυτός/η επιθυμεί.

  Γεύματα: πρόγευμα
  7η μέρα | 01/01: Singapore Gardens By The Bay Two Domes And Marina Bay Sands Skypark (Περιλαμβάνεται)
  Πρώτη μέρα του νέου χρόνου κι εσείς βρίσκεστε σε μια από τις πιο κοσμοπολίτικες πόλεις του κόσμου, τη μοναδική Σιγκαπούρη! Πρωινό στο ξενοδοχείο σας. Εμείς σας δίνουμε την ευκαιρία να περάσετε όπως εσείς επιθυμείτε το πρώτο μισό της μέρας. Λόγω των εορτασμών για το νέο έτος, οι περισσότεροι θα έχετε ξενυχτήσει για οπόταν μπορείτε να περάσετε το πρωινό σας χαλαρά μέχρι και το μεσημέρι στις 14:00 όπου μαζί με τον αρχηγό αποστολής και τον ξεναγό σας θα γνωρίσετε άλλη μια μοναδική πλευρά της υπερσύγχρονης αυτής πόλης.

  Οδική μεταφορά στο νέο βοτανικό θαύμα της Σιγκαπούρης, τους Κήπους στον κόλπο της Σιγκαπούρης. Ένα παράξενο κήπο με παραδεισένιο τοπίο σε ένα καταπράσινο χώρο. Στο σύντομο χρονικό διάστημα που οι Κήποι είναι ανοιχτοί έχουν καθιερωθεί ως ένας από τους must προορισμούς του νησιού. Κάντε τη βόλτα σας στα δύο δροσερά σκηνικά που βρίσκονται κατά μήκος της άκρης του Marina Reservoir: το Flower Dome, που περιλαμβάνει φυτά από τη Μεσόγειο και άλλες ημι-άνυδρες τροπικές περιοχές, συμπεριλαμβανομένων των ελαιώνων χιλιάδων ετών, baobabs και κάκτους.

  Τα εισιτήρια για την είσοδο σας στα Domes θα σας τα παραδώσει ο ξεναγός ο οποίος αφού σας δώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, θα αναχωρήσει και τη μοναδική αυτή εξερεύνηση συνεχίζετε μαζί με τον αρχηγό αποστολής σας. Θαυμάστε το Cloud Forest, το οποίο αναπαριστά τις συνθήκες που βρίσκονται σε τροπικές ορεινές περιοχές. Ακόμη διαθέτει ένα βουνό και καταρράκτη 35 μέτρων, όλα είναι εξ ολοκλήρου δημιουργήματα ανθρώπων. Για το τέλος εξερευνήστε τα Supertree Grove. Τα κολοσσιαία δέντρα όπου το κάθε ένα από αυτά διαθέτει κατακόρυφους κήπους, που κυμαίνονται σε ύψος μεταξύ 25 και 50 μέτρων. Μην χάσετε την εκπληκτική θέα από ύψος 22 μέτρων, που συνδέει δύο από τα ψηλότερα Supertrees. Το βράδυ, όταν πέφτει το σκοτάδι, τα Supertrees ζωντανεύουν με ένα θεαματικό φως και ηχητικό show στις 19:45 και 20:45 το βράδυ.

  Μετέπειτα μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας θαυμάζοντας την πανοραμική θέα του εκπληκτικού κόλπου Marina Bay, του αστικού τοπίου με τα παγκόσμια κλασσικά, τα αρχιτεκτονικά θαύματα του Supertree Grove και τα ζωντανά χρώματα του Gardens by the Bay. Από τη μαρίνα South Pier μέχρι τα Στενά της Σιγκαπούρης. Δείτε επίσης από ψηλά τις πολυσύχναστες ναυτιλιακές λωρίδες που έχουν χτίσει όπως επίσης την πλούσια πολυπολιτισμική ιστορία της Σιγκαπούρης. Θαυμάστε για άλλη μια φορά το εντυπωσιακό νυχτερινό show Spectra από μια διαφορετική οπτική γωνία ενώ όσοι αναζητούν ένα μέρος για εκπληκτικές φωτογραφίες μπορείτε να αγοράσετε επιτόπου εισιτήριο για το Sands Sky-Park Observation Deck. Θα βρίσκεστε σε ύψος πάνω από 200 μέτρα όπου μπορείτε να απολαύστε μια εκπληκτική θέα της περιοχής.

