full sacreen
Pluton Travel>>Packages>Χρυσό Τρίγωνο Ινδίας με 2ήμερο σαφάρι στις Τίγρεις της Βεγγάλης

Χρυσό Τρίγωνο Ινδίας με 2ήμερο σαφάρι στις Τίγρεις της Βεγγάλης

 • Διάρκεια: 10 μέρες - 8 βράδια
  Τιμή: € 1595
 • Διάρκεια: 10 μέρες - 8 βράδια
  Τιμή: € 1595


Εγγυημένες αναχωρήσεις: 26/10
Αρχηγός Αποστολής: Μάριος Πρίαμος
2ήμερο Σαφάρι στις Τίγρεις της Βεγγάλης
Μικρά groups 12 - 18 ατόμων | Ποιότητα & Γνώση!!!

Φόρμα Ενδιαφέροντος
1η – 2η μέρα: Λάρνακα – Δελχί – Άγκρα (με ενδιάμεσο σταθμό)
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο της Λάρνακας και αναχώρηση για το Δελχί μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη και συνάντηση με τον τοπικό μας αντιπρόσωπο όπου θα μας ενημερώσει για όλες τις πληροφορίες που αφορούν το ταξίδι μας και θα μας δώσει τα σχετικά έγγραφα. Στην συνέχεια μετάβαση σε ένα 5* ξενοδοχείο για να απολαύσουμε το πρόγευμα μας και για να πάρουμε δυνάμεις από το μακρινό ταξίδι. Με το τέλος του προγεύματος θα μεταφερθούμε προς την πόλη Άγκρα όπου στο χώρο διαμονής θα μας υποδεχθούν με βάση τις παραδόσεις τους. Τακτοποίηση και ελεύθερο υπόλοιπο για μια πρώτη επαφή με τον μοναδικό αυτό προορισμό. Η Άγκρα αποτέλεσε πρωτεύουσα της Αυτοκρατορίας Mughal κατά τον 16ο και 17ο αιώνα. Μια πόλη με πλούσια αρχιτεκτονική και πολιτιστική ιστορία όπου στεγάζετε και ένα από τα 7 θαύματα του κόσμου – το παγκοσμίως γνωστό Ταζ Μαχάλ. Ανακαλύψτε τις εκθαμβωτικές δημιουργίες των τεχνιτών της Άγκρα και σε άλλα αρχιτεκτονικά θαύματα της πόλης. Δείπνο στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Προαιρετικό: Bollywood Show: Το βράδυ, αν επιθυμείτε, μπορείτε να παρακολουθήσετε μια ζωντανή παράσταση “Bollywood” στο θέατρο, το Mohebet-e-Taj, μία παράσταση με θέμα τον αιώνιο έρωτα και την κατασκευή του μοναδικού μνημείου Ταζ Μαχάλ με περίπου 200 καλλιτέχνες. Η προσπάθεια να διατηρηθεί η πολιτιστική και ιστορική κληρονομιά της Ινδίας. Αξίζει τον κόπο. Διανυκτέρευση.
3η μέρα: Περιήγηση στην Άγκρα & Μνημείο Ταζ Μαχάλ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και σήμερα θα επισκεφθούμε ένα από τα 7 θαύματα του κόσμου, το πιο διάσημο μνημείο όχι μόνο της πόλης, αλλά και ολόκληρης της χώρας, το περίφημο Ταζ Μαχάλ, ένα μνημείο ανυπολόγιστης ομορφιάς η οποία δεν περιγράφετε με λέξεις! Το Ταζ Μαχάλ είναι ένα μνημείο αγάπης αφού κτίστηκε από τον αυτοκράτορα Σαχ Τζαχάν για την πολυαγαπημένη του σύζυγο Μουμτάζ Μαχάλ, την οποία ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά. Αργότερα, επίσκεψη στο μοναδικό Κόκκινο Φρούριο της Άγκρα που είναι κτισμένο με κόκκινες αμμόπετρες από τον Αυτοκράτορα Ακμπάρ το 1565. Στο εσωτερικό του φρουρίου θα δείτε το μαρμάρινο τζαμί καθώς επίσης και πολυτελή ιδιωτικούς κοιτώνες που αντικατοπτρίζουν το μεγαλείο της Αυτοκρατορίας Μουγκχάλ. Διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.
