full sacreen
Pluton Travel>>Packages>Νότια Μαδαγασκάρη | Ημι-οργανωμένο

Νότια Μαδαγασκάρη | Ημι-οργανωμένο

 • Διάρκεια: 12 μέρες - 9 βράδια
  Τιμές Αναμένονται
 • Διάρκεια: 12 μέρες - 9 βράδια
  Τιμές Αναμένονται


Σύντομα νέες αναχωρήσεις.

Φόρμα Ενδιαφέροντος
1η - 2η μέρα: Λάρνακα – Ανταναναρίβο
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο της Λάρνακας και αναχώρηση για το μοναδικό Ανταναναρίβο, μέσω 2 ενδιάμεσων σταθμών. Άφιξη στο αεροδρόμιο του Ανταναναρίβο, συνάντηση και υποδοχή από τον τοπικό μας συνεργάτη και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Ελεύθερο υπόλοιπο για μια πρώτη γνωριμία με τον μοναδικό αυτό προορισμό. Η πόλη Ανταναναρίβο είναι η πρωτεύουσα της Μαδαγασκάρης και χωρίζεται σε τρια κύρια επίπεδα. Το κέντρο της πόλης με τη λίμνη Anosy, το εμπορικό κέντρο της πόλης και την άνω πόλη που θα συναντήσετε το παλάτι της βασίλισσας μαζί με ιστορικά μνημεία της πόλης. Ξεκούραση μετά από το μακρινό μας ταξίδι και διανυκτέρευση.
3η μέρα: Ανταναναρίβο – Αντσιράμπε
Μετά το πρωινό, αναχώρηση για την πόλη μέσα από τα βουνά, τους λόφους και τους ορυζώνες. Κατά τη διαδρομή θα δείτε πολλούς τάφους κάποιοι απλοί, άλλοι πιο εντυπωσιακοί που παίζουν σημαντικό ρόλο στους ντόπιους για την μετά θάνατον ζωή. Άφιξη στο Αντσιράμπε το απόγευμα. Θα ακολουθήσει μια σύντομη περιήγηση στην πόλη και μεταφορά στο ξενοδοχείο.
4η μέρα: Αντσιράμπε – Αμβοσίτρα – Ρανομαφάνα
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση οδικώς για την Αμβοσίτρα, την πρωτεύουσα της χειροτεχνίας της Μαδαγασκάρης. Θα επισκεφθείτε διάφορα καταστήματα και στην συνέχεια την Αμποχιμαχασόα όπου θα έχετε την ευκαιρία να γευτείτε αυθεντικά πιάτα της Μαδαγασκάρης συνοδευόμενα από λαογραφική διασκέδαση. Μετά το μεσημεριανό γεύμα (με δικά σας έξοδα) συνέχεια στο Ρανομαφάνα. Αφήνετε πίσω το ορεινό τοπίο και οδηγείστε μέσα από τα τροπικά δάση. Άφιξη στο ξενοδοχείο αργά το βράδυ.
5η μέρα: Ρανομαφάνα – Φιαναραντσόα
Πρωινό στο ξενοδοχείο και επίσκεψη στο δάσος του Εθνικού Πάρκου Ρανομαφάνα, ιδανικό για θέαση μοναδικών πτηνών και λεμούριων. Τρία είδη λεμούριων μπαμπού βρίσκονται σε αυτό το δάσος (γκρίζος λεμούριος μπαμπού, χρυσός λεμούριος μπαμπού και ο μεγαλύτερος λεμούριος μπαμπού), καθώς και άλλα είδη λεμούριων όπως το Milen’s edwards sifaka, το κοινό καστανό και ο λεμούριος με την κόκκινη κοιλιά. Υπάρχει η πιθανότητα να εντοπίσετε και μερικούς από τους μεγαλύτερους χαμαιλέοντες του νησιού όπως τον χαμαιλέοντα του Πάρσον. Μετά την επίσκεψη θα περάσετε οδικός στην Φιαναραντσόα όπου θα περιηγηθείτε στην πόλη για μια πρώτη επαφή με την περιοχή. Μεταφορά στο ξενοδοχείο για ξεκούραση και διανυκτέρευση.
6η μέρα: Φιαναραντσόα – Αμμπαλαβάο – Ρανόχιρα