  Με το πέρας της σημερινής εξερεύνησης, έχετε το ελεύθερο να περάσετε το βράδυ σας όπως εσείς θέλετε. Μπορείτε να απολαύσετε το δείπνο σας σε ένα από τα εστιατόρια της περιοχής ή να δροσιστείτε απολαμβάνοντας το ποτό σας σε ένα από τα μπαράκια της πόλης. Η επιστροφή στο ξενοδοχείο γίνεται όποτε εσείς επιθυμείτε, είτε με τα πόδια είτε πληρώνοντας για ταξί. Διανυκτέρευση.

  Γεύματα: πρόγευμα
  8η μέρα | 02/01: Universal Studios & Aquarium (Προαιρετικά)
  Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και ελεύθερο υπόλοιπο να απολαύστε την μέρα σας στη κοσμοπολίτικη Σιγκαπούρη όπως εσείς επιθυμείτε. Εμείς προτείνουμε όπως ακολουθήσετε τον αρχηγό αποστολής σας στα Universal Studios και στο S.E.A Aquarium. Μια επίσκεψη στη Σιγκαπούρη θα ήταν ελλείπεις χωρίς να επισκεφθείτε τους δύο αυτούς χώρους.

  Τα Universal Studios Singapore είναι το θεαματικό πάρκο στο Resort World Sentosa. Μόνο εδώ μπορείτε να ζήσετε βόλτες, εκθέσεις και αξιοθέατα με βάση τις αγαπημένες σας ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, όπως Transformers the Ride: Η τελευταία μάχη 3D, Shrek 4-D Adventure, Η εκδίκηση της μούμιας, Madagascar: A Crate Adventure Jurassic Park Rapids Adventures, Battlestar Galactica: HUMAN vs. CYLON και πολλά άλλα!

  Ανακαλύψτε επίσης τον κόσμο της ζωής στον ωκεανό στο S.E.A Aquarium όπου είναι το μεγαλύτερο ενυδρείο στον κόσμο. Εξερευνήστε περισσότερα από 800 είδη θαλάσσιων ζώων και πάνω από 200 καρχαρίες μέσω του μεγαλύτερου παραθύρου στον κόσμο στον ωκεανό.

  Με το πέρας των ξεναγήσεων, θα σας περιμένει λεωφορείο των συνεργατών μας για να σας επιστρέψει πίσω στο ξενοδοχείο σας. Το βράδυ μπορείτε να το περάσετε όπως εσείς επιθυμείτε ή να ακολουθήσετε τον αρχηγό αποστολής σας για μια νυχτερινή έξοδο. Διανυκτέρευση.

  Γεύματα: πρόγευμα
  9η – 10η μέρα | 03/01 – 04/01: Σιγκαπούρη - Λάρνακα
  Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και ελεύθερο υπόλοιπο να το εκμεταλλευτείτε όπως εσείς επιθυμείτε. Σημειώστε ότι θα πρέπει να παραδώσετε τα δωμάτια σας στις 12:00 και μπορείτε να αφήσετε τις αποσκευές σας στη reception του ξενοδοχείου σας. Μπορείτε να χαλαρώσετε στις ανέσεις που σας παρέχει το ξενοδοχείο σας για περισσότερες χαλάρωση και ξεκούραση πριν από την αναχώρηση σας. Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε τις τελευταίες σας βόλτες στην κοσμοπολίτικη Σιγκαπούρη μέχρι την παραλαβή και μεταφορά σας από το ξενοδοχείο στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής στην Λάρνακα, μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις μεγάλες σας αποσκευές, καθώς θα τις παραδώσετε στο αεροδρόμιο της Σιγκαπούρης και θα τις παραλάβετε στο τελικό σας προορισμό στη Λάρνακα.

  Γεύματα: πρόγευμα

  Η Σιγκαπούρη είναι σήμερα μια σύγχρονη χώρα που αποτελεί κράμα λαών και πολιτισμών, ένα μείγμα εθνοτήτων (77% Κινέζοι, 14% Μαλαίσιοι, 8% Ινδοί, 1% Ευρασιάτες), είναι ένα από τα μεγαλύτερα αστικά κέντρα, που πλέον είναι μία από τις πλουσιότερες χώρες της Ασίας. Η Σιγκαπούρη είναι το σταυροδρόμι για να επισκεφθείτε κι άλλους μακρινούς προορισμούς.