4η μέρα: Άγκρα – Φατεχπούρ Σικρί – Ρανθαμπόρ Εθνικό Πάρκο Σαφάρι (257 χλμ./ 4 – 5 ώρες)
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το Ρανθαμπόρ. Κατά τη διάρκεια της σημερινής μας διαδρομής θα επισκεφθούμε αρχικά τη Φατεχπούρ Σικρί (“Πόλη της Νίκης”), μια πόλη που εγκαταλείφθηκε 14 χρόνια μετά την ίδρυσή της το 1569 από τον αυτοκράτορα Άκμπαρ. Άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση. Αργότερα θα μεταφερθούμε στο Εθνικό Πάρκο Ρανθαμπόρ που είναι το διασημότερο και το πιο περίφημο πάρκο στην Βόρεια Ινδία. Το πάρκο βρίσκεται εντός των ορίων της επαρχίας Σαγουάι Μαντχοπούρ του νοτιοανατολικού Ρατζασθάν, που είναι περίπου 130km από την πόλη Τζαϊπούρ. Γνωστό και ως διάσημη πρώην κυνηγετική περιοχή των Μαχαραγιάδων του Τζαϊπούρ, σήμερα το Εθνικό Πάρκο Ρανθαμπόρ είναι το μεγαλύτερο σημείο τουριστικής έλξης άγριας ζωής που έχει τραβήξει την προσοχή πολλών φωτογράφων και εραστών της άγριας φύσης σε αυτόν τον προορισμό. Το απόγευμα επίσκεψη στο φρούριο του Ρανθαμπόρ την ώρα του υπέροχου ηλιοβασιλέματος όπου θα έχουμε την ευκαιρία να αποθανατίσουμε μοναδικές εικόνες με την φωτογραφική μας μηχανή. Το φρούριο είναι κτισμένο με μεγαλοπρέπεια σε ένα λόφο με θέα ολόκληρο το Εθνικό Πάρκο του Ρανθαμπόρ. Η διαδρομή με τα πόδια προς το φρούριο (μοναδικός τρόπος πρόσβασης) είναι αναζωογονητική και συνάμα συναρπαστική αφού ακόμη και οι τίγρεις έχουν θεαθεί εκεί. Όσο ψηλότερα ανεβαίνετε στο λόφο η θέα γίνεται όλο και καλύτερη με την θέα από το φρούριο να είναι απλά εκπληκτική! Βραδινό και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.
5η μέρα: Σαφάρι στο Ρανθαμπόρ
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αργότερα ετοιμαστείτε να ζήσουμε μια μοναδική εμπειρία με σαφάρι σε τζιπ στο Εθνικό Πάρκο Ρανθαμπόρ. Εκμεταλευτείτε την ευκαιρεία να αποθανατίσετε με την φωτογραφική σας μηχανή άγρια ζώα όπως τις Τίγρεις της Βεγγάλης και σπάνια πουλιά στον φυσικό τους οικότοπο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση και διανυκτέρευση.
6η μέρα: Ρανθαμπόρ – Τζαϊπούρ – Βόλτα με ποδηλατάμαξες (ρίκσο) (165km/ 2 – 3 ώρες)