Πρωινή αναχώρηση από τη Φιαναραντσόα για την μεγάλη διαδρομή προς τα νότια. Στο Αμμπαλαβάο υπάρχει ένα ενδιαφέρον εργοστάσιο που κατασκευάζει χειροποίητο χαρτί το οποίο αξίζει να επισκεφθείτε. Χρειάζονται περίπου δέκα λεπτά για να δείτε τις διάφορες διαδικασίες στη δουλειά και υπάρχει ένα μικρό κατάστημα δώρων στο οποίο μπορείτε να αγοράσετε μερικά από τα προϊόντα. Θα υπάρξει επίσης επίσκεψη σε έναν τοπικό αμπελώνα. Την Τετάρτη η αγορά του Ζέμπου είναι πολύ ενδιαφέρων. Επισκεφθείτε το χωριό Anja, όπου μπορείτε εύκολα να εντοπίσετε τον λεμούριο με την ουρά-δακτυλίδι. Το απόγευμα, το δεύτερο μέρος του ταξιδιού, είναι πάνω από την πόλη Ιχόσι στις πλατιές πεδιάδες Χορόμπε και προς την Ρανόχιρα. Το τοπίο αρχίζει να αλλάζει καθώς ταξιδεύετε μέσα από το βουνό «Πύλη προς τον Νότο» και εισέρχεστε στην όμορφη ύπαιθρο του λαού Μπετσιλέο, όπου κυριαρχούν οι οροφές από γρανίτη. Εδώ η αρχιτεκτονική του χωριού αρχίζει επίσης να αλλάζει, από το μονώροφο σπίτι «αφρικανικού στυλ» έως τα διώροφα κτίρια των κεντρικών υψιπέδων, όπου ο κόσμος μοιάζει περισσότερο με εκείνους της νοτιοανατολικής Ασίας από την Αφρική.
7η μέρα: Ρανόχιρα – Εθνικό Πάρκο Ισάλο
Πολύ πρωινή αναχώρηση για τη διαδρομή μέχρι το κοντινό Εθνικό Πάρκο Ισάλο. Συναντήστε τον τοπικό οδηγό στο γραφείο του πάρκου στην Ρανόχιρα και περπατήστε μαζί του (90 λεπτά) προς την φυσική πισίνα του Εθνικού Πάρκου μέσω του δάσους Τάπια. Για τους λάτρεις της φύσης, θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε τα πάντα για τα ενδημικά φυτά του Ισάλο: τις αλόες, τα φυτά pachypodium ή τα φυτά στα μπουκάλια. Στάση στη φυσική πισίνα και αν επιθυμείτε μπορείτε να κολυμπήσετε! Απλά θυμηθείτε να έχετε μαζί τα μαγιό σας. Υπάρχει η δυνατότητα να συνεχίσετε την επίσκεψή σας μέχρι την τοποθεσία Ναμάζα ή να επιστρέψετε στο ξενοδοχείο. Ελεύθερο υπόλοιπο, ξεκούραση και διανυκτέρευση.
8η μέρα: Ρανόχιρα – Τολιάρα – Ιφάτι
Πρωινό στο ξενοδοχείο και μεταφορά οδικός στο Τολιάρα μέσα από διαφορετικά χωριά με τα ανθρακωρυχεία ζαφειριών και τις νότιες σαβάνες. Κατά μήκος των δέντρων μπαομπάμπ βρίσκονται ζωγραφισμένοι τάφοι καθώς και χωριά των νότιων φυλών. Προαιρετικά μεσημεριανό γεύμα στο Τολιάρα. Το απόγευμα μεταφορά στο χωριό των ψαράδων, το Ιφάτι.
9η μέρα: Ιφάτι – Ελεύθερη μέρα
Ημέρα ελεύθερη να αξιοποιήσετε όπως επιθυμείτε. Προαιρετική επίσκεψη στο δάσος Reniala spiny & Baoab, ή εκδρομή με το μονόφυλο για να επισκεφθείτε τον κοραλλιογενή ύφαλο!
10η μέρα: Ιφάτι – Τολιάρα – Ανταναναρίβο
Πρωινό στο ξενοδοχείο και ελεύθερο υπόλοιπο μέχρι την ώρα αναχώρησης. Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση προς Ανταναναρίβο. Κατά την άφιξη, συνάντηση με τον τοπικό μας συνεργάτη και μεταφορά στην αγορά χειροτεχνίας του La Digue. Αργότερα μεταφορά στο ξενοδοχείο για ξεκούραση και διανυκτέρευση.
11η – 12 μέρα: Ανταναναρίβο – Λάρνακα
Παραλαβή από το ξενοδοχείο, και μεταφορά στο αεροδρόμιο του Ανταναναρίβο 3 ώρες πριν από τη πτήση της επιστροφής, μέσω 2 ενδιάμεσων σταθμών, για την όμορφη Λάρνακα. Το Ταξίδι τελειώνει αλλά οι αναμνήσεις πάντα μένουν.