  Όταν την επισκεφθείτε, θα δείτε μια σύγχρονη μεγαλούπολη, με ιστορικά κτήρια, αλλά και μοντέρνα οικοδομήματα, επιβλητικούς ουρανοξύστες, τεράστιες λεωφόρους, ναούς, τζαμιά, εκκλησίες, παραδοσιακά σπίτια και ήσυχους οικισμούς.

  Περπατώντας στο δρόμο θα συναντήσετε πολλές και διαφορετικές φυλές, ενώ θα γνωρίσετε από κοντά την περιοχή της Μικρής Ινδίας, την Κινεζικη Συνοικία, τη Μαλαισιανή περιοχή και την μοντέρνα πόλη. Στη Σιγκαπούρη θα συναντήσετε ένα κράμα γλωσσών. Αγγλικά, Κινέζικα, Ταμίλ και Μαλαϊκά είναι οι κύριες γλώσσες της χώρας.

  Θα ξεκινήσετε την περιήγησή σας από την περιοχή Civic, περνώντας από τα εντυπωσιακά καταπράσινα τοπία της Padang και το κλαμπ Κρίκετ. Στη συνέχεια θα προχωρήσετε προς την Βουλή, το Ανώτατο Δικαστήριο και το εντυπωσιακό δημαρχείο της πόλης. Σταθμός στο Πάρκο Μέρλιν για ποτό με θέα το εκπληκτικό Marina Bay, εκεί όπου θα μπορέσετε να επισκεφθείτε και το εντυπωσιακό ξενοδοχείο Marina Bay Sands, για να απολαύσετε τη βραδινή σας έξοδο.

  Οι Κήποι του Κόλπου είναι προορισμός – must, ένα καταπράσινο περιβάλλον, με κρεμαστούς κήπους, ελαιώνες χιλιάδων ετών, κάκτους και φυτά από τη Μεσόγειο, βουνό με καταρράκτη 35 μέτρων, που αποτελούν εξ ολοκλήρου ανθρώπινα δημιουργήματα, θα σας εντυπωσιάσουν! Η εκπληκτική θέα, από ψηλά, από ύψος μεγαλύτερο των 20 μέτρων, είναι σήμα κατατεθέν του υπέροχου αυτού προορισμού.

  Η Κουάλα Λουμπούρ είναι η πρωτεύουσα της Μαλαισίας ή όπως την ονομάζουν η τίγρη της Ασίας. Ένα υπέροχο μείγμα αντιθέσεων την κάνουν το στολίδι της Ασίας. Σύγχρονοι ουρανοξύστες συνυπάρχουν με παραδοσιακές γειτονιές ενώ οι δίδυμοι πύργοι Πετρόνας αποτελούν το στολίδι της πόλης. Το παλιό και το νέο στοιχείο όμως της πόλης είναι εμφανές τόσο στην αρχιτεκτονική όσο και στην καθημερινή ζωή των κατοίκων αφού με την πρώτη ματιά νομίζεις ότι η μοντέρνα αρχιτεκτονική έχει εγκατασταθεί στην πόλη από το μέλλον.

  Βρίσκεται στη συμβολή των ποταμών Κλανγκ και Κομπάκ και δημιουργήθηκε από τους Κινέζους που εκμεταλλεύονταν τα κοιτάσματα κασσιτέρου. Για το λόγο αυτό η Κουάλα Λουμπούρ είναι ένα διαρκώς αναπτυσσόμενα οικονομικό, εμπειρικό και τουριστικό κέντρο. Από τον Οκτώβριο μέχρι τον Μάρτιο είναι η περίοδος βροχοπτώσεων αλλά η Κουάλα Λουμπούρ έχει ζεστό και ηλιόλουστο καιρό τον περισσότερο χρόνο. Τη περίοδο της ζέστης η θερμοκρασία μπορεί να φτάσει μέχρι και τους 30oC. Η καλύτερη περίοδος για να επισκεφτείτε την πόλη είναι Μάρτιο με Μάιο.