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την πόλη Tζαϊπούρ. Στην διαδρομή προς το ξενοδοχείο θα υπάρξει στάση για τσάι/ καφέ. Η Tζαϊπούρ, γνωστή και ως “Η Ροζ Πόλη” ιδρύθηκε το 1727 μ.Χ από τον Βασιλιά Τζάι Σινγκ ΙΙ της δυναστείας των Κατσιαγουάχα. Είναι η πρωτεύουσα του Ρατζαστάν και ένα κομμάτι του Χρυσού Τριγώνου. Το ροζ χρώμα που επικρατεί στην πόλη συμβολίζει την φιλοξενία την κουλτούρας Ρατζπούτ. Κτισμένη από τον Ράτζα Τζάι Σίνχ τον 18ο αιώνα, είναι περικυκλωμένη με κάστρα και παραμυθένια παλάτια. Οι καμήλες που περπατάνε στην πόλη, οι κάτοικοι που είναι ντυμένοι με έντονα χρώματα καθώς και το παζάρι με τα διάφορα προϊόντα αντικατοπτρίζουν την κουλτούρα της ερήμου που έχει η πόλη. Ελάτε να γνωρίσετε την πόλη της αγάπης, των θρύλων και των λαϊκών παραδόσεων! Το απόγευμα θα απολαύσουμε μια βόλτα με Rickshaw, τις γνωστές ποδηλατάμαξες, μια μοναδική εμπειρία που θα σας δώσει την ευκαιρία να παρατηρήσετε την καθημερινότητα των ντόπιων, να μυρίσετε τα Ινδικά μπαχαρικά και να απολαύσετε τις πολύχρωμες αγορές. Βραδινό και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.
7η μέρα: Ξενάγηση στην Τζαϊπούρ – Ανάβαση στο Φρούριο της Αμπέρ με ελέφαντες – Χαβά Μαχάλ – Τζαντάρ Μαντάρ – Παλάτι της Πόλης
Η μέρα μας σήμερα θα ξεκινήσει με επίσκεψη στο φρούριο της Αμπέρ, που μέχρι το 1728 αποτελούσε το διοικητήριο της επαρχίας. Βρίσκεται στον ομώνυμο λόφο και η προσέγγισή του γίνεται στην πλάτη ελεφάντων. Το πρωτότυπο παλάτι είχε κτιστεί από τον Ρατζά Μανσίνχ ενώ επιπρόσθετες εργασίες στο κτίσμα έγιναν από τον Sawi Jai Singh. Είναι ένα από τα χαρακτηριστικά παραδείγματα της αρχιτεκτονικής των Ρατζπούτ και ήταν η αρχαία πρωτεύουσα των Καϊσχαγουάχ. Μπορείτε να απολαύσετε την ομορφιά του φρουρίου σαν βασιλείς κάνοντας μια βόλτα με τους ελέφαντες. Το φρούριο είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της πόλης Τζαϊπούρ γι’ αυτό ένα ταξίδι στην πόλη χωρίς μια επίσκεψη στο μεγαλοπρεπέστατο αυτό φρούριο θα ήταν ελλιπής. Αργότερα, θα επισκεφθούμε το μοναδικό Τζαντάρ Μαντάρ, ένα πετρόκτιστο αστρολογικό παρατηρητήριο που κτίστηκε από τον Ράτζα Τζάϊ Σίνχ το 1728. Είναι το μεγαλύτερο πετρόκτιστο παρατηρητήριο στον κόσμο και ένα από τα πέντε που κτίστηκαν από τον Μαχαραγιά Τζάϊ Σίνχ, τον ιδρυτή της πόλης Τζαϊπούρ. Χαβά Μαχάλ – «Παλάτι των ανέμων». Οικοδομήθηκε το 1799 για να μπορούν οι κυρίες της υψηλής κοινωνίας να έχουν θέα της πόλης από τα παράθυρα του παλατιού. Το Παλάτι της Πόλης – Το όμορφο παλάτι χτίστηκε από τον Μαχαραγιά Σαβά Τζαϊ Σίνχ κατά τη διάρκεια της βασιλείας του. Ανάμεσα στα διάφορα οχυρά και τα παλάτια του Τζαϊπούρ, το Παλάτι της Πόλης ξεχωρίζει, με την εξαιρετική τέχνη και την αρχιτεκτονική του. Το συγκρότημα καλύπτει μια τεράστια περιοχή, η οποία χωρίζεται σε μια σειρά από κήπους, αυλές και κτίρια. Αρχικά, ο Ράτζα Τζάι Σίνχ δημιούργησε το εξωτερικό τείχος που καταλαμβάνει μια τεράστια περιοχή. Τα πρόσθετα μεγάλα κτίρια κατασκευάστηκαν αργότερα από τους επόμενους κυβερνήτες. Δείπνο & Διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.