Η Μαδαγασκάρη αν και το τέταρτο μεγαλύτερο νησί του κόσμου, αποτελεί μια από τις τελευταίες ανεξερεύνητες γωνιές του κόσμου. Η μοναδική χλωρίδα και πανίδα που διαθέτει σε συνδιασμό με το έντονο και ποικιλόμορφο τοπίο της δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο μέρος του πλανήτη. Πολλά από τα στοιχεία που συνθέτουν την πανίδα της χώρας θα τα συναντήσετε μόνο εδώ, όπως είναι το εθνικό σύμβολο της χώρας ο λεμούριος, οι χαμαιλέοντες και μια τεράστια συλλογή με πεταλούδες! Στη Νότια Μαδαγασκάρη θα συναντήσετε μοναδικά δραματικά τοπία με υψίπεδα, λόφους και βουνά, μέσα από τροπικά και ξηρά δάση, τις οροσειρές Ανκαράνα και Ισάλο, που τελειώνουν με τη σαβάνα και τον spiny bush του νότιου μέρους της Μαδαγασκάρης. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού θα συναντήσετε διαφορετικές φυλές και τον πολιτισμό τους.

Χρήσιμες Ταξιδιωτικές Πληροφορίες
Σε όλα τα ταξίδια που αφορούν μακρινούς προορισμούς το διαβατήριο σας θα πρέπει να έχει ισχύ πέραν των 6 μηνών μετά από το ταξίδι σας. Δείτε το σχετικό έντυπο.
Μαδαγασκάρη Στη Μαδαγασκάρη εκτός από τον πλούτο της φυσικής της ομορφιάς θα μπορείτε να θαυμάσετε και τις παγκοσμίου φήμης υπέροχες εξωτικές της παραλίες.
Καιρός Λόγω της γεωγραφίας της η Μαδαγασκάρη διαθέτει ένα ποικίλο κλίμα ενώ χωρίζεται σε δυο εποχές, τη ξηρή εποχή από τον Μάιο μέχρι και τον Οκτώβριο και τη θερμή από των Οκτώβριο μέχρι τον Μαϊο. Με βάση τους γεωγραφικούς παράγοντες και μετεωρολογικά φαινόμενα διακρίνονται τουλάχιστον τέσσερα είδη κλίματος: 1. Iσημερινού τύπου, πολύ ζεστό και σταθερά υγρό και βροχερό, κατά μήκος της ανατολικής ακτής. 2. Mουσωνικού τύπου, με δύο εποχές, που χωρίζονται σε βροχερή και ξηρή, το οποίο χαρακτηρίζεται από τους μουσώνες από τα βορειοδυτικά. 3. Oρεινό τροπικό, ηπειρωτικού τύπου, το οποίο είναι ημιάγονο. Χαρακτηρίζεται από συνθήκες που εξαρτώνται περισσότερο από το γεωγραφικό πλάτος.
Γλώσσα Επίσημες γλώσσες της χώρας είναι τα Μαλαγασιακά τα Γαλλικά και τα Αγγλικά.
Νόμισμα Αριάρι (MGA) Μπορείτε να χρησιμοποιήστε με ασφάλεια, τις πιστωτικές σας κάρτες για οποιαδήποτε συναλλαγή.
Προσοχή Καλό θα ήταν πριν ταξιδέψετε στην Μαδαγασκάρη να προφυλαχθείτε από την ελονοσία, τον τυφοειδή πυρετό και την ηπατίτιδα Α και Β για προληπτικούς λόγους.