  Οι γλώσσες που ομιλούνται στην Κουάλα Λουμπούρ είναι η Μαλαϊκή, η Κινέζικη και η Αγγλική. Το νόμισμα της χώρας είναι το Ρινγκιτ (MYR). Μπορείτε όμως να χρησιμοποιήσετε και με ασφάλεια της πιστωτικές σας κάρτες για όποιαδήποτε συναλλαγή.

  Χρήσιμες Ταξιδιωτικές Πληροφορίες
  Σε όλα τα ταξίδια που αφορούν μακρινούς προορισμούς το διαβατήριο σας θα πρέπει να έχει ισχύ πέραν των 6 μηνών μετά από το ταξίδι σας. Δείτε το σχετικό έντυπο.
  Travel Tips Συνδυάστε το ταξίδι σας στη Σιγκαπούρη με το Μπαλί. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε επέκταση του ταξιδιού σας με επιπλέον μέρες στη Ντόχα.
  Καιρός Το κλίμα είναι τροπικό. Η περίοδος με την μεγαλύτερη βροχόπτωση είναι ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος γι’ αυτό η καλύτερη περίοδος είναι το δικό μας καλοκαίρι.
  Γλώσσα Στη Σιγκαπούρη θα συναντήσετε ένα κράμα γλωσσών. Αγγλικά, Κινέζικα και Μαλαισιανά είναι οι κύριες γλώσσες της χώρας.
  Νόμισμα Το νόμισμα της Σιγκαπούρης είναι το Δολάριο Σιγκαπούρης (SGD) Μπορείτε να χρησιμοποιήστε με ασφάλεια, τις πιστωτικές σας κάρτες για οποιαδήποτε συναλλαγή.
  Ο Διοργανωτής δεν είναι υπεύθυνος για αποκατάσταση τυχόν ζημιάς ή/και ακύρωσης που προκλήθηκε από τραυματισμούς ή κακουχίες λόγω πολέμου, πραξικοπημάτων, τρομοκρατικών ενεργειών, σεισμών, καιρικών συνθηκών, πυρκαγιών ή/και επιδημιών ή/και από οποιοδήποτε άλλο λόγο ανωτέρας βίας (force majeure) ο οποίος δε συμπεριλαμβάνεται στο παρόν. Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε από τους πιο πάνω λόγους ακυρωθεί ή διακοπεί το ταξίδι στην εξέλιξή του, δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων και δεν υπάρχει καμιά άλλη υποχρέωση αποζημίωσης από τον Διοργανωτή.

  Πτήσεις

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΑΝΑΧΩΡΗΣΗΑΦΙΞΗ
  26/12ΛάρνακαΝτόχα12:0516:25
  26/12ΝτόχαΚουάλα Λουμπούρ19:5008:20 (+1)
  30/12Κουάλα ΛουμπούρΣιγκαπούρη11:1012:10
  04/01ΣιγκαπούρηΝτόχα02:0005:00
  04/01ΝτόχαΛάρνακα07:5011:00