8η μέρα: Τζαϊπούρ – Δελχί (258 χλμ./4 – 5 ώρες)
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση οδικώς για το Δελχί. Στην διαδρομή θα σταματήσουμε για τσάι/καφέ. Άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση. Ελεύθερο υπόλοιπο και αν επιθυμείτε μπορείτε να κάνετε μία μικρή βόλτα στο κέντρο της πόλης περιμετρικά του προεδρικού μεγάρου και στην παραδοσιακή αγορά Τζαν Πατ. Το βράδυ,αν επιθυμείτε, μπορείτε να παρακολουθήσετε την υπέρλαμπρη παράσταση “Kingdom of Dreams” στο ομώνυμο θέατρο και να χαλαρώστε στα παρακείμενα καταστήματα με διάκοσμο από όλες τις περιοχές της Ινδίας. Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.
9η μέρα: Ξενάγηση στο Δελχί
Ελεύθερο πρωινό να περάσετε όπως επιθυμείτε..Το απόγευμα, θα πάμε για περιήγηση στο Δελχί όπου θα επισκεφθούμε το Τζαμά Μαστζίντ, το μεγαλύτερο τζαμί της Ινδίας, που χτίστηκε το 1650 μ.Χ. Ακολούθως θα περάσουμε από το Κόκκινο Φρούριο (Κλειστό Δευτέρα) (1639-48), που χτίστηκε από τον αυτοκράτορα Σαχ Τζαχάν, δημιουργό του Ταζ Μαχάλ. Αργότερα θα επισκεφθούμε το απέριττο μνημείο αποτέφρωσης του Γκάντι (Ρατζ Γκατ) και το Qutub Minar – Ίσως ο υψηλότερος πετρόκτιστος πύργος της χώρας ύψους 73 μ. Ο Qutab-ud-din Aibak ξεκίνησε την κατασκευή του πύργου αυτού το 1193, αφού νίκησε το τελευταίο ινδουιστικό βασίλειο στο Δελχί. Αν και ο Qutab-ud-din Aibak ξεκίνησε την κατασκευή του πύργου, το μνημείο δεν ολοκληρώθηκε κατά τη διάρκεια της ζωής του. Αργότερα, έγιναν προσθήκες από τους διαδόχους του. Τρεις όροφοι κατασκευάστηκαν από τον Ιλτουτμούς, ενώ ο πέμπτος και τελευταίος κατασκευάστηκε από τον Firoz Shah Tughlak. Η Πύλη της Ινδίας είναι μια πέτρινη καμάρα που χτίστηκε ως μνημείο για τους Ινδούς στρατιώτες που σκοτώθηκαν στον Α ‘Παγκόσμιο Πόλεμο. Μια φλόγα καίει κάτω από την Πύλη εις μνήμη των περισσότερων από 90 χιλιάδων νεκρών στρατιωτών τους οποίους τα ονόματα είναι χαραγμένα στο μνημείο. Το Σπίτι του Προέδρου – Το 1911 αποφασίστηκε όπως η πρωτεύουσα της Ινδίας μεταφερθεί από την Καλκούτα στο Δελχί. Έτσι γεννήθηκε το Δελχί, μια πόλη σχεδιασμένη από τον μεγάλο αρχιτέκτονα Edwin Lutyens, μαζί με τον Herbert Baker. Χρειάστηκαν περίπου 20 χρόνια και 15 εκατομμύρια λίρες για την κατασκευή της πόλης.
10η μέρα: Δελχί - Λάρνακα
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση με κατεύθυνση το αεροδρόμιο του Δελχί για την πτήση της επιστροφής μας στη Λάρνακα, με ενδιάμεσο σταθμό. Το ταξίδι τελειώνει αλλά οι αναμνήσεις μένουν για πάντα!