Νέες αναχωρήσεις αναμένονται


Πτήσεις

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΑΦΙΞΗ
ΛάρνακαΝτόχα19:0500:05 (+1)
ΝτόχαΝαιρόμπι02:3008:30
ΝαιρόμπιΑνταναναρίβο12:1515:35
Τολιάρα Ανταναναρίβο15:3517:15
ΑνταναναρίβοΝαιρόμπι16:2519:50
ΝαιρόμπιΝτόχα00:30 06:45
ΝτόχαΛάρνακα14:30 18:05

Τιμοκατάλογος: τιμή ανά άτομο

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΠΟΛΗΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣΔΙΑΤΡΟΦΗ
Les 3 Metis OR similarΑνταναναρίβο1BB
Couleur Cafe OR similarΑντσιράμπε1HB
Setam Lodge OR similarΡανομαφάνα1ΗΒ
Zomatel OR similarΦιαναραντσόα1ΗΒ
Relais De La Reine OR similarΡανόχιρα2ΗΒ
Le Paradisier Hotel OR similarΙφάτι2ΗΒ
Du Louvre OR similarΑνταναναρίβο1BB
ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ: Αναμένεται
ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ: Αναμένεται

Διατροφή Ξενοδοχείων

ROBBHBFBALL INCLUSIVE
Χωρίς πρόγευμαΜε πρόγευμαΜε πρόγευμα και ένα γεύμαΜε όλα τα γεύματα, χωρίς ποτάΜε όλα τα γεύματα και ποτά
Για όλα τα ξενοδοχεία: Check in: 14:00 μ.μ - Check out: 12:00 μ.μ.
Περιλαμβάνονται
 • Αεροπορικά εισιτήρια Λάρνακα – Ανταναναρίβο – Λάρνακα με 2 ενδιάμεσους σταθμούς και πτήσεις της Qatar Airways
 • Εσωτερική πτήση Τολιάρα – Ανταναναρίβο
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων
 • 1 αποσκευή 30kg και 1 χειραποσκευή 7kg ανά άτομο για τις πτήσεις της Qatar Airways
 • 1 αποσκευή 23kg και 1 χειραποσκευή 7kg ανά άτομο για την εσωτερική πτήση Τολιάρα – Ανταναναρίβο
 • 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο του προγράμματος, με πρόγευμα στο Ανταναναρίβο
 • 1 διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο του προγράμματος, με ημιδιατροφή στη Ρανομαφάνα
 • 1 διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο του προγράμματος, με ημιδιατροφή στη Φιαναραντσόα
 • 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο του προγράμματος, με ημιδιατροφή στη Ρανόχιρα
 • 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο του προγράμματος, με ημιδιατροφή στο Ιφάτι
 • Γεύματα ή δείπνα όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Μεταφορές με αυτοκίνητο 4×4 ή μίνι λεωφορείο ή λεωφορείο σύμφωνα με το δρομολόγιο, εκδρομές και ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Υπηρεσίες τοπικού οδηγού στα πάρκα και εισιτήρια εισόδου όπου αναφέρεται στο δρομολόγιο
 • Έμπειρος αγγλόφωνος οδηγός κατά τη διάρκεια όλων των εκδρομών και μετακινήσεων
 • ΔΩΡΟ rock photo frame από το γραφείο μας