  Τιμοκατάλογος Γκρουπ: Τιμή Ανά Άτομο

  ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΒΡΑΔΙΑΔΙΑΤΡΟΦΗΔΙΚΛΙΝΟΤΡΙΚΛΙΝΟΜΟΝΟΚΛΙΝΟ
  1)DoubleTree by Hilton 4*, Κεντρικό - Deluxe room (or similar), Kuala Lumpur3Με πρόγευμα€3770€3770Κατόπιν Ζήτησης
  Yotel Singapore 4*
  OR
  Rendezvous Hotel Singapore 4* - Κεντρικό, Superior - Deluxe room, Singapore
  4Με πρόγευμα
  *Για ατομικά οργανωμένα ταξίδια, οι αναγραφόμενες τιμές είναι ενδεικτικές. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για κάποιο πακέτο, συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος ή επικοινωνήστε τηλεφωνικώς μαζί μας για επιβεβαίωση διαθεσιμότητας και τελικής τιμής.
  Περιλαμβάνονται
  • Αεροπορικά εισιτήρια Λάρνακα – Κουάλα Λουμπούρ, Σιγκαπούρη – Λάρνακα, με ενδιάμεσο σταθμό στη Ντόχα και με πτήσεις της Qatar Airways
  • Αεροπορικά εισιτήρια Κουάλα Λουμπούρ – Σιγκαπούρη και πτήσεις της Scoot Airline
  • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων
  • Μία αποσκευή 30kg και μία χειραποσκευή 7kg ανά άτομο για όλες τις πτήσεις σας
  • Παραλαβές και μεταφορές από τα αεροδρόμια προς τα ξενοδοχεία και αντίστροφα
  • 3 διανυκτέρευσεις σε 4* ξενοδοχείο της Κουάλα Λουμπούρ, με πρόγευμα
  • 4 διανυκτέρευσεις σε 4* ξενοδοχείο της Σιγκαπούρης, με πρόγευμα
  • Ξενάγηση πόλης στην υπερσύγχρονη Κουάλα Λουμπούρ
  • Ξενάγηση στην εξοχή και τη σπηλιά Batu
  • Ξενάγηση πόλης στη Σιγκαπούρη
  • Μοναδική κρουαζιέρα στο Clarke Quay
  • Αλλαγή του χρόνου στη περιοχή του ξενοδοχείου Marina Bay Sands στη Σιγκαπούρη
  • Επίσκεψη σε Singapore Gardens the Bay two Domes & SkyPark
  • Καθημερινό πρόγευμα
  • ΔΩΡΟ ομαδική ασφάλεια ταξιδιού που περιλαμβάνει κάλυψη μέχρι και 1000 ευρώ σε περίπτωση ακύρωσης του ταξιδιού από πλευράς σας για ιατρικούς λόγους.
  • Υπηρεσίες των έμπειρων τοπικών μας αντιπροσώπων επί 24ωρου βάσεως για παροχή συμβουλών καθώς και βοήθειας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
  • Φ.Π.Α.
  Δεν περιλαμβάνονται
  • Προαιρετικές Εκδρομές
  • Αναβαθμισμένη ατομική ασφάλεια ταξιδιού. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα γραφεία μας.
  • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα. Προτείνουμε €3 – €5 ευρώ ανά ταξιδιώτη ανά ημέρα (ή ό,τι θεωρείτε εσείς καλύτερο βάσει των υπηρεσιών που θα λάβετε). Μπορείτε να παραδώσετε στο ξεναγό σας για να τα μοιραστούν με τον οδηγό κλπ.
  • Φόροι πόλεων ή/και eco-tax όπου και εάν υπάρχουν οι οποίοι πληρώνονται επί τόπου.
  • Ό,τι δεν αναγράφεται στο περιλαμβάνονται ή αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό
  Σημειώσεις
  • Κλείνοντας το ταξίδι σας, έχετε την ευκαιρία να γίνετε μέλος της μεγάλης οικογένειας του Pluton Travel μέσω της «Loyalty Pluton Travel Card» και να επωφελείστε με επιλεγμένα προνόμια καθώς επίσης και με ειδικές προσφορές για τα επόμενα σας ταξίδια. Υπάρχουν τρεις κατηγορίες της «Loyalty Pluton Travel Card»: Gold, Platinum και η νέα Diamond Card τις οποίες μπορείτε να αποκτήσετε ανάλογα με τη συμμετοχή σας στις ταξιδιωτικές μας αποστολές. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
  • Η σειρά του προγράμματος μπορεί να αλλάξει, χωρίς όμως να παραληφθεί καμία από τις αναγραφόμενες δραστηριότητες/εκδρομές.
  • Σε όλα τα ξενοδοχεία κατά την άφιξη σας τα δωμάτια δίνονται στις 15:00 μ.μ (check-in) και παραδίνονται κατά την αναχώρηση σας στις 11:00 π.μ. (check-out). Εάν επιθυμείτε να μπείτε πιο γρήγορα ή να μείνετε περισσότερο στο δωμάτιο σας, τότε υπάρχει επιπλέον χρέωση που θα πληρώνεται στη reception του ξενοδοχείου.
  • Κατά την άφιξη σας στα ξενοδοχεία, πιθανόν να ζητηθεί πιστωτική κάρτα ή κατάθεση μετρητών για κάλυψη τυχόν ζημιών ή επιπλέον καταναλώσεων και άλλων προσωπικών δαπανών (Mini Bar, τηλέφωνα από το δωμάτιο κλπ). Βεβαίως, κατά την αναχώρηση και σε περίπτωση που δεν υφίσταται κάποιος από τους πιο πάνω λόγους, επιστρέφονται οι τυχόν καταβολές μετρητών ή αποδεσμεύεται το πόσο από την πιστωτική σας κάρτα.