Η Ινδία είναι ένας συνδυασμός πολιτισμού, ιστορίας, τοπίων και ανθρώπων, που αναδεικνύεται ως ένας προορισμός ζωής. Σε αυτό το ταξίδι θα ανακαλύψετε το Χρυσό Τρίγωνο της Ινδίας που αποτελείται από το Δελχί, την Άγκρα και τη Τζαϊπούρ. Στο Παλιό Δελχί δεσπόζει το μεγαλύτερο ισλαμικό τέμενος της Ινδίας, το τζαμί Jama και το Κόκκινο Φρούριο. Η ξενάγηση στη πόλη Άγκρα είναι μοναδική, αφού σε κοντινή απόσταση βρίσκεται το διάσημο Taj Mahal. Και τέλος, στη πόλη Τζαϊπούρ, ή αλλιώς "η ροζ πόλη", βρίσκεται το παλάτι Hawa Mahal, το οποίο περικλείει ένα εκτεταμένο συγκρότημα ανακτόρων, επίσημους κήπους και μία μικρή λίμνη.

Χρήσιμες Ταξιδιωτικές Πληροφορίες
Σε όλα τα ταξίδια που αφορούν μακρινούς προορισμούς το διαβατήριο σας θα πρέπει να έχει ισχύ πέραν των 6 μηνών μετά από το ταξίδι σας. Δείτε το σχετικό έντυπο.
Ινδία Ένας ανερχόμενος ταξιδιωτικός προορισμός γεμάτος μυστήριο, η Ινδία είναι μία χώρα αντιθέσεων, χρωμάτων, αρωμάτων, μαχαραγιάδων, αγίων και φακίρηδων.
Γλώσσα Επίσημη γλώσσα του κράτους είναι τα Χίντι. Τα Αγγλικά είναι διαδεδομένα, ειδικά στην πρωτεύουσα.
Νόμισμα Ινδική Ρουπία (INR) Μπορείτε να χρησιμοποιήστε με ασφάλεια, τις πιστωτικές σας κάρτες για οποιαδήποτε συναλλαγή.