 • Ταξιδιωτικός οδηγός Μαδαγασκάρης
 • Υπηρεσίες των αντιπροσώπων μας
 • Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται
 • Γεύματα που δεν αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Ποτά στα γεύματα
 • Εισιτήρια εισόδου στους χώρους επισκέψεων όπου η είσοδος είναι προαιρετική
 • Προσωπικά έξοδα, όπως πλυντήριο ρούχων, τηλέφωνο, ποτά κ.λπ. Όλες οι άλλες υπηρεσίες που δεν αναφέρονται στη διαδρομή
 • Έξοδα βίζας, περίπου € 30
 • Φιλοδωρήματα για ξεναγούς, οδηγούς, προσωπικό του ξενοδοχείου, προσωπικό εστιατορίου κλπ.
 • Ταξιδιωτική ασφάλιση (συστήνουμε ιδιαίτερα να αγοράσετε επαρκή ασφάλιση)
 • Ό,τι δεν αναγράφεται στο περιλαμβάνονται ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
Σημειώσεις
 • Για τους όρους και προϋποθέσεις του πακέτου επικοινωνήστε με έναν αντιπρόσωπο του γραφείου μας.
 • Σε όλα τα ξενοδοχεία κατά την άφιξη σας τα δωμάτια δίνονται στις 14:00 μ.μ (check-in) και παραδίνονται κατά την αναχώρηση σας στις 12:00 π.μ. (check-out). Εάν επιθυμείτε να μπείτε πιο γρήγορα ή να μείνετε περισσότερο στο δωμάτιο σας, τότε υπάρχει επιπλέον χρέωση που θα πληρώνεται στη reception του ξενοδοχείου.
 • Σε περίπτωση 2 ή 3 ατόμων με 1 παιδί τα πλείστα ξενοδοχεία δεν προσφέρουν 3 κρεβάτια, εάν επιθυμείτε 3 κρεβάτι υπάρχει επιπλέον χρέωση με βάση το ξενοδοχείο.
 • Όλες οι εκδρομές εναπόκεινται πάντοτε στους συνεργάτες μας. Πιθανόν να υπάρξουν κάποιες μικροαλλαγές λόγω καιρικών συνθηκών κτλ. για τις οποίες δεν φέρει καμία ευθύνη η εταιρεία μας.
 • Με την κράτησή σας σημαίνει ότι έχετε ελέγξει, μελετήσει τις πτήσεις και τα ξενοδοχεία που σας προτείνουμε και συμφωνείτε να προχωρήσουμε στην κράτησή τους.
 • Η κράτησή σας θεωρείται έγκυρη εφόσον καταβληθεί η προκαταβολή όπως έχει συμφωνηθεί.
 • ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε όποιαδήποτε χώρα ταξιδεύετε εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, χρειάζεστε διαβατήριο με ισχύ πέραν των έξι (6) μηνών από τη μέρα που ταξιδεύετε. Σε όποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα πρέπει να γίνεται άμεση ανανέωση του διαβατηρίου σας! Δείτε εδώ!
Έντυπα
Τουριστικός Οδηγός Download pdf
Ένθετο Περιοδικού Download pdf
Reference Code :

RE-TNR

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε τα παρακάτω στοιχεία για το πακέτο που ενδιαφέρεστε και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο.


Reference Code :

RE-TNR

Τι είπαν οι φίλοι μας