  • Σε περίπτωση 2 ή 3 ατόμων με 1 παιδί τα πλείστα ξενοδοχεία δεν προσφέρουν 3 κρεβάτια, εάν επιθυμείτε 3 κρεβάτι υπάρχει επιπλέον χρέωση με βάση το ξενοδοχείο.
  • Όλες οι εκδρομές εναπόκεινται πάντοτε στους συνεργάτες μας. Πιθανόν να υπάρξουν κάποιες μικροαλλαγές λόγω καιρικών συνθηκών κτλ. για τις οποίες δεν φέρει καμία ευθύνη η εταιρεία μας.
  • Η εταιρία μας επιλέγει τους τοπικούς της συνεργάτες μετά από ενδελεχή έρευνα με επισκέψεις στις εκάστοτε χώρες καθώς και σε διεθνής εκθέσεις τουρισμού. Γίνεται η κάθε δυνατή προσπάθεια να τους μεταδώσουμε τις απαιτήσεις και τον τρόπο σκέψης της εταιρίας μας για καλύτερη εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών μας. Η εξεύρεση ελληνόφωνων ξεναγών δεν είναι δυνατή στις περισσότερες χώρες αλλά γίνεται προσπάθεια όπως εκεί που υπάρχουν να δεσμεύονται για τα γκρουπ μας. Όπου ανακοινώνεται και υπάρχει η δυνατότητα, τα γκρουπ μας συνοδεύουν έμπειροι και έμπιστοι αρχηγοί αποστολής από την Κύπρο.
  • Με την κράτησή σας σημαίνει ότι έχετε ελέγξει, μελετήσει τις πτήσεις, τα ξενοδοχεία και το πρόγραμμα που σας προτείνουμε και συμφωνείτε να προχωρήσουμε στην κράτησή τους.
  • Ο Διοργανωτής δεν είναι υπεύθυνος για αποκατάσταση τυχόν ζημιάς ή/και ακύρωσης που προκλήθηκε από τραυματισμούς ή κακουχίες λόγω πολέμου, πραξικοπημάτων, τρομοκρατικών ενεργειών, σεισμών, καιρικών συνθηκών, πυρκαγιών ή/και επιδημιών ή/και από οποιοδήποτε άλλο λόγο ανωτέρας βίας (force majeure) ο οποίος δε συμπεριλαμβάνεται στο παρόν. Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε από τους πιο πάνω λόγους ακυρωθεί ή διακοπεί το ταξίδι στην εξέλιξή του, δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων και δεν υπάρχει καμιά άλλη υποχρέωση αποζημίωσης από τον Διοργανωτή.
  • Οι φωτογραφίες των προϊόντων στα πακέτα είναι ενδεικτικές.
  • Το Pluton Travel δεσμεύεται ως προς την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στο παρόν πακέτο και στην ιστοσελίδα www.plutontravel.com.cy, υπό την επιφύλαξη τυχόν τυπογραφικών ή τεχνικών λαθών που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τεχνικών θεμάτων.
  • Η ομάδα μας καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για διευθέτηση των θέσεων της επιλογής σας στα αεροσκάφη για τη δική σας άνεση και για να είστε σε διπλανή θέση με τα άτομα που ταξιδεύετε. Αυτό δεν είναι πάντοτε εφικτό καθώς υπάρχουν αεροπορικές που δεν παρέχουν την δυνατότητα προεπιλογής θέσεων οι οποίες δίνονται αυτόματα από την ίδια την αεροπορική κατά το check in. Επιπλέον, σε περίπτωση που υπάρχει δυνατότητα επιλογής θέσεων κατά το check in, δεν είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε πάντα τις θέσεις της επιλογής σας. Για να είστε σίγουροι για τις θέσεις σας μπορείτε τα τις προπληρώσετε επικοινωνώντας μαζί μας εκ των προτέρων αφού ελέγξουμε τη διαθεσιμότητα.
  • Η κράτησή σας θεωρείται έγκυρη εφόσον μας στείλετε copy των διαβατηρίων σας, υπογράψετε την σύμβαση οργανωμένου ταξιδιού και καταβληθεί προκαταβολή το 50% του ποσού.
  • Οι αεροπορικές εταιρείες και τα ξενοδοχεία που αναφέρονται είναι τα συνήθη συνεργαζόμενα.
  • Η εταιρία έχει το δικαίωμα να σας προσφέρει άλλο ξενοδοχείο από αυτό που αναγράφεται, της ίδιας κατηγορίας και ωφελημάτων με την τιμή που έχετε πληρώσει. Σε περίπτωση μιας τέτοιας αλλαγής η εταιρία μας θα σας ενημερώσει 15 μέρες πριν από την αναχώρηση σας.
  • Όλα μας τα οργανωμένα ταξίδια εκτελούνται ακόμη και με 2 συμμετέχοντες σε custom made με πιθανή διαφοροποίηση της τιμής του πακέτου.
  • Σημαντικές Σημειώσεις για Ασφάλεια Ταξιδιού:

   1- Είναι αποκλειστική ευθύνη του πελάτη να ενημερωθεί για τις πρόνοιες της ασφάλειας ταξιδιού σε περίπτωση περιλαμβάνεται στο πακέτο ή σε περίπτωση που προτεθεί μετά.

   2- Σε περίπτωση που ο πελάτης θα χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες που παρέχει η ασφάλεια, η επικοινωνία γίνεται αποκλειστικά μεταξύ των δύο πλευρών, δηλαδή του πελάτη και ασφαλιστικής εταιρίας και όχι μεταξύ του Pluton Travel και της ασφαλιστικής εταιρίας.

   3- Το Pluton Travel δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που η ασφαλιστική εταιρία δεν εγκρίνει οποιαδήποτε αποζημίωση την οποία θα διεκδικήσει ο πελάτης.
  • Οι τιμές είναι υπολογισμένες σε οικονομικό ναύλο αεροπορικών εισιτηρίων και ενδέχεται να αλλάξουν βάση διαθεσιμότητας (Η σημείωση ΔΕΝ ισχύει για εγγυημένες αναχωρήσεις γκρουπ αλλά ΜΟΝΟ για ατομικό οργανωμένο custom made ταξίδι για το οποίο θα αγοραστούν ανεξάρτητα εισιτήρια).
  • Μετά την εξόφληση και έκδοση του πακέτου δεν είναι δυνατή η ακύρωσή του χωρίς τα αντίστοιχα ακυρωτικά (τα οποία μπορεί να είναι μέχρι και 100%) σύμφωνα με τους κανονισμούς που διέπουν τους ειδικούς ναύλους που έχουμε για την πραγματοποίηση των προγραμμάτων από τις αεροπορικές εταιρείες και τους συνεργάτες μας του εξωτερικού.
  • Το ίδιο ισχύει και για τις αλλαγές στις ημερομηνίες – αλλαγές ονομάτων μετά από την έκδοση των εισιτηρίων δεν είναι εφικτές. Οποιαδήποτε αλλαγή ή και ακύρωση θα πρέπει να ζητείται εγγράφως (μέσω email ή φαξ).
  • ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε οποιαδήποτε χώρα ταξιδεύετε εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, χρειάζεστε διαβατήριο με ισχύ πέραν των έξι (6) μηνών από τη μέρα που ταξιδεύετε και τουλάχιστον 2 κενές σελίδες στο διαβατήριο. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα πρέπει να γίνεται άμεση ανανέωση του διαβατηρίου σας!
  Έντυπα
  Προαιρετικές Eκδρομές Σιγκαπούρη - New Edition 2024Download pdf
  Προαιρετικές Eκδρομές Κουάλα Λουμπούρ - New Edition 2024Download pdf
  NEA ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥDownload pdf
  PLUTON TRAVEL LOYALTY CARDDownload pdf
  Reference Code :

  AUT-SING

   Φόρμα Ενδιαφέροντος

   Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε τα παρακάτω στοιχεία για το πακέτο που ενδιαφέρεστε και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο.

   Reference Code :

   AUT-SING

   Τι είπαν οι φίλοι μας