Πτήσεις 26/10

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΑΝΑΧΩΡΗΣΗΑΦΙΞΗ
26/10ΛάρνακαΝτόχα20:5000:50 (+1)
27/10ΝτόχαΔελχί02:2508:40
4/11ΔελχίΝτόχα09:4511:45
4/11ΝτόχαΛάρνακα14:3018:05

Τιμοκατάλογος: τιμή ανά άτομο

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΠΟΛΗΔΙΑΤΡΟΦΗ
27/10 - 29/10Savory Crystal 5*ΆγκραΜε πρόγευμα και ένα γεύμα
29/10 - 31/10 Tigress 5*ΡανθαμπόρΜε όλα τα γεύματα
31/10 - 02/11Holiday Inn 5*ΤζαϊπούρΜε πρόγευμα και ένα γεύμα
02/11 - 04/11Crown Plaza Okhla 5*ΔελχίΜε πρόγευμα και ένα γεύμα
ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ: € 1595
ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ: € 1995

Διατροφή Ξενοδοχείων

ROBBHBFBALL INCLUSIVE
Χωρίς πρόγευμαΜε πρόγευμαΜε πρόγευμα και ένα γεύμαΜε όλα τα γεύματα, χωρίς ποτάΜε όλα τα γεύματα και ποτά
Για όλα τα ξενοδοχεία: Check in: 14:00 μ.μ - Check out: 12:00 μ.μ.
Περιλαμβάνονται
 • Αρχηγός Αποστολής Μάριος Πρίαμος
 • Ταξιδιωτική ασφάλεια
 • Αεροπορικά εισιτήρια Λάρνακα – Δελχί – Λάρνακα με ενδιάμεσο σταθμό και πτήσεις της Qatar Airways
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων
 • 2 διανυκτερεύσεις στην Άγκρα σε ξενοδοχείο 5*, με ημιδιατροφή
 • 2 διανυκτερεύσεις στη Ρανθαμπόρ σε ξενοδοχείο 5*, με όλα τα γεύματα
 • 2 διανυκτερεύσεις στη Τζαϊπούρ, με ημιδιατροφή
 • 2 διανυκτερεύσεις στο Δελχί σε ξενοδοχείο 5*, με ημιδιατροφή
 • Όλες οι μεταφορές, περιηγήσεις, εκδρομές όπως αναγράφεται στο πρόγραμμα, με ιδιωτικά κλιματιζόμενα μέσα
 • Τοπικοί Αγγλόφωνοι έμπειροι ξεναγοί για τις περιηγήσεις
 • Όλα τα τέλη εισόδων σε μνημεία ανά πρόγραμμα (μονή είσοδος)
 • 2ήμερο Σαφάρι στην ζούγκλα με τζιπ
 • Συνάντηση και βοήθεια κατά τις αφίξεις και αναχωρήσεις σε κάθε τοποθεσία
 • ΔΩΡΟ Ταξιδιωτικός Οδηγός Πανόραμα Ινδίας
 • ΔΩΡΟ Μπλουζάκι και key ring για όλους τους συμμετέχοντες από το γραφείο μας
 • Υπηρεσίες των αντιπροσώπων μας
 • Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται
 • Βίζα για την Ινδία (με κόστος περίπου €79). Μπορούμε να αναλάβουμε τις διαδικασίες εμείς, όμως είναι απαραίτητη η παρουσία σας στην Πρεσβεία της Ινδίας στη Λευκωσία.
 • Γεύματα (εκτός από αυτά που αναφέρονται παραπάνω) και ποτά
 • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα
 • Άλλα προσωπικά έξοδα, όπως εμφιαλωμένο νερό, τηλεφωνικές χρεώσεις
 • Ό,τι δεν αναγράφεται στο περιλαμβάνονται ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
Σημειώσεις
  • Τα οργανωμένα μας group είναι μικρά groups 12 – 18 ατόμων για να περνάτε όμορφα και ποιοτικά στο ταξίδι σας
  • Η εταιρία έχει το δικαίωμα να σας προσφέρει άλλο ξενοδοχείο από αυτό που αναγράφεται, της ίδιας κατηγορίας και ωφελημάτων με την τιμή που έχετε πληρώσει. Σε περίπτωση μιας τέτοιας αλλαγής η εταιρία μας θα σας ενημερώσει 15 μέρες πριν από την αναχώρηση σας
  • ΟΛΑ τα ξενοδοχεία είναι βάση διαθεσιμότητας
  • Οι τιμές είναι υπολογισμένες σε ειδικό εκπτωτικό ναύλο και ενδέχεται να αλλάξουν βάση διαθεσιμότητας
  • Με την κράτησή σας σημαίνει ότι έχετε ελέγξει, μελετήσει τις πτήσεις και τα ξενοδοχεία που σας προτείνουμε και συμφωνείτε να προχωρήσουμε στην κράτησή τους
  • Η κράτησή σας θεωρείται έγκυρη εφόσον μας στείλετε copy των διαβατηρίων σας και καταβληθεί προκαταβολή το 50% του ποσού
  • Σε όλα τα ξενοδοχεία κατά την άφιξη σας τα δωμάτια δίνονται στις 14:00 μ.μ (check-in) και παραδίνονται κατά την αναχώρηση σας στις 12:00 π.μ. (check-out). Εάν επιθυμείτε να μπείτε πιο γρήγορα ή να μείνετε περισσότερο στο δωμάτιο σας, τότε υπάρχει επιπλέον χρέωση που θα πληρώνεται στη reception του ξενοδοχείου
  • Σε περίπτωση 2 ή 3 ατόμων με 1 παιδί τα πλείστα ξενοδοχεία δεν προσφέρουν 3 κρεβάτια, εάν επιθυμείτε 3 κρεβάτι υπάρχει επιπλέον χρέωση με βάση το ξενοδοχείο
  • Όλες οι εκδρομές εναπόκεινται πάντοτε στους συνεργάτες μας. Πιθανόν να υπάρξουν κάποιες μικροαλλαγές λόγω καιρικών συνθηκών κτλ. για τις οποίες δεν φέρει καμία ευθύνη η εταιρεία μας
  • ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε όποιαδήποτε χώρα ταξιδεύετε εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, χρειάζεστε διαβατήριο με ισχύ πέραν των έξι (6) μηνών από τη μέρα που ταξιδεύετε. Σε όποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα πρέπει να γίνεται άμεση ανανέωση του διαβατηρίου σας! Δείτε εδώ!
Για την έκδοση βίζας απαιτείται:
 • Απαραίτητη 6μηνη ισχύς του διαβατηρίου
 • Original διαβατήριο
 • 2 φωτογραφίες σε μέγεθος διαβατηρίου
 • Συμπληρωμένη φόρμα, η οποία θα σας δοθεί από το γραφείο μας κατά την δήλωση ενδιαφέροντός σας.
Reference Code :

RE-PL-INDIA-MP

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε τα παρακάτω στοιχεία για το πακέτο που ενδιαφέρεστε και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο.


Reference Code :

RE-PL-INDIA-MP

Τι είπαν οι φίλοι μας